Juiced

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
jé új logo
Istencsászár
hú ez szép nagyon

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
mit hogy egy láma irta õ véleménye kit érdekel.. te mindent elhiszel amit más mond?😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

robotnyk
már ennyire elõre vagy, esetleg unlocker?
M@TriX
azt mondod?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ez mindent elmond.
http://www.gamespot.com/pc/driving/juiced/review.html
Istencsászár
hú kegyetlenjó az autó kifarol instabill nem sinvonatozás
1 kérdés: Vlahaogy nemtudom rávenni az élsimitásra a gémet pedig maxon van mint driverbe mint itt probáltam forditva is de semmi változás 5let?

musha
nem, úgy nem néz ki sosem a Juiced, hanem sokkal jobban és még blur sincs rajta:

az tény hogy nfsu 2 önek kicsit de télleg kicsit jobb a grafikája de közel sincs ilyen játékélménye mint a juiced-nek!!!!! nekem bejön a game!! de ez is csak egy vélemény<#ravasz1>

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

Izlések és pofonok. Tudod.
bodesz
de ilyen szar kocsit se lehet szerencsére csinálni

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Mayday
Szerintem a Diablo 2 nagyon szar, mar ne is haragudj.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sztem azt kellene bannolni, aki másokat fikázik. Bocsánatot kérek mindenkitõl, én azt hittem hogy egy topikban az adott játékról beszélgetünk, leirjuk benyomásainkat és ha nem tetszik, akkor minden stilusban van egy követendõ példa, de ha szerinted itt csak a Juiced istenitése a lényeg, akkor bocs.
Mayday
F*szert kell ekkora NFSU2 kepet ramolni egy masik jatek topicjaba.
Nevetseges ez az egesz "ez a jobb, az a jobb". Jatszatok azzal, amelyik tetszik, ne a masikat fikazzatok. Ovodas szint.
<#banplz>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Danecay
Van belsõ nézet? Én kormánnyal tolom az autós játékokat, viszont azt nem szeretem amikor csak az aszfaltot + a kilóméterórát és a fordulatszámmérõt látom magam elõtt, mint az utolsó 3 NFS-ben.

robotnyk
attól szép hogy szarásig van blural meg flarel
És ez nem háttérkép, hanem én csináltam Paint-tel<#smile>
Igy sosem néz ki a Juiced![/url][/img]
Direkt irtam, hogy a környezet az jobb! De kit érdekel 250 felett az ut? A kocsik sokkal szebbek! És ha már 250felettnél járunk, akkor hol van a mosódás, érzékszervünk tompulása? Ez nekem annyira hiányzott! Meg hol vannak azok az hangeffektek, mikor elhaladunk pl egy oszlop v fa mellett (ami ugye nincs,mert szalagkorláttal bekeritett versenypályán vagyunk, ami utcának van ábrázolva)?
Utálok egy game-et fikázni és nem szép tõlem, hogy mások ide élménybeszámolóját irják be én meg...de ugy vártam ezt a játékot, feltéve hogy nem lesz ugy leegyszerüsitve, mint az nfs.
arty
kérlek az #1000. hozzászólásomban belinkelt képpel emlékeztesd magad, hogyan is nézett ki az nfsu2 😊) és az még csak a talaj ... a halálgagyin texturázott, elnagyolt és poligonszegény épületekrõl, tájról ne is beszéljünk ... minden randa sötétben 😊

Forza.

arty
leborulok érveid elõtt, annyira szépen kidumáltad magad 😄

de ez vonatkozik mindenkire... aki ennyit képes benyögni, h "ez szar, mert az jobb" az kb. ne tegye .. nem kell 😊) ha már irsunk egy játék topikjába, legalább érvekkel kiséreljük meg alátámasztani mindenivalónkat 😊

az ilyeneken, h "szar irányitás." csak mosolygok ... mitõl szar? mitõl szarabb? mennyiben jobb ez máshol? 😊 tom, sg.hu n nem népnevelni kell, hanem elküldeni mindenkit a picsába, de én mégis megprobáltam. 😄

Forza.

Sztem grafikaban simán jobb az Undergrnd. Nálam a hangulat a lényeg és az is sokkal jobb. Az viszont igaz, hogy néha ugy éreztem, hogy tényleg szenvedni kell a
Juiced-ban , hogy a kocsit uton tartsd, tényleg reálisabb. A zene biztos király, csak nekem nem szólt vmiért. Nálam az a gond, hogy én billentyüzettel toltam és azzal kinszenvedés. Azon a két pályán kivül van más is? Nem mindig az arcade-ok jönnek be, mert pl a GTR nagyon jo volt. De nekem akkor sem jön be, hogy illegális versenyeken vagyunk és szalagkorláttal vannak lezárva az utak + mindenhol közönség, ezt nem értem! Pl miért nincsenek különféle extra helyszinek, mint pl az undergrnd-ban?
nekem az intro-ja is nagyon bejön

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Istencsászár
jó ez a gém
-graf szép, lehet nemcsillog annyira mint az nfsu de ez bõven elég
-irányitás jobb mint az nfsujé
-fizikája is jobb
-zenék is jók
nfsu SUX Juiced rlz

Sonajk @:o)
Egy egyéni vélemény: Nekem tetszik, más meg mondjon amit akar 😊))

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

musha
ja és amúgy én analóg paddal nyomom, nemtom billentyûn vagy kormánnyal milyen.

musha
összekeversz valakivel 😊
én olyan soha nem írtam, hogy jobb az irányítása, mint az nfsu-ké. mindig azt írtam, hogy MÁS. sõt, ha jól emlékszem azt a szót használtam, hogy érzékenyebb. és ez tény. azt is aláírom, hogy az nfsu-kat könnyebb megszokni, de ez kinek elõny kinek hátrány. szerettem játszani azzal is, de most legelsõ sorban ez azért tetszik, mert online is tudom nyomni és ez nekem új élmény (autós mûfajon belül) ^^

12346
ujjat? ujjat biztos nem hozott. jobb esetben van mindenkinek 4*5 ujja vaze.

CSOCSO
"átlalkitott pálya pár uj kocsi kicsit kifinomiltabb tunningerndszer semmi ujjat nemhozott."

szerinted...
szerintem:
tobb auto
uj mod ( cirkalas ami igencsak tobb mint egy szaros show off mod)
mas zene
szebb grafika
jobb hangok
mas palya

ha mar az fps eknel tartunk minden fps ben csak
tobb fegyver
jobb hangok
mas zene
uj mod
mas palya.. ERGO ugyan azt kapod mindkettonel csak mig itt vered a kepzeletbeli lanccal az nfsu2-t a doom 3 nal nemsokkal kaptal tobbet mint egy quake.. csak szebb tobb fegyver mas palyak es mas zenek... hja es uj mod..
hurraaaaaaa...
egyuj uj fps se nagyobb elorelepes mint az nfsu2 az 1 hez kepest...
ertsd mar meg hogy NEM lehet olyat muvelni hogy azt a jatekot ugy add el hogy az mas legyen...
uj sztori tobb jargany.. mas zene.. es ennyi. .ennyit lehet alakitani.. megtettek....
CSOCSO
az elet errol sozl. nem szoktad meg meg?
amug ya baj azzla volt hogy szerinted az iranyitas elveri az nfsu iranyitasat.. ami szerintem nemigazan igaz.. mondjuk bill el meg nem iranyitottam a juicedet.. csak kormannyal... lehet hogy tok zsir simulator bill el?😊)))
musha
de ki nem sz@rja le, hogy ki mit dicsért és mit nem? azért mert itt néhány okos azt mondja, hogy szerinte ez fos játék, attól még nekem például tetszik (és még sok más embernek). ne fikázzuk má` egymást azért, mert egyiknek tetszik valami a másiknak nem...

CalebJoe
Hát szerintem fos lett az egész kurva szar a tuning rész meg az irányítás se valami jó inkább marad az NFS, vagy PS2-n a Burnout 3 az a királyság.
Istencsászár
figy 1szer végéhegedõlték a tunningolást a pályákat a kocsikat 2õbe volt átlalkitott pálya pár uj kocsi kicsit kifinomiltabb tunningerndszer semmi ujjat nemhozott.
jóhát fpsbe is van rókabõr pl ut2004-Pharia a közelmultból, de azér az nagy igényes nevek teljsesen mások hl2 doom3 stalker fear..
most wanted abba lesz 5let bár a full arcade szinvonal amit a ae eröltet kissé tulzás de az változatos lesz valamival mint az nfsu széria remélem nemlesz nfsu3 mer aqz már nagyon túlzás lenne

CSOCSO
rokabor??? ennyi erobol minden rohadt fps minden rohadt rts egy rokabor... szerinted az nem eleg ujdonsag hogy oda mszkaltal ahova akartal es azt hivtal ki versenyezni akit akartal????? mi kellett volna meg bele?? tetris minijatek?? vagy bicikli verseny?? jezusom.. kijaszart vartok ti el egy jatektol????

nesztek a juicedben benne van a show off.. akkora szarsag lolsag es felesleges unalmas dolog hogy az mar faaaaj HURRAA!!!!!!!!!!!
emlexem mikor megjelent az nfsu2 mindenki eljenzett hogy mennyivel zsirabb a hang es az iranyitas... ki lehet probalni.. nfsu2 ben ossze vissza forogsz mintha lenne is 700 lo a picsad alatt mig nfs1 ben eleg kaki volt... nfsu2 ketszer jobb volt iranyitasban... hangokban is... zsir volt!!! dicsertek a jatekot megjeleneskor!
Istencsászár
nfs1 jóvolt ujvolt a benne rejlõ lehetõseégek kilettek aknázva arcade vót ez alap, nfsu2 róóóóókabõr, jucied meg most szedem😄

CSOCSO
ti az elso demot probaljatok most is?😊)))ennek a jateknak semmi koze a juiced elso demojahoz..amit dicsertunk.. ennek a harmadik vagy masodik skylineos demohoz van koze.. amit ebben a topikban MINDENKI CSAK FIKAZOTTT!!!!!!!!!!!!!! most meg mindenki dicseri.. hat ezert vagy igy kiakadva
CSOCSO
Kiváncsiságból elõvettem az Underground 1. részét (mert az szerintem jobb, mint a 2). Szétalázta a Juiced-et.

ennel nagyobb loller faszsagot reg hallottam!!

1) a juiced elso demojaban ugy ereztem hogy van valami koze a valosaghoz a jateknak.. fekezned kell.. kibassza a segget a supr ablahblahblah.. de it bazze.. FULL GAZZAL lehet vegigmenni a palyakon es az auto MEGFOGJA SAJAT MAGAT... erre meg azt irod hogy az nfsu1 jobb vol mint a 2... LOAL😊)))))))))))))))))))
grafikat le se szarom.. iranyitasban fele olyan jo volt az nfs1 mint a ketto!!!!!! ha szerinted nem akkor az eleg loal es neked az arcados szar tetszik jobban.. ettol meg nem jobb az nfsu1
[HUN]FaTaL
nah kipróbáltam én is szerintem fényévekkel jobb mint az underground. mindenesetre irányításban veri az 100%

http://goo.gl/gd6Zi5

rezsofiz
Lol a Juiced meg az NFS is arcade.. a készítõk nem szimulátort akartak csinálni és nem a valosághusegre törekedtek......

sazl : c

robotnyk
és miért vannak az ugben neonnal lezárva? és miért tesz vissza az 1, ha csak a neonnak a közelébe mész?
NecroJoe
Ja az Undergroundban 5 méteres villogó rózsaszín repülö nyilak vannak, mit ne mondja tényleg valósághû... Lássa már az 10 éves gyerek merre kell menni... NFS-nak kb az a célkorosztály

Necro

Kiváncsiságból elõvettem az Underground 1. részét (mert az szerintem jobb, mint a 2). Szétalázta a Juiced-et. Grafikailag sokkal jobb, a kocsik jóval kidolgozottabbak (igaz viszont, hogy a környezet jobb a Juiced-ban), a hangulat fantasztikus, az irányitás meg pláne. Számomra az is érthetetlen, hogy hol a mosódás, mikor már 220 felett járunk? A Nitro megvalósitása nagyon amatõr.
Nem értem, hogyha illegális versenyeken veszünk részt, akkor miért vannak szalagkorláttal lezárva az utak? Lényeg, hogy közelébe sincs az Underground sorozatnak, még ha az igencsak levan egyszerüsitve.
privi ment!

rezsofiz
én eleve nem vagyok semmilyen fan, de az nfsu2 ezt a szar gamet ott alázza meg ahol tudja, meg az nfsu1 is...

sazl : c

ki tudna vki segíteni? a hlm-juia.r16-os file hiányzik 😊
adok ftp címet ahova egy nagyon rendes sg-s sorstárs feltölthetné nekem!

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

arty
viszonyitás kérdése 😊 nekem a sinauto nfsu 1-2nél nincs rosszabb. hiába fake ez a kis csuszkálós, legalább kis skill kell a vezetéshez 😊

Forza.

báttyó02
haha

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
nekem az u2 egy arcade szar(a számomra),de ennek meg egyszerüen vicc az irányitása...meg ahogy a kocsi viselkedik..lol

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

arty
látom sokat töltöttél a gémmel, még arra sem vetted a fáradtságot, h kikapcsold a "lassits!" felirat segitségét ... és igy van arcod véleményezni? 😄DD

Forza.

arty
jó lenne, ha odairná minden irányitásra parázó, h az nfsu2 irányitása bejött e neki 😊 mert ha egy szim fan mondja h szar, az más, mint ha egy nfsu2 fan mondaná .... 😊)

Forza.