2153
-
Jhon Balu #1072 ahogy a magus leirta nekem megy ugyhogy probáld ki teis ugy ahogy irta! -
#1071 hat sztem szar lett ez a game. tegnap nyomtam vele par orat de nem jott be. test drive-nal kivagott az asztalra, show-off 1 rakas szar, autok viselkedese siralmas, AI ramaty. de ami nekem legjobban hianyzik az a free mod. az elso demo amiben toyota-kal lehetett menni az meg bejott, ez mar nem. ami meg nagyon okadek lett sztem az a fos konzolos menurendszer. kb ennyi jutott eszembe hirtelen. -
#1070 vagy lehúzott ablak -
#1069 sziasztok nekem is ezt irta ki és megoldotam a problémát azzal hogy csináltam egy másik könyvtárat a játéknak(Pl:juiced1) majd a három cd-t bemásoltam ide egyenként és amikor megkérdi hogy felülirja e akkor mondjátok neki hogy igen ha felmásoltátok a három cd-t akkor lehet telepiteni és müködik a game! -
#1068 blur van, talán láttad is valamelyik shoton.
elszáguldo oszlopnak pedig nincsen hangja egy olyan autoban, ami éppen 200al megy ... van motorhang, szélzaj. de fake "sssshuuuuu", ami az nfsu ban volt, az nincs :) akkora tárgyak nem keltenek turbulenciát, ahoz már egy kamion kell ... ha van kocsid próbáld ki ;) -
#1067 ugyanez van nekem is. kétszer töltöttem le, és mind a 2x rossz. :(
Van mikor elmegy a 3. ig de akkor ott írja ki hogy rossz kötet van a meghajtóban, és kéri az első lemezt, aztán kilép. :((
HELP ME PLS !!! -
#1066 Jobb az nfsu de sztem ez is jó de nem annyira:D -
DonManó #1065 jobb is, csillog-villog össze-vissza.... -
DonManó #1064 nem akarok hülyeséget írni, de sztem ez crc hiba
uez volt nekem a HL2 CE-vel -
Jhon Balu #1063 ezt irja ki ha a 3-mas lemezt eröszakolom bele.
-
Jhon Balu #1062 végig futtattam minden fájl jóvolt. -
#1061 akkor passz.. biztos jól szedted le? -
Jhon Balu #1060 akkor meg abbahadja a telepitést és bezárja.. -
#1059 Kép
ilyen nálam max élsimitással nálatok is? -
#1058 és ha mégis a 3dikat tennéd be? -
Jhon Balu #1057 sziasztok!
egykis segitség kellene,ma csomagoltam ki a gamét és raknám fel de 2-dik lemez után nem a 3-dikat kéri hanem ujra az 1-gyest ha beteszem ujra akarja installni.segitséget és az ötleteket előre is köszönöm... -
#1056 Az vmi manageres game lehet -
#1055 na nem lehet ráismerni? hajh :)
SA -
#1054 na de melyik? -
#1053 gém kötelez ;) -
#1052 jé új logo -
#1051 hú ez szép nagyon -
#1050 mit hogy egy láma irta ő véleménye kit érdekel.. te mindent elhiszel amit más mond?:D -
#1049 már ennyire előre vagy, esetleg unlocker? -
#1048 azt mondod?
-
Evans #1047 Ez mindent elmond.
http://www.gamespot.com/pc/driving/juiced/review.html -
#1046 hú kegyetlenjó az autó kifarol instabill nem sinvonatozás
1 kérdés: Vlahaogy nemtudom rávenni az élsimitásra a gémet pedig maxon van mint driverbe mint itt probáltam forditva is de semmi változás 5let? -
#1045 nem, úgy nem néz ki sosem a Juiced, hanem sokkal jobban és még blur sincs rajta:
-
Dj Toto #1044 az tény hogy nfsu 2 önek kicsit de télleg kicsit jobb a grafikája de közel sincs ilyen játékélménye mint a juiced-nek!!!!! nekem bejön a game!! de ez is csak egy vélemény -
Evans #1043 Izlések és pofonok. Tudod. -
#1042 de ilyen szar kocsit se lehet szerencsére csinálni -
#1041 Szerintem a Diablo 2 nagyon szar, mar ne is haragudj. -
Evans #1040 Sztem azt kellene bannolni, aki másokat fikázik. Bocsánatot kérek mindenkitől, én azt hittem hogy egy topikban az adott játékról beszélgetünk, leirjuk benyomásainkat és ha nem tetszik, akkor minden stilusban van egy követendő példa, de ha szerinted itt csak a Juiced istenitése a lényeg, akkor bocs. -
#1039 F*szert kell ekkora NFSU2 kepet ramolni egy masik jatek topicjaba.
Nevetseges ez az egesz "ez a jobb, az a jobb". Jatszatok azzal, amelyik tetszik, ne a masikat fikazzatok. Ovodas szint.
-
#1038 Van belső nézet? Én kormánnyal tolom az autós játékokat, viszont azt nem szeretem amikor csak az aszfaltot + a kilóméterórát és a fordulatszámmérőt látom magam előtt, mint az utolsó 3 NFS-ben. -
#1037 attól szép hogy szarásig van blural meg flarel -
Evans #1036 És ez nem háttérkép, hanem én csináltam Paint-tel -
Evans #1035 Igy sosem néz ki a Juiced![IMG][/IMG] -
Evans #1034 Direkt irtam, hogy a környezet az jobb! De kit érdekel 250 felett az ut? A kocsik sokkal szebbek! És ha már 250felettnél járunk, akkor hol van a mosódás, érzékszervünk tompulása? Ez nekem annyira hiányzott! Meg hol vannak azok az hangeffektek, mikor elhaladunk pl egy oszlop v fa mellett (ami ugye nincs,mert szalagkorláttal bekeritett versenypályán vagyunk, ami utcának van ábrázolva)?
Utálok egy game-et fikázni és nem szép tőlem, hogy mások ide élménybeszámolóját irják be én meg...de ugy vártam ezt a játékot, feltéve hogy nem lesz ugy leegyszerüsitve, mint az nfs. -
#1033 kérlek az #1000. hozzászólásomban belinkelt képpel emlékeztesd magad, hogyan is nézett ki az nfsu2 :)) és az még csak a talaj ... a halálgagyin texturázott, elnagyolt és poligonszegény épületekről, tájról ne is beszéljünk ... minden randa sötétben :)