Juiced
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg a hin-clanra is írhatna vki!!!!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
kedvenc autóim : subaru WRX STI
22b STI
mitsu evo 8
evo 6
3000 gt
mitsu eclips
...corvette z06 mert teccik
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
Vagy kihal az egész HIN-CLAN team?
Adhatnátok vmi életjelet magatokról!
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]<#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
Mindenki 5 képet küldjön!
Jah és snoop, akkor neked milyen idopont felelne meg!
péntek 21:00?
Úgyhogy nekem is új gépet kéne lassan venni!
Azóval senki sem legyen ideges a gépe miatt!<#alien>#alien><#vigyor>#vigyor><#gun>#gun><#violent>#violent><#banplz>#banplz>
<<<<GGGGÁÁÁÁZZZZZTTTT!!!!>>>>
Na mind1, azért még próbálgatok beleszokni és picit felzárkózni, de olyan, mint régen nem hinném, hogy leszek. Sztem nem tudlak megverni majd nyugodt lehetsz<#taps>#taps>
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Nagyon gyorsak a ti kocsijaitok. Meg nekem nem nagyon jön be ez az Impreza osztály (399BHP-ig) sosem mentem abban régen sem.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
C:\Documents and Settings\*****\Dokumentumok\THQ\Juiced - képek
Az elõzõ amit írtam az a mentés. Nézd meg.
Majd holnap elpicsázzuk.
Amúgy tanúsíthatom hogy az aránya nem tükrözi a teljesítményét. Kemény dió volt régen. 😊