Keresem azt a jatekot ...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi
Egy olyan még meg nem jelent mmo játék címére lennék kíváncsi amiben az elõzetes infók szerint jelenidõben(tehát nem scifi vagy fantasy környezetben)utcai bandák harcában vehetünk részt illetve négerkedés,tipikus amcsi getto feelinges cucc.
Sajnos elfelejtettem a címét,régebben olvastam róla pár cikket és érdekelne hogyan haladnak a fejlesztéssel.
Ha valaki esetleg némi infot tudna dobni azt megköszonném.
Egy olyan még meg nem jelent mmo játék címére lennék kíváncsi amiben az elõzetes infók szerint jelenidõben(tehát nem scifi vagy fantasy környezetben)utcai bandák harcában vehetünk részt illetve négerkedés,tipikus amcsi getto feelinges cucc.
Sajnos elfelejtettem a címét,régebben olvastam róla pár cikket és érdekelne hogyan haladnak a fejlesztéssel.
Ha valaki esetleg némi infot tudna dobni azt megköszonném.
vazz.kéne egy jó kis NEM lövöldözõs rpg,vagy fantasy,de a lényeg az,hogy ne legyen lödõzöd,meg robbantgatós(íjj,hasonlóak lehetnek,de gránát,meg puskák ne)
kösz elõre is(természetesen a kis gépigény,de viszonylag normális megjelenés a minimum😊)
kösz elõre is(természetesen a kis gépigény,de viszonylag normális megjelenés a minimum😊)
Üdv!
Mostanság annyira nem figyeltem már a játékprogramokat, de olyan stratégiai progi mint az AOE, de 2. vh-s van? Empire Earth1 megvolt EE2 baromira nem jött be, szóval egyéb ötlet? Thx elõre is.
Mostanság annyira nem figyeltem már a játékprogramokat, de olyan stratégiai progi mint az AOE, de 2. vh-s van? Empire Earth1 megvolt EE2 baromira nem jött be, szóval egyéb ötlet? Thx elõre is.
Persze, a vizuális élmény manapság már alapkövetelmény. Régen korlátok voltak, így jobban rá tudtak feküdni a fejlesztõk a játékra. (Ezért is panaszkodnak az "oldgamerek", hogy a mai játékok inkább a csilivilire mennek, nem a játékélményre)
Lényeg, hogy a régi játékok stratégái rohadtul tudták élvezni azt a stratégiai játékot, ami még csak szövegalapú volt.
És így térünk vissza a TTD -hez. Lehet, hogy nem gyönyörû, de pont annyira látványos is, amennyire kell. Láthatóak a közlekedések, a városok, a gyárak... a többit úgyis a táblázatok és statisztikák böngészése teszi ki.
Egyébként Neked is igazad van, hisz egy háborús stratégiánál (mint az említett Total War -nál) tényleg kötelezõvé kell tenni a látványt, a hatalmas csatateret át kell látni, az egységeket, stb.
Elõbb említették a Heroes sorozatot, esetleg az? :-)
Lényeg, hogy a régi játékok stratégái rohadtul tudták élvezni azt a stratégiai játékot, ami még csak szövegalapú volt.
És így térünk vissza a TTD -hez. Lehet, hogy nem gyönyörû, de pont annyira látványos is, amennyire kell. Láthatóak a közlekedések, a városok, a gyárak... a többit úgyis a táblázatok és statisztikák böngészése teszi ki.
Egyébként Neked is igazad van, hisz egy háborús stratégiánál (mint az említett Total War -nál) tényleg kötelezõvé kell tenni a látványt, a hatalmas csatateret át kell látni, az egységeket, stb.
Elõbb említették a Heroes sorozatot, esetleg az? :-)
azért ezzel nem teljesen értek egyet... ugyanis a jó látvány élvezhetõbbé teszi az egészet... pl a Total War sorozat... asztali géprõl a Medieval 2-t ûzöm mikor idõm engedi... de mint mondtam most valami lightosat de élvezhetõt keresek a notebookomra, ezért nem jöhet szóba túl magas gépigény... de azért szeretem ha néz ki valahogy 😊
A stratégiát kedvelõk többsége sosem mondja, hogy "grafika gagyi"... Egy stratégát sosem az érdekli. :-P
hát ez a TTD annyira nem fogott meg... elég gagyinak tûnik a grafika
a vidámpark meg... próbáltam még régebb de az sem igazán...
na keresek tovább...
a vidámpark meg... próbáltam még régebb de az sem igazán...
na keresek tovább...
Szerintem még nem jelent meg, de van RigNRoll topik itt, kérdezd arra.
Mellékesen itt a honlap linkje:
RigNRoll Honlap
És hogy honnan tudnád letölteni? Hát a demót szerintem bármelyik játékoldalról majd, a teljes verziót pedig a boltok polcairól...
Mellékesen itt a honlap linkje:
RigNRoll Honlap
És hogy honnan tudnád letölteni? Hát a demót szerintem bármelyik játékoldalról majd, a teljes verziót pedig a boltok polcairól...
Hát ha a grafika nem mérvadó, akkor a Transport Tycoon Deluxe -t érdemes felkutatni, van neki ingyenes változata is:
Open TTD
Ha vidámpark, akkor RollerCoaster Tycoon sorozat.
Persze igazából itt az a kérdés, hogy milyen világ érdekel, mert lassan már mindenre van egy Tycoon.
Open TTD
Ha vidámpark, akkor RollerCoaster Tycoon sorozat.
Persze igazából itt az a kérdés, hogy milyen világ érdekel, mert lassan már mindenre van egy Tycoon.
asszem az lesz a nyerõ... azok közül melyik úgy igazán jó?
Szevasztok.Ha valaki nagyon ismert a kamionos játékok iránt az legyenszíves leirni hogy meg jelent-e a rig n roll és ha igen akkor honnan lehet letölteni?Elöre is köszönöm
szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!
thx,átlapozgatom ezt az oldalt😊
(amúgy, a 2006-os gémek is elmennek a gépemen)
(amúgy, a 2006-os gémek is elmennek a gépemen)
köszi 😊
sziasztok
továbbra is valami lightos kis stratégiát, vagy inkább menedzserjátékot keresnék nem túl magas gépigénnyel... és nem amolyan háborúsdít... azokkal most szünetet tartok...
adjatok néhány tippet légyszi
továbbra is valami lightos kis stratégiát, vagy inkább menedzserjátékot keresnék nem túl magas gépigénnyel... és nem amolyan háborúsdít... azokkal most szünetet tartok...
adjatok néhány tippet légyszi
2004 -es shooter cuccok PC-re.
2005 -ös shooter cuccok PC -re.
2006 és 2007 gondolom már erõs lenne a Te gépednek...
2005 -ös shooter cuccok PC -re.
2006 és 2007 gondolom már erõs lenne a Te gépednek...
nem nagyon megy el a gépemen
Én egy gamet keresek haveromnak nagyon nagyon régi aztmondja valami Z (Zed) vagy micsoda volt a neve volt 2. része is tud errõl valaki valamit?
Next PC upgrade: 2022
nah,akkor megkérdem mégegyszer: van-e 2004 utáni fps, cod-hoz hasonló?csak nem 2.vh-s.
Hát ha csak a Far Cry-t megnézed akkor rájössz, hogy nem véletlen ez a nagy propaganda. Az is gyönyörû, de az már 2004 óta kint van. 3 év alatt meg fel lehet turbózni azt nem is kicsit.
valaki tud,egy 2004 utáni fps-t,amiben modernebb(tehát nem 2.vh-s) harctér van?😊
nem battlefield,hanem cod féle küldetésekkel.
thx
nem battlefield,hanem cod féle küldetésekkel.
thx
a Crysis-nak nagy a propagandája, nem biztos hogy akkora nagy játék is lesz, én mivel MoH és HL2 rajongó vagyok ezeket várom, a többiek jönnek, majd próbára teszem õket
Qwerty4
Meg még rengeteg gamma között Pl: BioShock, GTA IV, F.E.A.R. Perseus Mandate, Crysis <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>, NFS Pro Street....
Augusztus 24 a megjelenési dátuma, akkor biztos lesz mit várjak a HL2 -Ep2 mellett. <#wink>#wink>
Remélem XP-n valahogy eldöcög minimumon. <#pardon1>#pardon1>
Remélem XP-n valahogy eldöcög minimumon. <#pardon1>#pardon1>
Qwerty4
Áll. ez lesz a nagy áttörés a II VH s játékok közt. Csak azért játszódik még mindig a II VH ban mert ez már Next Ge. es lesz áll. Augusztus 28.án.
Nekem nagyon bejött jó feszültség levezetõ csak méssz és henteled de néha kell hozzá logika
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Majd fog a MoH Airbourne.
személy szerint nem vagyok meggyõzõdve, hogy ez olyan jó lesz, tiszta olyan gagyi Serious Sam feelingû játéknak tûnik 😞
Qwerty4
Painkiller az naon fain haverral annyit toltuk istenem nagyon zsír de 1 pályán meg akadtunk 😛 de állat gém ajánlom mindenkinek:😛
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
és valami nagyon pörgõs fps-t tudtok-e? szörnyeset😊
sziasztok
tudnátok javasolni valami jó kis játékot, valami lightos kis stratégia vagy menedzserjátékot, nem túl nagy gépigénnyel (normálisan játszható legyen notebookon is - toshiba a200, dual core 1,7GHz, 1GB RAM, normál videokártya benne)?
köszi
tudnátok javasolni valami jó kis játékot, valami lightos kis stratégia vagy menedzserjátékot, nem túl nagy gépigénnyel (normálisan játszható legyen notebookon is - toshiba a200, dual core 1,7GHz, 1GB RAM, normál videokártya benne)?
köszi
megvolt... sztem az gagyi:/
Infernal, de az nem szörnyes 😊 Pokol-Angyalok harc sci-fi világban. Viszonylag új game...
az mind1.de,tudsz-e,akkor egy jó pörgõs,szép,de nem nagy gépigényû TPS-t?
ja, lehet, én csak azt hittem, hogy fps... az az igazság, hogy egyáltalán nem izgat az a játék 😄
nagyon nem.a GoW az egy tps,olyan a nézete,mint pl a splinter cellnek.
vagy én tudom rosszul?😄
vagy én tudom rosszul?😄
hát figyelj, ami gears of war-os, az nem tps 😄, hanem fps... Quake 4, Doom 3 meg ilyenek, nem?
ez nekem nem gearsosnak tûnik...de azért thx😊
más?😄
más?😄
az Advent Rising pl egy jó sci-fi tps... csak nincs nagy grafikája (viszont nyomi gépeken is megy)
keresek egy jó kis szörnyes tps-t,jó graffal,de nem óriási gépigénnyel(kicsivel😊) hasonlót,mint a gears of war
thx elõre is
thx elõre is