Juiced

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
elõbb irjanak a fejlesztõk egy rendes játékot ...

Forza.

Írok valamit hogy irjanak ide is 😊

arty
mind1 mi volt ... a lényeg h egy kalap sz*r LESZ 😞

Forza.

CSOCSO
inkabb olyan arany-kozeput feleseg...
simulatort annak neveznem ami szamolja a kereked homersekletet es nyomasat. a felfuggesztesedet a sulyodat.. hany kilo benzint viszel stb.. nah az sim...
csak az elso suprat billel uberszar volt vezetni... kormannyal meg majdnem kezesbarany volt.. talan csak az iranyitas volt szarul elore pepreparalvaa kormanyilag.. mert nemigazan erezte tokeletesen a gazt.. es fordult eleg nevetsegesen.. plusz azt se neveznem simnek hogy elengeded a gazt berantod iranyba es gyonyoruen keresztbeteszi az autot.. mert ilyen volt a supra.. kanyar elott fek.. majd semmit nem nyom.. es kanyar utan gaaaaz..
NecroJoe
Mondjuk ez sztem simnek indult (irányitásban), lehet az arcade irányitást csak "formához a tartalom" alapon lötték hogy a 8 éves vizfeü gyerek is tudjon vele játszani...

Necro

Duddits
<#hehe>

NecroJoe
Csak annak örülök hogy nem rendeltem elö... 😞

Necro

arty
igen, csak a kétféle irányitás max a szimulátorokban van jol megcsinálva: ott általában a lebutitott rész nagyon könnyen, kellemesen vezethetõ ... ám egyetlen árkád gémet mondjatok, ahol a "szim" részt (a nehezitettet) jol megcsinálták volna .....

juiced sajnos ugy néz ki kuka ... 😞

Forza.

12346
nekem 8. alapból nem fekszik sajna. ez is amolyan tömegcucc.

CSOCSO
dejolenne...de errol megnem hallottam sehol
NecroJoe
Lehet hülyeség de szerintem a fullban 2 féle játékmód lesz, hogy mindenki tudjon vele játszani kortól/irányítóeszköztöl függetlenül.

Necro

CSOCSO
mit meseljek el.. o is aszonta hogy tiszta arkados lett...
a legelso demo meg erdekes volt....szerintem halott a dolog
azt ruhellem hogy a vegen nem lesz autos jatek ami erdekelne minket.. minden poent lelonek SZARUL!!!!!!!!!!!!
a tuningolos dolog mar most nem izgat annyira a ket NFS resz ota... ez a juiced is csak az iranyitas miatt izgatott volna de ezt is elbasszak.. LOL...
mikor jon mar ki egy jo jatek jo iranyitassal???

nfs utan meg hogy csinaljon az ember jo(bb) tuningos jatekot????? blahh.. ciki
12346
nah akkor ezt meséld el az eisenhower arcnak is😄

arty
nabasszus .... bárcsak kijött volna, mielõtt az akklaim becsõdölt 😞

Forza.

Atika :o)
mi adodik ebbol hogy szar a geped <#hehe><#hehe>
(de nem hogy komolyan veszed)

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

M@TriX
nanee, sikerült elszarniuk, úgy tûnik a THQ nem éppen jó felé keverte a fejlesztést 😞

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Eh! Ez a game kijött már fullba?

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

CSOCSO
fakk tiszta szar lett a juiced!!!! uberszar iranyitas (kormannyal!!) tiszta arcade!! az auto SOHA nem pordul ki.. keresztbeteszi magat akarhannyszazzal mesz a kanyarba fek nelkul es nem pordul ki az auto!!! tiszta loooool!!!!!
es ami ubernevetseges az az hogy a fel millio ft-s gepemen AKADOZIK! mikor 4 en megyunk es mindneki elottem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12346
dik. szmájli túltengésed van? <#idiota>

Eisenhower
nem is akarlak <#mf2><#vigyor1><#idiota><#bee1><#taps><#banplz><#nyes>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

12346
nyasgem😊))
mellesleg nem tudsz meggyõzni az ellenkezõjérõl😊

Eisenhower
hát azért azt nem mondanám friss reges <#bee1><#idiota>

12346
az elõzõ demo is kemény árkád volt.

Eisenhower
hát nemtom. ebben teljesen más az irányítás... kezd tiszta arcade lenni. pedig eddig olyan jó kis simhez hasonlo volt ... grrrr

Duddits
Faszom! Inkább a játék jöjjön már. <#nyes>

Eisenhower
Folgende Features wurden im Vergleich zur ersten Demoversion von JUICED hinzugefügt oder verbessert:

- Steuerung verbessert; dies betrifft insbesondere Lenkräder und Force-Feedback-Einstellungen

- Behobene Zeit-Skalierung auf leistungsschwächeren PC-Systemen (im Vergleich zu schnellen PCs hatten leistungsschwächere Rechner Schwierigkeiten mit der Angabe der Rundenzeiten)

- Größere Kompatibilität mit verschiedenen GFX-Chips (am Wichtigsten ist die Unterstützung der Onboard-Grafik-Chips der Serie 915G von Intel oder aktueller)

- Verbesserungen der Audio-Wiedergabe: enthält nun die endgültigen Soundgeräusche der Autos aus der Vollversion und mehr

- EAX-Unterstützung wurde als Option im Konfigurationsmenü hinzugefügt

- Verbesserungen bei der Shader 2- und Shader 3-Darstellung

- Optimierung für Multithreading-kompatible PCs hinzugefügt

- Dynamische Sichtveränderung hinzugefügt, die den Einfluss von Licht und G-Kräften auf die Sicht des Fahrers simuliert

- Dynamische Veränderung der Strecken durch Laub und andere Gegenstände hinzugefügt

- Verbesserungen der grafischen Benutzeroberfläche (GUI) hinzugefügt

- Neue Tunig-Teile hinzugefügt

Eisenhower
kijött egy újabb demo.... link

Atika :o)
hmmm 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

[HUN]FaTaL
Ha már mindenki ilyen irogatós kedvébe van én is írok valamit😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Duddits
Ok. Én is. <#nyes>

irok már valamit ^^

[HUN]FaTaL
oks, köszi😊

M@TriX
ha lesz valami infó azt azonnal beirkálom 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[HUN]FaTaL
mikor jön ki van vmi info?

[HUN]FaTaL
dzsúszdnak ejtik egyébként.

[HUN]FaTaL
Nem kellett volna ennek 8.án kijönnie?😞

CSOCSO
termeszetesen a Juicedet dzsuszd nak ejtik.. aki mashogy ejti azt nyugodtan ki lehet rohogni!!!!
Danman
Aki tud inglis:

juice

juice noun
1.(plural juices) liquid from fruit or vegetables: the extractable liquid that is contained in fruit or vegetables, or a drink made from this liquid
•lemon juice
2.(plural juices) bodily fluid: a natural fluid or secretion of the body
3.liquid from cooking meat: the liquid that comes from a piece of meat when it is roasted or otherwise cooked
4.(plural juices) liquid extract: any liquid extract or essence, especially from biological material
•Pure penicillin was isolated from mould juice.
5.fuel or power: fuel, especially petrol for a vehicle, or electricity (informal)
6.alcohol: alcoholic drink (slang)
7.US money or influence: money or influence gained through or utilized in the service of corrupt or criminal activities (slang)
8.US loan or interest: money lent at an extortionate rate of interest, or the interest extorted (slang)

transitive verb (3rd person present singular juices, present participle juicing, past juiced, past participle juiced)
extract juice from: to extract the juice from a fruit or vegetable

<13th century. Via French jus, from Latin, ‘broth, sauce, vegetable juice’.>

stew in your own juice
to have to suffer the consequences of your actions without any help from others

Encarta® World English Dictionary © & (P) 1999, 2000 Microsoft Corporation. All rights reserved. Developed for Microsoft by Bloomsbury Publishing Plc.

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

12346
meg a "e" kötõhangot se szokták nagyon kiejteni ingliséknél..

Duddits
Nekem Juiced marad és kész. <#hehe>

Danman
Mér a narancs juicet is úgy mondod hogy narancs dzsóized?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

én szerintem Dzsóized

Danman
Gyerekek!Egyvalamit leszögezhetnénk???Most nem így kell kiejteni a nevét?😞fonetikusan):dzsúszd????Mert a múltkor láttam a tv ben az egyik játéktesztelõmûsorban,hogy úgy mondták:Valahogy így:dzsájszd...elröhögtem magam.Majd a minap az egyik játéktesztelõ újságban volt videojátékbemutató és ott úgy mondták:dzsuszed..MOst mIVAN???

CSOCSO
<#eljen>
arty
uh.

kiprobáltam kormánnyal ... hát, lehet hogy egy normálisabb kocsival tényleg hozza az elsõ demo iránitását, végülis tetszik 😊

kösz csocso, nélküled nem adtam volna neki 1 újabb esélyt!

Forza.

én DEMOT MÁR 2x TÖLTÖTTEM LE DE MINDIG crc HIBA 😞((((((((((((

arty
száradjon le a keze annak aki ezt a control beallito panelt kitalalta ..... 😞(((((

Forza.

arty
az én írásomban a szar=tul könnyû ... és ha már bill.el könnyû, milyen lenne kormánnyal ? 😞

amugy igazad van, elvileg nem irhatnm amit irok, mivel az elõzõ demo is kormányal dupla élvezet volt, lehet tényleg csak azért csalódok, mert arra emlékszem ... namajd ha lesz idõm ....

Forza.

CSOCSO
annal jobb minel kisebb a class nem?