95104
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Fulcrum11
    A rendszerbe állított emlékmű IS-3-ról tudtok esetleg infót, képet vagy videót, amikor már gurult? Mert csak egy motorindításos videót találtam róla. Egy cikkben említik, hogy bevetették, de nem igazán értem, hogy mi lett a kimenetele.
    http://topwar.ru/53246-tank-is-3-razgromil-blokpost-na-donbasse-est-pogibshie.html
  • mijki
    Ez T-64BV.
  • Solt
    Bal kézzel csinálja...
  • allock #64882
    miért dobnának?
  • Molnibalage
    Milyen T-72 változat. A karlendítés meg remélem, hogy nem az, amire gondolhat az ember...
  • RatBaG #64880
    party time

• mijki
    Donyeck-i milícia
  • mijki
    HTKA-n van topik az ukrán helyzettel kapcsolatban, ott volt a forrás hetekkel ezelőtt, amikor a szakadárok elfoglalták valamelyik légvédelmi egység bázisát, az ukrik hátrahagytak egy üzemképtelen BUK Telar-t. Ha ott megkérdezed, valaki biztosan tud forrást mutatni.
  • JanáJ
    Szerintem T-72-es vagy 80-as is van a kezükön.
    A BUK-ról hol olvastad, hogy üzemképtelen?
  • ximix #64876

• mijki
    Nehéz fegyverzetet az ukránoktól zsákmányoltak. Van 1db SU-25(kényszer leszállt szakadár területen, megjavították), 1db BUK TELAR(üzemképtelen), BM-21 Grad, különböző orosz IFV-k és APC-k, ezen kívül T-64-ek is vannak az arzenáljukban(+1db IS3 és pár darab T-34-85, mint mozgó géppuskafészkek). Azt hiszem van pár páncéltörő ágyújuk is. A gyalogságnál pedig a szokásos AT, AA rakéták, gránátvetők, géppuskák, stb.
  • horthy
    Az Orosz szeparatistáknak milyen emlitésre mélto fegyverük van ? Mármint nehéz fegyverekre gondoltam , tüzérség harckocsik , páncél elháritás stb . Dobtak át Putyin-ék nekik valami kevés használhatot vagy csak csuzlikkal lövöldöznek ?
  • JanáJ
    Shock and awe
  • z0ty4
    akkor ezt a videót még nem láttad...

VFA-27's Shoot 'Em If You Got 'Em Cruise Video Teaser

enjoy....
  • Boconadi
    Köszönöm, egy isten vagy! : )
  • qtab986
    Mintha valaki írta volna, hogy az iraki vagy afganisztáni háborúban az amerikaiak gyarló bombákat dobtak fegyverekre a járulékos veszteségek alacsonyan tartása céljából. Olyan fegyvereket romboltak, amiket a városokban közel az épületekhez helyeztek el. Már nem emlékszem biztosan miket pusztítottak el velük. Gondolom gyorsan mobilizálhatókat, ZPU-k, teherautókra telepített bármik.
  • Jeffjohnson
    Valami ilyesmire voltam kíváncsi. Azért voltam rá kíváncsi mert lakott területet lőnek és azért annyira nem mind1, hogy melyik tömbházat találják el.
  • Molnibalage
    Ez így túl általános kérdés. A lézervezérlésű bombák szórása alkalmazástól és típustól függően 1-10 méter, a GPS vezérlésű bombánál már méter alatti szórást is sikerült elérni.
  • Jeffjohnson
    Lehet tudni valamit azoknak a rakétáknak a pontosságáról, amikkel az Izraeliek lövik a földi célpontokat?
  • qtab986
  • qtab986
    Armored UAZ vehicle for frontier guards

englishrussia.com

komment? XD
  • qtab986
    X–32 jobban tetszett. De a F–8 Crusader is valahogy jobban megragadott a korszakának gépei közül. Ez csak a külcsín alapján.
  • z0ty4
    komment? XD

• qtab986
    Ez ugye pontosan modellezi a Glock alakját. Akkor egy ilyen bármilyen Glock carbine kit-tel is működik.
  • JanáJ
    @Molni: Köszi.

@fade: Azt tudom, hogy a BUK le tudná szedni, azt nem tudtam, hogy egy indító jármű elég-e erre. Molni linkje szerint jó eséllyel igen.
  • fade2black
    tavoron ilyen városi hadviselés elött csőt cserélnek? Mert így röviddel baromi ideálisnak tünik adott feladatra.

Janáj: A BUk elődje a KUB egy szállítógépnél jóval komolyabb manőverezőképességgel rendelkező szuperszonikus F-4ekre is halálos veszély volt, nemhogy egy utasszállítóra.

Mondjuk itt a ki volt nem kérdés... Ugyanaz jelentette be elsőként aki az Ukrán Su-25 és An-26 lelövését is bejelentette. Csak ő még úgy hitte, hogy egy újabb AN-26ot löttek le.
    http://www.oroszvilag.hu/?t1=posztszovjet_terseg_hirei&hid=5222

A dolgot amúgy jól tükrözi mennyire hatalom által kézivezérelt az Orosz média... lassan már nem lehet tagadni, de majd átírják a tegnapi újságokat.
  • Cnut
    OVERWERK-Daybreak
  • Boconadi
    Megtudna valaki mondani nekem a zene cimet?
  • qtab986
    H&K G36 used by Czech Police

Ez pofon a CZ-nek. Vagy úgy is tekinthető, hogy ott nem olyan nagy a korrupció, mint máshol?
  • qtab986
    Eközben a közel-keleten
  • Molnibalage
    Lásd itt.
  • JanáJ
    Egy járművel (BUK) leszedhető volt a civil gép? Nem értem mi kell a minimum működéshez. Ami rajta van 4 rakéta, azt gondolom el tudja engedni és valami radar is van rajta. Ahogy nézem van még töltő jármű, meg plusz radar.
  • JanáJ
    Kérdés ki mondhatja azt, hogy lezárja a légteret. Gondolom az adott állam légi irányítói.
  • Boconadi
    Nem nagyon erezhettek fajdalmat
  • z0ty4
    pár kép facebookról

!!! 18+ !!!
  • z0ty4
    Footage of Hamas Terror Attack Being Thwarted

• Tikal #64849
    idén a második... :(
  • flashpointer2
    Szerintem a legújabban előkerült állítólagos felvétel legvége a legtalálóbb : "Fasznak kell röpködni, háború van" : ))
  • Boconadi
    Penz, sporolas. Mert toth jozsi bevallalja azt a kockazatot hogy egy 777-es 280 utassal es 15 fös legenyseggel haborus öbezet felett repüljön, mivel ö otthon ül a kerekes szekeben vagy a Bentley-ben, vagy akarhol. Az mas kerdes hogy a Malaj legitarsasaggal mi lesz. Bar ez csak az en velemenyem
  • fonak
    Nem tudom, egy háborús zóna felett, ahol már több repülőt lelőttek, miért engedik az utasszállítókat átrepülni? :(