Juiced
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki tud unlock+pénz cheatet a játékhoz, az írja már meg, mert elakadtam 😄! THX
ui.: a ps2-es "PING" és "FAST" az nem müxik!
a sok CS meg gta sa
és nimáááá ez meg már rég kijött
😞((
és még csak most töltöm 😞((
nah bezzeg pedig 1 ideig jobban vártam mint a gta sa t
nah ami késik nem múlik az nsfu2 nél meg nem nehez jobbat csinálni szal optimista vok <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
köszi
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
http://goo.gl/gd6Zi5
a total cmd -ben be volt állítva, hogy kérdés nélkül mindent felülír.
ezért nem vettem észre a felülírásokat.
Fiúk, köszi a segíséget, minden OK !!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
mind a 3cd-t átmásoltam oda, de nem ír felül semmit 😊
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Ha valaki tud unlock+pénz cheatet a játékhoz, az írja már meg, mert elakadtam 😄! THX
ui.: a ps2-es "PING" és "FAST" az nem müxik!
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
de mit?
1:beteszed az elsö cd-t a virtuális meghajtoba vagy ha nem azon van akkor cd-t vagy dvd-t.
2:megnyitod a total commandert és a virtuális meghajtó vagy cd-dvd meghajtóbetüjelére kattintasz és az ott lévö fájlokat átmásolod egy neked tetszö könyvtárba (nálam ez juiced1).
3: majd ezt a lépést minden cd*vel eljátszod és ha azt irja ki hogy felül akkarod irni e a fájlokat mindig arra nyomsz hogy igen mindent felül akarsz irni!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
szal hülye vagyok <#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf><#confused>#confused><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
A zenékrõl az elõbb meg nem is mondtam semmit. Fûlbemászó. AZ összes. Nfs u2 'zenéi' mert csak így idézõjelbe téve lehet leírni, olyan semmilyen volt, de ez biztos. Stílus keverve ( riders on the storm ---ministry ) Ez elég nagy 'reméljükmindenkinektetszenifog' zene. Még jobban átfogni a tömeget!!!! Mégtöbb pénz PÉNZPÉNZ !!!!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
ha csinálok aegy másik könyvtárat (Pl:juiced1) akkor az üres. úgyhogy ha oda akarom bemásolni az isokat, akkor nincs mit felülírni mivel üres...
szal nemértem... <#idiota>#idiota><#conf>#conf>
AZ se kizárt, hogy meg lesz véve általam. Végre nem egy szar copypazte játék. Csapatalú versenyek meg, óóóó istenem micsoda múltik lesznek itt!!!!
Egyéni sociális vélemény.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
elszáguldo oszlopnak pedig nincsen hangja egy olyan autoban, ami éppen 200al megy ... van motorhang, szélzaj. de fake "sssshuuuuu", ami az nfsu ban volt, az nincs 😊 akkora tárgyak nem keltenek turbulenciát, ahoz már egy kamion kell ... ha van kocsid próbáld ki 😉
Forza.
Van mikor elmegy a 3. ig de akkor ott írja ki hogy rossz kötet van a meghajtóban, és kéri az elsõ lemezt, aztán kilép. 😞(
HELP ME PLS !!!
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
uez volt nekem a HL2 CE-vel
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
ilyen nálam max élsimitással nálatok is?
egykis segitség kellene,ma csomagoltam ki a gamét és raknám fel de 2-dik lemez után nem a 3-dikat kéri hanem ujra az 1-gyest ha beteszem ujra akarja installni.segitséget és az ötleteket elõre is köszönöm...<#worship>#worship>
SA
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.