Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Elég változatos a felhozatal.
Nem tudod esetleg, hogy az általam linkelt oldalon látható optika milyen típusú?
YouTube: 23Drazse
Type JJJ (egy az egyben PSZO-klón)
GHH-S946, GHH-S124, GHH-S185
Henan Kingopt SF6-25x56mm 007
Cixi Gangfa 0603-1001
Fuzhou Denovo Task3-9x40
Leison Global NV-16
és van nekik is saját fejlesztésû "Targeting System". Hogy ez tud-é annyit, mint a OICW comuterizált irányzékai, azt nem tudom.
Wonders Industrial Incorporation
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
erre gondoltam,ilyesmire hogy ez a szín azonos e az F-15E színével.
A-7 Corsair típuson már láttam,de hátha más típuson is van.
A pontos típusára lennék kiváncsi! (pl. ACOG, PSO-1, M145)
Itt egy kép róla. (A lap vége felé.)
Aki esezleg még ismer más kínai katonai (nem nyugati optikák kínai másolata airsoft célra) optikákat szívesen fogadok pár típust vagy linket. A nyugati és orosz optikák jól ismeretek, de a világ másik felén szintén fejlesztenek.
YouTube: 23Drazse
Boci ruha, rába zsák és -gondolom saját pénzen vett - WL ECWCS kabát.
Egy elit(ebb) egységnél. Lefele mindig van, remélem a dragut meg a lõszert nem õ vette, hogy legyen mivel lõni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Állítólag az atomtitok ma már nem titok, de pl az R36M2, vagy RS24. vagy bármelyik régebbi modellrõl használható infót még orosz nyelven se tudtam leszedni sehonnan. <#nemtudom>#nemtudom>
A durva az, hogy mit találtam meg ma.
A teljes dokufilm sorozat mintha összes vágatlan interjúja vagy csak a téma kapcsán hosszabb anyag fent lenne. Na, ezt nem hittem volna. Az összes fõbb megszólalóval találtam fent anyagot, nem csak a NATO oldaon, az oroszokkal készült beszélgetések is fent vannak.
Nuclear stragegy, intercontinental ballistic missile és strategic defense initative keresõ szavakkal gyak. mind megtalálható.
Ki lehet cselezni ezt a technológiát egyáltalán?

Itthon a BMP-1-est is kivonták, mondván, hogy "nehéz". Szerinted kapálództak volna a több, mint kétszer olyan nehéz Marderek után?
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Akkor nem amerikai gyármágyú vadászgépeik lennének. Az USA fegyveres ereje mellett teljesen mindegy, hogy Mexikó mennyit és mire költene, nem fenyegetés nekik, foglalkozni sem kell velük.
Én most arra akartam kilyukadni, hogy ha csak ennyi pénzük van amit a sólymokra költenek, akkor lehet jobb üzlet lett volna Kfir vagy valami olcsó de több.
1. Ezek idióták.
2. Korrupció.
Tekintva, hogy az EF elõtt racionálisan F-5E-t béreltek Svájctól, elég egyértelmû, hogy hogyan lett EF-jük...
Vettek egy csúcsvadászt, ami a világ egyik legdurvább BVR képességével is bír. Világszínvonalú minden téren a gép. A "vas" egy rakás olyan képességet támogat, amire semmi szükségük, csakhogy ez a vas árába bele van építve, hiába nem veszik meg a cuccot hozzá. AMRAAM rakétájuk nincs, csak 25 darab IRIS-T. Póttartályokat is utóleg rendeltek a géphez...
Az osztrákoknak tökéletesen megfelelt volna egy modernzált és élettartamhosszabbított F-5E vagy a mostani izraeli ötlet, 4++ elektronikás Kfir. Lehet, hogy eretnek gondolat, de még üzemidõ tartalékkal bíró LanceR gép sem lett volna elvetendõ, mert volt belõle elfekvõ készlet.
A világon kétféle haderõ van, azok amelyek ténylegesen harcolnak, vagy reális a háború kitörése bármely pillanatban, és a többiek, ahol tulajdonképpen mindegy, mi van (azért "légi rendészet" nem igazán indok egy modern vadászgép beszerzésére, ez csak ilyen politikai PC szöveg, mert ugye egy szomszéd se ellenség stb.) Az elsõ kategóriába tartozik pl. Izrael, India, Pakisztán, Dél-Korea stb. (meg persze az USA) a másodikba pl. kishazánk (remélhetõleg nem szívjuk meg), vagy Ausztria ahol a politikusok megveszik a Typhoon-t, aztán rakétát már nem vesznek hozzá mert az minek. Valahol igazuk is van, arra feladatra, amire a gyakorlatban vették õket (reprezentálás, légi rendészet) nem is kell egy raktárnyi AMRAAM-ot venni. Elég mondjuk egy tucat. (Csak hát ha nem a státusz fitogtatása meg a korrupció lett volna a cél, akkor simán meglennének az F-5-ösökkel továbbra is, nekünk is jó lett volna a MiG-21 korszerûsítve, ahogy a románoknak is. Vagy vehettünk volna gombokért használt F-5-öst😊 De hát nálunk is hasonló a helyzet a Gripenekkel, amit meg is vettünk hozzájuk (jó drágán) azt sem tudnák alkalmazni a pilóták valszeg éles helyzetben. Hány AMRAAM-ot lõttek el a Gripenjeink tesztlövészeten? Vagy hány Mavericket? Na ugye. Mondjuk az F-16 is jobb lett volna szerintem, csak a politika közbeszólt, mint tudjuk, a beszerzési döntés elõtt az akkori (mai😊) ellenzék azzal támadtak az akkori (mai😊) kormányt, hogy korruptságból akar F-16-osokat venni, beszállt a sajtó is, ún. "Lockheed-botrány" (muhaha) stb. Aztán persze kiderült, hogy a svédek fizették le bizonyára végül mindkét politikai oldal embereit (bár persze nem nyomoznak nálunk ez ügyben, az osztrákok kiderítették, ki volt a vesztegetõemberük), de emlékezhetünk a Gripen hatalmas fényezésére is a korabeli sajtóban, a Top Gun/Aranysasban megjelent egész oldalas hirdetéseikre (Kõvári úr meg kapott hideget-meleget, fórumokon is, mint "hülye jenkib.zi"😊)
Ha tudnának még venni még egy kör madarat, akkor 24 gép elég lenne nekik?
Én is ilyesmire gondoltam elõször,de közben meglett a típusa. 😞
Beeman gh500 "air rifle",nem gondoltam volna hogy valós fegyver.
Mennyire "borítja" ez a mi légi hegemóniánkat itt a környék szemétdombjain?