Juiced
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
http://www.gamespot.com/pc/driving/juiced/review.html
1 kérdés: Vlahaogy nemtudom rávenni az élsimitásra a gémet pedig maxon van mint driverbe mint itt probáltam forditva is de semmi változás 5let?
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nevetseges ez az egesz "ez a jobb, az a jobb". Jatszatok azzal, amelyik tetszik, ne a masikat fikazzatok. Ovodas szint.
<#banplz>#banplz>
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Utálok egy game-et fikázni és nem szép tõlem, hogy mások ide élménybeszámolóját irják be én meg...de ugy vártam ezt a játékot, feltéve hogy nem lesz ugy leegyszerüsitve, mint az nfs.
Forza.
de ez vonatkozik mindenkire... aki ennyit képes benyögni, h "ez szar, mert az jobb" az kb. ne tegye .. nem kell 😊) ha már irsunk egy játék topikjába, legalább érvekkel kiséreljük meg alátámasztani mindenivalónkat 😊
az ilyeneken, h "szar irányitás." csak mosolygok ... mitõl szar? mitõl szarabb? mennyiben jobb ez máshol? 😊 tom, sg.hu n nem népnevelni kell, hanem elküldeni mindenkit a picsába, de én mégis megprobáltam. 😄
Forza.
Juiced-ban , hogy a kocsit uton tartsd, tényleg reálisabb. A zene biztos király, csak nekem nem szólt vmiért. Nálam az a gond, hogy én billentyüzettel toltam és azzal kinszenvedés. Azon a két pályán kivül van más is? Nem mindig az arcade-ok jönnek be, mert pl a GTR nagyon jo volt. De nekem akkor sem jön be, hogy illegális versenyeken vagyunk és szalagkorláttal vannak lezárva az utak + mindenhol közönség, ezt nem értem! Pl miért nincsenek különféle extra helyszinek, mint pl az undergrnd-ban?
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
-graf szép, lehet nemcsillog annyira mint az nfsu de ez bõven elég
-irányitás jobb mint az nfsujé
-fizikája is jobb
-zenék is jók
nfsu SUX Juiced rlz
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
én olyan soha nem írtam, hogy jobb az irányítása, mint az nfsu-ké. mindig azt írtam, hogy MÁS. sõt, ha jól emlékszem azt a szót használtam, hogy érzékenyebb. és ez tény. azt is aláírom, hogy az nfsu-kat könnyebb megszokni, de ez kinek elõny kinek hátrány. szerettem játszani azzal is, de most legelsõ sorban ez azért tetszik, mert online is tudom nyomni és ez nekem új élmény (autós mûfajon belül) ^^
szerinted...
szerintem:
tobb auto
uj mod ( cirkalas ami igencsak tobb mint egy szaros show off mod)
mas zene
szebb grafika
jobb hangok
mas palya
ha mar az fps eknel tartunk minden fps ben csak
tobb fegyver
jobb hangok
mas zene
uj mod
mas palya.. ERGO ugyan azt kapod mindkettonel csak mig itt vered a kepzeletbeli lanccal az nfsu2-t a doom 3 nal nemsokkal kaptal tobbet mint egy quake.. csak szebb tobb fegyver mas palyak es mas zenek... hja es uj mod..
hurraaaaaaa...
egyuj uj fps se nagyobb elorelepes mint az nfsu2 az 1 hez kepest...
ertsd mar meg hogy NEM lehet olyat muvelni hogy azt a jatekot ugy add el hogy az mas legyen...
uj sztori tobb jargany.. mas zene.. es ennyi. .ennyit lehet alakitani.. megtettek....
amug ya baj azzla volt hogy szerinted az iranyitas elveri az nfsu iranyitasat.. ami szerintem nemigazan igaz.. mondjuk bill el meg nem iranyitottam a juicedet.. csak kormannyal... lehet hogy tok zsir simulator bill el?😊)))
jóhát fpsbe is van rókabõr pl ut2004-Pharia a közelmultból, de azér az nagy igényes nevek teljsesen mások hl2 doom3 stalker fear..
most wanted abba lesz 5let bár a full arcade szinvonal amit a ae eröltet kissé tulzás de az változatos lesz valamival mint az nfsu széria remélem nemlesz nfsu3 mer aqz már nagyon túlzás lenne
nesztek a juicedben benne van a show off.. akkora szarsag lolsag es felesleges unalmas dolog hogy az mar faaaaj HURRAA!!!!!!!!!!!
emlexem mikor megjelent az nfsu2 mindenki eljenzett hogy mennyivel zsirabb a hang es az iranyitas... ki lehet probalni.. nfsu2 ben ossze vissza forogsz mintha lenne is 700 lo a picsad alatt mig nfs1 ben eleg kaki volt... nfsu2 ketszer jobb volt iranyitasban... hangokban is... zsir volt!!! dicsertek a jatekot megjeleneskor!
ennel nagyobb loller faszsagot reg hallottam!!
1) a juiced elso demojaban ugy ereztem hogy van valami koze a valosaghoz a jateknak.. fekezned kell.. kibassza a segget a supr ablahblahblah.. de it bazze.. FULL GAZZAL lehet vegigmenni a palyakon es az auto MEGFOGJA SAJAT MAGAT... erre meg azt irod hogy az nfsu1 jobb vol mint a 2... LOAL😊)))))))))))))))))))
grafikat le se szarom.. iranyitasban fele olyan jo volt az nfs1 mint a ketto!!!!!! ha szerinted nem akkor az eleg loal es neked az arcados szar tetszik jobban.. ettol meg nem jobb az nfsu1
http://goo.gl/gd6Zi5
sazl : c
Necro
Nem értem, hogyha illegális versenyeken veszünk részt, akkor miért vannak szalagkorláttal lezárva az utak? Lényeg, hogy közelébe sincs az Underground sorozatnak, még ha az igencsak levan egyszerüsitve.
sazl : c
adok ftp címet ahova egy nagyon rendes sg-s sorstárs feltölthetné nekem!
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Forza.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Forza.