95104

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
YukapoppSimon #64805 Egy kis plussz hozzá. -
Lassan nem vicc a vicc amikor is a sarkon beveszi a kanyart a lövedék:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem haditechnika, de érdekes főleg, hogy az irányítok szerint ez náluk így szokás. Amíg mind a ketten figyelnek a pilóta és az irányító nincs gond csak ha ép rózsaszín báránykák ugrálnak a szemük előtt akkor hamar le lehet sütni kb 500 állampolgárt ropogósra.
-
-
Hogyan kényszerítik a lövedéket a pályamódosításra? 1x a tv-ben láttam egy lövedéket, ami lényegében 2 darabból állt és egy csukló kötötte össze őket, ami azt talán végtelen síkban tudta a lövedék két darabját 180°-tól eltérő szögbe állítani, vagy véges számban. Nem tudom. -
dregnarr1 #64800 Köszönöm! -
JanáJ #64799 Semmi. 1-2e Ft-ért lehet kapni szűrővel. -
dregnarr1 #64798 Üdv!
Nincs nagyon más topik ahova ez tartozna, ezért írok ide.
Találtam egy ilyet, 1977-es. Van ennek valamilyen minimális értéke?
-
-
JanáJ #64796
-
Renegade #64795 -
JanáJ #64794 Mit bénázok?
Így: https://www.youtube.com/watch?v=dvP0VsmWCAk -
Ebben is. -
C-Ram Knocks Rockets Out Of The Sky In Iraq
jól néz ki
-
SZUsszan #64791 Á értem! Tényleg, mintha egy másik topicban is láttam volna ezt a szakállas mukit... -
Sokan azt hiszik, hogy a copyzott linkja automatiusan be van másolva, mikor az sg-n ez van betéve defultba... -
nem -
SZUsszan #64788 Ez a link csak nálam hoz le zenét? -
JanáJ #64787 -
fonak #64786 Mondjuk ez már sejthető volt egy ideje. -
By Zord. -
pedig hogy várta mindenki.
azért egy nappal előtte bejelenteni elég gáz. -
Micsoda mázli, hogy nem mentem ki. -
F-35's RIAT Participation is Cancelled
-
Renegade #64781 hát valamiért nem akarja videónak betenni, így marad az url
railgun reklám -
Mit lehet elmondani a kakasos és a strikeres fegyverekről a különböző fegyverkategóriákban? Melyiknek mi az előnye vagy hátránya? Mikor melyik célszerű? -
+1
jav:92FS -
Wampa reloaded #64778 BRAT
Az bizony nem túl jó(?)
Lol...a jópofát értettem:P
Qtab
Francia filmekben állandó szereplő volt, Belmondo Le marginal- A kivülálló pld, a végén ezzel keni le, úgy emlékszem, Henry Silvát.
Nem tudom, vajon a francik rendszeresitették, vagy csak volt a filmgyárnak ? -
93-asból R-es van. -
Ez de jópofa. Anno a Beretta 93 FS-t én is elkezdtem modellezni, de az akkori Invrentoromban búgosak voltak a kényszerezések. -
Wampa reloaded #64775 Más, egy érdekes poszt a combat medic tanfolyamról FT. Braggben:
Klikk -
Wampa reloaded #64774 Nekem ez jobban tetszik,a táblától, az nyilván igaz, hogy a legjobb a fegyver.De egyébbként erre is mutogathatsz kivetitőn, meg egy tableten kiviheted szabadba:P
De látok benne lehetőséget, mármint a 3D-s (a 2D-s 3D-re gondolok:)oktatóanyagokban, az anatómiától az atomreaktorokig.
Itt ennél a proginál jó a működés bemutatása,ezt legfeljebb kimetszett eszközökkel lehetne.
Én elég nagy szimo fan vagyok, ez nemcsak a repülő szimulátorokra vonatkozik, de mindenféle katonai/rendvédelmi szimulátort hasznosnak tartok.
SZUsszan
Lehet hogy a teljes változatban ezt tudod állitani.
Ott ugy láttam a röntgen kép is jobban skálázható. -
kiskorúbézoltán #64773 Szerintem (újonc)oktatásra jobb ha magát a fegyverét szedi szét rakja össze, látja a működését. Bár ez utóbbira talán jók ezek a röntgen videók. Lehet, hogy én voltam mindig egy picit ólszkúl, de mindig jobban szerettem mezei táblával és valami rajzeszközzel (kréta, majd később porfilc(?)) oktatni, meg perszemagával a fegyverrel. Nem utolsósorban azért is mert ezekkel ki lehettett ülni valami füves részre is ha jó idő volt és nem a tanteremben kellett rothadni. -
SZUsszan #64772 Mondjuk annyi könnyítés van benne, -ahogy nézem- hogy neked csak sorrendben kell rákattintanod a részekre, azt hogy hova szereli vissza, az automatikus. -
Wampa reloaded #64771 Úgy viszont nem drága.
Akár lövész klubbokba se. -
Wampa reloaded #64770 Bocs, azon átsiklottam.
Lehet hogy nem nézték meg a demót, nem egy rossz dolog, simán el tudom képzelni, hogy akár megveszik oktatni újoncokat.
Informativabb mint a nagy táblák, amiken mutogattak...főleg a full változat. -
JanáJ #64769 Két hete linkeltem, de nem reagált rá senki. :-( -
Wampa reloaded #64768 Kár...ötletes dolog.
Pont ilyesmin gondolkodtam tegnap, mikor felfedeztem.
Megvenni meg szerintem elég drága. -
SZUsszan #64767 Én is csak demot ismerek varázslóműhelyből is. -
Wampa reloaded #64766 Ezt ismeritek ?
Ha valaki tud hozzá egy "varázslatot" hozzám vághatná :P
A demoban (az letölthető, használható) vagy 9 féle fegyverrel lehet kipróbálni, szétszedni, összerakni.
Katt