2153
-
#2073 Én meg már úgy érzem kiégtem. Már nem motivál hogy nyerjek. Unom a pályákat is, az autókat is. Nosztalgiának jó, de sokáig nem köt le. Nemsoká megveszem a TDU-t és abban nyomom majd az online-t. -
#2072 Hát tegnap gyakoroltam elég sokat, de nem tom mitől maradok le most:)
Nagyon gyorsak a ti kocsijaitok. Meg nekem nem nagyon jön be ez az Impreza osztály (399BHP-ig) sosem mentem abban régen sem.
-
#2071 Na azér'! :D -
#2070 igen, igazad van, bocs ... es elismeresem! -
#2069 Rosszul tudod!
C:\Documents and Settings\*****\Dokumentumok\THQ\Juiced - képek
Az előző amit írtam az a mentés. Nézd meg. -
#2068 igen Gabor ...ezt en is tudom, de oda csak a kepeket menti le nem a profilokat is !!!
-
#2067 C:\Documents and Settings\*****\Application Data\THQ\Juiced -
#2066 emberek ... valaki tudja hova menti le a Juiced a profilokat ? at tennem a regi gepemrol az ujra de nem talalom honnan kapjam elo, hatha valaki mar csinalt hasonlot ... a legtobb jateknal letezik de ennek nem talaltam. Valaki ? -
#2065 Mikiller beírtalak a klánba meg téged is snoop és valószínűleg minden szombaton 19:30-tól hin WAR aki lesz olynakor az játszik aki nem az nem.ja és mindig változtatjuk a kategóriát szavazások szerint -
#2064 ekkora cigányt még nem láttam -
#2063 Jól kikattantál Csaba! :) Én ma már nem vezetek! Döntöttem, ittam! :D
Majd holnap elpicsázzuk. -
HUNsnoop #2062 az a geci cseh wallrider. gyerekek másnapos voltam ... vagyok -
#2061 Adiman! Annak semmi koze a gyorsulashoz ... ne csinalj magadbol bolondot !!!! -
Adiman2 #2060 ÁÁÁ, ezen a gépen utálok juicedezni, ugyanis csak 1 GHz-s és nem gyorsul elégé kocsi! -
#2059 emberek : Snoop, Mikiller, Synit, meg a tobbiek ti miert nem jottok jatszani es nyirjuk ki ezt a mocsok cseh barmot. -
#2058 gyerekek, nem voltam ilyen merges Juiced kozbe meg soha ... a jo annyat a mocsoknak -
Adiman2 #2057 Nyugi Csaba, menjünk jáccani, csináljunk 1 szobát és törjük össze a csávót! -
#2056 a qrva jo annyat az osszes mocskos cheaternek az orok nitrojukat szivnak eletuk vegeig, foleg az a mocsok "cseh tester" ... most nagyon merges lettem -
#2055 a 22b gyorsabb, jobban sprintel mint a wrx, de szerintem megszokas kerdese, en elobb a 22b -t nyomtam, de most a wrx-et. -
#2054 Látom Miki bejött hogy visszanéztél ide :) Mondtam én!
Amúgy tanúsíthatom hogy az aránya nem tükrözi a teljesítményét. Kemény dió volt régen. :) -
#2053 Ezt mondom, hogy lenullázódtak a győzelmeim, csak vereségek és az időeredményeim maradtak meg.
-
#2052 gyere fel msn-re és ott is tudunk dumálni -
#2051 hát én azzal nyomom -
#2050 mokamiki te hogy állhatsz ilyen gyenge aránnyal már bocs a 8000. helyen?? -
#2049 Impreza WRX jobb,mint a 22St? -
#2048 frissitettem az autoimat . ... ezt külön üzenem a Gábornak is -
#2047 Megyek gyakorolni Online-ra, ha van kedve jönni vkinek ott megtalál:) -
#2046 MokaMiki néven leszek a játékban, de sajna lenullázódott a helyezésem, (4.is voltam) de érdekes, hogy az időeredményeim megmaradtak. Igaz ott már nem vagyok Top10-ben sehol, de ahogy néztem vannak ilyen 0.1mp-es idők is, azok gondolom cheat-esek -
meril #2045 Hello! Hol van a játékhoz patch? Lécci adjatok linket! Előre is köszönöm! -
#2044 felvettelek mikiller!! -
#2043 ja és sok szeretettel várunk!! -
#2042 aha és a profilod még jó??
-
#2041 Nagynehezen megtaláltam a szekrény aljában a játékot.
Fel is raktam, meg mentem pár kört is bár kicsit furcsa a NFS Carbon után állandóan kicsúszok. -
Adiman2 #2040 Mikiller, ha van kedved gyere a C.L.A.N.-ba és rendezünk versenyeket!! -
#2039 nézdd meg az oldalt elég alap de nekünk elég.www.hin-clan.mlap.hu -
#2038 HELLO MIKILLER!!hát feltámadt és keményen nyomjuk.Csatlakoznál a csapathoz??beírnálak téged a hin-clánba. -
#2037 Hi!
Mi ez a nagy mozgolódás?
Feltámadt poraiból a Juiced?
-
Adiman2 #2036 Jah és nézzétek meg a C.L.A.N.-t, Csaba 1 kicsit átalakítottam, azokat amiket mondtál!
-
Adiman2 #2035 Mindenkinek figyelem!!!!!
Szombaton este 19:30kor kezdödik az elsö HIN-WAR!
Ez annyit jelent, h 20 versenyt megyünk és ezek alatt ki tud több pontot szerezni!
A verseny 1 privát szobában lesz. lécci minden hin-clan tag legyen ott, ha tud!
ElQre is köszi! -
Adiman2 #2034 Sziasztok!
Én most egyenlöre sprintman néven vok fent szóval ha vki jáccani akar velem az ezt a nevet keresse!