Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam II
KÖSSZ.
Szerintem tök jó dolog az Airsoft de ,én se tudom néha eldönteni ,hogy a fegyver amit egy weblapon látok igazi vagy Airsoft.

cifuatwork
Egy nem túl jó kép.
Airsoft-os oldal különféle hordszíjjakkal - az M4A1 esetén "körbetekerõs" megoldással
Airsoft M4A1 sima karabineres megoldással

OFF:
Kegyetlenül ellep mindent az Airsoft, bármilyen fegyverre való rákeresésnél folyton airsoft oldalak jönnek be, akkor is, ha a keresés kritériumai között szerepel a "-airsoft"...

Adam II
Hogy kell befûzni a szíjat egy M4-be? Mondjátok meg vagy küldjetek képet légyszi!

ghost cb
wtf?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Nem mindegyik...

A tipikus keep smiling példája 😊))

cifuatwork
Király képek!

cifuatwork
LoL!!!
Nem látom a fától az erdõt... 😊))
Annyira az orosz ill. orosz alapú rakétákra koncentráltam (elsõre gondoltam a lengyel GROM-ra is, de egy olyan képet sem találtam róla, amelyen ilyen célzó lett volna), hogy nem is néztem rá egyetlen Stinger képre is.

Szóval itt a bizonyíték: FIM-92A Stinger

Turkálj egy kicsit a ny-abbi motyók közt . 😊

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

[NST]Cifu
Upsz, csak most látom az üzenetedet 😊))

Annyi biztos, hogy valami fejlesztett Igla, de az irányzótávcsõ (?) tényleg furcsa...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Ugyan kissé minimalista, de kontárnak azért nem nevezném - sehol sem írják a B-29 ismertetõnél, hogy a képek az Enola Gay-t ábrázolják 😊)

Punker
innen de ezek szerint elég kontár oldal

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[NST]Cifu
Nem tudom honnan van a lenti kép, de az Enola Gay nem sima B-29 volt, hanem egy spéci, direkt atombomba hordozására készített változat (amelybõl eredetileg 46db-ot építettek, és a tipusjelzésük B-29-XX-MO volt (az Enola Gay B-29-45-MO, a Bock's Car B-29-35-MO)).

Punker
akkor átvertek 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[NST]Cifu
Az #1512-es kép nem az Enola Gay-t ábrázolja, az ugyanis így nézett ki:

Az Enola Gay a Hirosimai bevetésrõl visszatérõben...

Punker

[NST]Cifu
Gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, csak a C verziónak sokkal rövidebb a csöve, és az elõágy mérete. 😊

De ha most azt vesszük, hogy kinézetre melyik jön be, nos akkor nekem jelenleg ezek:

HK G3A3

Steyr AUG A2 HBAR

Punker
õ dobta le ezt:

Punker
Legénység: 10-14 fõ
Motor: 4 db Wright R-3350-23, 2200 LE
Sebesség: 572 km/h (9150 m-en)
Fegyverzet: max. 12 db 12,7 mm-es Browning géppuska, 1 db 20 mm-es gépágyú, max. 9070 kg bomba
Súly: 33600 kg (üresen); 54500 kg (harckészen)
Csúcsmagasság: 10240 m
Hatótávolság: 5200 km
Fesztávolság: 43,08 m
Hossz: 30,20 m
Magasság: 8,47 m

G36K és G36C

Punker
a K szebb

G36C

G36K

videó

Hmm hmm igencsak bátor ország lehet az (ráadásul még szomszédos is 😊, amelyik Kínát hergeli... 😊

cifuatwork
Április bolondja dolgozik keményen, eddigi termése:

-a www.hkpro.com hirei szerint megsem a G36-bazisu XM8-at rendszeresiti - reszlegesen - a kioregedo M16/M4-esek helyett a US Army, hanem a gazdugattyussa alakitott HK M4-et, mert igy a meglevo M16 alkatreszek (pl. pottarak) tovabbra is felhasznalhatoak lesznek.
Viszont ami igazan ujdonsag, hogy a loszert (.223 Rem) viszont lecserelik a 6,8x43 mm Remington SPC-re. Ez gyakorlatilag csak csocseret jelent a HK M4 attervezese soran.

Az elso szallitasok 1 ev mulva varhatoak.

Nagy kerdes, hogy a NATO tobbi tagallamanak is kovetnie kell-e a jenkiket a .223 Rem loszerrol valo atallasban.
A Bundeswehr G36-osainal is csak csocsere kellene ehhez, de ez mar csak spekulacio.

A HK tehat nagyot szakit, de az amerikai konzervativizmus ugy tunik ismet gyozedelmeskedett az XM8 bukasaban.

Forrás: Gvass1 (a Kalibar magazin fõszerkesztõje) @ Index.hu fórum

Ami tény: a HK M4 valóban létezik - ami nem: az US fegyveres erõi még nem döntöttek...

-Taivan bejelentette, hogy ballisztikus cirkálórakétát (sicc! - Cifu) tervez rendszerbe állítani, amelyekkel csapást mérhetne Kína belsejébe is. Kína ugye amióta Taivan elszakadt, a kis sziget visszahódítására készül - most viszont Taivan úgytünik ellentámadásba megy át.

Forrás: AP hírügynökség

Eleddig ennyi a katonaiakból 😊

Nekem valami Igla-változatnak tûnik, de az optika kicsit megkavart.
Emberek, milyen rakétával gyakorol ez a muki?
http://www.kavkazcenter.com/eng/photo/amir_khattab/page4.shtml
cifuatwork
Már volt anno...

ghost cb
Azér ez sem rossz pilóta:

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

cifuatwork

Ki adta ki ezt a parancsot?
Anglia elvárja, hogy mindenki teljesítse a kötelességét!

cifuatwork
Az a valóságban elég érdekes lenne, mivel mûholdak/ûrhajók irányítóprogramjai minden esetben egyediek, szóval csak ezen programok birtokában lehetne átvenni felettük az irányítást.

Mondjuk az USAF tudtom szerint sima Windows változatokat használ egy tikosító hardware kulcs mellett.

http://www.sg.hu/cikk.php?cid=31666

errõl az jutott eszembe, hogy sci-fikben rendszeresen ugy szednek le ûrhajókat, hogy behatolnak a számítógépes rendszerükbe, és megbénitják
mivel biztos hogy müholdon át is elérhetõek ezek a rendszerek ez komoly valós veszélyt jelent...

az

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Az "airsoft" az a mûanyaglövedékes légpuskaszerû dolog ?

Az a "piros vacak" egy piros szigszallaggal betekert lángrejtõ .

[NST]Cifu
Mint említettem pl. Chicago-ban a légiparádékon a gépek a toronyházak között repülnek el. Van ilyen is. Szóval szerintem nem fake.

Punker

románok csak azzal lõnek 😊 mint ravaszban a kannabiszifjak 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Adam II
A fegyvere végén az a piros vacak pont olyan mint az airsoftokon van.

Adam II
Höhö bár ott lettem volna abban a házban tapadtam volna az ablakra!!!!

Tikal
de talán volt rá engedélyuk hogy benézzenek az ablakokon.. 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
de ez nem egy parancsnokság, hanem egy lakotömb, tehát civilek laknak ott. És nem mondtam hogy fake, hanem kérdeztem 😊 Kérdeztem azért mert ugye ilyen parádékon álitolag marhára ugyelnek a biztonságra, persze lehet hogy csak jó szögbol van fényképezve....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[NST]Cifu
Mitöl lenne fake? Attól, hogy házak felett repül? Egyes amerikai légiparádékon állítólag a toronyházak között repülnek el olykor... 😊

Tikal
na de ez fake? mert az oldal ahol találtam nem irta, svájcban készult,egy légiparádén...

[NST]Cifu

[NST]Cifu
Na, ha már ekkora a csend, akkor egy kis kép:

Meg egy link: Képek nukleáris kisérleti robbantásokról...

[NST]Cifu
Ezt inkább lekicsinyítem, mivel egy 'picit' nagy a kép...

Ezt írta Grenzjäger:
na ez még tuti nem volt:
Román bakák Kandahar/AFG/-ban telcsiznek

és a háttérben uraim ez nem aqz ami zászló!!!
HANEM BIZONY AZ ÁRPÁDSÁVOS LOBOGÓ