95001
-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
bgabor #19724 Szerintem is tök reális amit írsz, egyáltalán nem szélsőséges.
Az emberek már kicsi, 10-20 fős csoportok esetén is elkezdenek klikkesedni, gyűlölködni, áskálódni egymás ellen (lásd munkahelyek, iskolák), nemhogy hatmilliárd ember, aki ezerféle okot tud találni rá hogy gyűlölhesse a másikat.
Mert a másik fekete/fehér/sárga/gazdag/szegény/külföldi/zsidó/kersztény vagy éppen azért, mert más stílusú zenét hallgat vagy más focicsapatnak szurkol.
És akkor még meg sem említettük az eltérő érdekeket, ami az embereket különféle
viselkedésekre készteti.
Az, aki az emberek közötti igazi békéről beszél, még nem rendelkezik elég élettapasztalattal, vagy egyszerűen nem elég intelligens ahhoz hogy felismerje az emberek valódi lényét. -
dara #19723 Nem tudom erről hallottatok-e. -
dara #19722 Ahogy Platon mondta: "Csak a holtak látják a háború végét." Ezzel kezdődik egyébként a BlackHawk Down.
A véleményed meg nem szélsőséges, hanem realista. Csak ezt sokan nem akarják elismerni. Csak akkor nem akar majd harcolni az ember, ha tudatos génmódosítással kiirtják belőle az ilyen irányú ösztönöket. Onnan számítva max két-három generáción belül ki is fog pusztulni az emberiség, mert képtelen lesz megvédeni magát.
A pacifizmus eddig mindig háborúhoz vezetett, elég megnézni mi is zajlott a nemzetközi politikában a II. vh előtt. Ha időben pofánvágták volna Hitlert, akkor nincs II. vh. De erőltetni kellett a politikai/diplomáciai megoldást. Az eredményt tudjuk: több mint 50 millió halott. -
Landor #19721 lol.. véletlenül benéztem most a topikba, mert belekerült a top10be
erre mit látok? az én általam kivágott és feltöltött filmrészletet
egyébként ha divxben van meg, akkor beszélhetünk a dologról (már nem emlékszem, majd este ha hazamegyek megnézem) -
SZU #19720 Háát ezt a filmet meg kell szereznem! =)))
-
Thanatos #19719 szvsz a véleményed nem radikális hanem realista nagyon is..., szvsz aki ezt nem látja az valami rózsaszin álomvilágban élhet :) -
Thanatos #19718 ez emg #19701-re ment :D -
Thanatos #19717 lol, akkor félreértettem, sorry :DD -
Thanatos #19716 lol, akkor félreértettem, sorry :DD -
Thanatos #19715 hát igen :) bár én azért alig birtam ott visszatartani a röhögést, de tényleg igaza van :DDD -
#19714 majd nézzétek meg ezt, nagyon jó, csak javítás van youtubeon -
#19713 Üdv! ^^
Miután mostanában kissé képhiány lett, egy pár érdekes kép - abból a szempontból, hogy a jelek szerint az SF egységek számára a páncélzott terepjáró nem alternatíva. ^^
[center]
-
#19712 igen mondjuk ez is igaz. -
#19711 Sziasztok!
na most látom a topikot top10be, +fav!:) -
#19710 az élet törvénye ami minden csinált sz@r fölött áll, ölj vagy halj meg. -
#19709 okey.. Akkor készülök az alvásra. :) Jó éjszakát. -
#19708 Sok felesleges es ertelmetlen kerdes ez itt mind! -
#19707 Készülsz a háborúra? -
#19706 Vegyünk két embert: Az egyik el akar érni, a másik nem akar elérni.
Szerinted hola béke? -
#19705 Szerintem ha szepen sorban vegogolvastad amit leirtam a valaszt megkapod. -
#19704 Szepdolgok ezek az ilyen hangzatos "lehetetlensegek", mint igazi beke...mi ez tan a nirvana? vagy foldi menyorszag?! Legyunk realistak! Az emberiseg tobb mint 4000 eves tortenelmeben soha sehol nem volt igazi beke..es szvsz nem is lesz soha!....majd talan csak ha az utolso ember hal meg..az erezhet igazi beket....mert nem lesz fajtarsa aki fenyegethetne... (itt most ne vegyuk a foldonkivuli elet lehetoseget)...
DE MINDEZ olyan tema amiben megintcsak tisztaban vagyok vele hogy tul radikalis a velemenyem ezert EBBE itt vegkepp ne menjuk bele....nem veletlen nem jarok en olyan topicokban mint pl ama bizonyos "szomszed hely" -
#19703 Mit jelent számodra a béke, és hogy tudod megvalósítani a saját életedben? -
#19702 Az igazi békében nem hiszem hogy bárkit vissza kéne tartani bárkitől. -
#19701 Szomszéd fórum, nem az én szomszédom. :)))
(NWO) -
#19700 Akkor mi az a törvény, ami lehetővé teszi az ellenség ölését mondjuk ha megtámadnák Mo.-t? -
#19699 En nem ertek veled ebben egyet! Az emberiseg tortenelme bebizonyitotta millioszor mar hogy csak az tarthat vissza egy felt ha valami elrettenti a hoditastol/tamadastol/haborutol....semmi mas az egvilagon! (Max a vallas...de abban is a "felelem" vezerli...pl istenetol...) -
#19698 Haaat ez marha jo....jot roohgtem ezem....de milyen igaza van! -
#19697 Szerintem ez nem igazi béke.. Olyan, mint baszni a szüzességért. -
#19696 már hogyne tiltaná, kiadatás stb szerinted miért van civilizált országokban? -
Thanatos #19695 pacifisták-e a szomszédok? :D
erről jut ezsembe egy aranyköpés szerüség(egy lőtéren játszodott le ez a jelenet :P):
-Te! Milyen érzés lehet pacifistának lenni?
-Olyan mint eunuch-nak?
-Ááá nem, mert az eunuch tudja hogy valami nincs rendben nála , mig a pacifista az ellenkezőjéről van meggyőződve... -
#19694 de nem hiszem, hogy mondjuk az ellenség ölését bármilyen törvény tiltaná, sőt kötelesség (?) ha arra kerül a sor. Pl. egy katona sem öl meg honfitársat, hanem ellenséget... mármint ha nem polgárháború van, de ott meg már tényleg nincs értelme törvényről beszélni. :) -
#19693 jogos.. akkor nem illegális, meg nem is legális. :D
csak olyan hadi :D -
#19692 Pl ami az alairasomban van szolas, az se veletlen alakult mar ki idoszamitasunk hajnalan a romai korban.... -
Thanatos #19691 ott a pont :) -
#19690 Ez az eszmefuttatás a szomszédban is ment, és ott azt mondták, hogy ez csak nevelés kérdése. :)
Igen igen.. lásd: szcientologia és társai :D:D -
#19689 Igyvan!
Szoktak mondani hogy "A haboru a politika folytatasa, mas targyalasi stilusban..."...abban a stilusban amit csak a katonak ertenek igazan (gyilkolas), es ami a vilag minden reszen fobenjaro bun..... -
#19688 Áháhá, egy eltiport bogár :D De a film többi része sem piskóta :D -
#19687 hadsereg és a legális szó már eleve nem összeegyeztethető, hiszen az emberölést a legtöbb ország tiltja seregnek meg ez az elsődleges feladata. -
#19686 amugy ertem mit akarsz mondani ...np ;) -
#19685 "Legalis" ?!?! De hogy definialod a legalis szot?! polgarjogilag?! Mert ugye a legalitas meg illegalitas csak torvenyek mellett mukodik!! Ha nincs torveny vagy nem vonatkozik a torveny valakire vagy megjobb esetben csupa kibuvo lehetoseg van akkor innentol a legalitas es "legalis" szonak abszlut nincs ertelme!