95001
-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
#20296 visszarúgás miatt van, ellensúly (aszem) -
#20295 a torony hátulján mik azok a lelógó láncok golyóval a végükön? vagyis milyen célt szolgálnak? -
#20294 Érdekes, a harckocsitól kissé elütő szerkezet egy Merkava Mk.4 tornyán:
-
http://www.patricksaviation.com/videos/patrickdanielle/932/ -
#20292 Már vizsgálgatom is. Van pár nehzen azonosítható típus is. -
kiskorúbézoltán #20291 Le is mentem , THX ! -
#20290 LTV A-7E Corsair II - flown by Cdr. Weston H. Bing, VA-113 'Stingers', USS Ranger, 1970. -
kiskorúbézoltán #20289 Na végre , THX ! :) -
dara #20288 E -
kiskorúbézoltán #20287 Vááá !!! Azt tudom , hogy A-7 de melyik változat ? :DDD -
#20286 Vought A-7
Szerk.: megelőztek... :))) -
#20285 A-7 Corsair II csakhogy szépen legyen leírva a neve:D -
kiskorúbézoltán #20284 Ez melyik ? -
kiskorúbézoltán #20283 Hmm , és mi van ha nem butítottak rajta semmit ? A ruszkik $-ért eladnak mindent , volt már rá nem egy példa . Az amik meg otthon elsírhatják magukat a szenátus előtt , hogy még több , még újabb fegyverek kellenek mert lám az ellenség is korszerűsített . Mindenki jó jár . Vagy sántít valahol ez a gondolatmenet ? -
#20282 Off mert szep:
-
#20281 Felteszem ugyanúgy, ahogy többi export orosz fegyverben, itt is egyszerűbb, kisebb teljesítményű elektronika van jelen. A radar maga egy dolog, de például nem mindegy milyen az elektronika ami kiszolgálja azt, valószinüleg bár képes ugyanannyi célt követni, de például radarzavarásra érzékenyebb, mint az "eredeti" orosz változat. -
#20280 Hatakkor most mar jo lene tudni mi is a "butitas" az E-n. Adtak volna hozza csak R-60-ast vagy mi?! -
#20279 A MiG weboldala szerint a MiG-31E az RP-31E Zaslon radarral van felszerelve, ez valószinüleg a Zaslon butított változata, bár az adatok alapján a főbb tulajdonságai (mint pl. a követhető célok száma) nem változtak. -
#20278 Hat akkor biztos a fazisvezerelt lokatoron sporltak volna...de pont az a nagy erenye a tipisnak.
-
#20277 Nem hiszem, hogy propagandafogásból készített volna a MiG iroda egy prototípust belőle. A MiG-31E egy butított változata volt a MiG-31B-nek, így biztos, hogy a "kényes" technológiák kimaradtak volna belőle, és kevésbé hatékony megoldásokkal pótolták őket. Ha jól rémlik például Irak és Líbia érdeklődött utána eléggé komolyan, de a fegyverembargó miatt a fejlesztése derékba tört.
[center] -
#20276 En ugy emlekszem azt nem adtak el senkinek...inkabb az csak valami propaganda fogas volt nem?! -
#20275 Ha jól rémlik már az 1990-es években volt egy export MiG-31 változat, a MiG-31E, amelyet végigutaztattak a Föld körül. :) -
#20274 MiG-31-esek exportra
Iran:
-
kiskorúbézoltán #20273 Kívülről mint optikai tuning vagy belülről a cső ? -
LizardX #20272 Tisztelettel érdeklődöm, van-e olyan kézi főfegyver, aminek krómozott a csöve? Nem krómötvözetű acélra gondolok, hanem króm bevonatra. Előre is köszi! -
#20271 Igaz. -
dara #20270 Lehet tévedek, de mintha a B-2 Spirit-hez nem sok köze lenne a Lockheed-nek. A Northrop(-Grumman)-nem annál több. -
kiskorúbézoltán #20269 Csíííííter !!!
Pedig olyan jólesett belekötni ... -
#20268 NE kételkedj magadban
u.i.: csak hjogy megnyugtassam a kiskorú kicsi lelkedet javítottam mert rájöttem mekkora faszságot írtam:D Pont az ilyenek miatt -
#20267 a sok jo sör...persze ez igy rendben van! inkabb a sör mint a tiszta ertelem -
#20266 aham. köszi! -
kiskorúbézoltán #20265 Bocsesz !
Nyilván az agyamra ment a napsütés , esküszöm az elöbb még Northrop-ot olvastam ! -
kiskorúbézoltán #20264 Nekem Lockheed Martin rémlik ...
A Northrop SR-71 Blackbird vagy a Northrop U-2/TR-1 olyan hülyén hangzik , nem ? -
#20263 A Lockheed-nek volt egy speciális tervezőrészlege különböző spec gépeket terveztek és gyártottak
(általában szupertitkos specifikációjuakat). Pl nekik köszönhető az SR - 71-es blackbird és af F-117-es valamint a b-2 spirit gondolata is.
Bővebb info azinterneten -
#20262 aham. mi az a Skunk Works? -
#20261 Ezt en nem tudom..de ha jol tudom a Skunk Works ott szekel tehat tuti "valami" van ott...ha mas nem az uj fejlesztesu dolgok... -
#20260 ezzel kapcsolatban: van is ott vmi vagy már csak csakazértse mutatjuk meg? -
#20259 Nah mar igy jol felsultem(gyanus volt..amugy is hogy Agresszorok mintha a Nellis-en szoktak volna lenni...nah de mind1...ez van....) az azonositassal akor lassuk mik a latnivalok a Holloman-on tenyleg:
hat jol el van dugva minden...eszakon par QF-4-es lathato...
toluk delnyugat fele egy arva F-104....
ilyen szep dobozokban allank a lopakodok (mar ha nem a kozelkeleten vannak epp vagy europaban)...
...
-
#20258 Nah franko..jol megkavart egy utcanev a bazis melett! ugyanis ez a Nellis AFB...es a Holloman mashol van!
Ez a Holloman bazis:
-
#20257 Area 51....igen az a bizonyos!....de kar is tovabb zoomolni...gondosan el van rejtve minden a kivancsi szemek elol....es csak par utasszallito meretu gep all itt-ott a bazison...