95104

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Első bekezdésben ott van, hogy magyar... -
Azért, akik még nem tudják illő lett volna mondanod, hogy ez egy magyar fejlesztésű szimulátor.
Letöltőlinkek, dokumentációk:Linkek -
Interjú a SAMsim készítőjével. -
Szu-25 vs F-15. Nem olvastam, véletlenül találtam. -
Miért? Tök "sexy"
-
fonak #64080 A világ legdrágább MBT-jét? :) -
Hm érdekes hír. Lehet be kellene tőlük szerezni pár Type 10-et (bár ha jól tudom azt a Mitsubishi nem engedi exportálni). -
A 15mm-es 2. Vhs MG151/15-öt is gépágyúnak tekintették. -
JanáJ #64077 http://htka.hu/2014/04/03/az-uj-gepek-megerkezeseig-hasznalt-mi-8-asokat-kap-honvedseg/ -
Újra lehet fegyvert venni Japántól? -
12.7-est még nehézgéppuskának hívták a II. Vh alatt és mai is géppuska rá a magyar terminológia. 20 mm már gépágyú. -
ZuluC #64074 Tudtommal 23mm-től. -
Hány milliméter felett tekinthető gépágyúnak valami? (USA, EU, és orosz terminológia szerint) -
Mármint páncéltörő rakétásnak? Konkursz rakétáink tudtommal még vanak. -
BaleniX #64071 A vicc az, hogy egyik ismerősöm elment páncélrakétásnak, de Mo.-nak nincs páncélrakétája, így gyakorlatozni se tudnak, meg az oktatók se tudják hogy mit kéne oktatni. Nem értem hogy akkor miért lehet rá jelentkezni. -
Amikor háromszor dörren egy lövés
jóvvan, 3 tankunk működik
-
fonak #64069 Jaja, szerintem egy Vörös téri díszszemlén több katona vonul fel Putyin előtt, mint amennyi a teljes tényleges "harcoló" honvédségünk létszáma. :)
Ugye most olyanokról ne is beszéljünk, mint az 50 éves önkéntes tartalékosok, vagy hogy hívják őket, mert valahogy kétlem, hogy azok védenék majd meg a hazát. -
Zero 7th #64068 Van vagy ötszáz T-54-esünk raktáron rohadva! Meg vagy száz T-72-esünk! Nem elég? :P :D -
BaleniX #64067 Mo.-on csak a légierő tehetne valamit ha támadás éri az országot? Mert másunk nagyon nincs... -
Freeda Krueger #64066 Köszönöm,akkor jól sejtettem.
-
Interjú Viggen pilótával. -
Egy kinti fórumon bukkantam erre a kérdésre.
Can you help me find a RAF HAWK T1 solo display pilot video? The video was filmed between 70 -80's and the pilot pre-plans the whole flight on video as he is being graded to be able to solo fly at air show its a British video I tried can not find it.
Én soha nem futottam össze ezzel. Nektek rémlik ilyen videó?
-
Kis időutazás.
-
davidbog #64062 Elvileg nincs eltérés. Mindkettő 23 hüvelyk széles.
A T80 lánctalpat a T23 HVSS felfüggesztésű verziója és a T25 pilot 2 használta a T80E1-et a Pershingek és legelső M46-osok.
A Hunnicutt szerint a Pershingeken volt T81 is. Az 24 hüvelyk széles és egy csap van benne, a T80 és T80E1-ben két csap van és 23 hüvelyk szélesek. -
foxxi #64061 AZok a csóró ostobák meg kivágnak még egy pálmafát és faragnak belőle még 100 ladikot. Nem kicsiben kéne keménykedniük, hanem nagyban. Főleg ha már vállalták a kalózok elleni "háborút"
-
Lacusch69 #64060 Egyik barátom hk.pk. volt (T55), simán belőttek a faluba... -
Lacusch69 #64059 Nem rajongok az oroszokért, de legalább megoldják azt, hogy ezzel a bárkával nem kalózkodnak többet. (És még humánusak is voltak...) -
JanáJ #64058 Asszem értem felénk miért égnak álló csővel közlekednek. -
JanáJ #64057 Az amik pont így lövöldöztek mindenre Irakban. :-) Szeretünk rombolni, na. :-) -
JanáJ #64056 http://htka.hu/2014/03/28/lezuhant-egy-super-hercules-indiaban/ -
Freeda Krueger #64055 Egy kérdésem lenne...
A T80 és a T80e1 lánctalp közt van szélességbeli eltérés?
-
Lezuhant az Indiaiak egyik J-s Herkulese kiképző repülésen öten meghaltak :( -
foxxi #64053 jah. Az amcsiknak legalább van annyi ha már gyakorolni akarnak 300m-es kötélen célt úsztatnak amit bármikor szétlőhetnek
Az orosz meg örzi a hagyományt és szétlő mindent amit meglát ( még ha ciki is )
-
JanáJ #64052 Szvsz ennek a videónak van egy hosszabb változata. Ott valami csónakba teszik a kalózokat, hogy irány a part. Ezt a ladikot meg buliból szétlövik. Gondolom a CIWS-en nincs "lőjük szarrá a ladikot" program. Mindenhol belinkelik milyen tökösek az oroszok és milyen töketlenek a nyugati hatalmak, hogy nem lövik szét a ladikokat. :-) -
foxxi #64051 Igaz. A célokat nem tudjuk és találgatni mindenki tud
-
Gondolj bele, hogy a harckocsik is képesek egy (kiszámíthatóan) mozgó célt eltalálni úgy, hogy közben terepen haladnak. Nyílván romlik a találati arány, de azért nem konvergál a nullához.
A Bismarck elsüllyesztésénél Sea State 6-8 volt, vagyis eléggé kutya időben lőtték szét. Ezt egyébként sokszor kihagyják az elemzésekből, ahol a britek pocsék találati eredményeire mutogatnak...
Videó erről az összecsapásról, van benne pár jelenet, amely mutatja az időjárást... -
18+ Érthetetlen hiba. -
Ilyen időben a támódrendszerek és potenciális támadók nagy része is megfekszik... -
flashpointer2 #64047 Az összes bemutatólövészeten olyan szép hullámmentes a víz de szerintem az ellenség nem csak a csendes napsütéses időben támadhat.
Vajon mennyire lenne eredményes ilyen helyzetben úgy hogy még a cél is csak másodpercekre bukkan fel a nagy hullámok miatt?
-
a legutolsó pár percben van akció csak. 1:24 az 1 óra és 24 perc lenne :)