Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tud valaki egy normális írásos összefoglalót a jelenlegi ÉKról, DKhoz meg USAhoz mérve? Hátha legalább elolvassa valaki...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Sokkal inkább "jelöld meg a másik csapat tagját" a szlogen.
A "puskáinkat", "fegyvereinket" sem "puskának" vagy "fegyvernek" hívjuk, hanem hivatalosan markernek.
Az airsoft sokkal inkább military jellegû (tudom, létezik woodsball is...)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
csak láttam egy dokumentum filmet a 2.vh statisztikákból látták, legtöbb katona nem is az ellenségre célzott mikor lõtt és a zsoldosoknál is hasonló módszerekkel próbálták ezt kiküszöbölni mint amit a játékokban látunk. igaz ott elõbb ember formájú céltáblák, aztán "paintball", de most már virtuális dolgok is a kiképzés részei pár helyen.
vérre menõt meg találsz pár közel keleti hadszíntéren 😄
Szóval nem tudom, miért ne férne el ide...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Paramount Group terméke.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?????
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
★★★★★
Ráadásul mindig vissza kell utaljak arra, hogy Észak-Korea élelmiszerbõl nem önellátó. Lassan két évtizede. Szóval oké, háborúzni kezd, 'oszt meddig húzza, ha Kína nem áll mögé. Márpedig Kína nem állhat mögé, hiszen egyértelmû, hogy ez akkor USA-Kína szakadás lesz. Ez nem Vietnam, nem az 1950-es évek Koreája már, akkor még gazdaságilag nem volt ez gond. Ma nagyon is az.
Bocsi, azt hittem az indexen olvastam 😞
De most komolyan, szvsz az egész buli a politikán (hogy tud egyeztetni az USA Kinával, meg a ruszkikkal)Dél Koreán (kell e neki északi púp a hátára)
a pénzen, meg annak a megszervezésén múlik, hogy rendet tudnak e tartani Északon.
Ha Észak meghuzza a gyorskioldót (copyrights by valami brit vagy amerikai katona😊akkor se lesz borzasztó nagy kihivás, maga a háború. Vagyis nem kétséges ki gyõz.
Az indexen (ez tényleg onnan van😊emlegették a keleti fanatizmust (ugye a japánok). Na, egyrészt a koreaiak nem japánok, õk is szeretnek enni (fura szokása ez az embernek)
Ugyhogy szerintem a kihivás nem az atomfegyverek (nem tudom milyük van, de még azt is szvsz osszuk el tizzel amit az amik mondanak)azokat fogják az amik elintézni elõször.A hadseregük is addig fog villogni,még az elsõ csapás el nem éri õket, utána lesznek ott olyan megadások hogy hojojj.
A probléma ott van, mit kezdenek utána Északkal.
De, ez megint saját vélemény, most olyan állapotok vannak, hogy már kis javulás is rendben fogja tartani a tömegeket- de ehhez kell hogy a határ zárva maradjon, meg hogy legyen aki átveszi Északon ideiglenesen a stafétabotot (és kemény kézzel)
Egyébbként az igaz, hogy Koreában jobban viselik a dolgokat mint máshol, más országban már szétszedték volna ezt a fattyú diktátort.
Nincsennek itt nagy katonai kérdések, megint csak index, mindenféle messzehordó tûzérséget vizionálnak- na most kérdem én, az amerikaiaknak van valamilyük, amivel ezeket ki lehet lõni ? Ha mást nem egy vákumbombát oszt jónapot. Ugye (nekem)nem kétséges, hogy kié lesz a légtér, még akkor is, ha egyszer fel tudnak emelni az északiak gépeket. Kérdés, lesz e hova leszállni.
De ez amugy csak nekünk okoz gondot, ha emlékeztek a magyar hiradókra a 2 GW ból, ott is állandóan az ment , mekkora szarban vannak az amik 😊
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
-
Azért elég abszurdan hangzik mai felfogással.
F
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Apám, ami megy Észak Korea ügyben magyar topikokon...egyiken azt olvastam, hogy vajon, ha elfoglalta Délt Észak, akkor merre megy tovább, Japánba vagy Vietnamba ? (Remélem nem itt volt😊
Ja, az autóversenyzésben dettó. Hiába, akkor még az sem zavart senkit, hogy beton és vas minden a játszótéren, és a kocsikban sem volt kötelezõ a biztonsági öv 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én valami földrengés viharkataszrófa mindmeghalsz fegyverrõl olvastam, de gondoltam csak nem az ! 😄DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A falklandokon Stingert is használtak.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nézd meg ,hogy minden egyes videón ökölbe szorított kézzel magyaráznak ,valami félelmetes ,hogy mennyire elvakultak.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kérdés mennyire is akarnának egyesülni a népek arrafelé.
Az utóbbi években elég sokat foglalkoztam Észak Koreaával, sokat olvastam, pl: szökött emberek életérõl. Ha én lennék a világ vezetõ hatalmának feje ugyanazt tenném mint a mostaniak, csak legvégsõ esetben támadni. És nem a konfliktus kirobbanása miatt tartanék, hanem a sok millió éhezõ miatt...az egyesítési folyamatok a 2 Korea között több tíz évig is eltarthatnak majd, de már alig várom, hogy megtörténjen, mert nagyon szívesen kiutaznék oda mint turista, rengeteg az érdekesség ami feltáratlan...
A taekwondo koreai harcmûvészeti ág, nyilván a déliek is magas szinten mûvelik.
Én japán karatét tanultam pár évig (doshinkan Okinawáról), de elég kicsi esélyt éreztem volna egy fegyveressel szemben.
Az edzõnk is azt mondta, hogy ha kés látunk, lehetõleg fussunk el...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Hogy most egy amerikai, dél-koreai vagy észak-koreai propaganda videóról van szó, teljesen mindegy. Hogy az amerikai vagy dél-koreai propaganda videók jobb megoldásokkal bírnak, egy dolog. A mögöttes rész, a feladat ugyan az.