95140

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Nem is szeretik.
Már évek óta próbálják leváltani az M16/M4 családot lásd XM8 ,SCAR
A SOCOM elvileg már SCAR-t használ M4 helyett.
-
Ergo megbízhatatlan. Nyilván el tudod képzelni milyen szar lehet ha tűzharc közepén akad el és esetleg csak a fegyver szétszedésével tudod orvosolni a problémát ami túl sok időt és pepecselést venne igénybe ami egy tűzharcban nem kívánatos dolog. -
etnies #20673 de ezt eddig vhogy mindig sikerült megoldani az amicsiknak és ők több helyen használják mint a magyar katonák használnák.
-
Sokat kell tisztítani különben elakad mert kényes a porra a sárra meg mindenre ami belekerül az apró alkatrészek közé. -
etnies #20671 Az M16/A2 A3 A4 sztem simán jó választás lenne,ha végre egyszer odajutnak hogy lecserélik a fegyverek 1 részét.
mi a baj velük?
-
Cnut #20670 Igazuk van! Egy lőszer jelentsen is kisebb egészségügyi veszélyt!
-
Cat #20669 Ólommentes golyó, "durranáslight" robbanófej...
Környezetbarát fegyverek fejlesztésén munkálkodik egy nagy brit hadiipari cég: ólommentes golyón, zajmentesebb robbanófejen, zöld rakétán.
Az ólommentes golyókkal - mint a cég, a BAE Systems közleményben fogalmazott - az a cél, hogy kevésbé szennyezzék nehézfémmel a környezetet, és kisebb egészségügyi veszélyt jelentsenek az emberekre.
A halkabban robbanó töltetekkel a zajszennycsökkentés a cél, a biológiailag lebomlani képes robbanószerekkel a környezet védelme, a füstszegényebb gránátokkal pedig a levegő tisztaságának megőrzése - adta hírül a The Sun című brit lap.
A Fegyverkereskedelem Ellenes Hadjárat nevű szervezet szóvivője, Symon Hill nevetségesnek minősítette a fejlesztési terveket. -
nem gyenge
-
kicsit varacskosdisznó beütés:) -
Az MQ-9B (ex-Predator) hivatalos elnevezése Reaper lett. A Predator marad a tisztán felderítő/célmegjelölő változatoké, a Reaper lesz a felfegyverzett változatok jelölése.
[center] -
Ami a gázállarcot illeti, egész arcot befedő gázálarc véd igazából a könnygáz ellen, hiszen az a szemet is ingerli. De egy aktív szűrős munkavédelmi maszk is több, mint a semmi. -
SZU #20664 Ugyanmár. Gumilövedék... Azok a rendőrök örültek volna a legjobban, ha közéjük lőhettek volna gumilövedékkel... -
harcu #20663 Meg a gumilövedék ellen az sem véd... -
Nem kell az utcára menni hőbörögni, és akkor nem kell a gázmaszk se... -
-

-
miután se tv-t se online hírlapot nem olvastam az este csak most olvastam mi történt fél 11 után:) Sorry rossz dologgal vicceltem. Éljen a tájékozatlanság:)
Valóban csak munkahelyi viccnek szántam hisz : holnap gázálarc holnap munka -> büdös a munka kell a gázálarc...
Na mindegy szar a vicc ha magyarázni kell:)
Cheers. A rendőröknek meg jobbulást. -
talán mert nincs ebben semmi vicces. -
Látom nem fogod a poént:D -
nem bírta a terhelést a szárny? -
SZU #20655 Nem pont haditechnika, de itt mi történhetett?
-
mert a karhatalomtól minden kitelik, de ebbe ne itt menjünk bele. -
Nem a keresésre gondoltam:D Hanem hogy miért van szükséged gázmaszkra:D -
SZU #20652 Az, egyébként mexikói fegyveres erők és a HK G36 licenszt megvették, s abból lett ez a saját fegyverük. -
csak nem dobnak ki pénzt azokra :( -
A vezénylő zászlós egy viszonylag új jelenség a HM berkeiben, nyugaton egy ideje már bevett gyakorlat (pl. Chief Master Sergeant / Chief Master Sergeant of the Air Force / US Army, stb.). A fő feladata a vezénylő tisztek és a tiszthelyettesek ill. a beosztott állomány közötti megfelelő kapcsolat biztosítása. Ő figyeli a beosztott állományt, tesz javaslatokat a velük kapcsolatos személyi ill. előmenetellel kapcsolatos kérdésekben, és ő képviseli az érdekeiket. Nyugaton olyan megbecsült a poziciójuk, hogy az alacsonyabb rendfokozatú / fiatalabb tisztek is előre tisztelegnek nekik. -
Egyenlőre csak az "új" spec. egységnél susmusolnak M4A1-ekről. Ha lesz belőle valami. De amúgy maga a fegyver terén egy M16 nem igazi előrelépés szvsz egy AK-63-hoz képest. A kiegészítők azok, amik jelentenek/jelentenének valamit. -
ő ért hozzá nem én. -
Mivan büdös a munka?
(no offense de nem lehetett kihagyni:D) -
Thanatos #20646 :DDDD
-
Cifu gázmaszkokról infot plz, holnap vennem kell egyet. -
dara #20644 Magyar és jó szar (mármint azs AMD). Szerencsére ki is dobták mindet a picsába. -
Az AK-k sem rosszak, ha van rajtuk egy szereléksín. Egy holosightal vagy mondjuk egy kis nagyítású távcsővel az sem volna rossz választás. -
az összes G36 behajtható, ez szerintem a C-nek valami mutációja. -
G36 vagy Aug. Beépített optika miatt szerintem jó fegyver. Előbbin van 1-es, 2-es lövés és sorozat is. Aug-nál beletelne egy időbe, míg a katonák megszoknák a kétállású elsütőbillentyűt, de a bullpup kialakítás és a hosszú cső miatt ideális fegyver. -
A kérdést passzolom, de a G36 szimpi. A válltámasz elég érdekes. Úgy tűnik, hogy behajtható, de van rajta egy rögzítő gomb is, mint az M4 betolható válltámaszán. -
H&K vagy Sig ami szerintem jó lenne. -
Ren #20638 Jaja, ha már mindenáron amerikai fegyver, akkor inkább M4, de itt van egy csomó európai modell amik ugyanolyan jók, vagy jobbak. Tényleg pl a Steyt AUG, G36, FAMAS, M4 mezőnyből melyik lenne az optimális? -
M16? van a világon annyi jó fegyver és pont azt a sz@rt ajánlod? vagy ez valami vicc? -
Lehet hogy hülyeséget mondok de az m16a2 abszolút nem jó fegyver.
(nincs full auto, gyakran kell tisztítani, túl hosszú)
Az AMD legalább magyar.