Keresem azt a jatekot ...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zvaragabor
Keresem azt a játékot, ami stílusban hasonló a Myst-hez és a PS2-es Shadow of the Colossus-hoz, tehát akció-kaland, és kor-stílusban is megegyezik velük (ijen ókori stílusú, fantasy elemekkel, lehet RPG-is). És legyen adott egy hatalmas szabadon bejárható földrész, gyönyörû tájakkal, gyengébb gépen is szép grafikával.

A gépem: Celeron 2,66 GHz
Radeon 9600
1Gb dual RAM

Az Oblivion kilõve, az minimumon is szaggatva megy.(butítással)
Morrowind megvan, annak nem tetszik annyira a grafikája, és a világ sem, amiben játszódik(mocsaras, lápos, kopár, sivár)
Gothic 3 megin nagyobb vasat igényel
gothic 2-re aszonták gyengébb a grafja mint a morrowindnek, szal ez sem.

Köszi szépen!

Chaos Anno Domini

Istencsászár
soha?😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mikor lesz?
Seth
nincs pc-re

PSN ID.: Beegabor

Kéne nekem a Liberty City PC-n privát üzit irjon lécci
Volt valami játék ha jól emlékszem Second Sight.Nem kifejezetten idöutazos de jol megkavarták benne az idöt.Nem FPS de nekem nagyon bejött.

Itt egy link a Shadow of Destiny-rõl, ha többet akarsz róla tudni.

BBird
The Shadow of Destiny egy manga stílus keverék, kaland játék. Tényleg nem rossz, és még baromira olcsó is a boltokban. :-) (pl. cd galaxis)
Qwerty4
Zozzo-nak írtam

Qwerty4

Qwerty4
én nem párszor másztam a falra, hanem mindig, amikor elértem a madár boszhoz fel is adtam, nem bírtam az idegeimmel

Qwerty4

Qwerty4
aha, de sztem ki se próbáld, mert a 2-õs az egy rémálom, mármint nagyon béna, akkor az 1-es egyenesen katasztrófális lehet

Qwerty4

_Atti_
hát 2 vh körül forog de idõutazós, én nemnagyon játszottam se egyel se kettõvel csak eszembe jutott hogy abban van ilyesmi.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

na ja, párszor énis a falra másztam töle de amugy egész jo volt
Qwerty4
a kameraállás miatt

Qwerty4

miért nem?
Qwerty4
jajj abba volt már részem, nem tudok a pop-on játszani<#wow3>

Qwerty4

Qwerty4
na ez nagyon jól hangzik, ha még fps is akkor megütöttem a fõnyereményt<#wink>

Qwerty4

Prince Of Persia WW.Oda vissza rohangál az idöben.
Qwerty4 - Idõutazós játéknak a The Shadow of Destiny (vagy Shadow of memories, két címe van <#wink>) sirály. Kalandjáték, PS2-rõl portolták át, de kegyetlen jó története van (5 db befejezéssel). Rögtön a játék elején megölnek és vissza kell menned az idõben, hogy megakadályozd a gyilkosság(sorozat)ot.

Qwerty4
az nem 2. világháborús?játszodtam a 2. részen, de kurvára felhúzott...

Qwerty4

_Atti_
mortyr

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Qwerty4
ellopta vki<#idiota>

Qwerty4

keresem azt a játékot amit múlthéten a polcomra reaktam és most nincs ott nemn tudjátok egész véletlenül hoo van?

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Apus
7th Legion?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

BBird
Igen, csak a címbõl sejtettem... de köszi a kisegítést! :-)
A Wheel Of Time Robert Jordan mûveire épülõ fantasy FPS. Emlékeim szerint nem volt benne idõutazás. De mindemellett egy remek játék. Itt van demó is meg egyéb infók.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Qwerty4
A Thief 3-nak azt a pályáját illetve a játékot is sikerült végigvinni ezen a nyáron, az is fantasztikus volt, alig vártam kiugorjak az ablakon és vége legyen, mármint aki nem tudja a pálya végsõ célja az ablakból való kiugrás volt.
Hát az a bölcsõ ahogy nevezték lenyûgözõ hangulatú volt, a Thief sorozat egyik legremekebb pályája.

A Wheel of Time-nak utánanézek...<#wink>

Qwerty4

BBird
Ja és eszembe jutott egy kellemes idõutazás feeling, ha már az Undying -ban is tetszett: Thief 3. Ott van egy nagyon "parapálya". Egy elhagyatott, szellemek és ott felejtett páciensek által lakott gyogyóház. Ahogy jársz/kelsz találkozol történetekkel, tárgyakkal... és a vége felé vissza is mész az idõben, amikor még fénykorát élte a hely, találkozhatsz a betegekkel, ápolókkal. Remek. :-)
BBird
Nem játszottam vele, de Wheel of Time FPS nem idõutazásról szól? :-)

Hexen 2 -ben is van idõutazás. Középkor, Egyiptomi birodalom, stb. :-)
Qwerty4
kösz a tippeket, az undyingot már sikerült végigvinni, ott tényleg nagyon jó volt visszamanni az idõbe, érdekes volt azt a várat téli idõben is látni, ilyenfajta élményekre vágyom<#wink>

Qwerty4

Seth
Idõutazás volt az Undying-ban, Daikatana-ban, megaizében....többet nem tudok^^

PSN ID.: Beegabor

Volt egy régi játék a DirecX kezdetén Timecommando,más idõutazásosat nem ismerek.
A Path Of Neo valoban mátrixos game.
Köszi de ez nekem nem járható út.arra gondoltam hátha valakinek megvan 17Mb becsomizva,egyébként nem egy nagy sakkprogi de hatalmas poén.
Qwerty4
A Half-Life 2-ben nem idõutazás volt...hanem csak a térben utaztak(transzportálták magukat)
Path of Neo, ez gondolom Matrixos game ugy-e?

Qwerty4

cicai
half life2
Path of neo

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Colton
KKND?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

ibrik
Ja a telefonszámuk is ugyanott megtalálható.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
A Sakkmester változatait az Automex forgalmazza (ha tényleg a magyar Sakkmesterre gondoltál).
Az oldalukon (www.automex.hu) jelenleg nem sok minden van, mert egy új oldalt készítenek, de ottvan a budapesti címük. Vagy ha nem vagy odavalósi, az emailcímük: [email protected]

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Hali.Keresek egy bazirégi sakkjátékot a cime valami olyasmi hogy sakkmester 5billion+1 hátha valakinek megvan már régóta keresem.
Qwerty4
Húúú, lehalt a téma, de azért bebököm a mondanivalómat:
Mostanában nagyon izgat az idõutazás...tudtok esetleg ezzel a témával kapcsolatos játékot?Mert én sajna nem ismerek, de nagyon szeretnék egy ilyennel játszani.Lehetõleg FPS(de nemcsak) legyen úgy 2002-tõl(de lehet korábbról is).
Help Me!!!<#help>

Qwerty4

Bucser
Esetleg Total Annihilation???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Voltan
Háde, há mé. Annem is stratégiai!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Keresem a tavaly megjelent Conan játék PC-s verzióját (nem feltétlenül eredetiben), ha valakinek megvan az legyen szíves írjon a [email protected] e-mail címre, hogy megbeszéljük a részleteket. Elõre is köszönöm!
Axon
Megvan a 3 cd-s sanitarium plusz a magyarítás is. Ha tudsz tárhelyet akkor feltöltöm, bár XP alatt fellépnek hibák, így jó ha van valami régebbi windózod, akár önállóan, akár VMWare segítségével.

Axon
Nekem megvan. Ha tudsz tárhelyet szívesen feltöltöm.

BBird
Keresem a Leadfoot Stadium Off Road Racing játékot.Segítsetek!Köszönöm.

Nekem is akad, amit keresek: SANITARIUM, de csak az elsõ CD-jét! Valahonnan leszedtem mind a 3 CD-t, ám az elsõbõl csak kb.140 Mega jött le (többszöri próbálkozás után is!)

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

ricsi1
lehet ,hoyg nem kapcs. ide ,de szerintem az õsrégi prehistorik-ból lehetne csinálni,egy jó játékot.

bigfoot
a real war nincs meg valakinek???