266
Keresem azt a jatekot ...
-
#186 PC-n nagyon nem jó :D -
#185 True Crime Streets of LA -
gyuri12 #184 :D
pedig boxon jó vót:D -
#183 Los Angelesben játszódó játékokat keresek. TPS, akció, kaland. -
#182 nem tökéletes, egy ótvar szar az egész, most törlöm is :) -
gyuri12 #181 az is tökéletes, végülis abban sem kell gondolkodni;) -
#180 most a Halo 2-re esett a választásom, instalálom is :) -
gyuri12 #179 mondtam:D
most valami könnyebb lődözőst, pihenésnek( pl rainbow,vagy duke) -
#178 Végigvittem, tényleg jó volt, igaz nagyon nehéz hozzászokni az irányításhoz még egér patchel is, de belejöttem egy-két óra alatt. :) Nem a szokványos gémek közé tartozik az biztos, legalábbis én nem ilyen tipusut szoktam tolni, de jót tett ez a változatosság.Egy-egy résznél azért eléggé ki tudott borítani, gondolok itt az 5-3-as fejezetre leginkább. -
#177 eszembe jutott, Prey az -
#176 A desperados első részét keresem -
#175 Huu...szükségem lenne egy tavalyi játék címére, de valahogy most nem jut eszembe, szóval egy indián vagyok futurisztikus helyszíneken, a fegyvereim élnek, nem tudok meghalni a játékban csak egyfajta másvilágba kerülök és folytathatom tovább azután, visszatérhetek és Doom 3 motoros asszem.
Ebből sztem rájön mindenki melyikre gondolok! :)Csak a címre lenne szükségem... -
#174 GTA 4 - úgy tudom pc-re nem jön ki
FIFA 08 - 2007 őszén jelenik meg
GTA VC Stories - nem jelenik meg pc-re -
campy #173 mikor jön ki PC-re a GTA4? ki tudja? és a FIFA 08? remélem vki tudja!!! köszi és a GTA VC stories egyáltalán kijön még PC-re? -
gyuri12 #172 hidd el, a gém jó,de az irányítás teljesen elrontja:/ -
#171 jó, tesztelem a RE4-et, ha az én döntésemen múlt volna uoljára próbáltam volna ezt ki :) -
#170 ja, pc, csak az van nekem :) -
gyuri12 #169 pc-n,ugye? mert akkor gyorsan nyomasd végig a Resit(jószar az irányítás, gyorsan ess túl rajta,jó lesz hidd el:D)
aztán rajtad áll,hogy mivel játszol:) -
#168 Ugyan nem keresem, meg vannak ezek a játékok, az a kérdés melyiknek kezdjek neki most?Tehát melyiket ajánljátok ezek közül?:IGI 2 – Covert Strike, Arx Fatalis, Duke Nukem 3D High Res 2006 (with gore effects), Resident Evil 4, Mace Griffin Bounty Hunter, Halo 2, Dark Messiah Of Might And Magic, Tom Clancy's Rainbow Six – Vegas, Gun, Space Rangers 2 - Rise of the Dominators.
Várom a tanácsaitokat!
-
#167 nincs hír vmi új forma1 vagy más pályaverseny játékról?? már igazán előállhatnának vmi újjal! -
KoPf04 #166 Hi
Egy olyan még meg nem jelent mmo játék címére lennék kíváncsi amiben az előzetes infók szerint jelenidőben(tehát nem scifi vagy fantasy környezetben)utcai bandák harcában vehetünk részt illetve négerkedés,tipikus amcsi getto feelinges cucc.
Sajnos elfelejtettem a címét,régebben olvastam róla pár cikket és érdekelne hogyan haladnak a fejlesztéssel.
Ha valaki esetleg némi infot tudna dobni azt megköszonném. -
gyuri12 #165 vazz.kéne egy jó kis NEM lövöldözős rpg,vagy fantasy,de a lényeg az,hogy ne legyen lödőzöd,meg robbantgatós(íjj,hasonlóak lehetnek,de gránát,meg puskák ne)
kösz előre is(természetesen a kis gépigény,de viszonylag normális megjelenés a minimum:)) -
NB2 #164 Üdv!
Mostanság annyira nem figyeltem már a játékprogramokat, de olyan stratégiai progi mint az AOE, de 2. vh-s van? Empire Earth1 megvolt EE2 baromira nem jött be, szóval egyéb ötlet? Thx előre is. -
#163 Persze, a vizuális élmény manapság már alapkövetelmény. Régen korlátok voltak, így jobban rá tudtak feküdni a fejlesztők a játékra. (Ezért is panaszkodnak az "oldgamerek", hogy a mai játékok inkább a csilivilire mennek, nem a játékélményre)
Lényeg, hogy a régi játékok stratégái rohadtul tudták élvezni azt a stratégiai játékot, ami még csak szövegalapú volt.
És így térünk vissza a TTD -hez. Lehet, hogy nem gyönyörű, de pont annyira látványos is, amennyire kell. Láthatóak a közlekedések, a városok, a gyárak... a többit úgyis a táblázatok és statisztikák böngészése teszi ki.
Egyébként Neked is igazad van, hisz egy háborús stratégiánál (mint az említett Total War -nál) tényleg kötelezővé kell tenni a látványt, a hatalmas csatateret át kell látni, az egységeket, stb.
Előbb említették a Heroes sorozatot, esetleg az? :-) -
dzso83 #162 azért ezzel nem teljesen értek egyet... ugyanis a jó látvány élvezhetőbbé teszi az egészet... pl a Total War sorozat... asztali gépről a Medieval 2-t űzöm mikor időm engedi... de mint mondtam most valami lightosat de élvezhetőt keresek a notebookomra, ezért nem jöhet szóba túl magas gépigény... de azért szeretem ha néz ki valahogy :) -
#161 A stratégiát kedvelők többsége sosem mondja, hogy "grafika gagyi"... Egy stratégát sosem az érdekli. :-P -
dzso83 #160 hát ez a TTD annyira nem fogott meg... elég gagyinak tűnik a grafika
a vidámpark meg... próbáltam még régebb de az sem igazán...
na keresek tovább... -
#159 Szerintem még nem jelent meg, de van RigNRoll topik itt, kérdezd arra.
Mellékesen itt a honlap linkje:
RigNRoll Honlap
És hogy honnan tudnád letölteni? Hát a demót szerintem bármelyik játékoldalról majd, a teljes verziót pedig a boltok polcairól... -
#158 Hát ha a grafika nem mérvadó, akkor a Transport Tycoon Deluxe -t érdemes felkutatni, van neki ingyenes változata is:
Open TTD
Ha vidámpark, akkor RollerCoaster Tycoon sorozat.
Persze igazából itt az a kérdés, hogy milyen világ érdekel, mert lassan már mindenre van egy Tycoon. -
dzso83 #157 asszem az lesz a nyerő... azok közül melyik úgy igazán jó? -
rajmi19921222 #156 Szevasztok.Ha valaki nagyon ismert a kamionos játékok iránt az legyenszíves leirni hogy meg jelent-e a rig n roll és ha igen akkor honnan lehet letölteni?Elöre is köszönöm -
#155 Lightos stratégia? Tycoon kategóriák? -
#154 Ez esetben a link alapján könnyen kitalálod, hogy mit kell az URL -ben átírni. :-) -
gyuri12 #153 thx,átlapozgatom ezt az oldalt:)
(amúgy, a 2006-os gémek is elmennek a gépemen) -
dzso83 #152 köszi :) -
#151 elmegy laptopon is, enyémen is rajta van (+heroes III:) ) -
#150 Master of Olympus: Zeus -
dzso83 #149 sziasztok
továbbra is valami lightos kis stratégiát, vagy inkább menedzserjátékot keresnék nem túl magas gépigénnyel... és nem amolyan háborúsdít... azokkal most szünetet tartok...
adjatok néhány tippet légyszi -
#148 2004 -es shooter cuccok PC-re.
2005 -ös shooter cuccok PC -re.
2006 és 2007 gondolom már erős lenne a Te gépednek... -
#147 The Thing
asszem ez tps volt