95109

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Lacusch69 #63729 "летний лагерь "-t ír, azért gondoltam nyári tábornak. -
SZUsszan #63728 Ez szerintem inkább az ő művük:
https://www.facebook.com/militarytabor
A te linkeden airsoft fegyverekkel harcászatot is tanulnak. Ezek a srácok vaktölténnyel működnek. -
Tárgytalan, megtaláltam.
-
Régen fent volt több videómegosztón is egy olyan videó, ahol LGB használat volt alávágva valami durva zenével, a becsapódáshoz ütemezve a "boom" résszel a zenében.. Nem tudja valaki ennek a videónak az elérhetőségét? Az istennek sem találom meg... -
Ez félig MH támogatott rendezvény, Túlélőtábor néven fut, további info. Volt ilyen szervezve már 2009 nyarán is, azóta is többször. A linkelt képeken elég sok VSZ járgány van, gondolom valami hagyományőrző egyesület is segít benne. -
JanáJ #63724 Valószínűleg ő volt az ellenerő, de DPM-ben is vannak.
A katona suli asszem középsulisoknak szánt program de tanítás mellett. Nem nyári tábor. -
Én arra lennék kíváncsi, hogy mikor készülhettek a képek. -
Lacusch69 #63722 Valami 10-15 éveseknek szánt nyári katonai táborról ír a szöveg. (Sajnos az orosz tudásom eléggé megkopott...)
A hordágyon fekvő kissrác "ellenség", hogy Bundeswehr flektarn mintás gyakorló van rajta? -
JanáJ #63721 nem mondom, hogy az, de valami "Katona suli" rendezvénye van a HM-nek. -
JanáJ #63720 Én itt kicsit úgy érzem mindig az átlag ember szív, értsd a rendőrök meg a civilek nyírják egymást a politikusokért.
Meg ugye ki kezdte a lövöldözést. -
pinnacle #63719 [URL=http://warnet.ws/news/68613]Ezek milyen "eseményen" készültek? [/URL] -
kamionosjoe #63718 Ukrajna. :) -
freelac #63717 Ó, mert a lázadók aztán csak köveket dobáltak ugye?
Lövedéknyomok rendőri gépjárművön
-
flashpointer2 #63716 jaja, kedvesen be is jelentkezett az IMF , milyen segítőkészek -
fonak #63715 Azért szerintem nem olyan forrófejűek, Ukrajna méretű Csecsenföld aligha hiányzik nekik. Az egyéb következményekről nem is szólva. Ha nyíltan beavatkoznának az csak olaj lenne a tűzre. Ezt a fordulót a Nyugat úgy tűnik megnyerte az Oroszo. elleni hidegháborúban (visszakapták Szíriát rendesen), szerintem világos hogy Moszkva elengedte Janukovicsék kezét, ezért volt a fordulat. Más kérdés, hogy Oroszo. aligha akarja megengedni, hogy Ukr. majd EU és NATO tag legyen, és a schengeni határ a mai orosz-ukrán határ legyen, de az azért odébb van. Nyilván remélik, hogy a "forradalmárokból" is kiábrándul majd a nép, mondjuk egy jó kis IMF-vezényelte "reformcsomag" után. Na de no politika :) -
Kopottak az emlékeim, még tanultam is róla, de ezt nem tudom. -
Freeda Krueger #63713 Lehet tévedek,de akkor az nem azt jelentené hogy minden gépen ugyanannyi van? -
És az Oroszok ha ezt meglátják egyből beszállnának a buliba.....Főleg hogy pár millió ruszki van Ukrajnában...zseniális ötlet...
-
NATO-n belül szabványos. Pl gáz volt mikor robotrepülőre akarták feltenni a magyar éket. Nem volt olyan hely, ahová felférne, így lajstromot sem kaphatott :) -
Freeda Krueger #63710 Egy repülőgép felségjelzés elhelyezkedése "helyi" szabvány,vagy nemzetközi kötelezettségek is vannak?
Még mindig a szudáni Su-24 miatt kérdem,mert sajnos kevés a kép :( -
Egyes országok maguk dönthetnek, de ezt nem közösségi alapon teszik. -
Ja akkor már nem is lehet küldeni valami segítséget oké. -
Az EU nem egy katonai szövetség. -
ÚÚÚÚÚ
Mikor fog valaki más is (EU?) megindulni?
Mikor már tankkal lövik a civileket? -
-
Ha ez igaz, akkor WTF. Eddig lőttek, most jól felbőszítettek mindenkit. Most meg elviszik a fegyert, mikor már a túloldal is felszívta magát... -
JanáJ #63703 Hát ez tényleg nem gumi.
Az index szerint vissza vonták a rendőri szervek fegyverhasználati jogát. -
kamionosjoe #63702 Egy videót találtam az átlőtt pajzsokról. Ha valaki még mindig azt hinné, hogy csak gumilövedékkel lőttek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Meg egy átlőtt mobil is érdekességképpen.
-
JanáJ #63701 Bocs, ezt nem értettem.
A pajzsok szerintem home made-ek, bár tény hogy látni néhány zsákmányoltat.
Azért írtam, hogy mindegy, mert máshol is látni éles lövéseket.
Indexen van video ahol kiküldenek egy rövid sorozatot üvegen keresztül. Bár szerintem vétlen lövés valamelyik szerencsétlentől.
Nem védem a hatalmat, csak arra célzok, hogy egy videóba szinte bármit belemagyarázhatsz.
Én attól félek a szélsőségesek elkezdenek fegyvert használni, a karhatalom meg "legéppuskázza" őket. -
Beágyazva nem veszi figyelembe az időbélyeget. -
SZUsszan #63699 http://444.hu/2014/02/20/voroskeresztes-onkentes-lanyt-lottek-le-kijevben/
Ez sem gumilövedék volt, életmentő műtéten esett át. -
SZUsszan #63698 Úgy értettem, hogy az időbélyeget nem eszi a fórummotor. Direkt annál az időpontnál indulna el, amit mutatni akarok, de ez meg mindegyik videót az elejéről kezd.
A zöld ruhás ránézésre acélsisakot visel, a többiek zöme a rendőröktől szerzett oszlató fém oszlató pajzsot.
De mindegy is. Gumilövedéktől nem vérzik a comb ruhán keresztül és nincs KO egymás után 10 sérültből 5-nél. Ennyire nem lehet velük pontosan lőni. -
JanáJ #63697 Mind a két videó megjelent.
Nem látod milyen sisak és home made pajzs. Meg azt sem milyen messziről lőnek rájuk. De hogy ezen a videón mivel lőnek az kb édes mindegy. -
SZUsszan #63696
Nem eszi az időbélyeget?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JtSau_cq1sU#t=50 -
SZUsszan #63695 Te melyik csatornát nézed? Nickelodeont?
Tisztán látszik, hogy a combon lőtt felső OD ruhás sisakos alaknak rendesen folyik a vére.
Milyen gumilövedék az, ami a videón kb. 3-5 embert is KO-ra üt ki pajzs és sisak fedezékében?
https://twitter.com/ChristopherJM/status/436431729549905920/photo/1
https://twitter.com/ChristopherJM/status/436438685622751232/photo/1 -
JanáJ #63694 OFF
Ha valaki képben van, írja le, de szerintem itt kb elgurult a tömegek gyógyszere a politikusokra és a szélsőséges tüntetők elkezdtek szabadságharcost játszani. Ha lemond a kormány az szvsz semmit nem oldana meg.
ON -
JanáJ #63693 Az első videón 99% hogy gumival lőnek. A tüntetők sem hülyék hogy pajzzsal mennének oda. Meg kevés a vér, ha egyáltalán van.
A második videó már kemény.
USA-ben a nemzeti gárda szvsz bármit lever. EU-ban már necces, mert tudtommal a katonaság nem bevethető a többségnél odahaza. Kb csak a brittekről tudok, de az se tiszta nekem jogilag.
A hk-kat meg azért viszik szerintem, mert kipakoltak a tüntetők/felkelők/huligánok egy vagy több laktanyát. Vontatott löveg az úton (igaz bármi lőszer nélkül) már volt a képeken.
-
ManoNegra #63692 Az igaz, hogy a politikai ellenfelet választáson kellene leverni, nem a függetlenség ( lol ) téren... -
Ott nem tudnál ilyet csinálni, mert a lakosságnál alapból olyan arzenál van, hogy idáig el sem jutnak. Ha egy kormánnyal szemben ekkora ellenszennv van, akkor már régen megbukott volna, met ez a fajta "megoldás" nem opció, mert a fagyi bizony korábban visszanyal. Arrafelé kicsit más kultúra uralkodik, mint ezekben a poszszovjet országokban, ahol a saját lakosság ellen nem szokás halálos erővel fellépni csak úgy...
Igen, bevetették már a Nemzeti Gárdát otthon, de nem politikai ellenfél leverésére, hanem valódi zavargás megfékezésére. (Lásd 1992 Los Angeles.)
Az egyik bevetése egy éppen fajthatók ellen volt a '60-as években, érvényt szereztek az egyenjogúsításnak a barom Wallace szenátor parádézgatásakor, aki szinte burkolt lincselésre hívott fel. A NG megjelent, fajtahók meg balra el...
Erről az esetről beszélek. -
ManoNegra #63690 Csak halkan kérdezem, bármelyik nyugat-európai országban, vagy az USA-ban történne ez, hogy reagálnák le?