Juiced
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdemes pénzt pazarolni rá?
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Arról van szó hogy egy olyan autó ami kb világszerte híres arról hogy az egyik legkomolyabb tuningalap és a fulltuning viper és egyéb szarokat is alázgatják vele huss a játékban kb egy alapszintü tuningot kap fulltuning néven😊
De ennyi ettõl függetleül jó a game csak ez kb ugyanakkora LOL húzás mint az NFSU-ban a peugeut ami bármivel felveszi a versenyt😊
Autó poligonszámba odaver nagyon nagyon kivan dolgozva és élesek rajta a taxturák,festések
esõ benne nagyon ottvan k*urva szép
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Direkt hagytam nagyobbra, hogy lehessen látni a részleteket is, szóval ne nagyon haragudjatok érte<#nevetes1>#nevetes1>
Szerintem egész jó játék ez, nem kell hasonlítgatni az NFSU-khoz, ez egy másik játék a maga egyedi "ízeivel".

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
A fulltuning skyline jó ha a 600 lovat eléri ez azért erõs vicc.....
Ennél az autónál az 5-600 lóerõ enyhe tuningnak számít itt meg az a max...😊
Japók egyik legkomolyabb járgánya amikbõl 1000-1300 pacikat hoznak ki azt erre paff...A fulltuning az evo8-as szintjén van nálla...na ez vicc😊
azt hogy már kb.100X leírtad hogy szerinted szar az irányítás, grafika meg hogy az nfs u2 jobb nem kell többször menjél az nfs topikjába irkáljál ioda hogy az mien jó DE IDE TÖBBET NEM MERT NAGYON IDEGESÍTESZ MINDENKIT SZERINTEM!!
Ha istencsárszár meg 2 ember ír ide akkor annyi istenem senkit nem érdekel de a játékrol beszéljünk már ne arrol hogy neked mi nem tetszik a kutyát érted A KUTYÁT nem érdekli!
kb.ennyi ha tovább akarod szidi a stuffot nyissál topikot vagy inkább irj a juicedvsnfsu2 topikba de ide kérlek nem
nah kb. ennyi
amugy most megnezegettem akepeket.. hat igen. azert a nappali juiced sokkal szebb kepet fest mint az esti nfsu2... deeee... ezt eleg hulyeseg osszevetni
egyet se?
Azért kiváncsi lennék milyen videókártyával produkáltad az általad említett szar grafikát. Aki meg annyira sötét hogy a játék indítása elött nem indítja el a configot az ne csodálkozzon...
Nem nehezek a küldetések... mert ahogy megláttam mekkora egy fos játék azonnal uninstall..
Forza.
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
tulajdonképpen az impreza azért kellett, mert egy japán céggel kötött szerzõdést és mégsem kéne nyugati autóval járkálni 😊 és az impreza az eléggé
elfogadott eleve a rally meg a tuning iparban
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Amúgy a számteches hasonlatod nem éppen jó, mivel egy számtechesnek lehet akár egy +3500ös amdje a 4giga rammal minden szír szarral, ha nem tuningolja 😊
egész középeurópába váltó rendszereket gyárt az öreg, aztán ismer 1-2 ember t atuning szakmában. szép hangja van a turbónak 😊 olyan atom szabilan lehet vele a kanyarokat bevenni, jól megvan az a kocsi építve.
tehát egy bazierõs, hátsó kerekes kocsi kivágja a fatát, ha rátenyerelsz a padlogázra .... 😊
Forza.
szerintem velem még nem találkoztál<#ejnye1>#ejnye1>
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
Csodákat azért nem kéne várni...