Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Francia nuki doktrina jutott eszembe. Szorozd fel. Ha egyszer megcsinálják a legelborultabb terrorista is meggondolja, hogy bio/nuki fegyverrel merjen támadni...
2001ben US kulturáltan reagált, kérte a fõkolomposok kiadását. Miután ez nem történt meg! indult meg a háború. De 2001 nem bio/nuki kaliber és Moszkva/Peking nem US.
Nekem az a meglátásom, hogy 1991 óta folyamatosan riogatnak atomtáskáktól kezdve mindennel, de valahogy mégsem sikerült beveteni egyet sem sehol, pedig n+1 terorrcselekmény és tússzedés volt már...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A kérdésem, hogy egy esetleges - pl: amerika elleni - biológiai támadásnál szerintetek milyen válaszlépést tudnának tenni. Tekintve, hogy ha nem vállalja fel senki, akkor szerintem nem egyszerû kideríteni. De még ha kiderítik is melyik szervezet, akkor megint megszállnak két országot? Mert ha egy ország vetne be biofegyvert, akkor posta fordultával szvsz jönne az atom.
Valahogy így:

Úgy látszik nem csak a magyarok kotyavetyélik a pénzt a hadikiadásokban
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Elég eklektikus a perui fegyverkinálat,van FN2000 ük is
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Nem az volt a jellemzõ szerintem,jóval több mint 100 ember rohangált ott,nem beszélve a lövészekrõl,a nem létezõ delta force szakértõkrõl,meg mindenféle titkosszolgálatos emberrõl,aztán a latin nép lelkületét ismerve,nem zárnám ki az összes többi résztvevõ belovaglását sem😊de én a legtöbb képen Uzikat,Mp5 ösöket meg jópár Mac10 est láttam
Itt a videon persze(nem néztem végig)elég kaotikusnak tûnik a dolog.
De kellett hogy legyen ,imádják a supermetrelladora P90 et😊
Lol ,most nézem,van ezeknek minden,még mikro Galil is
Elnézést Cifu ,jelzõs szerkezet,de azt kell mondjam,b...a meg az SG a képfeltöltését.De nem,nincs benne jelzõ😛
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Szerintetek ez a mondat mit jelent. Jól értem, hogy a szöveg szerint az E-2 gépek földháttérben repülõ célok ellen szinte hatástalan volt?
(Amit nehezen hiszek el.)
Videón épp bemutatót tartanak a versenyzõknek.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Valaki aki esetleg jobban otthon van a témában meg tudná mondani, hogy a Yak-1B és a Yak-9 (1942-es alap verzió) között milyen különbségek vannak. Mi szól az egyik illetve a másik típus mellett, melyik manõverezett jobban, sebesség, fegyverzet.
Puszta adatokat olvasgattam, de nem látom át mi volt a fõ oka, hogy a szovjetek két ennyire hasonló és azonos szerepkörben tevékenykedõ típust is hadrendben tartottak. Elõre is köszönöm a válaszokat!
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ezt megelõzõleg azonban akadt egy meglepetés a mai napra. :-)
Ettõl még ha a tankon ugrálsz miután DU találat elvitte az tuti nem egészséges. Csak nemkéne elfogult láthatóan irgalmatlan baromságokat beírni.
Ma vmelyik rádióadó ment ott ahol voltam. Híradó ~2prcben:
-Földrengés volt xyz halott.
-Vkit agyonvert az áram mert vonaton ugrált.
-Halálos autóbaleset.
-vmi pervzerzes story.
Ez a híradó. Azért ez mert ez kell. Hallgatottság/nézettség kell bármi áron. Mondjuk feltételes módban, kiszinezzük a végén már egy k* nagy hazugság lesz az egész de a nézõ kajálni fogja. Még a munkahelyen is téma lesz, hogy a g*i amik miatt most xyz. Aztán persze a médium max egy sorban elnézést kér vagy még azt se a lényeg megvolt az olvasottság, nézettség.
Rengeteg ilyen storyt ismerek. Az urán, atom szavakat amúgy imádják a firkászok...
Jut eszembe mindha Oroszok is használtak volna DUt Grúziában.? Tévedek?

Innentõl fogva én tutira letöltök mindent, ami jó. Ki tudja, hogy mikor szedik le a cuccot.
PDF letöltése
SMALL-UNIT OPS IN AFGHANISTAN HANDBOOK
132 pages
REL NATO, GCTF, ISAF, MCFI, ABCA
For Official Use Only
June 2009
Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.
U.S. Navy NATOPS SH-60B Seahawk Helicopter Flight Manual
A1-H60BB-NFM-000
-908 pages
-Distribution Statement C
-April 1, 2008
37 MBPDF letöltése
-----
Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.
US Army Apache Longbow AH-64D Attack Helicopter Operator’s Manual
This manual was originally published and made publicly available in November 2010 by an unknown person via Scribd.
TECHNICAL MANUAL FOR HELICOPTER, ATTACK, AH-64D LONGBOW APACHE
-1082 pages
-Distribution Statement D
-July 26, 2005
-76.2 MB
PDF letöltése
---
kis off...
Gyorsak arrafele.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Ennek továbbfejlesztett verziója a leválóköpenyes nyíllövedék(armour piercing fin-stabilized discarding sabot azaz APFSDS), amit szintén hosszú évtizedek óta használ minden ország, azóta hogy a tankjaikat elkezdték huzagolt helyett simacsövû lövegekkel felszerelni.( a szovjet T-62 óta majdnem minden tankot)
A wikipedia így ír ezeknek a típusú lövedékeknek és a simacsövû lövegeknek bevezetésérõl:
To reliably penetrate the thick armor of modern armored vehicles, a very long, thin kinetic-energy projectile is required. The longer the projectile is in relation to its diameter, the higher the spin rate must be to provide stability. Practical rifling can only stabilize projectiles of a limited length-to-diameter ratio, and these modern rounds are simply too long. These rounds are instead formed into a dart shape, using fins for stabilization (see kinetic energy penetrator for information on how this works). With the fins for stability, rifling is no longer needed, and in fact the spin imparted by rifling would degrade the accuracy of a finned projectile. The first tank with a smoothbore gun was the Soviet T-62, introduced into service in 1961; today all main battle tanks except the British Challenger 2 and Indian Arjun MBT use smoothbore guns.
Én teljesen megettem, hogy szana széjjel lõdözték a 72-eket, majd büszkén elkezdtek mászókázni/fotózni rajta, aminek következtében jó nagyokat szívtak a fémporból.
Valami félhivatalos mûsorban mint titkos fegyverre hivatkoztak a nyíllövedékre, mint amit eddig nem is nagyon használtak, csak fû alatt volt rendszerben.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
De itt egy fotó ahol két bomba van a törzs alatt.