95001
-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
dara #19846 Pedig mintha a Hornet gerincén is lenne ugyanilyen.
-
#19845 Yupp, navigációs rádióantennára vagy adatkapcsolatra tippeltem én is, de ilyen formájú antennát legalábbis nem láttam még. -
dara #19844 Gyaníthatóan TACAN. -
Doma #19843
Volt e már? -
#19842 Pontosan nem tudom e az updgrade resze mert a tobbi kepen is rajta van az atalkitott Mig-29AS-eken. (lehet adatatviteli rendszere...nem tudom) -
#19841 A második képen minek az antennája látható a kép bal oldalán? -
#19840 Brazilok atkepzesen:
-
#19839 repules kozben(klick a nagyert): -
#19838 Modernizalt szlovak Mig-29AS:
-
#19837 Venezuela kapcsan:
Mi-17v5 muszerfal:
Mi-172 SAR muszerfal:
ezt meg csak ugy erekesseg keppen:
Szlovak Mi-17 upgrade:
-
#19836 köszi! -
#19835 Azta megy am az esz osztas a commentekben.....csakhogy ez a felvetel Korzikan keszult es Francia Alpha-Jet-ek vannak rajta..es a felvetel kb 5 eve a neten van. -
#19834 na még 1, az uccsó :D -
#19833 plusz 1 a ráadás :D (bakker a 3. milyen közel volt:) -
#19832 wow 3 a magyar igazság :D (2:21 nagyon durva) -
#19831 wow2 :D -
#19830 wow -
#19829 Jelenleg az F-35A (szárazföldi üzemeltetésű, hagyományosan fel- és leszálló változat) első sorozatpéldánya elkészült, ennek tesztelése folyik, illetve az alacsony ütemű sorozatgyártás már megy ugyanezen alváltozatnál.
Az F-35B (rövid, ill. helyből fel- és leszállni képes változat) komoly túlsúlyal küszködött, ezt végülis a hírek szerint megoldották (igaz részben gordiuszi csomó módjára, tehát az eredetileg tervezettnél könnyebb anyagokból gyártanak majd bizonyos alkatrészeket, illetve csökkentik a belső fegyverteret és a hasznos teherbírását a gépnek). A jelek szerint "megmenekül" az angol megrendelés, az "ár" az F136 hajtómű továbbfinanszírozása, amelyben a Royce-Rolls érdekelt. Az első sorozatpéldány várhatóan 2008 elején készülhet el, és valószinüleg 2010-2012 között lesz átadva.
A repülőgép-hordozókra szánt F-35C változat prototípusa a le- és felszállási teszteken dolgozik jelenleg, várhatóan 2007 körül készül el az első sorozatpéldány, és 2009-2010 körül lesz átavda. -
#19828 Hoppaleee...ez meredek.... (eleje mas...az ra van vagra azkulon itt lathato) -
#19827 aham. köszi. -
#19826 Szeressem a Rafale-t is...azert latszik am hogy jokis konstrukcio...full megrakva is (6 GBU-val) milyen szepen szall le, es nem valami nagy az allasszoge sem! -
#19825 Halad elso szeriapeldanyok keszulnek mostansag... -
#19824 Rafale -
#19823 JSF program hogy áll mostanában? -
#19822 o is tudja hogy kell elni! -
#19821 http://www.patricksaviation.com/videos/airdaniel/875/ -
#19820 http://www.patricksaviation.com/videos/en52/876/ -
#19819 Tokeletesen talalo az egyik komment:
Lucky Bitch -
#19818 Ne ulj be egy kek angyal moge ha puha vagy -
#19817 Hat ez sok deli allamra igaz..igaz ez az olaszokra, de tenyleg leginkabb a gorogokre...en is tapasztaltam magam hogy jobbkezszabaly meg hasonlokat meg hirbol se ismerik...viszont a dudat mint figyelmezteto ezkozt kivaloan hasznaljak...nem ugy mint felenk hogy azzal hangsulyozni akarjak a huyle magyar hogy o mennyire fel van haborodva... -
SZU #19816 Igazán gyors tárcsere! -
#19815 Görögországban én autóval voltam. Azt mondjuk megtanultam, hogy arrafelé a kresz szabályok csak laza útmutatónak tekintendőek. :) -
harcu #19814 Görög buszról csak annyit, hogy a buszmegállóban nem áll meg, csak ha utána futsz, akkor a megálló után 100 méterrel felvesz. Kipróbáltuk, tényleg így működött :). Előttünk játszódott le az is, hogy egy turista beleállt robogóval egy lokál nép kocsijának a hátuljába, mert nem tudott megállni. Erre a görög kiszállt, és elkezdte vígasztalni a motorost, hogy semmi baj sem történt, ne vegye a szívére. Szegény robogós nem igazán értette, azt hitte, most lekapják a fejét. Nem ehhez volt szokva. -
#19813 Az egyik haverom mondta, hogy ma a chat.hu-n a szekeres lesz a vendég. Három kérdésemből eddig egyet sem raktak be, pedig se sértést se szitkot nem mondtam rá, csak nehány egyszerű és kényes kérdést tettem fel.... -
#19812 Ezel szerint csupa-csupa franko cuccuk van -
#19811 Egy nemrég Ciprusról visszatért barátom mesélt hogy is élnek... hát mediterrán szellemben. :)
Vagyis a busz például úgy közlekedik, hogy ha buszvezetőnek nincs kezdve az utolsó járatra, akkor egyszerűen hazamegy. :) -
#19810 tudnak ám élni:) -
#19809 Azok a görög Ciprióták. Az egy kicsit más tészta, nem kifejezetten Görögország. A Ciprusiak vásároltak T-80U-t, BMP-3-at, Mi-35P-t és S-300-at, de még a gyalogosok is különféle AK-74 variánsokkal, PKM géppuskákkal és RPG-7-esekkel vannak felszerelve. Egyébként egyfajta pálfordulás van náluk, mert régebben francia fegyvereket vásároltak (Exocet, AMX-30B2, Gazzele).
[center]
-
#19808 Hat eddig is inkabb a gorogok fordultak az oroszokhoz (lasd S300 beszerzese)...de pl most allitolag a torokok kacsingatnak az Eurofighter Typhoon es a delafrikai Rooivalk harci helikopter fele.... -
#19807 Meg sem lepődnék hogyha a törökök zárós határidőn belül orosz technikából szereznénrk be hasonló mennyiséget.