266
Keresem azt a jatekot ...
-
gyuri12 #226 bátyámnak kéjne egy ugribugri lődözős játék,gépigény nem gond, csak jó lenne,ha lenne benne koop. htx -
gyuri12 #225 tölt 30 percet, aztán egy átlagos pálya kb másfél- két óra alatt végigvihető. -
gyuri12 #224 há' mindkettő megvolt, mindkettő tetszett,de más nincs?:) -
#223 Tudok róla, de addig úgysem foglalkozom a BioShockal amíg meg nem érkezik az új kártya.Nincs kedvem több 10 perceket várni egy pálya betöltésére. -
#222 Morrowind , Oblivion, -
#221 A R6 Vegashoz nincs ilyen patch ? :/ -
gyuri12 #220 van egy patch,amivel az sm 2.0-ás karikkal is elindul,de sokat fog tölteni -
gyuri12 #219 F.E.A.R. -
fugafree #218 Olyan játékot keresek, mint amilyen a Timeshift.
Időmegállítós, lassítgatós. -
#217 A BioShock tervben van, le is van töltve, de mondjuk nem ennek a kategóriának szántam ezt a játékot
Jelenleg meg amúgyis a videókártyám nem bírja, el se indulna a játék. :) Már 2 hete várom, hogy érkezzen meg az ati x1650-esem, de nem jön. :( -
gyuri12 #216 Bioshock? annyira nem horror,de egy jó kis fülessel,és egy jó konfiggal éjszaka,van egy nagyon jó hangulata:)
jó hosszú, a világ is romlott,vannak benne minijátékok,megdöbbenés is van,és nagy küzdelmek.
jah,meg nagy gépigény:D -
#215 Már rég ilyen játékokat keresek, de ritkán találok!
Szóval az elvárások:HORROR, hihetetlen nagy hangulattal, fps vagy tps, lehet survival horror is.Érződjön a levegőben a világ romlottsága, egy megbolondult világot próbáljon bemutatni a játék (ala Condemned), egy olyan világot ami már nem a régi, valami miatt rossz útra tért minden.Legyen benne minden ami kell egy horrorhoz, tragédia, kaland, hidegfutkosás a háton, megdöbbenés, nagy küzdelmek.Hangulatos zenék, zajok!Egyediség!Úgy kb. minimum 2004-es legyen, de lehet next-genes gamma is.De ha van olyan gyöngyszem mint pl. az Undying, akkor lehet korábbi is.
Várom az ajánlataitokat! -
gyuri12 #214 jó rpg-t tud valaki? lehet akármilyen ronda,csak legyen má jó!:D
(na jó,azé legyen 2002 utáni) -
gyuri12 #213 az
thx -
#212 és még checkpoint sincs ebben a játékban mellesleg, mondom azoknak akik nem ismerik az igi1-t
a 2-esben is így van? -
#211 ja, az igi1 az is kemény volt, pálya közbe nem is lehetett menteni, rendesen koreagráfiát kellett kitalálni a pályák teljes végigjátszására, de élveztem :) -
#210 szerintem igi 2 nekem azbejot nem az a vegigrohanok a palyan es mindenkit lelovok stilus es a grafja is elmegy szerintem jo game volt en most probalkozok minden uj jatekal de eggyik se jon be xDDD halo 2 rol csak kepeket nezegettem es mar nem is akkartam letolteni sehonnan valami normalis far cry stilusu jatekot nem tudnatok tanacsolni vagy ami meg bejot nagyon az a stalker -
#209 én tom hogy te mire gondolsz Gyuri12!
Reservoir dogs!
Ebböl film is van és az a maygar címe hogy "kutya Szoritoban" -
gyuri12 #208 öööö keresek egy játékot, amiben van 4(vagy 5,nemtom már) embör,akik kirabolnak egy bankt,(innentől lehet,hogy baromság jön:) és mindegyiknek egy szín a neve(mr. brown,hasonlóak) és van köztük egy áruló. asszem 2006-os,vagy már nemtom.tps. mi a neve?:)
thx előre is -
#207 tényleg nem rossz, már végigvittem egészében (lehet), tuti játszodtam anno az eredetin is, de nem emlékszem tényleg végigvittem vagy csak játszodgattam rajta, ez is sorra kerül majd biztosan :) -
#206 duke nukem 3d hr se rossz most tötöm :D
képz -
#205 de el se indult, megint egy játék kilőve a listából :( -
csgj #204 2x is kijátszottam, gothic 2-3 meg nem tetszett... lehet, hogy nincs is olyan "nem régi" fantasy cucc, amit ne toltam volna :D -
#203 És a Dark Messiah-t választom, kalandra vágyok :D -
#202 Na bővült a játéklistám, így most a következők közül kell válasszak:IGI 2 – Covert Strike, Arx Fatalis, Duke Nukem 3D High Res 2006 (with gore effects), Dark Messiah Of Might And Magic, Tom Clancy's Rainbow Six – Vegas, Gun, Space Rangers 2 - Rise of the Dominators, Alpha Prime, Area 51, Prey, Cold War, S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl, Transformers - The Game, Obscure, XIII :)
-
#201 Gothic 2-3? -
gyuri12 #200 akár mindketőtöknek is mehetett volna:)
fable? elég egyszerű,mégis nagyszerű,5/5,10/10,99/100 :D -
csgj #199 nekem írtad a Dark Messiah-t? Csak mert már azt is kijátszottam :P -
#198 asszem várok holnapig a döntéssel, egy haver még fog hozni pár érdekességet holnap és egy most töltődik (az Obscure, horror) -
gyuri12 #197 pedig az 1 jó volt... a 2-őt mindenki szereti. de te tudod:D
mivel fogsz most játszani?(dark messiah!!!444) -
#196 gagyi, semmi hangulata nincs, pocsék grafika és még gépigénye is van ehhez, szar játékmenet, stb. (ha többet gémeltem volna vele sztem több negatívumot is fel tudtam volna sorolni) -
gyuri12 #195 mert mi a baj volt a halo 2-vel,ha megkérdezhetem? az egy korrekt volt, sőt...:) -
#194 sztem az Unreal2 dögunalom, a Halot nem ismerem, csak a 2. részét, épp tegnap próbáltam, az meg kaki...ebből az a következtetés, hogy az első rész rettenetes lehet -
gyuri12 #193 megértem,arról én is hallottam,hogy szar:D:D
játszál a dark messiahval,az vagy nagyon fog tetszeni(elmegy a gépeden normálisan:D) vagy nem(nem megy el a gépeden normálisan:D) -
gregtom6 #192 A Halo és Unreal 2 jó játékok.Legalábbis az Unreal 2 az nagyon jó volt,Halo 1 feléig unalmas,Halo 2-vel nem játszottam. -
kevaszeva #191 gta san andreas
-
#190 még egy játék kilőve a listából:Mace Griffin Bounty Hunter :)
basszus véletlenül PS2 verziót töltöttem le és nem tudok vele semmit kezdeni, de nem is bánom, itt az sg-n a játék topikjában Halo-hoz meg Unreal2-höz hasonlították, úgyhogy ennélkül is kukába került volna :D -
csgj #189 én vmi jó kis fantasy rpg-t keresek (vagy sima hack&slash), ami viszonylag új. (Oblivion + NWN2 + Gothic 3 + Two Worlds megvan :P) -
gregtom6 #188 Hy! Ezt a játékot nem én,hanem egy ismeretlen felhasználó keresi,így kimásoltam a hozzászólását ide:
Elöször is bocs a topic címéért, de 40 karakterben úgysem tudom leírni rendesen mégis mit akarok (ha valaki össze tudja majd foglalni, annak grat és ugyan írja már le )
Szóval mint a címben is említettem, a játék címére már sajnos nem igazán emlékszem. Kb 3 éves a játék, asszem hogy nyomozni kell benne (ilyen point'n'click vagy rpg jellegű cucc). A lényeg, hogy egy elég nagy újítást vezettek be, mégpedig hogy a játék nyomozás közben hivatkozik igazi honlapokra, amiket ha igazából átvizsgálsz, akkor rájössz újabb nyomokra, ha megadod az e-mail címedet, és elakadtál, akkor azt érzékeli a gép, és küld egy segítő mélt, meg ilyenek. Sajnos nem volt egy túl népszerű játék (tudomásom szerint), de remélem ezért valakinek csak rémlik (írtak róla az újaságok is PCGuru, GS) Ja, egyébként nem kell feltölteni, elég lenne a címe is, aztán valahonnan csak le lehet szedni...
Kösz
-
#187 Köszi!