95104

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
A rendszerbe állított emlékmű IS-3-ról tudtok esetleg infót, képet vagy videót, amikor már gurult? Mert csak egy motorindításos videót találtam róla. Egy cikkben említik, hogy bevetették, de nem igazán értem, hogy mi lett a kimenetele.
http://topwar.ru/53246-tank-is-3-razgromil-blokpost-na-donbasse-est-pogibshie.html -
Ez T-64BV. -
Solt #64883 Bal kézzel csinálja... -
miért dobnának? -
Milyen T-72 változat. A karlendítés meg remélem, hogy nem az, amire gondolhat az ember... -
party time
-
Donyeck-i milícia
-
HTKA-n van topik az ukrán helyzettel kapcsolatban, ott volt a forrás hetekkel ezelőtt, amikor a szakadárok elfoglalták valamelyik légvédelmi egység bázisát, az ukrik hátrahagytak egy üzemképtelen BUK Telar-t. Ha ott megkérdezed, valaki biztosan tud forrást mutatni. -
JanáJ #64877 Szerintem T-72-es vagy 80-as is van a kezükön.
A BUK-ról hol olvastad, hogy üzemképtelen? -
-
Nehéz fegyverzetet az ukránoktól zsákmányoltak. Van 1db SU-25(kényszer leszállt szakadár területen, megjavították), 1db BUK TELAR(üzemképtelen), BM-21 Grad, különböző orosz IFV-k és APC-k, ezen kívül T-64-ek is vannak az arzenáljukban(+1db IS3 és pár darab T-34-85, mint mozgó géppuskafészkek). Azt hiszem van pár páncéltörő ágyújuk is. A gyalogságnál pedig a szokásos AT, AA rakéták, gránátvetők, géppuskák, stb. -
horthy #64874 Az Orosz szeparatistáknak milyen emlitésre mélto fegyverük van ? Mármint nehéz fegyverekre gondoltam , tüzérség harckocsik , páncél elháritás stb . Dobtak át Putyin-ék nekik valami kevés használhatot vagy csak csuzlikkal lövöldöznek ? -
JanáJ #64873 Shock and awe -
akkor ezt a videót még nem láttad...
VFA-27's Shoot 'Em If You Got 'Em Cruise Video Teaser
enjoy.... -
Köszönöm, egy isten vagy! : ) -
Mintha valaki írta volna, hogy az iraki vagy afganisztáni háborúban az amerikaiak gyarló bombákat dobtak fegyverekre a járulékos veszteségek alacsonyan tartása céljából. Olyan fegyvereket romboltak, amiket a városokban közel az épületekhez helyeztek el. Már nem emlékszem biztosan miket pusztítottak el velük. Gondolom gyorsan mobilizálhatókat, ZPU-k, teherautókra telepített bármik. -
Valami ilyesmire voltam kíváncsi. Azért voltam rá kíváncsi mert lakott területet lőnek és azért annyira nem mind1, hogy melyik tömbházat találják el. -
Ez így túl általános kérdés. A lézervezérlésű bombák szórása alkalmazástól és típustól függően 1-10 méter, a GPS vezérlésű bombánál már méter alatti szórást is sikerült elérni. -
Lehet tudni valamit azoknak a rakétáknak a pontosságáról, amikkel az Izraeliek lövik a földi célpontokat? -
-
Armored UAZ vehicle for frontier guards
englishrussia.com
komment? XD -
X–32 jobban tetszett. De a F–8 Crusader is valahogy jobban megragadott a korszakának gépei közül. Ez csak a külcsín alapján. -
komment? XD
-
Ez ugye pontosan modellezi a Glock alakját. Akkor egy ilyen bármilyen Glock carbine kit-tel is működik. -
JanáJ #64861 @Molni: Köszi.
@fade: Azt tudom, hogy a BUK le tudná szedni, azt nem tudtam, hogy egy indító jármű elég-e erre. Molni linkje szerint jó eséllyel igen. -
fade2black #64860 tavoron ilyen városi hadviselés elött csőt cserélnek? Mert így röviddel baromi ideálisnak tünik adott feladatra.
Janáj: A BUk elődje a KUB egy szállítógépnél jóval komolyabb manőverezőképességgel rendelkező szuperszonikus F-4ekre is halálos veszély volt, nemhogy egy utasszállítóra.
Mondjuk itt a ki volt nem kérdés... Ugyanaz jelentette be elsőként aki az Ukrán Su-25 és An-26 lelövését is bejelentette. Csak ő még úgy hitte, hogy egy újabb AN-26ot löttek le.
http://www.oroszvilag.hu/?t1=posztszovjet_terseg_hirei&hid=5222
A dolgot amúgy jól tükrözi mennyire hatalom által kézivezérelt az Orosz média... lassan már nem lehet tagadni, de majd átírják a tegnapi újságokat. -
Cnut #64859 OVERWERK-Daybreak -
Megtudna valaki mondani nekem a zene cimet? -
H&K G36 used by Czech Police
Ez pofon a CZ-nek. Vagy úgy is tekinthető, hogy ott nem olyan nagy a korrupció, mint máshol? -
Eközben a közel-keleten -
Lásd itt. -
JanáJ #64854 Egy járművel (BUK) leszedhető volt a civil gép? Nem értem mi kell a minimum működéshez. Ami rajta van 4 rakéta, azt gondolom el tudja engedni és valami radar is van rajta. Ahogy nézem van még töltő jármű, meg plusz radar. -
JanáJ #64853 Kérdés ki mondhatja azt, hogy lezárja a légteret. Gondolom az adott állam légi irányítói. -
Nem nagyon erezhettek fajdalmat -
pár kép facebookról
!!! 18+ !!! -
Footage of Hamas Terror Attack Being Thwarted
-
idén a második... :( -
flashpointer2 #64848 Szerintem a legújabban előkerült állítólagos felvétel legvége a legtalálóbb : "Fasznak kell röpködni, háború van" : )) -
Penz, sporolas. Mert toth jozsi bevallalja azt a kockazatot hogy egy 777-es 280 utassal es 15 fös legenyseggel haborus öbezet felett repüljön, mivel ö otthon ül a kerekes szekeben vagy a Bentley-ben, vagy akarhol. Az mas kerdes hogy a Malaj legitarsasaggal mi lesz. Bar ez csak az en velemenyem -
fonak #64846 Nem tudom, egy háborús zóna felett, ahol már több repülőt lelőttek, miért engedik az utasszállítókat átrepülni? :(