95001
-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
#21016 Az MH egyik lőterén van egy T-34-es, amelyet ezerszer átlőttek már mindenféle lövedékkel. A motorban nincs olaj és hűtővíz, különösebb karbantartást sem kapott az elmúlt évtizedekben. De megtankolták gázolajjal, beleültek, és kiröfögtek vele nyílt térre, hogy teszteljenek rajta valamit az MH haditechnikai intézetének emberei.
El kell ismerni, a II.VH-s szovjet technika sok dologról volt híres és hírhedt, de a strapabíróság terén kevés kritika érhette őket... -
#21015 speciel nem erre gondoltam, hanem a 89esre, az asszem sokáig rozsdásodott kinnt...de javítsatok ki, ha mégsem -
#21014 hát mivel karban van tartva persze hogy müxik -
#21013 Rákészültek a tanklopásra a tüntetők
(tudom, hogy lelkisérülés, de perpill csak itt foglalkoznak vele :))
azért a két aksi, meg a kábelek mellé igazán vihettek volna magukkal egy kanna gázolajat :)
amúgy 89ben is beindítottak egy műemléknek szánt t34est, nem?
hihetetlen ez a ruszki teknecska, kicsit meg kell rugdosni, és már megy is, nemszámítanak neki az évtizedek :) -
#21012 ugyanazt mint 50 éve, kezdve azzal a sci-fi-be illő locsolóautóval -
marcio mela #21011 Rendőreink mit használtak? -
#21010 Léteznek külön rendfentartó erők számára egylövetű gránátvetők.
[center] -
marcio mela #21009 A könnygázgránátot milyen típusu fegyverből lőtték ki?
-
#21008 Ez nem politikai topic, szól a szöveg, majd politizál tovább... ez is szép...
Párszor már kértem, hogy a belpolitikát hanyagoljuk e topicban plz... -
katz #21007 Ez nem a politika topic, ott tessek ilyesmivel agalni.
Kulfoldon dolgozom, de magyar ceg alkalmazasaban. Forintben kapom a fizetesem, de euroban fizetem a szamlaimat, szal csak ne pattoggjal hogy par szaros centtel rosszabul tudod bevaltani a nyaralasra a penzet en tizezres teteleket bukok abbol a penzbol amibol elnem kene. Mindez azoknak koszonheto akik most a magyar politikai elitet jelentik. Felolem loghat az osszes partallastol fuggetlenul. Ugyis csak egy hasonlo esemennyel lehetne oket kipucolni oket az orszagbol. Az mas kerdes, h jo magyar szokas szerint ebbol se lesz semmi es a birka nep otthon tovabbra is hagyja az egeszet ugy ahogy van.
Egy dolgot uzenek otthon azoknak az embereknek, akik most otthon vannak, kint az utcakon. Kitartas.
-
Thanatos #21006 miért közölném? nem kötekedésből irtam az előzőt se..., amugy emg lehet hogy igy van de inkább most hagyd abba mielött elviszed nagyon politika irányba a dolgot :) elhiszem hogy mérges vagy de vezesd le inkább a kispárnán :) -
Cat #21005 hát tudod nemsokára utaznék londonba, és tuti több ezer forinttal többe fog nekem kerülni a kirándulás, mivel esni fog a forint. KÖSZÖNÖM!
(és mielőtt közölnéd hogy örüljek hogy ki tudok menni, közlöm hogy fapados járattal 15e ft oda-vissza, mivel akció volt az easyjetnél) -
Thanatos #21004 lehet vanakit pont ez érdekel :DDD -
Cat #21003 Te utaznál a közeljövőben Budapestre, ha a külföldi sajtóból tájékozódnál?
Hány vendéglátós, szálloda fogja keserűen venni a visszamondásokat? Hány milliárd forint kárt okozott ez nekünk? Hány külföldi alap fogja kivenni a pénzét a magyar cégekből?
:(
BBC
CNN
-
Cat #21002 AFP és AP fotó, megy körbe a világba.
-
fonak #21001 Itt két dologról van szó: egy dolog a békés tüntetés, és más a randalírozás, meg híd eltorlaszolása. Rühellem a kormányt, de teljesen természetesnek tartom, ha most szétverik az Erzsébet hidat elálló tüntetőket... Megint más, hogy a rendőrök és a bíróságok számos túlkapást követtek el, békés embereket vertek össze, az utcáról random összefogdosott embereket ültettek le stb. -
#21000 Te mit csinálnál a rendbontó huligánokkal? Megdícsérnéd őket, amiért ügyesen tudnak tábortüzet gyújtani egy autó, kis benzin, vodka és gyufa segítségével?
Meg akkor már 21k ték is :) -
bgabor #20999 Csak annyira, amennyire a demokrácia része leveretni a tüntetőket a rendőrséggel, és nyíltan,gyúnyosan leszarni amit mondanak, közben olyanokat mondogatni, hogy "tüntetni az lehet, majd megunják" meg "tüntessenek csak, tandíj attól még lesz". -
Thanatos #20998 ott a pont :) -
kiskorúbézoltán #20997 Ne itt politizáljatok , pls ! -
#20996 Valóban, hiszen a véleménnyilvánítás demokratikus formája a kődobálás, kukagyújtogatás, nemzeti jelképek kisajátítása, és a be nem jelnetett tüntetések..stb..
De sem politizálni, sem vitát nyitni nem akarok -
Thanatos #20995 evvan :/
(ui.: azért nem az összes csatornán szurkolnak a rendőröknek :PPP) -
bgabor #20994 A legdurvább az, hogy érezhetően a tahó rendőröknek szurkolnak(TV2).
Dehát itt ugye sajátos demokrácia van, úgyhogy aki másképp gondokodik, azt Gyurcsány levereti a rendőrökkel. -
#20993 azt mondták -
#20992 egyebként mikor állt le??elfogyott a nafta? -
#20991 "A rendőrök néha a vízágyút is bevetik, de még az úttesten lángoló szemetet sem sikerült eloltani, nemhogy a tüntetőkig ellocsolni. "
lol :)
-
Skyflash #20990 Azért az nem semmi, hogy mennyire hülye minden médiaszakmunkás a haditechnikához :(
A legdurvább az m1 riportere volt, aki arra a kérdésre, hogy mi van a terepjárón(duplacsövű gránátvető); közölte hogy ilyet utoljára a 2. világháborúban látott(!!!!!), és valami légvédelmi rakétának néz ki!!!
Természetesen nem várom el, hogy típusszámot és főbb paramétereket vágjon fejből, de azért ez durva volt... -
#20989 T-34 akcióban
-
#20988 értenek hozzá mint mindig :) -
marcio mela #20987 A TV2 Tények-ben azt mondták játéktank. -
Cat #20986 index főlapján is kinn van ez a link.
[i]A Honvédelmi Minisztérium vizsgálatot indít, hogy kiderüljön, hogyan tudták beindítani a tüntetők az Erzsébet téren a tankot, tudta meg az Index. Úgy tudjuk, a tankok olyan állapotban álltak a téren, hogy azt "csak úgy" nem lehetett volna beindítani, sem akkumulátor, sem üzemanyag nem volt benne.
-
#20985 táblát nem sokáig tartott bezúznia :D -
#20984 segítettél is nekik? ha eszed van ezt nem otthonról írtad be :)
-
Cat #20983 http://mf.index.hu/belfold/okt23_tank.mov -
kiskorúbézoltán #20982 Védeni persze , hogy nem véd , szerintem ezt ők se gondolják . A mozgásban meg szerintem nem zavaró . Probléma akkor lesz ha használni is akarják azt a lőszert . -
#20981 védeni semmit nem véd, mozogni meg szerintem igencsak érdekes lehet így, kap 1 golyót az biztos hogy nem fogja meg. -
kiskorúbézoltán #20980 ??? -
#20979 vagy inkább lelövetni magukat..... -
kiskorúbézoltán #20978 Nem , tényleg ez a mániájuk . Szeretnek minél harciasabban kinézni ...
-
#20977 ez az első kép valami vicc?