Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az alapkérdés nem az volt, hogy mi a feladata, hanem hogy a képen látható ur státusza szerint katona vagy rendõr.
Mivel katonai rendbe szervezõdnek, katonai egyenruhát hordanak, ma már nem egységeset, a kiképzésük is katonai azt mondanám, kacsa.
A minimum az, hogy a felállásuk hasonló a francia gendarmaie-hez,a feladatuk is
plusz még a CRS hez hasonlót is ellátnak,szövetségi tagállam szinten.
Idézet innen:
forrás (wikis)
"Subordinam-se aos governadores e são, para fins de organização, forças auxiliares e reserva do Exército Brasileiro, e integram o sistema de segurança pública e defesa social do Brasil."
Mindenki forditgassa, nem vagyok tul jó a kis zsizsegõ "szláv"nyelvecskéjükben,
forrás (hivatalos site)
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Az M16A2-nek van three-round-burst fire módja. A hozzászólásodban fordítva írtad ( „Mik az M16/M16A2 különbségei? Én ezeket gondolom: a burst helyett sorozat” ). A Nintendo gomb az forward assist és a zárvezetõt lökdösi. Különbségek még a handguard. Azt hiszem a nézõke is más. Eltérõ a csõ huzagolása is.
BTW, az M16 és az M16A2 között volt M16A1-is.
De ha nem akkor hogy lehet ilyen a katonáknál? Vagy Coltból is van? Eleve csak a Colt szállít be az amiknak?
@Molni: A vicc hogy mikor gugliztam folyamatosan shermanokat dobált az elején. :-)
@Gunslinger: Mik az M16/M16A2 különbségei? Én ezeket gondolom: a burst helyett sorozat, a dudor a hüvelykivetõ mögött ami a hüvelyeket "terelné", meg a "nintendó" gomb a tok jobb felén ami a zárat lökdösheti vissza.
Forrás.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Azaz Minas Gerais állam katonai rendõrsége...ergo katonai rendõr, ergo katona😛
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Most már engem is érdekel, mert sak nagyjából tudom.
Colt M4 és M4A1: Az M4 ugye az M16 rövid karabély verziója, az M4 esetében a tûzváltó Biztosított, 1-es lövés és 3-as rögzített rövid sorozatlövés. Az M4A1 esetében Biztosított, 1-es lövés és Sorozatlövés. Ie.: Az M4-el nem lehet folyamatos sorozatlövést kiváltani, csak 3 lövéses rövid sorozatot.
Bushmaster M4A2 és A3: A Bushmaster cég M4A2 és A3 néven forgalmazza a saját M4/M4A1 klónjait (a Colt beperelte ezért a céget, de a bíróság úgy döntött, hogy az "M4" nem tekithetõ a Colt egyéni jogtulajdonának, lévén ez a hadsereg jelölése a fegyverre). A Colt fegyverekhez képest az egyetlen különbség, hogy más fajta a válltámasz (a Colt-é négy változtatható hosszúságban kihúzható, a Bushmasteré hat változtatható hosszúságban).
TG
karosszéktábornok.blog.hu
A fajlagosz fogyasztásra tippeltem én is.
TG

A halál csupán a kezdet...
http://defenceforumindia.com/indian-army/14989-india-s-own-bofors-ready-field-trials-3.html
Szent Haba-kukk
De igazából nekem a régebbi változat jobban bejött.
TG
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
TG
gondolom nem végleges még ez se - tõlem persze lehet akármilyen <#worship>#worship>
Szent Haba-kukk
"Nem tudja véletlen valaki, hogy mi a különbség a colt m4a1, m4a2 és m4a3 között?"
Most már engem is érdekel, mert sak nagyjából tudom.
Köszi.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ez a lentebb már belinkelt oldal, itt írták többek között azt is, hogy az elsõ hûtõ találat volt, a 2. átütötte a lövegpajzsot...stb.
A második találat a torony és a test találkozásánál vagy a lövegpajzson csapódott be és nem hatolt át. Véleményem szerint.
A harmadik a rádiós mögött vagy a helyén hatolt be és szerintem az is lõszert talált ahogy az elsõ. A következõ képre alapozva. (az állítva tároltakat találhatta el)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
az elsõ hûtõ találat volt, 5. görgõnél, ferdén, a 2. volt a lövegpajzs (ez is átment, pedig kb onnan szokott volt lepattanni és átütni a küzdõtér tetejét), ekkor kezdett el láthatóan égni (lángolni), eladdig csak füstölt, a 3. talált után közvetlenül pedig már 2 méteres lángnyelv csapott ki a pékákupolából
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Feltételezve hogy volt benne bõven.
Azokat is át kéne ütnie ahhoz hogy a másik oldalon kijöhessen.
Ahol a luk van,ott elvileg lehetett lõszer még.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Az ilyen keresztül lövések nem feltétlenül végzetesek a harcjármû szempontjából. Utána még javítható maradhat a gép. Sokkal kellemetlenebb az amikor a töltet (feltéve ha van a lövedékben) aktiválódik, berobban és tüzet okoz.
a témához
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.