95001
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • [NST]Cifu
    Valószinüleg csak 'jelzi', hogy nála fegyver van, és célkeresztben van. Nem fog tüzet nyitni nyomós ok nélkül a kínai oldal felé. Már ha nem tökhülye. :)
  • ColdFire
    az most igazábol céloz, vagy csak pózol? :)
  • [NST]Cifu

REUTERS/Ahmad Masood
    Afgán katonák egy közös amerikai-afgán hadgyakorlaton Október 22.-én

REUTERS/Nir Elias
    Észak-Koreai katona fegyverével céloz egy, a Koreai-Kínai határ kínai oldalán lévő fotósra, 2006 Október 23.-án.

További képek egy Észak-Koreai partmenti építkezésről, ahol sorkatonák dolgoznak (AP képek).

[center]

• ColdFire
    majdha kihal a mostani moderátor generácio :DDD
    /vicc/
  • Thanatos
    soha...
  • ColdFire
    :P
    nekem is kell, nekem ilyen mikor lesz? :)))
  • Sadist
    Moderátori privilégium :) Youtube ad egy linket, amivel beszúrhatod az oldaladra a videót. Mivel Cifu moderátor ő tud html-t beleszerkeszteni a hozzászólásába úgy, hogy működjön.
  • [NST]Cifu
    Off
    Moderátori jogosultsággal. :)
    On
  • [NST]Cifu
    Amennyire én tudom, a Type 03 a Type 95-el párhuzamosan készült eredetileg, és egy "biztonsági tartalék" szerepe volt, tehát ha a bull-pup Type 95 nem válna be. Miután a Type 95 már nagyon széles körben elterjedt, valószínütlen, hogy Type 03 rendszeresítésre kerül.
  • ColdFire
    wow...

off
    amugy ilyen videokat h teszel be SGre?:P
    on
  • marcio mela
    Igen.Ez az.
    Itt 5.8mm-es.
    Itt az már prototípus és 5.56 mm-es.

• Punker
    nem gyenge
  • [NST]Cifu
    CV90 promo videó:

• Fenrir
    Blitz wheels speak for themselves. Type 03's are one of the hardest Japanese wheels to get. Fortunately we have contacts in Japan to keep them in stock and ready to ship to you! We carry all sizes from 17x7-18x10 for all cars. Please e-mail [email protected] for pricing and availability information. When most people are out of stock, we usually have them!

:D
  • tomcat1
    Egyetértek.
  • bgabor
    Az USA-ban nem demokrácia van, hanem annak amerikai értelmezése.
    Akinek több pénze van, az nyer. A bíróságokon és a választások alkalmával egyaránt. Gyakorlatilag nevezhetjük pénzügyi diktatúrának.
    Magyarországon is pontosan ez megy egyébként. Most már eljutottunk oda, hogy a vezetők a demokratikus látszat fenntartásával sem nagyon fárasztják magukat.
  • kiskorúbézoltán #20960
    Type 03

Egy másik változatban ...
  • kiskorúbézoltán #20959
    Type 03

Egy változatban ...
  • [NST]Cifu
    Miután a kínaiak mindent Type-al jeleznek (sőt, a Dél-Koreaiak és a Japánok is), a kézifegyverektől kezdve a hadihajókig. Szóval a Type 03 nekem nem mond semmit. ^^
  • kiskorúbézoltán #20957
    ???
  • marcio mela
    A People's Liberation Army rendszeresíti a Type 03-at?
  • marcio mela
    Ha az elnökre gondolsz,nos őt választják és maximum 2x választható.Elszámoltatható.Hát hogy is lehetne együtt említeni diktátorokkal!?
  • Punker
    ja nekünk még ennyi se jutott :(
  • Thanatos
    nem, és mielött megkérded egyik másik sem szvsz :D
  • Sadist
    Ha majd ott tartunk, akkor örömmel elmondom a véleményem :)
  • kiskorúbézoltán #20951
    OFF
    Legszívesebben megkérdezném , miért a mieink jobbak ? De inkább hagyjuk , szétoffolnánk a topikot ...
    ON
  • Punker
    én a bugrist szidtam aki vezeti a csürhét, nem az országot.
  • ColdFire
    loál:

"az Egyesült Államoknak jogában áll megakadályozni az antipatikus nemzetek galaktikus terjeszkedését."
  • kiskorúbézoltán #20948
    OFF
    Vajon , ha mi magyarok tartanánk ott , hogy a világon elsőként ilyesmin elmélkednénk akkor is ilyen sápítozás lenne ?
    Ha csak divatból nyomjátok a fújusát akkor nem szóltam ...
    ON
  • Thanatos
    ott a pont :)
  • Sadist
    Ennyi erővel a kommunizmus is demokrácia volt. Mindenki azt mondhatott, vagy csinálhatott, amit akart...Igaz, csak egyszer...
  • Thanatos
    jaj...
  • Punker
    aha persze meg én is demokrata vagyok......
  • marcio mela
    Az USA demokrácia.Hiba diktátorokat felhozni.
  • Punker
    na ez a nem gyenge, lassan utóléri Hitler, Sztálin és a többi jóképességű megalomán f@szságait.....
  • PsyhoApu
    Diliből én is csináltam a seregben, értelme nem volt de őrületbe kergettem a pk-t
  • kiskorúbézoltán #20940
    A, túl sok amerikai filmet láttak
    B, az esetleg elmozdult lőszereket - ami adogatási/töltési hibát okozhat - vélik a helyükre rázni

Szvsz pont az ilyen szokásokkal cseszik tönkre a tárakat ...
  • kiskorúbézoltán #20939
    HSN-nél nem tökmindegy ? :D
    Amúgy valószínűleg tényleg az ablak van magasan mert a lábakat is a legmagasabb helyzetbe vannak állítva , de úgy látszik ez nem volt elég .
  • SZU
    Nekem még az is furcsa, hogy téglákon van a láb. A földre állítva nem stabilabb ez az állvány, mint 3 db. sima kövön?

Bár lehet, hogy a luk a falon magasabban volt, s ezért megemelték.
  • Adam II
    Mindig is érdekelt a katonák miért ütögetik a tárat a sisakjukhoz?