95001
-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
#19886 ehhh -
#19885 A Hezbollah fegyverraktáraiban találtak (feltehetően) iráni eredetű TOW pct. rakétákat. Ezek bizonyos helyeken képesek átvinni akár a Merkava Mk.4 páncélzatát is, de kevés ilyen hely van igazság szerint. Egyébként is inkább arra hajtanak, hogy mozgásképtelenné tegyék a harckocsit (vagyis a lánctalpat támadják), majd így már könnyebb préda egy molotov koktélos vagy hasonló támadásnak. -
#19884 Kitudja? :) -
#19883 ..es Z Cargo meg full torzsgyokeres arab! Vagy megse?! -
Ren #19882 Szvsz a Merkava jobban (de legalább annyira) páncélozott mint az Abrams, és azért azokat sem "könnyedén" szokták kilövöldözni RPG-vel irakban. A mostani konfliktust megelőzően meg csak olyanokat lehetett hallani, hogy 50-100kg robbanóanyaggal semmisítettek meg Merkavát, RPG-vel nem nagyon. -
#19881 Hezbollahot ejtik arabul Hizbullahnak...
Katt, első sor. -
dara #19880 Na ebben azért ne legyél biztos. -
bgabor #19879 Már a Hezbollah-ra gondolsz?
Hogyne, városi harc esetén egy szovjet RPG-vel simán. -
#19878 A Hizbullah-nak van olyan fegyvere amivel ki tudják ütni a Merkava rétegelt páncélját?
Üdv! -
#19877 Tegnap jutottam oda, hogy az atomfegyverek sorozat következő részét befejezzem jó két hét után, és elküldjem lektorálásra. Szóval továbbra is kutyául állok szabadidővel. De egy rövid szösszenet talán belefér egy-két napon belül. -
StarFist #19876 Cifu, rittyenthetnél ide valami hosszabb írást az S300-as légvédelmi rakétarendszerről (képességek, üzemeltetési tapasztalatok stb). -
#19875 Kb 10x halgatom vegig...de meg mindig fetrengek a rohogestol! ROTFLMAO
(Most csinalom FR-el csengohangnak telomra....) -
#19874 Aaah keszvagyok...elbasztam :D -
#19873 lol :D -
#19872 abszolut mivel ugyanide mutat:D de gondolom
"Ohh Fuckit! FOX3"
edit: Szóval akarod mondani LOL nagyon a zene:D -
#19871 Kicsit OFF de a zene mindent meger! -
#19870 Linuxot (is) használ majd az amerikai tengerészet P-8A repülőgépe -
neuro #19869 ez fake
se torkolattűz, se lőporfüst és a hang is csak alá van téve :) -
#19868 A hang egyáltalán nem stimmel, egy nagy kaliberű pisztoly akkorát szól zárt térben, hogy fülvédő nélkül az ember pár pillanatra elveszti a hallását. -
#19867 hát lehet, nem probáltam még :D -
#19866 http://video2.ifun.ru/iFun_RU_Pridurok_s_pistoletom.wmv
Ha a főoldal jönne be, akkor link másolása, beillesztés.
Szerintetek:
Ilyen hangja van egy pisztolynak (zárt térben akár)?
Ilyen hülye pofát vágna a kamerának, ha valóban elsülne a kezében? -
#19865 mert nem meglepo...hanem szgyen ami nalunk megy partol es ciklustol fuggetlenul! -
#19864 aham. miért nem csodálkozom én ezen? -
#19863 Természetesen idézőjeles értelemben. :)
Eladni akarták nekünk, viszonylag korrekt áron, ha jól hallottam. Minket nem érdekelt. -
#19862 ránksózni? anniyra rossz állapotban voltak? vagy ez idézőjeles? -
#19861 Szigoruran a katonapolitikai részét tekintve tényleg eléggé felkészületlen.
Kezdve ott, hogy szerinte hollandiának nincs szárazföldi hadserege... Nos legalábbis honlapja van. Eszerint pedig a honvédelmi miniszter hiresztelésével ellentétben él és működik a hadseregük. Mellesleg emlékeim szerint talán éppen a Hollandok próbálták anno ránksózni régebbi Leopard 2 harckocsijaikat, de még így is maradt nekik 110db Leo2A6-osuk... -
#19860 http://origo.hu/vendegszoba/20060731szekeres.html?pIdx=2
Egy ekkora barmot miniszternek, apám! -
#19859 csúcsteknolodzsi:) -
#19858 a műszereket nem találtam, majd máskor -
bocs ha nagy lesz a kép :S -
kiskorúbézoltán #19856 Nem , soha nem tapasztaltam ilyesmit ...
A PS-ot meg csúnyán benyaltam ... -
#19855 nah fater pilota volt migen, majd keresek egy pár képet róla ;) (már mint nem apáról :D)
Kül. itthon kuksol egy mig21 magassági sisak, meg egy 29es sisak, meg egy botkormány (mig-ből, kattintás után), meg még egy pár műszer.
képeket csináljak? -
#19854 Természetesen photoshopolt kép, ilyesmit még az amerikai katonák sem engednének meg maguknak. Vagy igen? :D -
#19853 (azontul hogy kilometerekrol latszik hogy photoshop muka) -
dara #19852 És ráadásul még vándorol is. A folyamatos fejlesztés szépségei.
Egyáltalán nem lepődnék meg rajta, ha a szlovákok egy régebbi verziót kaptak volna. -
#19851 az egy dolog. ha szlovákok olyan technikájú cuccot tudtak megvásárolni amihez akkora batár antenna kell, akkor oylan lesz rajta. :D -
kiskorúbézoltán #19850 A'szem az első angolul tudó ruszki csúnyán felrúgdosná a kevlárját a s*ggébe ... -
#19849 Baaar a ahogy nezgetem a kepeket a legtobb 18-ason mar mas forma kesantenna van!
-
#19848 Köszönöm, akkor a kérdés megválaszolva. -
#19847 F/A-18-on az tenyleg a TACAN antennaja: