Keresem azt a jatekot ...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Áhh megvan. Cold Fear.
Megnézem majd azokat is, amiket mindtál Qwerty, kösz! 😉 Már amelyiket meg tom, szerezni.
Megnézem majd azokat is, amiket mindtál Qwerty, kösz! 😉 Már amelyiket meg tom, szerezni.
Chaos Anno Domini
az egész asszem a hajón játszódik. Zombik ugrálnak ki szekrényekbõl, meg ilyesmik.
Chaos Anno Domini
hmm...rémlik valami játék, éjszaka van, valami rendõr osztag tán kimegy egy hajóhoz, vihar van, társat lelövik, és mennem kell a másikkal zombikat lõni. Ennek nem tudod mi a neve?
Chaos Anno Domini
Üdv. Horror játékot keresnék. Nem fontos hogy új legyen, egy 4-5 évvel ezelõtti játék is lehet horrorisztikus. 😊 De várok minden ötletet. Lehetõleg ne legyen olyan amiben 10 kilós ágyúvetõvel kell rohangálni. 😄
Chaos Anno Domini
Vki tudna segíteni, hol találok Jk3: Jedi Academy magyarítást, amiheznem kell sorozatszám?
Hi all.
Régebben kb 5-6 éve játszottam egy játékkal ilyen stratégiai játék volt.
Kínai stratégiai játék Warcraft féle játék. Úgy emlékszem lehet 3D-s volt.
Nemtudja valaki a nevét?
Építeni lehetett benne majd katonákat lehetett csinálni. Kínai.
Régebben kb 5-6 éve játszottam egy játékkal ilyen stratégiai játék volt.
Kínai stratégiai játék Warcraft féle játék. Úgy emlékszem lehet 3D-s volt.
Nemtudja valaki a nevét?
Építeni lehetett benne majd katonákat lehetett csinálni. Kínai.
huu eltelt egy fél év 😊...most újból tanácsokra lenne szükségem!
2007-ben nem nagyon figyeltem a játékvilágot idáig, ezért kevésbé ismerem az új játékokat, ha vkinek kedve van felsorolhatná az idáig megjelent legfontosabb FPS, lopakodós, autós játékokat.
2007-ben nem nagyon figyeltem a játékvilágot idáig, ezért kevésbé ismerem az új játékokat, ha vkinek kedve van felsorolhatná az idáig megjelent legfontosabb FPS, lopakodós, autós játékokat.
Qwerty4
Most már ne haragudjon senki, hogy 3 topikba írtam ezt be, de nagyon tanácstalan vagyok, sok játékon játszodtam és nem kapok újat ami megfelene az elvárásaimnak, még most is rengeteg olyan tipp érkezett amit már toltam korábban.
<#wink>#wink>
<#wink>#wink>
Qwerty4
Qwerty4: ha toltad a Thief-The dark project-t,akkor ne hagyd ki semmiképpen sem a Thief-Deadly Shadows-t sem. Megunhatatlan. Nagyon jókat soroltál fel, de hozzá tenném még a Splinter cell és a Hitman sorozatot. A legjobbak közé tartoznak!!!
Viszont most a Dark Messiah-t tolom, és azt kell hogy mondjam, nagyon beletrafáltak a srácok. Letehetetlen. Szép, csak gépigényes a Source motor ellenére. Már alig várom, hogy a vétvégén otthon legyek!!!<#wink>#wink>
Viszont most a Dark Messiah-t tolom, és azt kell hogy mondjam, nagyon beletrafáltak a srácok. Letehetetlen. Szép, csak gépigényes a Source motor ellenére. Már alig várom, hogy a vétvégén otthon legyek!!!<#wink>#wink>
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
iszonyat jo hangulata van, kb a fureszt osszeereszted egy mindenki-teged-uldoz b kategorias horrorral. technikailag jo a jatek, az ai nem rossz, a save rendszer checkpointos, de tul lehet azt is elni, a kriteriumaidnak tobbe kevesbe(asszem 2003as?) megfelel 😊
Köszi az ajánlatot, nem toltam még, a képek teccenek amiket kaptam a weben, lehet ez lesz a kiválasztott...<#wink>#wink>
Várok még másoktól is ötleteket minél többet, lehet témája WW2, sci-fi, vietnam, horror, lopakodós(itt TPS is bejöhet), kommandós.Hálózati játékokat kerülném, a single player híve vagyok.
Várok még másoktól is ötleteket minél többet, lehet témája WW2, sci-fi, vietnam, horror, lopakodós(itt TPS is bejöhet), kommandós.Hálózati játékokat kerülném, a single player híve vagyok.
Qwerty4
Qwerty az Area 51-el játszottál már (2005) az is egy nagyon jó akció-scifi horror játék. Nekem tetszett csak a vége már eléggé bedurvult mert már eléggé nehéz volt.
A játék fõszereplõjének hangját David Duchovny mondja az egyik tudós doki hangját pedig Marilyn Manson mondja.
A játék fõszereplõjének hangját David Duchovny mondja az egyik tudós doki hangját pedig Marilyn Manson mondja.
Én a Mortal részeket keresem (Mortal Kombat Deadly Alliance és a Mortal Komabt Deception)persze PC-re nem jöttek ki Pc-re hanem csak PS2-re.
Kinek van meg ez a két Mortal rész ???
Kinek van meg ez a két Mortal rész ???
Milyen gammával ajándékozzam meg magam a szünidõre?Kérlek vmit ajánljatok(természetesen legyen FPS).
Egy kis segítség, a kedvenceim:
1.Half-Life 2
2.Thief - The Dark Project
3.Condemned - Criminal Origins
4.Call of Juarez
5.Medal of Honor - Pacific Assault
Tehát ezekhez hasonlót szeretnék, 2004-es legyen minimum.<#smile>#smile>
Egy kis segítség, a kedvenceim:
1.Half-Life 2
2.Thief - The Dark Project
3.Condemned - Criminal Origins
4.Call of Juarez
5.Medal of Honor - Pacific Assault
Tehát ezekhez hasonlót szeretnék, 2004-es legyen minimum.<#smile>#smile>
Qwerty4
Tényleg senki nem ismeri ezt a játékot? Aerial strike: The Yager missions
Honnan tudnám megszerezni?
Köszi!
Honnan tudnám megszerezni?
Köszi!
én a max payne 2-õt szeretném végre újból beszerezni...a régi gépen megvolt, csak ott atomul akadt.
szvsz is a legfaxább a Condemned a mûfajban, a hangulata egyszerûen lehengerlõ<#worship>#worship>, Top 5-ös gamma
pont ma fogok neki a CoC-nak komolyan, csak kicsit kísérletezgettem akkoriban, kipróbáltam, reménykedek hogy nem okoz csalódást<#smile>#smile>
pont ma fogok neki a CoC-nak komolyan, csak kicsit kísérletezgettem akkoriban, kipróbáltam, reménykedek hogy nem okoz csalódást<#smile>#smile>
Qwerty4
köszi az ajánlatot, de januárba vittem végig, le az összes kalappal elõtte...még 2006-os szemmel is élvezet volt rajta játszani<#worship>#worship>
Qwerty4
Én meg az Aerial strike: The Yager missions c. játékot keresem,de lehetetlen megtalálni. Tudtok segíteni?
Elõre is köszi!
Elõre is köszi!
Én csak a korábban említett horror FPS-eket ismerem, ld: FEAR, Condemned, CoC😄CoE, ezek közül messze a legjobb a Condemned. A CoC grafikája kicsit elavult, szerintem, de attól függetlenül élvezhetõ. Menteni pedig lehet a falakon vagy padlókon található csillaggal, ha jól emlékszem vagy valami hasonló figurával.
Én ajánlom a Clive Baker:Undying c játékot...nem mai,pszicho-s,Fps-es...jópofás :-)minden "tegnapi" gépen szépen elfut,sima UT motorja van...
Ha valaki a régebbi játékokra bukik, itt egy hasznos link:
Old-Games.RU
Ez valójában egy orosz oldal, de én az angol nyelvû változatát linkeltem be.
Ha a letöltés "referrer" hiba miatt nem megy, annak némelyik tûzfal ill. tûzfal-beállítás az oka.
Old-Games.RU
Ez valójában egy orosz oldal, de én az angol nyelvû változatát linkeltem be.
Ha a letöltés "referrer" hiba miatt nem megy, annak némelyik tûzfal ill. tûzfal-beállítás az oka.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Azóta kipróbáltam...elég érdekesek a félig zombi emberek, meg a hangulata is bejön, addig haladtam amíg ott egy lejárót ki kellett nyissam, amit hiányolok belõle az a mentés akármilyen formája
Qwerty4
LOL!!!Mondtam én is neki, hogy ez baromság, még ilyen játékot én sem láttam hogy nem lehetett hátrafelé menni.<#nyes>#nyes>
Qwerty4
már nem kell köszi 😄
😄 lol, de lehet, csak valamiért a készítõk úgy gondolták, hogy a zseniális wasd S gombja helyett az X-re teszik. SZerencsére átállítható 😄
PSN ID.: Beegabor
Rayman 1 full letölthetõ valahonnan?
az egyik haverom is tegnap kezdett neki...tényleg igaz hogy hátrafelé nem lehet haladni benne?
Qwerty4
én végigjátszottam, nagyon bejött. Van 1-2 hülye hibája, meg 1-2 frusztráló pálya benne, de összeségében kellemes meglepetés volt
PSN ID.: Beegabor
Call of Chutulu: Dark Corner of Earth (Horror-FPS) Idén márciusban jelent meg. Bethesda kiadásában. Én tegnap kezdtem neki. Hangulata szenzációs!
Hello!!!Horror játékokat keresek, inkább csak psycho horrort, de véreset és ami kell még hozzá.Olyan Condemned-es, F.E.A.R.-es legyen, a megjelenés éve úgy kb. min. 2004 legyen.Doom 3 és Quake 4 szerû nem érdekel mert azokat utálom.
Elõre is köszi.Várom a tanácsaitokat!<#vigyor3>#vigyor3>
Elõre is köszi.Várom a tanácsaitokat!<#vigyor3>#vigyor3>
Qwerty4
Hali! Nem tudja vki hogy honnan lehetne letölteni az Emergency játék 1 , 2 vagy 3 részét?
elõre is kösszi<#vigyor4>#vigyor4>
elõre is kösszi<#vigyor4>#vigyor4>
Én az Afterlife gamet keresem egy ideje. Nincs meg véletlenûl valakinek?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Bár jó nekem a nagyobb konfigot követelõ gamma is, megbirkózok vele, csak legalább valakinek legyen valami ajánlata.
Chaos Anno Domini
Akkor legyen játszható, élvezhetõ, hangulatos. Tudom hogy ezzel a konfiggal sajnos nem sokat tudok kihozni, de inkább gyengébb játék max grafon, mint jobb játék minimumon. Persze a grafikára gondolok a gyengébb /jobb játék alatt.
Chaos Anno Domini
hát figyelj, játszhatoság vagy grafika, sajnos nem tudsz ilyen géppel csucs grafikájú játékokat nyomatni, én tom, mert 1 hete még 1 1.7-es celeronom volt, 512c mb rammal, 6600 gt-vel... szal gondolkozz ezen mert igy semilyen játék nem fog tetszeni😛
Ojan nem találtam hogy Cesar, de ojat ijen hogy Ceasar. Az viszont ijen városépítõ stratégiai. Nem pont ijenre gondoltam. Azé kösz
Chaos Anno Domini
HELLO ÉN TUDOK EGGYET
pL CESAR EZ A JÁTÉK NEVE DE JO
TE NEM TUDSZ AZ AGE OF MYTOLOGY - HOZ KÓDOKAT??? LÉCCCI KÖSZ
pL CESAR EZ A JÁTÉK NEVE DE JO
TE NEM TUDSZ AZ AGE OF MYTOLOGY - HOZ KÓDOKAT??? LÉCCCI KÖSZ
SZIASZTOK NINCS VALAKINEK CHEATLANDAJA? NAGYON KELENE. ELÕRE IS KÖSZÖNÖM
VAGY NEM TUD VALAKI AZ AGE OF MYTHLOLGY - HOZ KODOKAT?
VAGY NEM TUD VALAKI AZ AGE OF MYTHLOLGY - HOZ KODOKAT?
Keresem azt a játékot, ami stílusban hasonló a Myst-hez és a PS2-es Shadow of the Colossus-hoz, tehát akció-kaland, és kor-stílusban is megegyezik velük (ijen ókori stílusú, fantasy elemekkel, lehet RPG-is). És legyen adott egy hatalmas szabadon bejárható földrész, gyönyörû tájakkal, gyengébb gépen is szép grafikával.
A gépem: Celeron 2,66 GHz
Radeon 9600
1Gb dual RAM
Az Oblivion kilõve, az minimumon is szaggatva megy.(butítással)
Morrowind megvan, annak nem tetszik annyira a grafikája, és a világ sem, amiben játszódik(mocsaras, lápos, kopár, sivár)
Gothic 3 megin nagyobb vasat igényel
gothic 2-re aszonták gyengébb a grafja mint a morrowindnek, szal ez sem.
Köszi szépen!
A gépem: Celeron 2,66 GHz
Radeon 9600
1Gb dual RAM
Az Oblivion kilõve, az minimumon is szaggatva megy.(butítással)
Morrowind megvan, annak nem tetszik annyira a grafikája, és a világ sem, amiben játszódik(mocsaras, lápos, kopár, sivár)
Gothic 3 megin nagyobb vasat igényel
gothic 2-re aszonták gyengébb a grafja mint a morrowindnek, szal ez sem.
Köszi szépen!
Chaos Anno Domini