Juiced

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

musha
?
nem értelek titeket. de mindegy, nem is kell, nekem tetszik ^^

grebber
Az nfsu 1-2 ból kiindulva éreztem (igy legyen 5-ösöm a lotton) hogy sokaknak nem fog tetszeni pedig veri az U-ot elég rendesen szvsz.

Next PC upgrade: 2022

arty
nfsu szebb ??? 😄 néhányan nemtom hol élnek .. emlékezttõül út textura az nfsu2-bõl:

ez a LOÁL ....

- amugy GFX sokkal szebb, kidolgozottabb itt, mint az nfsuban, a texturák nem olyan mosottak, sokkal több poligonból áll minden
- hangok talán abban jobbak
- zene egyikben sem fogott meg
- irányitás: egyértelmüen itt az elõny, az nfsu2 egy kisgyermekeknek valo sinauto, 0 skill - 100% árkád. Itt azért minimálisan autoként viselkedik a verda ... sajnos ez kormáynra már nem jön át, olyan harmatgyenge az FFB, hogy az fáj 😞 Ebben az nfsu2 jobb, hiába FAKE az FFB jórésze ... 😊

Van LAN és Online game is, a gamespyid-t lehet használni, avagy ujat kreálni. Invalid usernevet akkor ir ki, ha már létezik a nickünk ... !

És van nappal 😄 Ez már önmagában is remek alap 😊) kár h nem maradt a demo1 irányitása, az volt eddig a very best 😊

Szal ezekután, aki azt mondja, h az nfsu2 irányitása jobb, az egy amatõr, nem való neki autos játék, játszon a train szimulátorokkal, ott nem kell kanyarodni, csak játszani a gázzal/fékkel 😄

Forza.

báttyó02

nálam ilyen,de lassu mint a geci....amugy a véleményem:egy raklap szar az egész.kb. mint rezsö velemenye...elsõre még bejött,de mostmár eljutottam odáig,hogy uninstall

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

rezsofiz
Jézusom.... az én tömör és rövid véleményem a játékrol: szar.

irányitás vicc, grafika egész jo, hangok se rosszak, menürendszer qrvára tulbonyolitott és tele van felesleges dolgokkal amit a kutya se szarna le. fuj, delete.

sazl : c

musha
és ha egy kicsit elmerülsz benne, akkor nem fogod elfelejteni, ebben biztos vagyok. órák óta egy pályát próbálok megcsinálni, szóval nem sikerült túl könnyûre. az online lehetõség igen jó, csak még nagyon kevesen vagyunk. az irányítás eleinte fura, de megszokható. a grafika meg magáért beszél.

musha
customize menü

bodesz
nektek nemfagy be amikor tesztelni akarjátok a járgányt vagy amikor controllersre mentek?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

CalebJoe
Hol a picsában lehet tuningolni a kocsit hol a a garázs, amúgy szép meg minden de szerintem felejthetõ ez a játék.
gregoryan
SG ftp-n nincs fent ez valakinek???? akitõl le lehet húzni?

báttyó02
jaja

musha
ez a játék kib@szott nehéz!

karikusz
vagány!

😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

báttyó02
na végre lejött...telepitem 😄

Wukifi
Most tettem ide fel....igaz torrent!!

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

repro
torrent

N0 TXT TLK PLZ!4!

Nekem miért nem szólnak a zenék verseny alatt?
gregoryan
SENKI NEM TUD linket adni nekem a gammához, hogy leszedjem?

Sztem nem lehet ujrakezdeni és ez igy valós.
Wukifi
Valaki nem jött még rá hogy hogyan lehet újrakezdeni egy futamot (restart)????????????

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

robotnyk
eh rohatt szpemmer vagyok, bocs

sztem az a demo az arcade módból lehetett, na az durván játéktermi dodzsem.
robotnyk
egyenlõre Locked, szal nem sokat látni rajta, piros szûrõ van rajta :C
robotnyk
jobb sztem fizikára
gregoryan
SZIASZTOK!!

tud valaki egy lonket mondani nekem ahonnan le lehet szedni a juiced-ot????

PLEASE HELP

Pedig szebb, hidd el. Hiaba az a "bika" géped. A gond a vga, shader 3.0-ban sokkal szebben latnad a vilagot. En 6600Gt-n lesem a dolgokatshader 3.0-ban, es hat nfsu elmehet...

Na én is felraktam. Sztem hangulata egyáltalán nincs (Underground-hoz képest), irányitás elég szar, a menu is konzolos, rosszul vagyok tõle.
Grafikailag hol jobb mint az Underground, hol nem. Mert a kocsik nem olyan szépek, viszont a pályák, a házak, a környezet sokkal jobban kidolgozottabbak lettek.
CSOCSO
hidd el.. az en gepemnel nem valoszinubb hogy szebbet rakk ki a tied.. a moncsimrol ne is beszeljunk😊
szvsz egyaltalan nem szebb az nfsu2 nel.. az nfsu2 sokkal csillogobb meg minden..
mondjuk lehet reg jatszottam nomeg csak esti korulmenyek kozott tudom osszehasonlitani a dolgokat mivel az nfsu2 ben nincs nappali jatek.. nah mindegy.. a zenekbol nekem is csak azok tetszenek amik az nfsu2 ben egyaltalan nincsenek
CSOCSO
hathja.. nem szeressem a zold.. kek meg sarga meg hasonlo sizneket.. amit szeretek a piros.. fekete es a feher.. igaz a CRX em az rozsaszin.. de csak fun bol😊
CSOCSO
hja
CalebJoe
A tuningolás van olyan részletes mint az NFS-ben?
CalebJoe
Csocso úgylátom megmaradt a suprás piros fekete design-od<#eljen>
musha
ez érdekes, nálam sokkal szebb az nfsu2-nél...az autók is, a pályák meg pláne.
a zenében mindenképp megegyezünk viszont, azzal együtt, hogy nem mind az én stílusom, de nagyon passzolnak a hangulathoz.
az irányítás meg egyszerûen nem olyan, mint a többi ilyen stílusú játéknál. árkád, de jóval finomabban kell vele bánni. nfsu-kkal soha nem volt komolyabb gondom az elsõ 2/3-ában a játéknak. itt durván szorongatnak.

CSOCSO
nah szoval..
a bogar iranyitasa kozepes... meg nemtom eldonteni hogy milyen.. marmint hogy jobb az nfsu nal vagy nem.. mindenesetre a crx el az elso demoban levo palyan vegigmentem fek nelkul.. ez azert vicces!!....
a zene viszont odabasz.. sokkal jobbak mint ami az nfsu 1-2 ben voltak..
grafika nem nagy cucc.. egyaltalan nem szebb az nfsu2 nel...
egyelore ennyi
CSOCSO

nah itt az elso autom.. szvsz topikot ne nyissunk neki kulon..
musha
ja és lehet multizni csak kell hozzá egy GameSpy account (ami ingyenes ugyebár).

musha
velem van a gond vagy tényleg ilyen nehezek már az elején levõ versenyek?
amúgy határozottan tetszik.

Eisenhower
nyugi nem olyan^^ nfsu-ba minden auto ugyanugy viselkedett. itt minden autó más és megérzed pl ha leülteted a verdát szal minden beállítást érezni az irányításon! és ez sztem jó. persze elõször bosszankodz mnikor megszoksz egy irányítást vmivel telepakolod a verdát és máris az ujfajtát kell megszokni

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
el nino ment privi. nah kipróbáltam nekem teccik^.^ elég ratyi a használtauto kínálat volt 2 honda crx 2 vw bogár meg egy 206gti peugeot... persze hogy a crx-et vettem. ^.^

[HUN]FaTaL
nemhinném hogy szarabb lesz az irányítása az nfsu2énél. annál aztán nehéz szarabbat csinálni😄

http://goo.gl/gd6Zi5

CSOCSO
"de grafika terén alázza a Juiced , viszont irányításban az ug2 a jobb"
nah hat ez a baj.. le se szarom a grafikat ha egyszer szarabb az iranyitas mint az nfs u2 ben😞

Tufa
bezzeg UG2 topic azonnal teli lett képekel, ahogy kijött a játék 😊
Sebaj. fasza torrentel már csak 7 nap és lent van a játék, úgy izgulok hah 😄

vki küldjön már képet egy RX7-esrõl pliiiizzz!!
Tatyla
ja amugy gratulálok a két forumozó kolegának lenntebb akik behülyitettek egy pár embert az smswebjükel...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Valaki tud már multizni vele ?

Ha igen akkor irja le hogy kell , nekem invalid user namet irki!

Eisenhower
estét. na mindjárt fent lesz csak ki kell írnom elõtte 2 cd-t de utána ezerrel juiced^.^

rezsofiz
Attol függ milyen netkapcsolatod van...

sazl : c

hahó!!
mit érdemes torrent leszedésekor beírni a max fel -és letöltéshez?????

Klon
a 3cd-s verzió, 2.cd-je install közben kiakad.
fasza. megérte leszedni, egész nap ezt a sz.rt töltöttem!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

RX7-es képet rakjon már be vki, légyszi!!!
Milyen max feltöltési sebeséget érdemes beírni az Azureusban?