Juiced

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HELPer
ez a játék jó játék?
érdemes pénzt pazarolni rá?

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

Skynet
Látom nem érted a problémámat😊
Arról van szó hogy egy olyan autó ami kb világszerte híres arról hogy az egyik legkomolyabb tuningalap és a fulltuning viper és egyéb szarokat is alázgatják vele huss a játékban kb egy alapszintü tuningot kap fulltuning néven😊
De ennyi ettõl függetleül jó a game csak ez kb ugyanakkora LOL húzás mint az NFSU-ban a peugeut ami bármivel felveszi a versenyt😊
Tufa
azzal a módszerrel ahogy én irtam max 1 óra

Duddits
Mennyi idõdbe telt?

Istencsászár
húde ronda képek😄
Autó poligonszámba odaver nagyon nagyon kivan dolgozva és élesek rajta a taxturák,festések
esõ benne nagyon ottvan k*urva szép

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ranGer2
Olvasgattam néhány helyen.. és vicces dolognak tartom hogyha vkinek nem megy a vezetés egybõl és nekimegy a falnak mert olyan balfasz h fékezni se tud,akkormár egybõl szar a játék... ill még az is gond néhány helyen h hogy tettek szert a licensz jogokra.. ott kötnek bele ebbe a játékba ahol csak tudnak. A grafika lehúzásáról nem is beszélve. Ez most nem erre a topicra vonatkozik csak hanem teszt ekre is amelyet elvileg olyan emberek irnak akik értenek ehhez a dolgokhoz..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Mikiller
Na csináltam néhány képet azoknak, akik hiányolták a topic-ból.
Direkt hagytam nagyobbra, hogy lehessen látni a részleteket is, szóval ne nagyon haragudjatok érte<#nevetes1>
Szerintem egész jó játék ez, nem kell hasonlítgatni az NFSU-khoz, ez egy másik játék a maga egyedi "ízeivel".

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

vilmoska
Kijátszottam az összes arcade pályát.

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

Tufa
😄DDDDDDDDD

arty
szabvány baromságra szabvány válasz:

egyél szart, 1 millió légy nem tévedhet.

Forza.

musha
igen és persze a minõség és a fogyasztás mennyisége egyenesen arányos...lol

Tufa

Ez eléri a 600at?

Tufa
Egy bogárból meg csináltak egy 20.000 lovas dragstert. ÉS?

Skynet
Na azémost egy ponton leakadtam a játékban...
A fulltuning skyline jó ha a 600 lovat eléri ez azért erõs vicc.....
Ennél az autónál az 5-600 lóerõ enyhe tuningnak számít itt meg az a max...😊
Japók egyik legkomolyabb járgánya amikbõl 1000-1300 pacikat hoznak ki azt erre paff...A fulltuning az evo8-as szintjén van nálla...na ez vicc😊
CSOCSO
hadde nem?😊))))))))
Nem3sis At Work
:-DDD

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

CSOCSO
most nem is fikaztam te balfasz..
csocso barátom tudod mit mondok én neked?
azt hogy már kb.100X leírtad hogy szerinted szar az irányítás, grafika meg hogy az nfs u2 jobb nem kell többször menjél az nfs topikjába irkáljál ioda hogy az mien jó DE IDE TÖBBET NEM MERT NAGYON IDEGESÍTESZ MINDENKIT SZERINTEM!!
Ha istencsárszár meg 2 ember ír ide akkor annyi istenem senkit nem érdekel de a játékrol beszéljünk már ne arrol hogy neked mi nem tetszik a kutyát érted A KUTYÁT nem érdekli!
kb.ennyi ha tovább akarod szidi a stuffot nyissál topikot vagy inkább irj a juicedvsnfsu2 topikba de ide kérlek nem
nah kb. ennyi

Tufa
elhiszed hogyha 500k-t eladnak ebbõl, többet keresnek mint az UG készítõi? Ne felejtsd el hogy az ug-nél RENGETEGET költöttek reklámokra, különbözõ szírszarra...

Felfedező
Megnézném ebbõl a játékból mikor adnak el 5 milliót.... szerintem az 500 ezernek is örülnének... <#eplus2><#eplus2><#vigyor1><#vigyor1>

Tufa
Na végre, nem csak fikázod 😄

CSOCSO
csicsasabb😊)))
amugy most megnezegettem akepeket.. hat igen. azert a nappali juiced sokkal szebb kepet fest mint az esti nfsu2... deeee... ezt eleg hulyeseg osszevetni
Tufa
reálisabb vagy csicsássabb? <#idiota>

CSOCSO
en se erzem a grafikat nagy szamnak... osszessegeben szerintem az nfsu2 grafja sokkal letisztultabb volt.. EJSZAKAIt nezzetek!! ne a nappalit vessetek ossze az ejszakaival!!!!! szerintem nfsu2 grafja jobb
Tufa
egyet se?

Azért kiváncsi lennék milyen videókártyával produkáltad az általad említett szar grafikát. Aki meg annyira sötét hogy a játék indítása elött nem indítja el a configot az ne csodálkozzon...

Felfedező
Érdekes hogy nem látok itt egy screenshotot se... talán nem véletlenül...

Nem nehezek a küldetések... mert ahogy megláttam mekkora egy fos játék azonnal uninstall..

arty
milyen hangkari? hangkártya driver frissités? directx gyorsitás ki/be? ( start menü / futtat / dxdiag / sound / hardveres gyorsitás csuszkán állitgatni )

Forza.

vilmoska

Hitm@n
Az szerintetek miért van, hogy a zene normálisan megy a játék alatt, a hang (kocsi hangja, fékcsikorgás hangja) pedig "visít", olyan, mintha fel lenne gyorsítva. Régebben más játéknál is tapasztaltam ilyet, pl. a RalliSport Challenge-nél is. Nem tudjátok mitõl lehet?

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

jó most arra akrtam utalni, h mo.-n nem 1 olyan számtekest ismerek, akinek semmilyen gépe sincs otthon, hiveatkozva arra, h a boltban úgyis egész nap azt basztatja, de sztem a hitelességéhez hozzátartozik az h van 1 otthon is, amit tuningolgat, cseszeget
tulajdonképpen az impreza azért kellett, mert egy japán céggel kötött szerzõdést és mégsem kéne nyugati autóval járkálni 😊 és az impreza az eléggé
elfogadott eleve a rally meg a tuning iparban

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Tufa
Értem mire gondolsz, csak akkor miért nem vett egy másik autót és lett az megtuningolva? Sztem sokkal nagyobb kihívás van mondjuk egy normál autó megcsinálásában mint egy subaruban. Ha mondjuk én is a tuning szakmában lennék, vennék mondjuk egy Chrysler Crossfire-t és abból készítenék egy elég komoly autót 😊)

Amúgy a számteches hasonlatod nem éppen jó, mivel egy számtechesnek lehet akár egy +3500ös amdje a 4giga rammal minden szír szarral, ha nem tuningolja 😊

egyébkélnt szerintem a kocsi az egy eszköz, nem rossz az ha jól megy, de semmi sem szól örökre és eladáskor nem lehet megfizettetni se a motor se az optikai tuningot. fõleg azért mert ettõl a kocsi kissé eredetivé válik(fõleg az optikától) és az nem biztos h vki másnak is bejön

ja pontosan 260as volt gyárilag. de mondom neki reprezentatív célokból kell. õ ezzel keresi a kenyerét. ez olyan pl. mint h egy számítástechnikusnak ne 486osa legyen már otthon ha pcket értékesít

hogy jön ide a san andreas?

Tufa
Igazából soha nem értettem miért kell egy gyári elég komoly autót tuningolni(gondolok én itt az imprezzákra, evo-kra, type-R -ekre, stb..). Elvégre egy subaru gyárilag sem gyenge a közel 265 lóerejével, nem hogy 360al 😊

vilmoska
Mi van a San ANdreassal?

keresztapám autóversenyzõ, és kellett neki egy mutatós utcai verda 😊
egész középeurópába váltó rendszereket gyárt az öreg, aztán ismer 1-2 ember t atuning szakmában. szép hangja van a turbónak 😊 olyan atom szabilan lehet vele a kanyarokat bevenni, jól megvan az a kocsi építve.

arty
ez nem élethû, mivel a valoságban benne ülve jobban lehet érezni egy kocsit. itt csak a fõbb ismérvek vannak felnagyitva.

tehát egy bazierõs, hátsó kerekes kocsi kivágja a fatát, ha rátenyerelsz a padlogázra .... 😊

Forza.

Tufa
egyébként mit müveltek azzal az imprezával hogy 360 lóerõs lett?

Tufa
itt nem arra akartam utalni hogy minden egyes autó totál reál fizikával rendelkezik, hanem hogy a valóságban egy juiced kategóriájú autó élõben igencsak megtáncoltatja a popóját ha padlózol neki...

a juiced fizikája mennyire hiteles szerinted? subaru imprezát amikor próbáltam egyáltalán nem tûnt szabilabbank a többi kocsinál, pedig tudtommal az az egyetlen verda, aiben ha 1 szmély ül elõl, mindenhol ugyanakkora a súlya a kocsinak(nem úgy mint más verdáknál ahol a motornál nehezebb) +4 kerék meghajtású, szóval atomstabilnak kéne lennie, ehhez képest nem éreztem egetverõ különbséget, szóval ennyire hiteles a juiced. csak az imprezáról tudok nyilatkozni, mert az volt az egyetlen 360 lóerõs verda amiben ültem

Tufa
"Van már moderátora a topicnak? Mit szólnátok ha én lennék az?"
San Andreas topic...

vilmoska
Velem?
szerintem velem még nem találkoztál<#ejnye1>

Tufa
Nem alaptalanul irtam neki. Egy másik topicban már találkoztam az illetõvel, ahol megmutatta kb mely korosztályba tartozik. Ezért szóltam hogy mihez viszonyítva csúszkál az autó. UG2höz képest nem, ez természetes. Ott a 7-800lovas hátsó kerekes nem pördülnek meg, de sztem való életben ha egy hátsós 200lovas autónak(plusz a juicedben nem éppen 200lovas autók vannak 😊 ) odanyomsz kanyarban, kipörgésgátló nélkül nem biztos hogy nem pördülsz ki...

vilmoska
De vezettem,de akkor is miért kell ennyire élethûre csinálni?

nem szoktam húzni a gépet, nem arra van, de pont ezzel akartam finoman rámutatni arra hogy faszság volt a commented 😊

Tufa
és abból az 50ezer kmbõl hány hajtú kanyart próbáltál kb 100al bevenni, padlógázal egy hátsókerekes autóban? 😊
Csodákat azért nem kéne várni...

én 50ezer kmt vezettem, és így se tudom egy rohadt pc gaméban jól beállítani az úttartást 😊

Tufa
LOL 😄
Gondolom még nem vezettél autót a való életben...

vilmoska
Figyu nem írnátok le egy jó beállítást ahoz hogy ne csúszkáljon annyira a kocsi,szal hogy normálisan lehessen vezetni?
lécci