95104
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • SZUsszan
    Komoly, hogy annyi muníciót lőnek el ezen a gyakorlaton, mint kb. a Honvédség éve tétele...
  • Molnibalage
    Jaja. Olyannyira hiteles volt az a film egyes pontokon, hogy először azt hittem, hogy a lenti jelenetsort abból vágták ki.
  • z0ty4
    milyen satut nyomtak a csónakkal

Act of Valorban volt hasonló jelenet, az jó volt nagyon
  • SZUsszan
    Az éles lőszerrel való gyakorlás is egy magasabb fokozata a trainingnek. Ha csak vaklőszerrel játszanak, akkor hajlamosak figyelmetlenek lenni a tagok.
  • SZUsszan
    Micsoda értelmes gondolat. Mert szerinted minden egyes gyakorlatozásnál le kell lőniük egy tucat statisztát?

Nézd már meg a többi komoly csapatot, hogy gyakorolnak. Megvédik a célszemélyt a támadó lőlapoktól, meg bukófiguráktól?

Itt meg ügye a gonosz esőerdő elől kellett visszavonulniuk?

• JanáJ
    Jóvanna. Alájátszókra meg vaklőszer adapterre nem tellet. Meg akkor nem látnád a király lángrejtő/hangtompító/csőszájfékeket.
  • Wampa reloaded
    Lol...egy gyöngyszem.:)
    Pontosan mi történik, nem tudtam követni...megvédik a szigorú tekintetű minőségellenőrt a homokbánya támadásától ?
  • JanáJ
    Dolgoztak a győriek.
  • JanáJ
    Én voltam. Nekem bejött. Sokkal egyszerűbbre számítottam. A lehetőségekhez képest a maxot hozták ki belőle. A tűzszerész bemutatót hiányoltam, pedig volt róla szó.
  • repvez
    Remélem sokan megnézték a Sátánista csapásmérő helikopteren a figyelmeztetést és , hogy miből dobálja a bombákat és a Kemtrélt a C17-es harcigép amitől annyira nagyon kell félni
  • SZUsszan
    Nagyon kemény harctéri technikák! Minden perce kincs! Főleg a közepén, amikor a saját civiljüket lövik többen kb. 100m-ről és 10mp alatt senki sem találja el...
  • qtab986
  • JanáJ
    Volt valaki ma Pápán?
  • Molnibalage
    Inkább csak fél. Az esetek nagy részében az A-10 is csak pont azt csinálta, mint bármelyik szuperszonikus gép, csak picitcal olcsóbb repóráért, JDAM, AGM-65 és LGB trióval operált, meg néha buta bombával.
  • z0ty4
    van benne igazság...

• modellmaker
    Fasza. Köszönöm mindenkinek!
  • Molnibalage
    Aha.
  • modellmaker
    A barricade a hálós elkapást takarja?
  • Molnibalage
  • Molnibalage
    Ennek minta részlegesen kinyílt volna a futója. Hornetnél ezt találtam.
  • Solt
    Ha úgy érzed, hogy ez egy reprezentatív minta, és ez alapján ilyen drasztikus végkövetkeztetést le lehet vonni, akkor én kérek elnézést.
  • repvez
    Ha vana közelbe szövetséges reptér akkor elküldik oda, ha nem akkor szerintem ezt:

Vagy kattint.
  • Molnibalage
    Lehet, hogy az adott gépek manualjában van erre vonatkozó adat. Az F-16-nál és asszem a 21-es kézikönyvében láttam olyat, ahol meg van határozva, hogy milyen helyzetekben ne is próbálkozzanak a leszállásal, mert úgyis felborulna csak a gép nagy valószínűséggel és a pilóta akkor majdnem biztosan meghal...
  • modellmaker
    Én se, de mivel te jobban képben vagy, gondoltam hátha. Köszi az utánajárást előre is!
  • Molnibalage
    Bevallom fogalmam sincs... Megkérdem egy kinti fórumon. Soha nem láttam még ilyet.
  • Freeda Krueger
    Egy amatőr itt azt szokta volt mondani hogy "az csak kerekítési érték az excellben"

ennél sokkal többre is...
    ez jelentéktelennél is kevesebb...
  • modellmaker
    Komoly. :)

Mi van akkor, ha egy fékezőhorgos gépnek nem nyílik ki az orrfutója? Vele mit csinálnak?
  • Molnibalage
    Bátyustól kaptam ezt a képet és nagyon üt.

Gondolj bele, hogy az átlagember mennyire hülye. Na, és a fele még az átlagnál is hülyébb...
  • repvez
    Azért ha 200 hozzászólóból csak 10 ember képes a korának megfelelően kezelni egy ilyen szituációt, hogy egy reptér közelében repülö száll le, az eléggé reprezentativ eredmény.

Az meg külön elszomoritó, hogy az átlagember ennyire tájékozatlan, és nem csak ilyen téren.
  • Molnibalage
    Minek ide orrfutó? :)

• Freeda Krueger
    Azért ez erős túlzás,főleg hogy a gyíkemberek még igaz is

• Solt
    Pár hülyétől, hogy jutunk el a döntő hányadig?
  • Gundark 1 1
    Na mostan én még azttat nem tom, hogy a kemtrélt azt hordóban vagy zsákban viszik a fedélzetre? Mert aztat mán tudom hogy a kondenzcsíkot a kondenzvíből álliccsák elő. Ebbe meg belekeverik a bauxitot és kész a kemtrél. Asszem. De lehet hogy nem bauxit, de akkor meg hogy lesz belőle nehézvíz, ami szerintem a kemtrél alapanyaga. (nehéz érted, leesik, mert nehéz, és szennyezi a fődet. )

Mondjuk nekem a chemtrail hívők még azt nem tudták többek között megmagyarázni hogy miért nem a vízkészletet szennyezik be egy vödör ilyennel, minek ez a permetezés. Ha már kiirtanak minket. De kik? Az űrnácik vagy a gyíkok? Vagy ezek ugyan azok?

• Boconadi
    Hofi azt mondta: az esz magyarorszagon van a legjobban szetosztva. Mindenki azt hiszi hogy neki egy kicsivel tobb jutott :D
  • flashpointer2
    Bazz magamra öntöttem a kávét :D
  • Pluskast
    Most mit vagytok ezen meglepődve? A magyar internetes "társadalom" (már ha van ilyen egyáltalán) nagy része szentül meg van győződve a gyíkemberek meg különféle háttérhatalmi rendszerek létezéséről. Az idézett cikk kommentelőinek nagy része olyan mint valami középkori falu jobbágyai akik azt hiszik, hogy boszorkát találtak és most máglyára kell vetni. Mély sötétség lakozik a magyarok döntő hányadának a fejében.
  • JanáJ
    Tuti itt tankolják a chem trail gépeket.
  • Tikal #64648
    az egyik hozzászóló ezt írta: minek kell gyakorolni a leszállást, hát nem tudják kiszámolni, hogy mekkora a gép meg a kifutópálya és akkor látnák hogy elfér e rajta vagy sem :DD

Nem tudom, hogy ez műveletlenség vagy intelligencia hiány, de igazából mindegy is :D
  • BRAT
    Grippen?
  • ximix #64646
    OFF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Spintires

Katonai járművek másod élete az orosz tajgán :)

http://store.steampowered.com/app/263280/?l=hungarian