Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem jól mutatja az orosz blama abszurditását a tegnapi, a Temelini nuki tendert bukták a ruszki adott mai egyik reakció:
"Csak annyit tennék hozzá, ha kitesszük az oroszokat a tenderbõl, pontosan meg kéne tudni, hány orosz él Csehországban, nehogy Putyin hirtelen megtámadjon minket arra hivatkozva, hogy joga van megvédeni az orosz kisebbség igényeit és jogait."
https://www.youtube.com/watch?v=flC---s2moA

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Nincs véletlenül valakinek több infója errõl a tankról?
Esetleg kép a görgõk mögötti részrõl?
M4a2e4
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Ha nagyhatalmak egymással keménykednek akkor a háború borzalmassá válik a jelenlegi csodálatosból.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
@63908: A tüntetéseket sem értettem. Az idõrendiség sok mindent megváltoztathat. Pl ha a "felkelõk" elõbb szereztek lõfegyvereket és kezdtek el lövöldözni a rendõri egységekre, akkor ne csodálkozzanak ha vissza lõnek. Voltak képek két vízágyúról amin lövedék ütötte lyukak voltak. Na most ha számítottak volna rá, akkor nem vízágyúval mennek.
Egy csomó ehhez hasonló hírmorzsa is van, meg hogy egy helyõrséget vissza akartak foglalni az ukránok és dulakodás után 10-et beengedtek a többi kint marad, ez valami paródia akar lenni? Mint valami kocsmai verekedés.
A putyini retorika közben elérte Beleket is, az ott állomásozó, oroszul beszélõ katonák szerint õk nem orosz katonák, hiszen nincs felségjelzés az uniformisukon, és az orosz rendszámú autóik sem bizonyítanak semmit, mert azokat valakik hátrahagyták, õk pedig csak elkezdték használni õket.
Teljesen világos hogy nem orosz katonák.
Van sapkád nyuszika?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Már nem találom a cikket, de az imént véget ért sajtótájékoztatón mondta putyin, hogy "Ukrajna nem csak egyszerûen baráti állam, hanem egy testvér"
Akkor is testvér volt amikor a nagy barátja Janukovics engedélyt adott a civilek elleni éles fegyver használatra? Vagy amikor nem tudta megfékezni a kutyáit?
Vagy amikor "ismeretlen" provokátorok civileket lõttek fejbe?
Hogy melyik az igaz azt mindenki eldöntheti magában. A tény viszont az, hogy kicsit talán késõ már ráfogni a rendrakásra a dolgot...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Erõsebb kutya szaporodik. A félsziget többnyire orosz ajkú, tudtommal ajándékba kapta anno Ukrajna. Az országban nem volt központi vezetés. A félszigeten van egy 26 ezer fõs orosz támaszpont akik nem mind fegyveresek. Mellesleg innen egy köpésre van Románia a tervezett rakétavédelmi pajzsával. (nem tudom számít-e valamit a Krím ebben). Nem mondom, hogy ez feljogosítja õket arra amit tettek!
A NATO mi a fenét tudna tenni? Le kellene bombáznia a félszigetet ahol egyet nem lõttek az oroszok? Vagy küldjön szf-i erõket? Mert tudtommal senki nem hívta õket be. Az hogy ki a legitim vezetõ megint csak megy a vita.
Nem utolsó sorban nyugat húzogatja a maci bajszát, azt csodálkozik ha morcos. Grúziánál mindig kihagyják az ami kiképzõket.
Most a visszalépésre kíváncsi leszek, hogy mit kaptak cserébe fû alatt.
http://www.aviation.org.uk/docs/flighttest.navair.navy.milunrestricted-FTM108/c1.pdf
A c utáni számot felcserélve 10-ig lépkedve az összes fejezete leszedhetõ az anyagnak. Én biztos ami biztos alapon lementettem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Blokkolják az oroszok a mobilhálózatot
Az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete, Samantha Powers szerint tény, hogy:
- az orosz haderõ átlépte az ukrán határt
- az orosz haderõ elfoglalta a kercsi kompállomást
- orosz hadihajók mozognak Szevasztopol környékén
- az orosz hadsereg blokkolja egyes területeken a mobilhálózatot
- Oroszország gyakorlatilag átvette az összes ukrán katonai létesítmény felett az uralmat a Krím
félszigeten
- végül pedig az is tény a nagykövet szerint, hogy hétfõn orosz sugárhajtású gépek léptek be az ukrán
légtérbe.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Akkor ki volt az barom, aki kitalálta, hogy Ukranak területi szuverenitását ennek az orszgának a jogutódja ellen vállaja, ami atomhatalom... Atyaég...
Szerintem nem <#vigyor5>#vigyor5> Pontosan ezért hoztam föl példának én is a II. vh.-t. Ott is csak akkor volt érdemi lépés amikor már késõ volt... valószínûleg a NATO sem különb(sajnos).
Ki szerint? Mi az, hogy egy nemzetközi egyezmény súlytalan? Mérlegre rakjuk azt a papírmennyiséget, amire írták, és ha nem éri el a 40kg-ot, akkor figyelembe se vesszük? 😊
A tpikus esete annak, amkor alárírtak valamit és nem gondoltak rá, hogy egyszer be is kellene majd tartan.
Bocsánat, de ezt most az Ukránok aligha így látják. És aligha látták így 1994-ben, mikor aláírták.
Ha a másik három fél így látja, az meg akkor az õ szavahihetõségüket ássa alá... Ezek után Japán vagy Dél-Korea, esetleg Tajvan hogy fogja a jövõjét látni? Az õ biztonságukat az USA szava garantálná...
Ha a NATO/USA érdeke lenne katonailag beavatkozni, akkor megtehetnék. A NATO katonai ereje többszörösa az orosznak. Egy félszigetért meg senki nem fog korlátlan atomháborút vívni, mert az életösztön és a józan ész erõsebb. A jelek szerint ennyit sem ér meg...
A NATO-nak érdeke talán nem, de az USA-nak a szavahihetõsége (ismét) nagy csorbát szenved.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Senki sem mukkan ahol ott vannak.
Én se hõbörögnék ,vagy te se lássuk be😊 "
Persze, hogy ünnepelnek... eddig miért nem kérték, hogy had lehessenek oroszok? A végleget meg várjuk meg. Szerintem a minimum hogy ezután a Krím Orosz fennhatóság alá kerül. De lehet, hogy egész Kelet-Ukrajna... Mert majd ott is "örülnek nekik"... Mint a németeknek Ausztriában meg Ukrajnában. Sõt annak idején a szovjeteket is felszabadítóként ünnepelték sok államban... aztán észrevették, hogy nem nagyon akarnak elmenni 😄 Itt is mi volt? Elõször azt mondták nem akarnak leválni és nem akarnak felesleges feszültséget. Majd hirtelen Krími Autonóm Köztársaság... most meg már egyenesen Oroszország része akar lenni... Csak nekem gyanús? 😊 Az oroszok vannak az egész mögött... állítom még a tüntetésekhez is lehet közük. Ha az nincs akkor Janukovics uralmának lehet hogy vége idén, és jövõre már más az államfõ. Aki lehet, hogy nem ennyire orosz barát és feléleszti az EU/NATO tárgyalásokat. Na? Akkor gyártsunk még összeesküvés elméleteket? 😊
Ha milliomos lennék akkor az üres napjaimba tanulgatnák nyelveket, japán tuti ott lenne..
Szerintem mielõtt ilyesmiket állítasz, talán elõbb olvasd el a Budapesti egyezmény szövegét... <#falbav>#falbav>
Amirõl te beszélsz, az mindössze az egyezmény 4. pontja...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem szeretnék oroszul tanulni 😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szerintem így végig ballagnak Ukrajna nagy részén, és félek, hogy ha Magyarföldre is lépnének az összes fideszes ( ha hatalmon marad ) õk is bólogatnának ,hogy igen, ez is a hitellel jött, legalább van valami hadsereg az országba , vagy ilyesmi (mondjuk ez már extrém helyzet lenne)
Minden esetre elkezdek újra codozni/wotozni <#idiota>#idiota>
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
www.smart-bus.hu
Nem nagyon akarom tudni hogy mi forr ki a legrosszabb esetbe a Krím ügybõl...
Viszont több helyrõl is olvastam/láttam hogy Putyin szívesen vissza állítaná a régi szovjet tagállamokat Oroszországhoz.
Lentebb is felvetõdött hogy a balti államok is jöhetnek ha nem fékeznek. Akkor viszont mi is sorra kerülhetünk ( tegyük fel hogy Ukrajnán végig vonulnak + õk állítanak egy kormányt fel )
Csak nekem tûnik nagyon rossznak hogy most csinálta meg Orbán az évszázad üzletét, Paks bõvítését ?