95001
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • dara
    Pedig mintha a Hornet gerincén is lenne ugyanilyen.

• [NST]Cifu
    Yupp, navigációs rádióantennára vagy adatkapcsolatra tippeltem én is, de ilyen formájú antennát legalábbis nem láttam még.
  • dara
    Gyaníthatóan TACAN.
  • Doma #19843

Volt e már?
  • Seaweed
    Pontosan nem tudom e az updgrade resze mert a tobbi kepen is rajta van az atalkitott Mig-29AS-eken. (lehet adatatviteli rendszere...nem tudom)
  • [NST]Cifu
    A második képen minek az antennája látható a kép bal oldalán?
  • Seaweed
    Brazilok atkepzesen:

• Seaweed
    repules kozben(klick a nagyert):
  • Seaweed
    Modernizalt szlovak Mig-29AS:

• Seaweed
    Venezuela kapcsan:

Mi-17v5 muszerfal:

Mi-172 SAR muszerfal:

ezt meg csak ugy erekesseg keppen:
    Szlovak Mi-17 upgrade:
  • modellmaker
    köszi!
  • Seaweed
    Azta megy am az esz osztas a commentekben.....csakhogy ez a felvetel Korzikan keszult es Francia Alpha-Jet-ek vannak rajta..es a felvetel kb 5 eve a neten van.
  • ColdFire
    na még 1, az uccsó :D
  • ColdFire
    plusz 1 a ráadás :D (bakker a 3. milyen közel volt:)
  • ColdFire
    wow 3 a magyar igazság :D (2:21 nagyon durva)
  • ColdFire
    wow2 :D
  • ColdFire
    wow
  • [NST]Cifu
    Jelenleg az F-35A (szárazföldi üzemeltetésű, hagyományosan fel- és leszálló változat) első sorozatpéldánya elkészült, ennek tesztelése folyik, illetve az alacsony ütemű sorozatgyártás már megy ugyanezen alváltozatnál.

Az F-35B (rövid, ill. helyből fel- és leszállni képes változat) komoly túlsúlyal küszködött, ezt végülis a hírek szerint megoldották (igaz részben gordiuszi csomó módjára, tehát az eredetileg tervezettnél könnyebb anyagokból gyártanak majd bizonyos alkatrészeket, illetve csökkentik a belső fegyverteret és a hasznos teherbírását a gépnek). A jelek szerint "megmenekül" az angol megrendelés, az "ár" az F136 hajtómű továbbfinanszírozása, amelyben a Royce-Rolls érdekelt. Az első sorozatpéldány várhatóan 2008 elején készülhet el, és valószinüleg 2010-2012 között lesz átadva.

A repülőgép-hordozókra szánt F-35C változat prototípusa a le- és felszállási teszteken dolgozik jelenleg, várhatóan 2007 körül készül el az első sorozatpéldány, és 2009-2010 körül lesz átavda.
  • Seaweed
    Hoppaleee...ez meredek.... (eleje mas...az ra van vagra azkulon itt lathato)
  • modellmaker
    aham. köszi.
  • Seaweed
    Szeressem a Rafale-t is...azert latszik am hogy jokis konstrukcio...full megrakva is (6 GBU-val) milyen szepen szall le, es nem valami nagy az allasszoge sem!
  • Seaweed
    Halad elso szeriapeldanyok keszulnek mostansag...
  • Seaweed
    Rafale
  • modellmaker
    JSF program hogy áll mostanában?
  • Seaweed
    o is tudja hogy kell elni!
  • Seaweed
    http://www.patricksaviation.com/videos/airdaniel/875/
  • Seaweed
    http://www.patricksaviation.com/videos/en52/876/
  • Seaweed
    Tokeletesen talalo az egyik komment:

Lucky Bitch
  • Seaweed
    Ne ulj be egy kek angyal moge ha puha vagy
  • Seaweed
    Hat ez sok deli allamra igaz..igaz ez az olaszokra, de tenyleg leginkabb a gorogokre...en is tapasztaltam magam hogy jobbkezszabaly meg hasonlokat meg hirbol se ismerik...viszont a dudat mint figyelmezteto ezkozt kivaloan hasznaljak...nem ugy mint felenk hogy azzal hangsulyozni akarjak a huyle magyar hogy o mennyire fel van haborodva...
  • SZU
    Igazán gyors tárcsere!
  • [NST]Cifu
    Görögországban én autóval voltam. Azt mondjuk megtanultam, hogy arrafelé a kresz szabályok csak laza útmutatónak tekintendőek. :)
  • harcu
    Görög buszról csak annyit, hogy a buszmegállóban nem áll meg, csak ha utána futsz, akkor a megálló után 100 méterrel felvesz. Kipróbáltuk, tényleg így működött :). Előttünk játszódott le az is, hogy egy turista beleállt robogóval egy lokál nép kocsijának a hátuljába, mert nem tudott megállni. Erre a görög kiszállt, és elkezdte vígasztalni a motorost, hogy semmi baj sem történt, ne vegye a szívére. Szegény robogós nem igazán értette, azt hitte, most lekapják a fejét. Nem ehhez volt szokva.
  • Pluskast
    Az egyik haverom mondta, hogy ma a chat.hu-n a szekeres lesz a vendég. Három kérdésemből eddig egyet sem raktak be, pedig se sértést se szitkot nem mondtam rá, csak nehány egyszerű és kényes kérdést tettem fel....
  • Seaweed
    Ezel szerint csupa-csupa franko cuccuk van
  • [NST]Cifu
    Egy nemrég Ciprusról visszatért barátom mesélt hogy is élnek... hát mediterrán szellemben. :)

Vagyis a busz például úgy közlekedik, hogy ha buszvezetőnek nincs kezdve az utolsó járatra, akkor egyszerűen hazamegy. :)
  • ColdFire
    tudnak ám élni:)
  • [NST]Cifu
    Azok a görög Ciprióták. Az egy kicsit más tészta, nem kifejezetten Görögország. A Ciprusiak vásároltak T-80U-t, BMP-3-at, Mi-35P-t és S-300-at, de még a gyalogosok is különféle AK-74 variánsokkal, PKM géppuskákkal és RPG-7-esekkel vannak felszerelve. Egyébként egyfajta pálfordulás van náluk, mert régebben francia fegyvereket vásároltak (Exocet, AMX-30B2, Gazzele).

[center]

• Seaweed
    Hat eddig is inkabb a gorogok fordultak az oroszokhoz (lasd S300 beszerzese)...de pl most allitolag a torokok kacsingatnak az Eurofighter Typhoon es a delafrikai Rooivalk harci helikopter fele....
  • Bucser
    Meg sem lepődnék hogyha a törökök zárós határidőn belül orosz technikából szereznénrk be hasonló mennyiséget.