Juiced
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2)bill el probaltad??? mert ha igen eskuszom ne is alkoss az iranyitasrol velemenyt!! ha majd kiprobalod kormannyal belatod az igazam!!
abban igazad lehet hogy bill el szar iranyitani.. viszont kormannyal eg es fold a kulonbseg
sztem kezdik elcseszni az irányitást, az elõzõ demo még annyival jobb (nehezebb volt) .. kezd sinautosodni a vezetési érzés, mintha nem is kocsit itányitanék, csak beállitanám egy doboz elfordulási értékét, és vagy beveszi a kanyart vagy tulkormányzom vagy palánknak csapodok ...
az egész játék felépitése sem tetszik, a menük ugy minden... :( jol megjártuk, h csõdbement az akklaim :(
a nappali gfx eddig PCn elég egyedülállóan játéktermi :)
Forza.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
sztan ha megunta proszalja ki a Juiced demot a Skylineval...
szinte agyontuningolt skylineval ment az nfsu2 ben.. mig a Juicedben csak a stage 1 es tuningot tette fel...
a jateko utan annyit mondott hogy aranyos.. jobban kifagattam:
a hangja nem tetszik (hat igen abban verhetetlen az nfsu2) grafikaban se tunik ki annyira... majd rakerdeztem a fizikara: hat igen.. annal sokkal jobb...
ehhe...
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
en bill el probaltam.. nekem nem jott be.. nem is birtam tartani az iramot.. hiaba vezettem ertelmesen. kormannyal mas vilag.. mashogy viselkedik az auto sokkal zsirabb az egesz
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
vki tudja a megoldást
Minden csak nézõpont kérdése.
(de mar megint meeer a skajlajn??? miert nem volt jo a supra?:)
anelkul.. haat nehez elso lenni es nem is annyira feelinges.. hat igen.. ehhez mar ko kemenyen kormany kell!!! mig az nfsu2 nel meg el lehet bohockodni billel... addig itt nem olyan kircsisz
jobban nez ki.. igaz nem sokkal de jobban!
skyline-t lehet csapatni es fasza lett a fizika!!!
a tuningolassal sincs baj!!!!
szal varom a fullost!!!
es csak most fogom kiprobalni kormannyal:)))
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Minden csak nézõpont kérdése.
errõl szedjétek
www.gamershell.com
Capacity: 1000Mbit/sec
Users: 667/1600