266
Keresem azt a jatekot ...
-
#106 iszonyat jo hangulata van, kb a fureszt osszeereszted egy mindenki-teged-uldoz b kategorias horrorral. technikailag jo a jatek, az ai nem rossz, a save rendszer checkpointos, de tul lehet azt is elni, a kriteriumaidnak tobbe kevesbe(asszem 2003as?) megfelel :) -
#105 manhunt ;) -
#104 Up!
#100,#103
-
#103 Köszi az ajánlatot, nem toltam még, a képek teccenek amiket kaptam a weben, lehet ez lesz a kiválasztott...
Várok még másoktól is ötleteket minél többet, lehet témája WW2, sci-fi, vietnam, horror, lopakodós(itt TPS is bejöhet), kommandós.Hálózati játékokat kerülném, a single player híve vagyok. -
#102 Qwerty az Area 51-el játszottál már (2005) az is egy nagyon jó akció-scifi horror játék. Nekem tetszett csak a vége már eléggé bedurvult mert már eléggé nehéz volt.
A játék főszereplőjének hangját David Duchovny mondja az egyik tudós doki hangját pedig Marilyn Manson mondja. -
#101 Én a Mortal részeket keresem (Mortal Kombat Deadly Alliance és a Mortal Komabt Deception)persze PC-re nem jöttek ki Pc-re hanem csak PS2-re.
Kinek van meg ez a két Mortal rész ??? -
#100 Milyen gammával ajándékozzam meg magam a szünidőre?Kérlek vmit ajánljatok(természetesen legyen FPS).
Egy kis segítség, a kedvenceim:
1.Half-Life 2
2.Thief - The Dark Project
3.Condemned - Criminal Origins
4.Call of Juarez
5.Medal of Honor - Pacific Assault
Tehát ezekhez hasonlót szeretnék, 2004-es legyen minimum. -
#99 Tényleg senki nem ismeri ezt a játékot? Aerial strike: The Yager missions
Honnan tudnám megszerezni?
Köszi! -
csgj #98 én a max payne 2-őt szeretném végre újból beszerezni...a régi gépen megvolt, csak ott atomul akadt. -
#97 szvsz is a legfaxább a Condemned a műfajban, a hangulata egyszerűen lehengerlő, Top 5-ös gamma
pont ma fogok neki a CoC-nak komolyan, csak kicsit kísérletezgettem akkoriban, kipróbáltam, reménykedek hogy nem okoz csalódást -
#96 köszi az ajánlatot, de januárba vittem végig, le az összes kalappal előtte...még 2006-os szemmel is élvezet volt rajta játszani -
#95 Én meg az Aerial strike: The Yager missions c. játékot keresem,de lehetetlen megtalálni. Tudtok segíteni?
Előre is köszi! -
#94 Én csak a korábban említett horror FPS-eket ismerem, ld: FEAR, Condemned, CoC:DCoE, ezek közül messze a legjobb a Condemned. A CoC grafikája kicsit elavult, szerintem, de attól függetlenül élvezhető. Menteni pedig lehet a falakon vagy padlókon található csillaggal, ha jól emlékszem vagy valami hasonló figurával. -
Aggressor HUN #93 Én ajánlom a Clive Baker:Undying c játékot...nem mai,pszicho-s,Fps-es...jópofás :-)minden "tegnapi" gépen szépen elfut,sima UT motorja van... -
#92 Ha valaki a régebbi játékokra bukik, itt egy hasznos link:
Old-Games.RU
Ez valójában egy orosz oldal, de én az angol nyelvű változatát linkeltem be.
Ha a letöltés "referrer" hiba miatt nem megy, annak némelyik tűzfal ill. tűzfal-beállítás az oka. -
#91 Na akkor más horror FPS-t tudtok ajánlani a Call of Chutulu-n kívűl??? -
#90 Azóta kipróbáltam...elég érdekesek a félig zombi emberek, meg a hangulata is bejön, addig haladtam amíg ott egy lejárót ki kellett nyissam, amit hiányolok belőle az a mentés akármilyen formája -
#89 LOL!!!Mondtam én is neki, hogy ez baromság, még ilyen játékot én sem láttam hogy nem lehetett hátrafelé menni. -
#88 Flying Circust nem ismeri valaki?Asszem ez volt a címe 1 VH-s repszim. -
Lack #87 már nem kell köszi :D -
#86 :D lol, de lehet, csak valamiért a készítők úgy gondolták, hogy a zseniális wasd S gombja helyett az X-re teszik. SZerencsére átállítható :D -
Lack #85 Rayman 1 full letölthető valahonnan? -
#84 az egyik haverom is tegnap kezdett neki...tényleg igaz hogy hátrafelé nem lehet haladni benne? -
#83 én végigjátszottam, nagyon bejött. Van 1-2 hülye hibája, meg 1-2 frusztráló pálya benne, de összeségében kellemes meglepetés volt -
#82 az pont ma lesz meg... -
Árnyvadász #81 Call of Chutulu: Dark Corner of Earth (Horror-FPS) Idén márciusban jelent meg. Bethesda kiadásában. Én tegnap kezdtem neki. Hangulata szenzációs! -
#80 ja és az FPS kategóriában legyen benne -
#79 Hello!!!Horror játékokat keresek, inkább csak psycho horrort, de véreset és ami kell még hozzá.Olyan Condemned-es, F.E.A.R.-es legyen, a megjelenés éve úgy kb. min. 2004 legyen.Doom 3 és Quake 4 szerű nem érdekel mert azokat utálom.
Előre is köszi.Várom a tanácsaitokat! -
Konti #78 Hali! Nem tudja vki hogy honnan lehetne letölteni az Emergency játék 1 , 2 vagy 3 részét?
előre is kösszi -
#77 Én az Afterlife gamet keresem egy ideje. Nincs meg véletlenűl valakinek? -
#76 Bár jó nekem a nagyobb konfigot követelő gamma is, megbirkózok vele, csak legalább valakinek legyen valami ajánlata. -
#75 Nah, ötlet valaki? -
#74 Akkor legyen játszható, élvezhető, hangulatos. Tudom hogy ezzel a konfiggal sajnos nem sokat tudok kihozni, de inkább gyengébb játék max grafon, mint jobb játék minimumon. Persze a grafikára gondolok a gyengébb /jobb játék alatt. -
csoola #73 hát figyelj, játszhatoság vagy grafika, sajnos nem tudsz ilyen géppel csucs grafikájú játékokat nyomatni, én tom, mert 1 hete még 1 1.7-es celeronom volt, 512c mb rammal, 6600 gt-vel... szal gondolkozz ezen mert igy semilyen játék nem fog tetszeni:P -
#72 Ojan nem találtam hogy Cesar, de ojat ijen hogy Ceasar. Az viszont ijen városépítő stratégiai. Nem pont ijenre gondoltam. Azé kösz -
#71 Google -
Alexandros #70 HELLO ÉN TUDOK EGGYET
pL CESAR EZ A JÁTÉK NEVE DE JO
TE NEM TUDSZ AZ AGE OF MYTOLOGY - HOZ KÓDOKAT??? LÉCCCI KÖSZ -
Alexandros #69 SZIASZTOK NINCS VALAKINEK CHEATLANDAJA? NAGYON KELENE. ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
VAGY NEM TUD VALAKI AZ AGE OF MYTHLOLGY - HOZ KODOKAT? -
#68 bocs, 2x ment véletlenül -
#67 Keresem azt a játékot, ami stílusban hasonló a Myst-hez és a PS2-es Shadow of the Colossus-hoz, tehát akció-kaland, és kor-stílusban is megegyezik velük (ijen ókori stílusú, fantasy elemekkel, lehet RPG-is). És legyen adott egy hatalmas szabadon bejárható földrész, gyönyörű tájakkal, gyengébb gépen is szép grafikával.
A gépem: Celeron 2,66 GHz
Radeon 9600
1Gb dual RAM
Az Oblivion kilőve, az minimumon is szaggatva megy.(butítással)
Morrowind megvan, annak nem tetszik annyira a grafikája, és a világ sem, amiben játszódik(mocsaras, lápos, kopár, sivár)
Gothic 3 megin nagyobb vasat igényel
gothic 2-re aszonták gyengébb a grafja mint a morrowindnek, szal ez sem.
Köszi szépen!