Juiced

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Amúgy ajánlom az új Subarut mindenkinek, mert 500 lóerõsen szarrá verem az 590-es lóerõs ellenfeleket is. Semmi esélyük nincs! Legalábbis nekem simán sikerül.

Duddits

Sorry, hogy kicsit sötét lett, franc se gondolta, hogy ilyen lesz.

Duddits

Duddits
Ez a Civic-em reggeli állapota. Mostmár más motorháztetõ van rajta. MAjd csinálok a többi kocsiról is.

Duddits
Rakjatok már be képeket a kocsijaitokról!!! Mindjárt én is rakok!

Köszönöm!
Egyik barátom is ezt küldte msn-en, de sajnos nem mûködik, nem tudom miért. A Juiced.exe hibát észlelt és ezért leáll. Hát ez van, de azért köszi!

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

CSOCSO
"Egy benzin pumpa mikor tartozik az optikához?"

igazad van nem tartozik de senki nem is mondta hogy oda tartozik.. ossze vissza beszelsz... nem tudtad mitol no a fogyasztas hat leirtam...

"ne legyél benne biztos hogy azért, mert te ott vagy, én itt, többet tudsz az egész tuningról. "

szerintem 5 evvel ezelott magyarorszagon is tobbet tudtam mint te most...

"tuning szakértõ aki még motorfék fogalmával sem volt tisztában?"
azt hogy benyomod a kuplungot az nem motorfek te fasz...
ha visszavaltasz 3 ezres fordulatnal.. mondjuk 3 bol kettobe. nah akkor nezd meg mi tortenik.. NAH AZ A MOTORFEK TE FASZ!!!

amit te mondtal:
"Hidd el nekem, hogy egy spoiler szettõl és felni garnítúrártól nem fog 5 litert nõni a fogyasztás. "

amit en mondtam
"ehet akar fel liter.. de lehet 1-2 liter is.. de a gumi szelessege nagysaga miatt is novexik a fogyasztas... plusz 1-2 litert.. plusz arrol ne beszeljunk hogy mas benyabefecskendezo meg mas elektronika ami mashogy pumpalja a benyat.. sokkal tobbet fogyasztanak akomoly tuner autok.. nem 30 litert osszessegeben.. de tobbet egy 5 literrel.. ha nem tobbel"

Szerinted en csak gumirol meg spoilerekrol beszeltem??
olvass meg tanulni!!! ( tanulj meg olvasni)

"Idéz lécci tõlem, mikor mondtam én azt hogy motorikus tuningtól nem nõ a fogyasztás..."
"Egy garret turbós focusnál a gyári 10-15 liter helyett lett 25ös fogyasztás, a száznemtomakárhányas oktánszámú benzinbõl... Ezért alaptalan volt a benzinbefecskendezésrõl szóló kis regényed.."

azert ez eleg szanalmas volt.. nem?

Tufa
Idéz lécci tõlem, mikor mondtam én azt hogy motorikus tuningtól nem nõ a fogyasztás...

Tufa
Egy benzin pumpa mikor tartozik az optikához?
Ami pedig azt illeti, ki tud többet az egészrõl, ne legyél benne biztos hogy azért, mert te ott vagy, én itt, többet tudsz az egész tuningról. A nagy tuning szakértõ aki még motorfék fogalmával sem volt tisztában?
Nem érzed hogy kicsit elvagy szálva magadtól, természetesen alaptalanul?
Hidd el nekem, hogy egy spoiler szettõl és felni garnítúrártól nem fog 5 litert nõni a fogyasztás. Azér ezt gondold át mégegyszer... Fiatnak az új multijetje fogyaszt 3,9et. Szted egy spoiler szettõl meg felnitõl felmegy 6-7re is akár(direkt nem mondom hogy 8,9 lenne, te sem gondolnád komolyan...)? Ugye te sem gondolod komolyan?

CSOCSO
amugy ezt egy letezo 800 lovas Supranak a leirasabol szedtem ki...
CSOCSO
AutoTuner fuel rail
1200cc RC injectors
(3) Walbro Fuel pumps

tudod mik ezek maj frend??? tudod mik ezek es mit csinalnak????
ha ezt nem teszed bele a 600 lovas autodba.. akkor is nagy lesz a fogyasztas csak az autodnak nem lesz eleg benyaja.. ha ezt is beleteszed meeeegnagyobb lesz a fogyasztas...
CSOCSO
LOOOOOOOOOOOOOOL😊
HAHAHAHAHAHA
<#taps><#taps><#taps><#taps><#nyes><#nyes><#nevetes1><#vigyor2><#vigyor2>

a hozza nem ertesedet probaltuk csiszolni.. es leirtam neked ha mar kuka vagy hozza hogy mitol nohet a fogyasztas..... es ebbe beletartozik hogy a benyapumpaval. elektronikaval tobb benyat pumpalnak az autoba mert kell neki.. erre te josz hogy alaptalan. .azt se tudod mar mit mondj.... szanalmas.....
azert alaptalan mert te nem ertesz hozza?😊
Tufa
Az az alaptalan te súlyosan hülye, hogy beszélgetünk az optikai kiegészítõkrõl, erre jösz te nagyokosan és elkezdesz dumálni a motorikusról átalakításokról.

CSOCSO
Egy garret turbós focusnál a gyári 10-15 liter helyett lett 25ös fogyasztás, a száznemtomakárhányas oktánszámú benzinbõl...

(105)....

Ezért alaptalan volt a benzinbefecskendezésrõl szóló kis regényed...
mirol beszelsz te hulye:😊)))))))))) miert lenne alaptalan?😊)))))) magyarazd el pls mert ez erdekelne.. ha adsz ertelmes magyarazatot akkor isteniteni foglak eletem vegeig!!!!!!miert lenne alaptalan ha a turbo miatt 10 literrel none a fogyasztas? mi ebben az alaptalan te okostojas?😊 LOL
Mikiller
Ha mégsem lene akkor felraktam nekedIDE

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Tufa

"Japók egyik legkomolyabb járgánya amikbõl 1000-1300 pacikat hoznak ki azt erre paff."

Tényleg ennyire nehéz?

CSOCSO
"Innen indult, jöttél belepampogtál, az amcsi stylodal, miszerint te mindenkinél okosabb vagy, minden jobban tudsz"

igen. .vegulis a 600 lovas skylinera okos valasz a 20 ezer lovas bogar.. amire kesobb JETCAR-t mondtal😊 en vagyok az amerikai hulye😊 valszeg😊
lol.. de latom hogy te magad is hulyenek erzed magad mert valaszolni se mersz arra amit irtam
Köszi!!
Megnézem!

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Tufa
Innen indult, jöttél belepampogtál, az amcsi stylodal, miszerint te mindenkinél okosabb vagy, minden jobban tudsz.

A fogyasztás növekedésrõl annyit. Egy gyengeelméjü gyerek is megmondja, ha variálnak(értsd: teljesítményt növelnek), nyilvánvalóan nõni fog a fogyasztás is. Egy garret turbós focusnál a gyári 10-15 liter helyett lett 25ös fogyasztás, a száznemtomakárhányas oktánszámú benzinbõl... Ezért alaptalan volt a benzinbefecskendezésrõl szóló kis regényed...

Ami az egészet illeti, hagyjuk. Túl rég voltál már normális magyar környezetben, nehezen értelmezel dolgokat...

<#integet2>

Mikiller
Hi!
A Cd1-en a Hoodlum az egy mappa, azon belül van a Juiced.exe

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

CSOCSO
nah. .lassuk akkor ki a nagyobb magyar FASZ..:

"Tipikus amerikai. Nem bírod hogy ne szólj vissza. Tudod, ezt gyerekesnek nevezik."
te mar ketszer megtetted.. most egyszer visszaszolok en es en vagyok a gyerekes fasz?😊)
remelem felfogtad mirol beszelek es nem suhan at rjta a retardalt agyad..

"em akarok ott a pofádba röhögni, de 5 literes fogyasztás növekedés egy szárnytól? HÜLYE VAGY???"
😊))))) mutass mar ra mikor mondtam ilyet te TUFA... a nevedet mar fogalomba lehetne onteni..

ki mondta hogy 5 liet? Azt mondtam hogy a bodykit.. a spoiler.. a kerekek es a motor atalakitasa miatt.. lehet 5 vagy tobb liter is a fogyasztas.. BAROM TANULJ MEG OLVASNI!!!!

"hangoztattam, ezeket a teljesítményeket nem gyári motorokal érik el, nem holmi légszûrõ vagy kipuff rendszerrel. Csak egy icipicit logikázz kérlek"
te szart se hangoztattal.. te a JETCARRAL jottel engem lehulyezve.. elmeselem neked hogy a jetcaron kurvara nincs tuningolva semmi. .AZON VAN EGY JET MOTOR ES KESZ....
plusz senki nem mondta hogy a 600 lovas skylineokban alap motor van....
csak te vagy ilyen hulye hogy ezt kepzelged hogy mondta valaki vagy gondolta.. nemtom mit gondolsz..

"ogár, hátsó üléssor- anyos ülés kiszed, mekkora hely lesz ott? Szted mekkora motor fér be oda? hm?'"
😊))))) tudom hogy mi fer be oda.. es egy jetmotor nem fer be oda. oda befer mondjuk egy 300 lovas turbos civic motor es hurra... bogarban civic motor.. mig egy 1000 lovas supra dragsterben supra motor van..
ami kb 5 szoros novekedes ami szerinted LEHETETLEN..

"Tipikus amerikai" ha nem lenne egy kezem akkor meg azt mondanad hogy tipikus fogyatekos???
hagyjuk mar ezt az amerikai dolgot.. ha faj hogy itt vagyok miamiban akkor mond azt...de hagyd mar ezt a hulye amerikai szarsagot.. beszlegetek en itt olyanokkal akikkel te is beszelgetsz es azt mondjak hogy te vagy a LOLLER... maj frend!

Tufa
nm 😉

ChevyG
inkább legyen halott a topik mint ilyen!
ChevyG
hjiiihhaaa! köszi!
Tufa
Tipikus amerikai. Nem bírod hogy ne szólj vissza. Tudod, ezt gyerekesnek nevezik.
Ami pedig a másik topicot illeti, nem akarok ott a pofádba röhögni, de 5 literes fogyasztás növekedés egy szárnytól? HÜLYE VAGY??? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Egyébként nagyon kulturált exmagyar barátom, ha tudnál olvasni, rájönnél hogy bizony befigyelt egy olyan mondat tõlem, amiben azt hangoztattam, ezeket a teljesítményeket nem gyári motorokal érik el, nem holmi légszûrõ vagy kipuff rendszerrel. Csak egy icipicit logikázz kérlek. bogár, hátsó üléssor- anyos ülés kiszed, mekkora hely lesz ott? Szted mekkora motor fér be oda? hm?

CSOCSO
en mar ketszer mondtam el mert nem nyujt szorakozast hogy veled szenvedjek de te mindig folytattad
CSOCSO
gyerekes baratom: irtad hogy bogarbol is csinalnak 20 ezrest.. amit en kinevettem erre te jossz hogy a jetcarrol nem hallottal meg???? HAT LOAL.. mivan te sick idiot barom... arra nem emlexel te mit mondasz es engem hulyezel le????
20 ezer lo😊)) meg bogar... a masik topikbol meg latszik hogy SZART se ertesz a tuninghoz
Tufa
Megintcsak elmondom, nem kivánom folytatni tovább a "vitát".
Gyerekes...

Tufa
miben?

Tufa
Pedig én bíztam abban hogy nem hülyék az amcsik...
Ember, 3adszorra is leírom. A bogaras arra ment, hogy nem csak a skylineból lehet izomautót építeni, nem csak az lehet 1000ló felett. Érted már vagy még kétszer essünk neki?

CSOCSO
jetcar meg 20 ezer loero meg bogar meg tuning😊))) es te probalsz engem hulyenek nezni... amerikai😊))))))) lehet ki kene jonnod mert a buta negerek olyanok mint te.. nem ertenek a szep szobol es csak hanyjak a faszsagokat
Légyszi segíts nekem is ha tudsz!!<#help>

CSOCSO
az amerikásodásban arra gondoltam, hogy egyre butább, nehezebb felfogású vagy.
😊)))))))))))))))))))))))))))))))) ember nezz mar tukorbe😊)))) josz a 20 ezer lovas bogarrol utanna meg jetcarrol beszelsz😊)) a kettonek annyi koze van mint neked az ertelemhez..=SEMMI!!!!!!!!!!!!
Tufa
3 próbálkozásból csak sõtét idõjárást adott be, igy csak ez van:

Tufa
az amerikásodásban arra gondoltam, hogy egyre butább, nehezebb felfogású vagy.
Mind1, a téma továbbiakban engem nem érdekel. Akinek szántam, megértette, ha neked ez több ideig tart, rágódj rajta 😉

ChevyG
van tényleg Challenger v Charger?
tud mutatni valaki képet róla?!
CSOCSO
lol.. mar bocs.. de amerikaban is alig van elvetve olyan buta emberek mint te..
magyarazol egyfoplytaban szanalmas dolgokat.. a gondolkodasot olyan mint egy 14 eves gyereke...
es akkor mondod hogy elamerikaiasodtam😊 LOL.. miert is???? mert nem vagyok hulye???
"akármibõl lehet építeni izom autót"
ez igy van.. de olvasd mar el miket irkalsz egymas utan.. egymast uti azt amit irsz... 20 ezer lovas bogar dragser😊 utanna meg jos zhogy jetcarra gondoltal😊 lol.. tudod mi az a jetcar?? azon nincs mit tuningolni te allat... az egy sugarhajtomu racsavarozva egy kasztnira
Tufa
uh, te nagyon elamerikaisodtál már bocs. Azért mondtam ezt, mert akármibõl lehet építeni izom autót, nem csak a skylineból...

CSOCSO
jezzusom...te vagy a masik ember akinek viccesnek kene ereznie magat.. JETCAR BAZMEG!!!!!
azon egy JET motor volt te allat es meg csak nem is bogar volt!!!!!!!!!!!!!!!!
jeeezusom..
bodesz
nézegetem a fórumot és mindenki csak a grafikát tudja fikázni ami sztem a GTR nél is jobb mert én azzal tolom inkább mint ezzel de csak azért mert idegesít hogy nembírom rendesen irányítani pedig gamepaddal is próbáltam na mind1 szal grafika all-star 😛

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Tufa
Ehhh. Egy amerikában élõ mondja ezt? Itt magyarországon is volt már 20ezer lovas jetcar...

CSOCSO
nem erzed magad vicesnek??????

senki nem mondta hogy nekimegy a falnak es vezethetetlen az auto.. lol!!😊))
itt inkabb az a baj hogy fek nelkul lehet bevenni akanyarokat... nem az hogy nekimegyunk mindennek...
CSOCSO
😊 de az ilyenekbe mas motort tesznek.. plusz a 20 ezer amugy is lol..
bodesz
nah bazze.jó a game stílusa meg minden egész nap ezzel gamelnék de csak sprintbe 😄 mert a többi más módban qrvára irányíthatatéan az autó és idegesít hogy sokszor uccsó mp ben vki 300m rõl bejön elém (véletlen) a 8as autknûl jó meg a 7eseknél is de 6tól kezdve szar.inkább megnézem futurama 1.2 szezonját 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Helló Mindenkinek!

Szeretnék segítséget kérni tõletek!
Már letöltöttem a játékot a wanadoo.atw.hu-ról, bemountoltam, install is megvolt, de a crack fájlt nem találom!! Megnéztem az infót és a CD1 szekcióban kellene lennie, de nekem nincs meg. Mindent letöltöttem, tehát az nem hibádzik! Viszont ennek ellenére sem találtam meg. Egy hoodlum fájl van, de azt nem tudom használni, mert ugye ha bemásolnám a játék mappájába, akkor ki kellene írnia, hogy cserélem-e meg ilyesmi és kész is lenne, de ennek a mérete is csak pár Kb, szóval nem ér semmit.

Ha valaki lenne olyan kedves és írna nekem vagy átküldené mailben vagy msn-sn ([email protected]) a crack fájlt azt nagyon megköszönném!!!

Szóval elõre is köszi ha tudtok segíteni!<#integet2>

Istencsászár
ebbe a játékba is ugyan ugyvan a options controll mint minden másba

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kozso
Valami irtó tré a billentyûkiosztás beállítása!
Hogy a fenébe lehet itt valamit átállítani, vagy elintézni hogy le tudjak tolatni a falról, ha szembe nekicsapódtam... :o((((((((((((

Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE

Tufa
jáj kihagytam a 89es skyline-t. Az a legerõsebb, 280 lóerõ...

Tufa
Nézd. Minden autóból lehet olyat csinálni ami elveri a nálánál erõsebbet... Amirõl te beszélsz, negyedmérföldes autók. Azokal nem lehet versenyezni egy kanyargós pályán... Ami azt illeti, azok a bizonyos 1000ló feletti skylineok nem saját motorukal teljesítenek annyit... De ilyen erõvel akár a CRX is lehetne erõsebb a játékban, mivel láttam egyszer egy 3alatt300on verziót. ÉS? Szted csak úgy simán pár alkatrész beszerelésével 1000ló felett lesz?
Csal néhány (gyári)adat:
'00 Nissan Skyline GT-R R34 - 276 ló
'96 Nissan Skyline GT-R - 271 ló
'95 Nissan Skyline GT-R R33 - 275 ló

Szal a játék teljesen reálisan van megcsinálva a beépíthetõ alkatrészekel. Amire te gondolsz, majdnem 500%-os teljesítmény növekedés, amit ilyen alkatrészekel lehetetlen elérni...

Istencsászár
érdemes..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES