Juiced
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
ez a LOÁL ....
- amugy GFX sokkal szebb, kidolgozottabb itt, mint az nfsuban, a texturák nem olyan mosottak, sokkal több poligonból áll minden
- hangok talán abban jobbak
- zene egyikben sem fogott meg
- irányitás: egyértelmüen itt az elõny, az nfsu2 egy kisgyermekeknek valo sinauto, 0 skill - 100% árkád. Itt azért minimálisan autoként viselkedik a verda ... sajnos ez kormáynra már nem jön át, olyan harmatgyenge az FFB, hogy az fáj 😞 Ebben az nfsu2 jobb, hiába FAKE az FFB jórésze ... 😊
Van LAN és Online game is, a gamespyid-t lehet használni, avagy ujat kreálni. Invalid usernevet akkor ir ki, ha már létezik a nickünk ... !
És van nappal 😄 Ez már önmagában is remek alap 😊) kár h nem maradt a demo1 irányitása, az volt eddig a very best 😊
Szal ezekután, aki azt mondja, h az nfsu2 irányitása jobb, az egy amatõr, nem való neki autos játék, játszon a train szimulátorokkal, ott nem kell kanyarodni, csak játszani a gázzal/fékkel 😄
Forza.
nálam ilyen,de lassu mint a geci....amugy a véleményem:egy raklap szar az egész.kb. mint rezsö velemenye...elsõre még bejött,de mostmár eljutottam odáig,hogy uninstall
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
irányitás vicc, grafika egész jo, hangok se rosszak, menürendszer qrvára tulbonyolitott és tele van felesleges dolgokkal amit a kutya se szarna le. fuj, delete.
sazl : c
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
😊
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.
sztem az a demo az arcade módból lehetett, na az durván játéktermi dodzsem.
tud valaki egy lonket mondani nekem ahonnan le lehet szedni a juiced-ot????
PLEASE HELP
Grafikailag hol jobb mint az Underground, hol nem. Mert a kocsik nem olyan szépek, viszont a pályák, a házak, a környezet sokkal jobban kidolgozottabbak lettek.
szvsz egyaltalan nem szebb az nfsu2 nel.. az nfsu2 sokkal csillogobb meg minden..
mondjuk lehet reg jatszottam nomeg csak esti korulmenyek kozott tudom osszehasonlitani a dolgokat mivel az nfsu2 ben nincs nappali jatek.. nah mindegy.. a zenekbol nekem is csak azok tetszenek amik az nfsu2 ben egyaltalan nincsenek
a zenében mindenképp megegyezünk viszont, azzal együtt, hogy nem mind az én stílusom, de nagyon passzolnak a hangulathoz.
az irányítás meg egyszerûen nem olyan, mint a többi ilyen stílusú játéknál. árkád, de jóval finomabban kell vele bánni. nfsu-kkal soha nem volt komolyabb gondom az elsõ 2/3-ában a játéknak. itt durván szorongatnak.
a bogar iranyitasa kozepes... meg nemtom eldonteni hogy milyen.. marmint hogy jobb az nfsu nal vagy nem.. mindenesetre a crx el az elso demoban levo palyan vegigmentem fek nelkul.. ez azert vicces!!....
a zene viszont odabasz.. sokkal jobbak mint ami az nfsu 1-2 ben voltak..
grafika nem nagy cucc.. egyaltalan nem szebb az nfsu2 nel...
egyelore ennyi
amúgy határozottan tetszik.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
http://goo.gl/gd6Zi5
nah hat ez a baj.. le se szarom a grafikat ha egyszer szarabb az iranyitas mint az nfs u2 ben😞
Sebaj. fasza torrentel már csak 7 nap és lent van a játék, úgy izgulok hah 😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ha igen akkor irja le hogy kell , nekem invalid user namet irki!
mit érdemes torrent leszedésekor beírni a max fel -és letöltéshez?????
fasza. megérte leszedni, egész nap ezt a sz.rt töltöttem!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"