95139
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • traXion
    Van AIRSOFT fórum a sport részlegben is, itt az SGn.
  • traXion
    Nem csak ö. :)

SoftAir.hu
  • Sadist
    Nincsenek, mert lehet kapni őket. Keresd meg reprot. Ő szokott airsoftozni úgy tudom.
  • neuro
    Nem tudja valaki, hogy az airsoft puskák/pisztolyok, bevannak tiltva Magyarországon?
  • Adam II
    Az AK megszentségtelenítése is súlyos bűn ebben az esetben>:(
  • Sadist
    De betiltották, mert kilőheted vele valaki szemét (mondjuk az igazival is)
  • Cat #4852
    lőjjetek ilyennel :)
  • Seaweed
    Nuh bekk tu ontupicsku:

• neuro
    :)
  • Seaweed
    Meg sukka fos az idea...fizetni kell emeltdijjas sms-ben erte, hogy par percig a post utan meg modosithass...de ez se volt regen...

Amugy mar bocs az offert!

DE A BARCA ALLJON BELE A KURVA SG FORUMBA MEG A CTNETWORKOS REKLAMJABA....
    Mukodjon mar az aszar es ne 2 masodpercenkent kelljen oket nyomnom mert baszik menni..es hibat ir ki...

faxom..5x kelett viszanyomnom post iro feluletre emiatt..
  • neuro
    nem értem miért nem lehet szerkeszteni egy már elküldött szöveget
  • Seaweed
    aha :P
  • Seaweed
    he?
  • neuro
    Így akartam :)

• neuro
    http://www.nadir.org/nadir/initiativ/aal/anti_nazi.gif
  • Seaweed
    Mit csodalkozol! Hisz o az aki egykezzel is megtart egy gepkarabelyt
  • neuro
    királyak az ilyen rasszista hozzászólások.. gratulálok
  • antijedi
    miért? nem arról volt szó hogy élesben...., gyakorlat közben meg miért ne? :))
  • ghost cb
    Jaja az nem lenne rossz, csak utána sugárzás jön ami miatt nem lehet ujraépiteni, és elhordja a szél is ugyhogy találj ki valami mást.
  • steweee
    a 2.vh után az usa haderejében rendszeresített ágyúból/gránátvetőből kilőhető atomrobbanótöltettel.méghozzá cigányputrikra :)))))))
  • ghost cb
    De de nem találtam az elmentett cikkben ilyen kifejezést... Visszalapoztam, és az egyik kép alatt volt ilyen magyarázat amit nem másoltam ki.
  • [NST]Cifu
    Azért a tömegpusztító fegyvereket én kihagynám a repertoárból. :)))
  • [NST]Cifu
    Anno írtam egy kis esszét a belső sérülésekről, már nem emlékszel rá? A lövés energiája által a testszövetek rövid idő alatt gyorsan kitágulnak és összehúzódnak, ami adott esetben akár további sérüléseket is okozhat.
  • antijedi
    hát gondoltam ha már lúd legyen kövér, ha ragaszkodnak hozzá hogy repülő is kell hozzá egye fene :P
    de pl bármiylen atomtengeralattjárót is elvezetgetnék (vagy legalábbis betölteném valamilyen posztot) iylen téren nem vagyok finnyás :D
  • ghost cb
    Maverick-et vállról akarod kilőni? Vagy már a repülőt is ki szeretnéd próbálni?
  • antijedi
    *maverick... :)
  • ghost cb
    Mijaza temporális kavitáció, tudja valaki?
  • antijedi
    csak lőfegyver? én maverckel, stingerel, lawal, stb is szivesen lőnék, de akár bármiylen interkontinentális rakétával is :D
  • [NST]Cifu
    Na igen, a "mivel szeretnék" az egy teoretikus kérdés: ami (komoly) lőfegyver. :)))

Aztán hogy vadász-, sport vagy katonai lőfegyver, az már kevésbé érdekes. :))
    Persze tény, hogy a katonai lőfegyverek jöhetnének csőstül. :)
  • Seaweed
    Amivel szeretnek?

Elsosorban es leginkabb az az SVD Dragunov !!! Iiiiiimaadom

Aztan szeretnek meg Skorpioval,AKS-74U-val, AS- VAL-al, Galil-al,FAMAS-al, HK-G36-al, Steyr AUG-al, M4A1-el,MP-5(SD5 vagy 6),Gepardal,M82-vel, P90-el...hirtelen mas nem jut az eszembe
  • Seaweed
    Sztecskin rulz :D
  • antijedi
    nembaj, igy teremtődnek a becenevek :DDD
  • Seaweed
    Keszvagyok..szal Cifu ;/
  • Seaweed
    oo ize igen PA-63..ahogy cipu irta...de mindig P63nak hivtuk...
  • Seaweed
    jah igen azt a feltucatnal is tobb cseh es lengyel legpuskat meg legpisztolyt meg se emlitem, hisz azok "komolyatalanok" :P
  • Seaweed
    Sajna en seregben lemaradtam a kispuskarol(elokikepzes, nem is tudom milyen tipus volt..loveszett elott voltak loni surcitarsak vele...en beldzso voltam..)), a RPD/PKM-rol, a Parabellumrol, P-63-rol, a kezigranatrol... (szabadsagon voltam epp, a szintentarto lovszet idejen...), de lottem alapon AMD-65/5-el es robbantottam Trotilt ;)
    (Nalunk volt szolgalati pisztoly is, de nyugozesnel nem hordtuk, csak AMD-t..tiszteknek Para/P-63, nekunk P-63...plusz ugye az AMD-65/5...ezeket minden heten tisztitottuk(hetfo reggel, altalaban levaltott keszisek), de mivel lemaradtam igy nem lottem enyemmel..)
    Szal tulkeppen AMD kivetelevel (nah meg ugye akkor minden AK mondhatni) nem voltam csak elmeleti es tisztitasi kontaktusban a fegyvereinkel ;))
  • neuro
    Toz8 kispuska, 22-es pisztoly (a nevére már nem emlékszem), légpuskák (Diana) és lépisztolyok, automata, félautomata és normál sörétes vadászpuskák (20-12-es kaliberig) és kb egy tucatnyi különféle golyós vadászpuska (7.62, 30-06 stb) :)

Amivel szeretnék: AK, M16/M4, M249, MP5, M1A1 Abrams :D
  • [NST]Cifu
    Az AMM egy egyszeri lehetőség volt, az utána lévők vagy a helyi vagy a budafoki sportlőtéren estek meg (lövészetvezető vagyok a mi kis sportegyesületünknél :)). A vadászfegyverek pedig vagy a sportlőtéren belövés alkalmával, vagy vadászaton (noha nem vagyok nagy vadász, de a fegyverek szerete...).
  • Bucser
    VAdászol vagy sportlövészet végett???
  • [NST]Cifu
    AMM (az AKM-47 FÉG által gyártott változata), PA-63, P9R, S&W .22 revolver (isten tudja a pontos tipusát), Toz-8 0.22LR kispuska, MCM 0.22LR kispisztoly, különféle 12 és 16-os kaliberű sörétespuskák (főleg IZS és Zastava), .300 Winchester kaliberű Heym vadászpuska, 30-06 -os kaliberű Zastava vadászpuska.