95104

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
JanáJ #65126 A második pukka nem lehet halk, ekkora csővel. :-)
Az 5.56-ok meg olyan férc munkának tűnnek, mintha a FÉG gyártotta volna... -
JanáJ #65125 Kb két normál tengó is kijönne belőlük.. -
JanáJ #65124 Nem mondtam és nem is tudom , hogy legális-e. :-) -
Többi kép és portugál szöveg:
http://www.forte.jor.br/2014/06/15/sistema-de-armas-imbel-a2/
Utoljára szerkesztette: qtab986, 2014.08.25. 16:20:45 -
Nem próbáltam a játékot, de el tudom képzelni, hogy például lépcsőn legurulhat az ember. Megbotlik. -
Soha nem volt olyan léptékű ABM rendszer, ami a legkisseb mértékben is számított volna... Az első talán egy évet sem működött a jenkiknél, kb. csak azért épült ki, hogy a SALT tárgyalások során alkudozni lehessen a témáról. Akkori áron került dollármilliárdokba... A SALT összesen két helyre engedélyezte ABM rendszer telepítését. Egyet a főváros, egyet meg ICBM indítóálláshoz közel. (Az orosz mai napig üzemel.)
Szeritnem soha nem lesz olyan rakétavédelmi rendszer, ami érdemben befolyásolná azt a MAD-et ha százas vagy ezres nagyságrendű rakétáról van robbanófejről van szó.
Az SDI csak egy blöff volt, semmi több. Néhány új korai előrejelző műholdon kívül semmi sem valósult meg és, ha ki is épült volna, maga a rendszer is sérülékeny lett volna és kb. 10-15 évenként újra kellett volna építeni és soha nem lett volna tökéletes. A mai világban kb. 4-5 termonukleris robbanófej becsapódása az érintett nagyvárosokban elég rendesen felszámolná a civilizáció fogalmát... -
messerharcos #65120 Eddigre gondolom volt a jenkiknek rakétapajzsa, nem emiatt kellett a több robbanófej? -
1. Nem volt rá szükség, mert egy rakás D III/IV volt úgy, hogy a rakéták indítási távolsága alig különbözik.
2. Azért ilyen nagy, mert asszem több robbanófej van rajta.
1+2 Mi szükség van egy olyan új SLBM-re, ami csak annyit tud, hogy több robbanófej van rajta, de miatta új tengó kell, miközben már régen lehetőségeiken túl fegyverkeztek..?
Semmiféle ésszerű érv nem volt a T. osztály megépítése mellett. Semmi. A szovjetorosz felesleges gigantománia és pészinméricskélés eredménye volt, semmi több. -
Rue East #65118 A nem volt rá szükség, meg a feleslegesen nagy az két különböző dolog... -
Ritka teszt függesztések és egyéb elfajzott vagy teszt fegyverek.
http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?232967-Rare-Unusual-Loadouts -
Semmi szükség nem volt az új rakéta képességeire, ergo semmi szükség nem volt az új tengóra sem. Ilyen egyszerű. -
Rue East #65115 Honnan veszitek, hogy feleslegesen nagy?
Az R-39 egy iszonyatosan nagy rakéta, 84 tonnás, 16 méteres. A kortárs Trident I meg 10 méter hosszú és 34 tonna tömegű... -
Drubowski #65114 Úgy tudtam hogy a fülkeforradalom óta a plate közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek minősül, és engedélyköteles. Ezek szerint rosszul tudom? -
JanáJ #65113 A Typhoon-on tudtommal semmi upgrade nem történt a szu után. A Delta III-on valamit faragtak. A Typhoon feleslegesen nagy volt. Nem érte modernizálni, nem volt rá legénység. Másodvonalba szerintem nem teszel ilyen vasat. A Delta III-at meg simán. -
JanáJ #65112 Vehetsz platenek látszó üregeset. Ha kemény vagy megtöltheted homokkal, ha még keményebb üveggyantából készíttetsz súlymakettest. Ha geardo is vagy akkor veszel e-bayről aranyért gyakorló/lejárt/nem lejárt plate-et. -
fonak #65111 A Typhoonok által hordozott rakétákat Ukrajnában gyártották, és 1991-ben leállították a gyártásukat, a meglévőknek meg lejárt az üzemideje. Azonkívül nagyon bonyolult és drága szerkezet, állítólag annyiba került volna modernizálni egy Typhoont, mint megépíteni egy új Borej osztályú hajót.
(Egyébként állítólag a leghalkabb a szovjet atomtengók között a Typhoon, szóval túl hangos biztos nem volt.)
Utoljára szerkesztette: fonak, 2014.08.25. 10:44:00 -
szenyor Lopez #65110 Borda és gerinctörés??? Egy airsoft meccs nem tégla hajigálás. Plate helyére tehetsz polifoamot saját készítésben vagy vehetsz műanyag plate másolatot, de ha autentikusan akarsz játszani, akkor egy vaslapot, hogy legyen súlya ;) -
Az airsoftosok mit tesznek a plate helyére? Valami szellős protectort borda- és gerinctörés ellen? Van olyan plate nekik? Ha nem is érné el egy MTB protector szintjét, de játék közben több a semminél. -
Pont, hogy nem a régebbi Delta III upgradek is vannak még valódi aktív szolgálatban és másodvonalas tesztpaltformként is. A T-nek lehet valami olyan konstrukciós hibája, hogy nem érte megtartani őket vagy szimplán sokkal drágábbak, mint a D III/IV és alig tud többet. Nem ok nélkül dobtá ki őket. Őszintén szólva megépíteni is teljesen felesleges volt őket... -
JanáJ #65107 Szerintem csak kiöregedett. Nem volt már pénz mindenre és inkább a modernebb vasakat tartották meg. -
messerharcos #65106 A Typhoon osztályt miért vonták ki? Nem értek a tengókhoz, de tudtommal a valaha volt legnagyobb tengó, brutális tűzerővel. Túl könnyű volt felderíteni, hangos volt? -
Wampa reloaded #65105 Ja, ja...hiányzik Cifu :( -
JanáJ #65104 Nem teljesen. Van többfajta málha mellény, ami nem nyújt védelmet. Utána csináltak lövedékálló mellényeket, amelyek már védtek a bennük található plate-ekel és a molle csíkok miatt málházhattál is rájuk. Aztán az afgánoknál sokat kellett mászkálni magas helyeken és ott pláne nem barátod a súly. Ezért eltávolították a kevlárost puha védelmet, mert a tálib se repesszel, se pisztollyal nem lő, a többit meg úgyis csak a plate fogja meg. Szóval a plate carrier már ez a lecsupaszított/könnyített lövedékálló. Van amelyiken már kb csak rád szíjazták a két plate-et.
Combat Gear Blogon van ruházati evolúció, ott szebben leírják ezt. :-) -
szenyor Lopez #65103 Igen, a plate carrier az, amelybe a lemezeket tudod berakni. A molle a rögzítés technikája, tehát plate carriereken is lehet molle rendszer, arra is lehet aggatni zsebeket, stb. De igen, alapvetően vannak a taktikai mellények, amelyek lehetnek cipzárosak is akár és vannak a plate carrierek, amelyek amellett, hogy a védelemért felelős lemezeket hordozzák, ellát(hat)ják a mellény feladatát is, mert mint írtam, a molle rögzítés azokon is van legtöbbször. LÁSD
Még annyit hozzá, hogy általában kiegészítőkkel felszerelhető, mint pl. a side plate carrier, ami oldalról nyújt védelmet vagy a felső comb védelme, vagy nyak magasítás. Egy ilyen komplett rendszer az Interceptor Body Armor is. -
Azoknak a mellényeknek, amiknek nincs elöl cipzár vagy gomb az a hivatalos neve, hogy Plate Carrier (már amennyiben rá akarok keresni)? Lemezeket lehet előre meg hátra rakni, de egyébként olyanok, mint egy MOLLE mellény. Ha nincsenek rajtuk zsebek, akkor azt elejük olyan, mint a hátuljuk. Ilyesmire gondolok.
Utoljára szerkesztette: qtab986, 2014.08.24. 04:15:29 -
-
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.08.23. 11:19:50 -
Valami gáz van a topikkal. -
BaleniX #65098 Aha, értem. Köszi -
Wrong. Mert kis hazánk elleni támadás esetén a NATO teljes katonai erejével nézne szembe... -
BaleniX #65096 Konkrétan arra gondoltam, hogy ha esetleg az Orosz-Ukrán dologból lenne vh. akkor miként harcolnánk. De akkor Nato tagként az oroszokkal kéne bírkóznunk? Nem sokáig tartana... -
Nagy a valoszinusege. -
Akkor lehetséges, hogy ezek az egységek dísz szemlére mennek. Augusztus 24-e az Ukrán függetlenség napja, nemzeti ünnep. Gondolom a felvonulásra szánják őket? -
Igen. Olyan mintha kirakat hadsereg lenne. Mindenhol piros vedoburkolatok, szegelyek feherre festve ahogy mondtad.
Erdekes meg hogy a BM-21 inditokat Uralokrol uj KrAZ 260-osokra tettek at. -
JanáJ #65092 Ami feltűnt, hogy ezek "díszelgőre" vannak festve. Szép fehér kerekek, meg díszcsíkok. -
A sorban volt BTR-3, BTR-4, BM-30 Smerch , ha jol lattam 1db 9P140 Uragan (ha harcba mentek akkor kerdeses hogy ehhez honnan szereznek 220mm-es raketakat, mert a tipus kivontak mar, a Smerch 300mm-es a Grad meg 122mm-es), T12 (100mm) vontatott tarack a D-30 es D20-asok mellett.
Jah es a Hummerek a desszantosoke, szoval erdeskes volt a felhozatal. -
Köszönöm a válaszotokat! -
Drubowski #65089 D-30 -
Valamilyen Sz-300 változat. A 3:10-ről nincs ötletem, a lövegekhez nem értek ennyire. -
Illetve még annyi kérdésem lenne, hogy 6:20-tól azok milyen fegyverek? Légvédelmi rakéták? Esetleg BUK?