Juiced

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
1) 4kerek meghajtasu autot kell iranyitani a supra hatso es a celica elso kerekevel szemben.. persz ehogy mas az iranyitas...
2)bill el probaltad??? mert ha igen eskuszom ne is alkoss az iranyitasrol velemenyt!! ha majd kiprobalod kormannyal belatod az igazam!!
abban igazad lehet hogy bill el szar iranyitani.. viszont kormannyal eg es fold a kulonbseg
arty
nos, ha nem lett volna elõzõ demo, azt mondanám, wow ...

sztem kezdik elcseszni az irányitást, az elõzõ demo még annyival jobb (nehezebb volt) .. kezd sinautosodni a vezetési érzés, mintha nem is kocsit itányitanék, csak beállitanám egy doboz elfordulási értékét, és vagy beveszi a kanyart vagy tulkormányzom vagy palánknak csapodok ...

az egész játék felépitése sem tetszik, a menük ugy minden... :( jol megjártuk, h csõdbement az akklaim :(

a nappali gfx eddig PCn elég egyedülállóan játéktermi :)

Forza.

ranGer2
same here :)

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

malter
az SRS után kételkedtem ebben a gaméban de kellemeset csalodtam:)
ranGer2
omg tn->*****!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

CSOCSO
haver egyfolytaban az nfsu2-t tolja ( most is) de az elobb ide ultettem az en gepemhez hogy proszalja ki kormannyal az nfsu2-t (skyline-t)
sztan ha megunta proszalja ki a Juiced demot a Skylineval...
szinte agyontuningolt skylineval ment az nfsu2 ben.. mig a Juicedben csak a stage 1 es tuningot tette fel...
a jateko utan annyit mondott hogy aranyos.. jobban kifagattam:
a hangja nem tetszik (hat igen abban verhetetlen az nfsu2) grafikaban se tunik ki annyira... majd rakerdeztem a fizikara: hat igen.. annal sokkal jobb...
ehhe...
CSOCSO
hat azert az elso demo autoi es palyaja jobban bejott.. nahjo a palya talan itt is ugyanolyan jo...
Bandi 18
Mind 1 majd a teljes az tuti lesz

KG21
jaja, ez így nagyon nemfrankó, pedig egész nap tudnám nyomni, annyira jó :)

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

CSOCSO
hja hat ez eleg szar de majd ha kijon a fullos:)
Nem3sis At Work
errol :-DD

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

Nem3sis At Work
erreol floodolok nem? <#idiota><#idiota><#banplz>

Bandi 18
Arért ez a demo elég gáz nem??? Garf meg minden ott van rendesen de azért mész két veresnyt és azt mondja vége a mókának és kérdezés nélkül jönnek a szponzorok és a többi hülyeség és kilép <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Nem3sis At Work
hat remelem hogy fullban ki lehet kapcsolni mert olyan mint ha 1 noi navigator szolna, 500 meterel hamarabb mint kene. ha feliratok szerint mennek tuti nem lennek elso soha. ilyen mazsola vezetesi szinthez jo. mas bajom nincs vele. bar vki feltorhetne hogy ne kelljen mindig ujrainditani :-DDD

Bandi 18
Hy all a demo jobb mint az elõzõ mert az nekem nem ment jól mivel mindenféle színben vibrált

CSOCSO
csunya mondat lesz de szerintem aki nem kormannyal nyomja az ne is alkosson rola velemenyt.. legalabb az iranyithatosagrol es a fizikarol ne!!!
en bill el probaltam.. nekem nem jott be.. nem is birtam tartani az iramot.. hiaba vezettem ertelmesen. kormannyal mas vilag.. mashogy viselkedik az auto sokkal zsirabb az egesz
CSOCSO
kormannyal jatszod?
DannyL
Nekem nem tetszik basszus, olyan játéktermi. :(

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

M@TriX
köszi

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

ranGer2
a csak ot kellett volna zárójelbe rakni.. mind1

ranGer2
nem szvsz a slow down és a brake now feliratokra gondol.. de mivel ez csak (egy) demo ,ezért van benne meg hogy szokják a gamerek a fizikát és a vezetés technikáját.. full ban vagy nem lesz benn evagy tuti ki lehet majd kapcsolni

Eisenhower
jah rájöttem mire mondtad. sajna azt én sem tudom talán próba ha kikapcsolod mondjuk a map-ot

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
melyik feliratokra gondolsz? a matricákra az auotn? ha arra akkor azt az elsõ lefutott meccs után lehet az opciokba mikor hangolod asszem a festéseknél...

CSOCSO
nemhiszme hogy ki lehet kapcsolni
Nem3sis
vhogy a feliratokat kéne kikapcsolni mert kissé zavar..
vki tudja a megoldást

Minden csak nézõpont kérdése.

CSOCSO
muhahaha kar hogy csak skylineval lehet menni...
(de mar megint meeer a skajlajn??? miert nem volt jo a supra?:)
CSOCSO
kormannyal a suprat elsore lenyomtam.. a nagy versenyben pedig az utocs kanyart elneztem es ezert csak masodik lettem. de ott is elso lettem volna azonnal
CSOCSO
kormannyal 10 pont a jatek!!!!!!!!!!!!!!
anelkul.. haat nehez elso lenni es nem is annyira feelinges.. hat igen.. ehhez mar ko kemenyen kormany kell!!! mig az nfsu2 nel meg el lehet bohockodni billel... addig itt nem olyan kircsisz
ranGer2
Ügyeskedni kell meg fékezgetni.. :) lassitani stb

ranGer2
kösz!

CSOCSO
brake horse power ha jol tudom
CSOCSO
nagyon NAGYON kellemes az uj demo!!!!
jobban nez ki.. igaz nem sokkal de jobban!
skyline-t lehet csapatni es fasza lett a fizika!!!
a tuningolassal sincs baj!!!!
szal varom a fullost!!!
es csak most fogom kiprobalni kormannyal:)))
grebber
Bazzeg nagyon béna vagyok.Képtelen vagyok elsõ lenni. :(

Next PC upgrade: 2022

Eisenhower
figy kinek mi tetszik. sztem aki az arcade nfsu-hoz szokott annak sztem nem fog annyira tetszeni. ^.^ nekem bejön^>^

Johnny23
Sztetek jobb lesz ez mint az NFSU2 ??<#fejvakaras>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Az 576-on is fent van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nem3sis
én erröl szedtem és már rég lent van. :-)

Nem3sis
ez a demo alapján megint kell félre tennem kis pénzt játékra :-)

Eisenhower
akko b+ ^.^
errõl szedjétek
www.gamershell.com

Capacity: 1000Mbit/sec
Users: 667/1600