266
Keresem azt a jatekot ...
-
#66 Keresem azt a játékot, ami stílusban hasonló a Myst-hez és a PS2-es Shadow of the Colossus-hoz, tehát akció-kaland, és kor-stílusban is megegyezik velük (ijen ókori stílusú, fantasy elemekkel, lehet RPG-is). És legyen adott egy hatalmas szabadon bejárható földrész, gyönyörű tájakkal, gyengébb gépen is szép grafikával.
A gépem: Celeron 2,66 GHz
Radeon 9600
1Gb dual RAM
Az Oblivion kilőve, az minimumon is szaggatva megy.(butítással)
Morrowind megvan, annak nem tetszik annyira a grafikája, és a világ sem, amiben játszódik(mocsaras, lápos, kopár, sivár)
Gothic 3 megin nagyobb vasat igényel
gothic 2-re aszonták gyengébb a grafja mint a morrowindnek, szal ez sem.
Köszi szépen! -
#65 soha?:D -
liverpool123 #64 mikor lesz? -
#63 nincs pc-re -
liverpool123 #62 Kéne nekem a Liberty City PC-n privát üzit irjon lécci -
Zozzo #61 Volt valami játék ha jól emlékszem Second Sight.Nem kifejezetten idöutazos de jol megkavarták benne az idöt.Nem FPS de nekem nagyon bejött. -
Leech #60
Itt egy link a Shadow of Destiny-ről, ha többet akarsz róla tudni. -
#59 The Shadow of Destiny egy manga stílus keverék, kaland játék. Tényleg nem rossz, és még baromira olcsó is a boltokban. :-) (pl. cd galaxis) -
#58 Zozzo-nak írtam -
#57 én nem párszor másztam a falra, hanem mindig, amikor elértem a madár boszhoz fel is adtam, nem bírtam az idegeimmel -
#56 aha, de sztem ki se próbáld, mert a 2-ős az egy rémálom, mármint nagyon béna, akkor az 1-es egyenesen katasztrófális lehet -
#55 hát 2 vh körül forog de időutazós, én nemnagyon játszottam se egyel se kettővel csak eszembe jutott hogy abban van ilyesmi. -
Zozzo #54 na ja, párszor énis a falra másztam töle de amugy egész jo volt -
#53 a kameraállás miatt -
Zozzo #52 miért nem?
-
#51 jajj abba volt már részem, nem tudok a pop-on játszani -
#50 na ez nagyon jól hangzik, ha még fps is akkor megütöttem a főnyereményt -
Zozzo #49 Prince Of Persia WW.Oda vissza rohangál az idöben. -
Leech #48 Qwerty4 - Időutazós játéknak a The Shadow of Destiny (vagy Shadow of memories, két címe van ) sirály. Kalandjáték, PS2-ről portolták át, de kegyetlen jó története van (5 db befejezéssel). Rögtön a játék elején megölnek és vissza kell menned az időben, hogy megakadályozd a gyilkosság(sorozat)ot. -
#47 az nem 2. világháborús?játszodtam a 2. részen, de kurvára felhúzott... -
#46 mortyr -
#45 ellopta vki -
Code92 #44 keresem azt a játékot amit múlthéten a polcomra reaktam és most nincs ott nemn tudjátok egész véletlenül hoo van? -
#43 7th Legion? -
#42 Igen, csak a címből sejtettem... de köszi a kisegítést! :-) -
darkling #41 A Wheel Of Time Robert Jordan műveire épülő fantasy FPS. Emlékeim szerint nem volt benne időutazás. De mindemellett egy remek játék. Itt van demó is meg egyéb infók. -
#40 A Thief 3-nak azt a pályáját illetve a játékot is sikerült végigvinni ezen a nyáron, az is fantasztikus volt, alig vártam kiugorjak az ablakon és vége legyen, mármint aki nem tudja a pálya végső célja az ablakból való kiugrás volt.
Hát az a bölcső ahogy nevezték lenyűgöző hangulatú volt, a Thief sorozat egyik legremekebb pályája.
A Wheel of Time-nak utánanézek... -
#39 Ja és eszembe jutott egy kellemes időutazás feeling, ha már az Undying -ban is tetszett: Thief 3. Ott van egy nagyon "parapálya". Egy elhagyatott, szellemek és ott felejtett páciensek által lakott gyogyóház. Ahogy jársz/kelsz találkozol történetekkel, tárgyakkal... és a vége felé vissza is mész az időben, amikor még fénykorát élte a hely, találkozhatsz a betegekkel, ápolókkal. Remek. :-) -
#38 Nem játszottam vele, de Wheel of Time FPS nem időutazásról szól? :-)
Hexen 2 -ben is van időutazás. Középkor, Egyiptomi birodalom, stb. :-) -
#37 kösz a tippeket, az undyingot már sikerült végigvinni, ott tényleg nagyon jó volt visszamanni az időbe, érdekes volt azt a várat téli időben is látni, ilyenfajta élményekre vágyom -
#36 Időutazás volt az Undying-ban, Daikatana-ban, megaizében....többet nem tudok^^ -
Zozzo #35 Volt egy régi játék a DirecX kezdetén Timecommando,más időutazásosat nem ismerek.
A Path Of Neo valoban mátrixos game. -
Zozzo #34 Köszi de ez nekem nem járható út.arra gondoltam hátha valakinek megvan 17Mb becsomizva,egyébként nem egy nagy sakkprogi de hatalmas poén. -
#33 A Half-Life 2-ben nem időutazás volt...hanem csak a térben utaztak(transzportálták magukat)
Path of Neo, ez gondolom Matrixos game ugy-e? -
#32 half life2
Path of neo -
#31 KKND? -
#30 Ja a telefonszámuk is ugyanott megtalálható. -
#29 A Sakkmester változatait az Automex forgalmazza (ha tényleg a magyar Sakkmesterre gondoltál).
Az oldalukon (www.automex.hu) jelenleg nem sok minden van, mert egy új oldalt készítenek, de ottvan a budapesti címük. Vagy ha nem vagy odavalósi, az emailcímük: [email protected] -
Zozzo #28 Hali.Keresek egy bazirégi sakkjátékot a cime valami olyasmi hogy sakkmester 5billion+1 hátha valakinek megvan már régóta keresem. -
#27 Húúú, lehalt a téma, de azért bebököm a mondanivalómat:
Mostanában nagyon izgat az időutazás...tudtok esetleg ezzel a témával kapcsolatos játékot?Mert én sajna nem ismerek, de nagyon szeretnék egy ilyennel játszani.Lehetőleg FPS(de nemcsak) legyen úgy 2002-től(de lehet korábbról is).
Help Me!!!