2153
  • excreator
    Ha bejött a bill. beállítás control panel, akkor a bal oldalon kiválasztod azt, hogy melyik billentyűt akarod beállítani aztán a jobb oldali mezőből azt hogy mire. Pl: először megnyomod a T betűt aztán a Nitro-t. Van 1-2 dolog amit nem tudsz módosítani!

Ez mondjuk ritka szar!
  • MellowDee
    Srácok, tud nekem adni valaki linket, vagy tud valaki írni egy teljes autólistát a játékból? Mert nagyon nem találok sehol. Köszönöm előre is!
  • PeeTeR
    bazz a billentyuzetet hogy kell beallitani? mert amikor a controls -t akarom confolni akkor lemegy a jatek a talcara, bejon egy dialog es ott kene tokolni valamit de total nem vagom hogy mit.
  • musha
    ha ők mondják, akkor biztos sz@r. tényleg így már nem is tetszik.
    lol
  • DanielT
    Ehe-ehe, nekem már sikerült is 5 db -ot összeszedni, láthatod a logóm mellett :)

Egyébként 1 éve megvan Xboxra a cucc (akkor nem adták ki a konkurencia miatt, de kiszivárgott) akkor is egy kalap szar volt. Most is az. Gamerankingsen 29 cikket alapul véve áll 65% -on.
  • arty
    oszlopsor mellett :D
  • arty
    huzd le az ablakot egyszer 200-nál ...
  • arty
    nem, itt egy rozmárral kell aranycsillagokat gyüjteni, semmi köze a need for speedhez. ha 5 csillag összejön, szintet lépsz, ha pőedig 50, megnyered a játékot.

különféle pályák vannak: patakpart, barlang, stb. nagyon jo, érdemes visszaolvasni, mennyire tetszik másoknak is.

vagy inkább tudod mit? menj innen.
  • serito
    Miben különbözik ill. hasonlít a game a NFSU 1-2 höz?? Vagy teljesen más a játékmenet? Itt mi a lényag? Pénz, autó tuning,stb?
  • deejayoly
    lécci
  • deejayoly
    Hi!

Ha valaki tud unlock+pénz cheatet a játékhoz, az írja már meg, mert elakadtam :D! THX
    ui.: a ps2-es "PING" és "FAST" az nem müxik!

• bazze
    ÁÁ SHIT
    a sok CS meg gta sa
    és nimáááá ez meg már rég kijött
    :(((
    és még csak most töltöm :(((
    nah bezzeg pedig 1 ideig jobban vártam mint a gta sa t
    nah ami késik nem múlik az nsfu2 nél meg nem nehez jobbat csinálni szal optimista vok
  • Mihail
    gamepaddel nyomtam, aztán ott nyoma sr volt.. megpróbálom bill.-tel
    köszi
  • refo
    Tolatás: end, reset asszem nincs...
  • Mihail
    miért nem raktak bele ebbe a kúrva játékba egy r gombot, mint az nfsbe ami visszatesz az útra??? meg hogy a faszba lehet toltatni?
  • [HUN]FaTaL
    nem tudja valaki hogy mennyire szerkeszthető a játék autók és pályák terén?
  • Solid Snake
    Ügyivagyol
  • magus755
    oké
  • Klon
    megvan a hiba!
    a total cmd -ben be volt állítva, hogy kérdés nélkül mindent felülír.
    ezért nem vettem észre a felülírásokat.

Fiúk, köszi a segíséget, minden OK !!
  • Klon
    na! hát ugyan ezt csináltam én is.
    mind a 3cd-t átmásoltam oda, de nem ír felül semmit :)
  • magus755
    remélem érthtö lesz azoknak akik még eddig se érteték!
  • Solid Snake
    Gyorstalpaló :)
  • magus755
    Ezer bocs a nagy képért!!!!!!!!!!!!
  • magus755
  • deejayoly
    Hi!

Ha valaki tud unlock+pénz cheatet a játékhoz, az írja már meg, mert elakadtam :D! THX
    ui.: a ps2-es "PING" és "FAST" az nem müxik!
  • Mihail
    nekem ebben a juicedban az teccik, h nappal is látni a neont :) ez a poén, ettől élvezet az egész LOL
  • magus755
    tudzs linkelni egy képet hogy hogyan csináltad és hogy miket másoltál át?
  • Klon
    erre magamtól is rájöttem :)
    de mit?
  • magus755
    tehát a következöt kell csinálni!!!!!
    1:beteszed az elsö cd-t a virtuális meghajtoba vagy ha nem azon van akkor cd-t vagy dvd-t.
    2:megnyitod a total commandert és a virtuális meghajtó vagy cd-dvd meghajtóbetüjelére kattintasz és az ott lévö fájlokat átmásolod egy neked tetszö könyvtárba (nálam ez juiced1).
    3: majd ezt a lépést minden cd*vel eljátszod és ha azt irja ki hogy felül akkarod irni e a fájlokat mindig arra nyomsz hogy igen mindent felül akarsz irni!
  • magus755
    akkor valamit nem csináltál jol!
  • Istencsászár
    thx sebaj igy is szép zenék meg királyak!!
  • Klon
    érdekes... nekem nem akar felülírni semmit....
    szal hülye vagyok
  • Delac
    Jaja, úgy kb.
    A zenékről az előbb meg nem is mondtam semmit. Fűlbemászó. AZ összes. Nfs u2 'zenéi' mert csak így idézőjelbe téve lehet leírni, olyan semmilyen volt, de ez biztos. Stílus keverve ( riders on the storm ---ministry ) Ez elég nagy 'reméljükmindenkinektetszenifog' zene. Még jobban átfogni a tömeget!!!! Mégtöbb pénz PÉNZPÉNZ !!!!!
  • Istencsászár
    Cső na ujra:D
    szal nálam ilyen max grafon élsimitással Kép
    Nálatok is ilyen kicsit recés?
  • Solid Snake
    :))))))
  • Solid Snake
    Na figy mivel egymásután másolgatod őket,a második lemez után pl.megkérdezi mitévő legyen és lazán felülíratod vele stb....... aztán innen telepít
  • Jhon Balu
    csinálj egy mappát ujjat.utánna tedd be az első cd-t a daemomba nyisd meg a total commandert és másold be a bennelévő fájlokat.utánna igy a többit is és majd felülfogja irni majd meglátod
  • Klon
    nekem az a leírás nem világos...
    ha csinálok aegy másik könyvtárat (Pl:juiced1) akkor az üres. úgyhogy ha oda akarom bemásolni az isokat, akkor nincs mit felülírni mivel üres...

szal nemértem...
  • Solid Snake
  • Delac
    Sztem iszonyat jó a game. NFS U2 elbújhat mellette. Itt a gép hibázik ha túl hajszolja magát. Olyan mint amikor csapattársadat irányítod. Low/Medium/High. Highon a pilóta elég labilis tud lenni. De ez pont ezért jó. Irányítás: Na ez a legfőbb ok. Anno azt mondták, hogy csak olyan arcádos lesz(faltól falig, mint a kocsmából hazafele), hát nekem keményen keresztebe tud fordúlni a gép. Grafika kb 2x annyira bejön a fent említett játékhoz képest. Kocsik: némmá! törnek, ha lekamikázod akkor még a turbo is repűl, neked meg lőttek. A végén persze több lesz a javítattás, mint maga a nyeremény. Ezerszer megfontoltabban kell versenyezni. Nameg, az sem mellékes, hogy a választék enyhén szólva változatosabb. (67 Ford Mustang) Festéssel pedig a három komponens miatt sokkal egyénibb járgányt lehet csinálni. Kinek mi jön be!!

AZ se kizárt, hogy meg lesz véve általam. Végre nem egy szar copypazte játék. Csapatalú versenyek meg, óóóó istenem micsoda múltik lesznek itt!!!!

Egyéni sociális vélemény.