Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ó és nézd eközben meg mennyien köpködik az USt/NYot és jönnek a szép szövegekkel, hogy csak az olajért csinálják és had idézek egy hozzáértéstõl tocsogó demagóg szart is egy másik magyar hadtech!! oldalról: "Emberiességi okokból most akkor jöhet a precíziós szõnyegbombázás is?"
"Amúgy meg ha Líbiában leállnak a nyugatnak való olajszállításokkal, és hirtelen 500 forint lesz egy liter benzin, te is rögtön meg fogod érteni, mi közünk van nekünk ehhez."
A Libiai olajszálítások már kvázi leálltak. Amúgy SzA potolta a kiesõ mennyiséget.
ULVAR:
"Én támogatom a szabadságukat, tudom, hogy semmilyen körülmények között, semmilyen módon nem kötõdöm hozzájuk, de együtt tudok érezni ilyenkor, és akarom hogy a nyugat európai országok segéd kezet nyújtsanak ekkora vérengzés után."
Szabadság? Az mi? ha azt érted alatta, hogy jogállam meg 4évenként szabadon lehet vezetést választani akkor pedig az a válaszom, hogy a muzulmán államoknál tizbõl ha egy alkalmas rá. De annyi se. Nincs szekuralizáció. Nem váltak szét a hatalmi ágak. Sokszor a csírája sincs meg ezeknek. Diktátorok váltanak diktátorokat.
Egyiptomban nagy szerencse segítségével talán elindulhat vmi. De ott 40éve van szekuralizácó és pánarab szocializmus.
Dehát a propaganda sosem a tisztán, józanul gondolkodó néprétegeket célozza, hanem a hergelhetõ csürhét. A CIA pedig szerette volna, ha a forradalmárok minél nagyobb kárt okoznak a szovjeteknek, így hát tüzete a csürhét.
Érdekes egyébként, hogy a wikipedia szerint volt utólag egy vizsgálat, ami tisztázta a szabad európa rádiót ezen vádak alól(már hogy amerikai segítségnyújtást ígérnek a magyaroknak), de például nagyapám a saját fülével hallotta annó a rádióból, és én hiszek neki.
"RFE's Hungarian service was accused of precipitating the 1956 Hungarian revolution by giving its Hungarian listeners false hope of Western military assistance.<29>29> However, later investigations of RFE's involvement in the Hungarian revolution cleared the organization of these accusations, while also urging more caution in its broadcasts.❤️0>30> RFE's Broadcast Analysis Division was established to ensure that broadcasts were accurate and professional while maintaining the journalists' autonomy."
További fejlemény, hogy a líbiai állami televízió szerint lelõttek egy francia vadászgépet. Bár ezt éppen annyira lehet komolyan venni, mint a tûzszünetet vagy azt, hogy órák óta azt szajkózzák, hogy a nyugat civil célpontokat támad.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Egyébként az USA eddig 110 Tomahawk robotrakétát lõtt ki (azóta ez a szám már növekedhetett) legalább 20 különbözõ légvédelmi célpontra.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De ez én vagyok. Én az embereket nézem nem a gazdasági és politikai elõretörést a térségben.
Nem értem amit írsz.
Líbiában néhány héttel ezelõtt katonai gépek bombáztak civilet. Ez tény, benne volt a hírekben, minden hírportálon írtak róla.
"Amúgy meg van egy másik nézõpont: Mi a F* közük(közünk) van nekünk ehez?"
Lehet hogy annyi közünk nincs hozzá, de szerintem egy jóérzésû embert ez, hogy katonai gépekkel bombáznak civileket, akik a szabadságukért harcolnak, erõsen felháborít, fõleg annak tudatában, hogy a modern országok hadseregei egy pöccintéssel elsöpörhetnék az egész nyomorék líbiai hadsereget.
Amúgy meg ha Líbiában leállnak a nyugatnak való olajszállításokkal, és hirtelen 500 forint lesz egy liter benzin, te is rögtön meg fogod érteni, mi közünk van nekünk ehhez.
Moammer Kadhafi pedig egyébként emberileg egy végletekig egoista, züllött elmebeteg. Az õ fajtájának aztán végképp semmi helye a 21.század világában.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem egyesélvel nézem, meg én csak a cikk alapján mondtam amit mondtam, ott azért összeeuropai szinteni is vannak hiányosságok...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mert, nem, nem csak ennyirõl van szó.
Amúgy meg van egy másik nézõpont: Mi a F* közük(közünk) van nekünk ehez?
Szerintem sajnos könnyen elképzelhetõ, hogy mire segítséget küldenek a lázadóknak, addigra már kadhafi visszafoglalja az országot és kiírt mindnkit aki ellenszegült.
Szerintem a nyugat hozzáállása nagyon cinikus Líbiával kapcsoltban, és kifejezetten nem érdekli õket a dolog. A közvélemény kedvéért odaküldenek néhány vadászgépet, hogy az elborult elméjû kadhafi mégse bombázhassa már a népet katonai gépekkel, de ennyi.
(Egyébként meg ne egyesével nézd az európai országokat. Értelmetlen.)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Na ezt nem tudtam, hogy hogy állnak eszközökkel. Gondoltam hogy régi szovjet cuccok, de olajból lehetett pénz fenntartani..
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"A párizsi csúcstalálkozó után Nicolas Sarkozy francia elnök bejelentette, hogy megegyeztek abban,biztosítják az ENSZ Biztonsági Tanácsának légtérzárról és a civilek védelmérõl szóló határozatának betartatását. Azt is elmondta, hogy minden eszközzel, különös tekintettel a katonai lehetõségekre megakadályozzák a líbiai nép elleni támadásokat."
Ha nem szabad, akkor elnézést és töröljétek a posztot.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
(Mentségemre szóljon, egyik kezemmel a kislányomat tartottam, a másikkal etettem, a harmadikkal kezeltem az egeret, egyik szemem a gyerkõcön, a másik a monitoron...)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Az amerikai gépeken karbonból készültek vannak, míg az angolokon fémbõl készültek. A fém nehezebb 150 kg-al, azonban a karbonosba több üzemanyag fér. Az aerodinamikai tulajdonságai a fémbõl készültnek jobb.
Bocs az okozott galibáért.