95001
-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
#20936 Bocs csak kiváncsi voltam mi a véleményetek. -
marcio mela #20935 Ez a felvétel egy szerkesztett, bizonyítandóan a lázadók hülyeségét.
A kivágásnak más oka is lehet.Nem kell rossz szándékot feltételezni. -
AKSURV #20934 Az is szerkesztés, ha valamit leveszel egy képről, és az ez által furcsává válik. -
marcio mela #20933 Ez a felvétel egy szerkesztett, bizonyítandóan a lázadók hülyeségét.
Nem.Ha azt mondod,hogy ez csak egy része a teljes képnek amin látható egy lyuk a falon akkor minden OK.Csak ezen a képen az nem látszik és így tényleg hát elég furcsa ahogy az alany céloz és mintha arra készülnének,hogy 1 méterről belelőjjenek a falba. -
kiskorúbézoltán #20932 Szerintem hanyagoljuk itt - ebben a topikban - ezt az Anettkás témát ... -
dara #20931 Igazából azt sem értem, hogy Anettka mit akar megtapasztalni odafennt, ha a Földön is súlytalan.
Ami viszont teljesen érthetetlen, az az, hogy Magyari Béla asszisztál neki. -
AKSURV #20930 Valamelyik regimentben benne van a teljes kép. Hiányzik a kép bal fele ott van falon a lyuk. Ez a felvétel egy szerkesztett, bizonyítandóan a lázadók hülyeségét. -
#20929 1.: Anettka szellemi szinvonalának és az általa gerjesztett bulvármédia-hajcihőnek ez való. Előadhatja magát pilótaoverálban, és szerepelhet. A média meg megeszi...
2.: Az egy dolog, hogy a MiG-31 repülési csúcsmagassága 20km, de aféle 'ugrást' lehet végezni vele. Ez az SS1-hez hasonló parabolapálya, így elérhető akár 30km-es magasság is.
3.: A világűrtől ez még mindig marha messze van... -
marcio mela #20928 Bulvár=kacsa.Elég megnézni a Wikipediát.A világűr határa a Kármán vonal ami a tengerszint felett 100 km vagy 62 mérföld.Ez volt a kitűzött cél az Ansari X Prize-ban.Ő nem megy az űrbe.De ez egy másik topicba való.
-
kiskorúbézoltán #20927 "20 ezer km fölé" , hmmm , odáig tényleg nem ... :DDD -
#20926 Anettka megint talált kifogást arra ,hogy ne menjen az űrbe mert "technikai" okok miatt csak sztratoszférarepülésre tudják elvinni méghozzá egy MIG31essel.
Anettka felháborodott azon ,hogy az egyik bulvármagazinban azt írták ,hogy a MIG31-es nem tud 20 ezer km fölé menni ami igazis mert a csúcsmagassága 20600 m. Anettka azt állítja őt a gép 30 ezer méter fölé(!!) fogja vinni és a MIG-ek már a hatvanas években is tudtak 30 ezer fölé menni.
-
Ren #20925 Az a baj, hogy az ominózus ablakot lehet befalazottnak is nezni meg nyitottnak is. Ettől függetlenül az ilyen képek 95%-a beállított kép, nyilván sokkal egyszerübb (és veszélytelenebb) így egy jó képet összehozni, mint amikor igazi akció zajlik. -
marcio mela #20924 Nekem az egy befalazott ablaknak látszik.Ez csak egy beállított kép.Valahova odatették a csövet,3 ember odaállt mintha csinálnának valamit aztán kész.De ha ez egy fotósorozat része akkor a többi képből kiderülhet,hogy tényleg akció közben készült.De szerintem is a falat lőnék.
-
#20923 nem, a békejellel jelölt loál :d -
marcio mela #20922 A pirossal jelölt?
-
#20921 Jogos az öt pont. Nálam az volt gyanus, hogy rézsutosan felfele lőtt vele, ami a Javelin-re jellemző. Akkor talán világítótöltetet lőtt ki a Carl Gustavval... -
kiskorúbézoltán #20920 Ez meg a Javelin
-
kiskorúbézoltán #20919 Ez itt az M3 változat
-
kiskorúbézoltán #20918 Javelinhez egy pöttyet vékonyka a cső , nem ? Meg a cső vége is valami gránátvető féleségre jellemző inkább . Keresek képet . -
#20917 Vagy esetleg Javelin. Nem mernék biztosat mondani. -
#20916 Ha megnézed, a kép bal oldalán egy "ablak" van a falon, a HSN löveg csöve arra mutat. -
kiskorúbézoltán #20915 elő->első -
kiskorúbézoltán #20914 Az elő egy Carl Gustaf lenne ? -
SZU #20913 Te Cifu! Ezek most a falba vágnak ajtót ilyen közelről? =) -
SZU #20912 Új generációs álcafestés. =) -
-
SZU #20910 Na, akkor csak jó helyen keresgéltem, csak nem az alkatrészlistában kellett volna nézelődnöm, hanem a how to use résznél! =) -
#20909 A1 hogy ha pontos akarsz lenni. -
#20908 Ha meg már AUG, akkor itt van egy szép metszeti kép. A mellső markolatban van egy rugó, ami fix helyzetben tartja. Ha el akarod fordítani, akkor lefelé kell húzni a rugó ellenében, és a kívánt irányba fordítani. -
#20907 Ez alapján a B a cső rögzítőgombja. Ebből nem sokat tudok kivenni, de szerintem ha a felhúzókart hátsó helyzetbe húzod és elfordítod, akkor csak a gomb benyomásával lehet visszabillenteni. -
SZU #20906 Itt nem látni egyik gombot sem...
www.steyraug.net -
#20905 Ez egy Airsoft Steyr AUG replika:) -
#20904 Hmmmm. Ez nem AUG? -
#20903 hát szerintem nem, az airsoft az így néz ki:
-
marcio mela #20902 Próbáld tükörből nézni.Vagy nézd meg ezt.
-
#20901 a másik oldaláról is mutatsz képet akkor megmondom :) -
marcio mela #20900 Oh találgatások!Ha kell elküldöm a leírását a fegyvernek mert németül van és nem értem.A kép meg innen van.Remélem nem airsoft. -
SZU #20899 Szerintem is így van! -
#20898 Az én tippem, hogy a B a mellső markolat állítására van, az A pedig a felhúzókar és a zár hátrarögzítésére. -
marcio mela #20897 A két bejelölt gomb mire való?