266
Keresem azt a jatekot ...
  • BBird
    Z részek
  • shaba23 #145
    én csak Zax: The Alien Hunter-re emlékszem:) az vmi "sci-fi diablo klón" volt
  • gyuri12
    nem nagyon megy el a gépemen
  • grebber
    Én egy gamet keresek haveromnak nagyon nagyon régi aztmondja valami Z (Zed) vagy micsoda volt a neve volt 2. része is tud erről valaki valamit?
  • zvaragabor
    bár ez inkább taktikai fps
  • zvaragabor
    America's Army? Ráadásul ingyenes.
  • gyuri12
    nah,akkor megkérdem mégegyszer: van-e 2004 utáni fps, cod-hoz hasonló?csak nem 2.vh-s.
  • theodor
    Hát ha csak a Far Cry-t megnézed akkor rájössz, hogy nem véletlen ez a nagy propaganda. Az is gyönyörű, de az már 2004 óta kint van. 3 év alatt meg fel lehet turbózni azt nem is kicsit.
  • gyuri12
    valaki tud,egy 2004 utáni fps-t,amiben modernebb(tehát nem 2.vh-s) harctér van?:)
    nem battlefield,hanem cod féle küldetésekkel.
    thx
  • Qwerty4
    a Crysis-nak nagy a propagandája, nem biztos hogy akkora nagy játék is lesz, én mivel MoH és HL2 rajongó vagyok ezeket várom, a többiek jönnek, majd próbára teszem őket
  • theodor
    Meg még rengeteg gamma között Pl: BioShock, GTA IV, F.E.A.R. Perseus Mandate, Crysis , NFS Pro Street....
  • Qwerty4
    Augusztus 24 a megjelenési dátuma, akkor biztos lesz mit várjak a HL2 -Ep2 mellett.
    Remélem XP-n valahogy eldöcög minimumon.
  • theodor
    Áll. ez lesz a nagy áttörés a II VH s játékok közt. Csak azért játszódik még mindig a II VH ban mert ez már Next Ge. es lesz áll. Augusztus 28.án.
  • Scottt
    Nekem nagyon bejött jó feszültség levezető csak méssz és henteled de néha kell hozzá logika
  • theodor
    Majd fog a MoH Airbourne.
  • Qwerty4
    személy szerint nem vagyok meggyőződve, hogy ez olyan jó lesz, tiszta olyan gagyi Serious Sam feelingű játéknak tűnik :(
  • Scottt
    Painkiller az naon fain haverral annyit toltuk istenem nagyon zsír de 1 pályán meg akadtunk :P de állat gém ajánlom mindenkinek::P
  • Qwerty4
    állítólag a Painkiller ilyen, én most szeretnék játszani rajta :)
  • gyuri12
    és valami nagyon pörgős fps-t tudtok-e? szörnyeset:)
  • Qwerty4
    2007-ben jelent meg valami 2. világháborús FPS?Valaki tud ilyenről?Persze PC-re.
  • dzso83
    sziasztok
    tudnátok javasolni valami jó kis játékot, valami lightos kis stratégia vagy menedzserjátékot, nem túl nagy gépigénnyel (normálisan játszható legyen notebookon is - toshiba a200, dual core 1,7GHz, 1GB RAM, normál videokártya benne)?
    köszi
  • gyuri12
    megvolt... sztem az gagyi:/
  • csgj
    Infernal, de az nem szörnyes :) Pokol-Angyalok harc sci-fi világban. Viszonylag új game...
  • gyuri12
    az mind1.de,tudsz-e,akkor egy jó pörgős,szép,de nem nagy gépigényű TPS-t?
  • csgj
    ja, lehet, én csak azt hittem, hogy fps... az az igazság, hogy egyáltalán nem izgat az a játék :D
  • gyuri12
    nagyon nem.a GoW az egy tps,olyan a nézete,mint pl a splinter cellnek.
    vagy én tudom rosszul?:D
  • csgj
    hát figyelj, ami gears of war-os, az nem tps :D, hanem fps... Quake 4, Doom 3 meg ilyenek, nem?
  • gyuri12
    ez nekem nem gearsosnak tűnik...de azért thx:)
    más?:D
  • csgj
    az Advent Rising pl egy jó sci-fi tps... csak nincs nagy grafikája (viszont nyomi gépeken is megy)
  • gyuri12
    keresek egy jó kis szörnyes tps-t,jó graffal,de nem óriási gépigénnyel(kicsivel:)) hasonlót,mint a gears of war
    thx előre is
  • zvaragabor
    Áhh megvan. Cold Fear.
    Megnézem majd azokat is, amiket mindtál Qwerty, kösz! ;) Már amelyiket meg tom, szerezni.
  • zvaragabor
    az egész asszem a hajón játszódik. Zombik ugrálnak ki szekrényekből, meg ilyesmik.
  • zvaragabor
    hmm...rémlik valami játék, éjszaka van, valami rendőr osztag tán kimegy egy hajóhoz, vihar van, társat lelövik, és mennem kell a másikkal zombikat lőni. Ennek nem tudod mi a neve?
  • Qwerty4
    pl.:You Are Empty, Arx Fatalis, Resident Evil 1-4
  • zvaragabor
    Üdv. Horror játékot keresnék. Nem fontos hogy új legyen, egy 4-5 évvel ezelőtti játék is lehet horrorisztikus. :) De várok minden ötletet. Lehetőleg ne legyen olyan amiben 10 kilós ágyúvetővel kell rohangálni. :D
  • Rollee
    Vki tudna segíteni, hol találok Jk3: Jedi Academy magyarítást, amiheznem kell sorozatszám?
  • charley18
    Hi all.
    Régebben kb 5-6 éve játszottam egy játékkal ilyen stratégiai játék volt.
    Kínai stratégiai játék Warcraft féle játék. Úgy emlékszem lehet 3D-s volt.
    Nemtudja valaki a nevét?
    Építeni lehetett benne majd katonákat lehetett csinálni. Kínai.
  • Qwerty4
    huu eltelt egy fél év :)...most újból tanácsokra lenne szükségem!
    2007-ben nem nagyon figyeltem a játékvilágot idáig, ezért kevésbé ismerem az új játékokat, ha vkinek kedve van felsorolhatná az idáig megjelent legfontosabb FPS, lopakodós, autós játékokat.
  • Qwerty4
    Most már ne haragudjon senki, hogy 3 topikba írtam ezt be, de nagyon tanácstalan vagyok, sok játékon játszodtam és nem kapok újat ami megfelene az elvárásaimnak, még most is rengeteg olyan tipp érkezett amit már toltam korábban.
  • roblee
    Qwerty4: ha toltad a Thief-The dark project-t,akkor ne hagyd ki semmiképpen sem a Thief-Deadly Shadows-t sem. Megunhatatlan. Nagyon jókat soroltál fel, de hozzá tenném még a Splinter cell és a Hitman sorozatot. A legjobbak közé tartoznak!!!
    Viszont most a Dark Messiah-t tolom, és azt kell hogy mondjam, nagyon beletrafáltak a srácok. Letehetetlen. Szép, csak gépigényes a Source motor ellenére. Már alig várom, hogy a vétvégén otthon legyek!!!