95001
-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
#21056 Nem:) Csak kiváncsi vagyok:) 1.Tudod nem tünik nekem életszerünek hogy egyesek tank akumlátorokkal rohangálnak ami gondolom jóval nagyobb nehezebb stb és nem lehet a CBA ba kapni.:)2.Meg szerintem ha valaki tud szerezni ilyesmit és tényleg tankot akar lopni kábeleket szerez /ami állitólag ki volt szedve a járműböl/ de üzemanyagot nem visz és 100 méter után kifogy a nafta? Én nem védem őket és nem volt helyes dolog hogy megtették de nekem az nem tünik hihetőnek hogy előre megtervezett dolog volt. Szerintem direkt vagy véletlenül hagyták ott üzemképesen és akiknek arra kellett volna ügyelni hogy ne lehessen elvinni azok most mosakodnak. -
SZU #21055 -
Thanatos #21054 készülsz a köv ünnepre hátha kirakják valahova? :D:D:D -
#21053 Sziasztok!
Keresek valakit aki nagy szakértője a T34 es tankoknak.Az érdekelne milyen akkumlátor van egy ilyen tankban? Mi a mérete, a tömege, elektromos teljesitménye. -
marcio mela #21052 [url=http://www.hirado.hu/cikk.php?id=157593]13 perc 20 másodpercnél azt mondja az alezredes a videon "12 miliméteres vadászfegyver".[/url]
-
SZU #21051 KSK on Humwee -
Thanatos #21050 hát nem ártana :) -
#21049 törölj pls.... -
#21048 Részemről nyugodtan veheted a spongyát! :-))) -
#21047 A belehajtás meg nem a józan észen múlott, hanem pár liter gázolajon... -
#21046 Miért ennyire nehéz egyesek felfogása?
Szépen tagoltan: Ez a topic nem polidili vitatopic. Muszáj megint hsz. törlési rohamban kitörnöm, hogy elég egyértelmű legyen? -
#21045 Arra bőven elég volt a TV-székháznál történt "békés" tűntetés is! Hamar felejtessz! Ott is a zsaruk voltak a hunyók, mint most, mi??? -
bgabor #21044 Hát persze. A baloldali média (azaz a magyar média 75%-a) sokmindent kitalál.
Talán jobb lett volna, ha a tüntetők a T-34essel belehajtanak a rendőrök közé, akkor végre komolyan venné őket hiteltelen miniszterelnökünk. -
#21043 Ha hagyták volna ugyanúgy megtették volna mint a múltkor. Gyurcsány nem parancsol a rendőröknek a rendőrfőkapitány parancsol nekik akármilyen hihetetlen ez számodra. Biztos öregasszonyok meg ovodások nyúlták le véletlen a T34est és dobáltak molotov koktélt ,követ és építettek barikádot. A felvételeken egy öregasszonyt vagy ovist sem látni akit a rendőrök ütnének.
És mindezt azért mert egy másik tehetségtelen politikus görcsösen ragaszkodik a hatalomátvételhez. -
kiskorúbézoltán #21042 Én is ezt hallottam róla . Hogy miért a munkásörségnél ? Passzolom , gondolom a hadseregnek nem kellett . -
dara #21041 Inkább Automata, Magyar, Puskagránát. -
dara #21040 Állítólag ezzel az AK variánssal a legkellemesebb lőni (értelemszerűen nem gránátot, bár lehet arra is igaz). Csak azt nem értem, hogy miért a Munkásőrségnél lett rendszeresítve? -
#21039 Remélem nem gondolod, hogy ennyire végletekben gondolkodom...!? Csak arra mutattam rá, hogy a rendőröknek munkaköri kötelességük volt tegnap az utcán lenni, míg a szembenállók saját döntésük alapján voltak, ahol voltak. Szerintem nekik volt több választásuk....
Amúgy a felesleges brutalitást én is elítélem! -
#21038 földön fekvő embert nem parancsra rugdosnak ha meg igen az se jobb. -
kiskorúbézoltán #21037 A 70-es években volt már szereléksín ? A válltámasz meg nem véletlenül olyan amilyen , a mellső ággyal együtt rúgózottak , hogy tompítsák a hátralökést . -
#21036 Tudod, amikor tudathasadásról beszélsz, akkor gondolokdj el azon, hogy ezeknek a rendőröknek ez a munkahelyük, parancsot kapnak, végrehajtják (valószínűleg megvan a magánvéleményük, de a parancs, az parancs...) namármost vannak munkaköri kötelességeiket, amit ha nem tartanak be a rács túlsó felén találják magukat.
De lehet ez neked furcsa, mert olyan példaképeid vannak, akik be sem járnak a munkahelyükre (lásd pl.: pár képviselő az Országházba...)Ők legalább ketté tudják választani, hogy mikor minek van az ideje... -
kiskorúbézoltán #21035 Találjátok már meg a megfelelő topikot a politizálásra pls , EZ NEM AZ ! -
bgabor #21034 És ez mégis hogy jön ahhoz, hogy brutális kegyetlenséggel szétverik a tömeget, 10en - 15en megrugdossák a földön fekvő tüntetőt? Meg arcbalövik őket gumilövekékel úgy, hogy van aki szem, sőt agykárosodást szenvedett. Ez is nyilván benne van a magyar rendőrség munkaköri leírásában.
Azt is áruld már el, hogy tegnap ugyan hány autót gyújtottak fel, hány ablakot törtek be a tünketők? És hány üveget lőttek be a gázgránátvetővel a rendőrök?
Nehogy már a rendőröket kelljen sajnálni. Tudathasadásos bagázs, egyik nap még tüntet a rendőrtestület a Gyurcsányi "reformok" ellen, másnap meg a parancsára leverik a tüntető öregasszonyokat. Mifféle alakok ezek?
És mindez azért, mert egy tehetségtelen politikus görcsösen ragaszkodik a hatalmához.
Az is eléggé visszatetsző, hogy egy volt kommunista emlékezik meg a kommunista diktatúra 56-os áldozatairól. Ezt még a CNN.com belinkelt cikke is írja. Érdekes, ezt még az amerikaiak is furcsának találják. -
#21033 De könyörgöm, arra is lehetett volna valami normális válltámaszt, markolatot és szereléksínt rakni. -
#21032 nem azért, hanem mert ak alapból van -
#21031 mágyár! :D -
#21030 De rusnya :C -
#21029 Az AMP-69 egy puskagránát kilövésére kondicionált magyar AK-47 variáns.
-
#21028 Puskagránát-kilövő gépkarabély, pardon. :)
Annyira küzdöttem a megfelelő jelző keresésével, hogy szarvashibát vétettem. -
SZU #21027 Biztos valami Automatic Machinen Pistole =) -
dara #21026 AMP géppisztolyról még nem is hallottam. :) -
#21025 Nem ismerem egyik típust sem, de a könnygáz-gránátvető szerintem magyar gyártmány lehet. A tok hátsó része a tárral és az elsűtőszerkezettel egy AK klón, a csőtorkolatra egy kosár van szerelve, amibe a gránátot kell behelyezni. A gránátot vaktölténnyel lövik ki, hasonlóan, mint az AMP géppisztoly esetén a puskagránátot.
A sörétes puska egy sima 12-es kaliberű bock (egymás feletti dupla csöves) sörétes puskának tünik, amihez valószinüleg gumilövedéket használnak. A típusát így ránézésre nem tudom, akár egy egyszerű IZS sörétes puska is lehet, mint amilyen nekem van. -
marcio mela #21024 Ez a link mutat az oldalra.
-
-
#21022 valamit elírtál. -
marcio mela #21021 Itt látható kép a könnygázgránát-vetõről meg a gumilövedéket kilövõ vadászpuskáról.Ezek a fegyverek milyen típusuak? -
#21020 Ha a te kocsitad gyújtanák fel meg vernék be a házad ablakait és dobálnák kővel a családodat és nem jönnének a rendőrök akkor meg sírnál ,hogy hol vannak miért nem csinálnak valamit. -
#21019 a véresszájú fasiszta állat mi? -
SZU #21018 Hát nem tünemény? =)
Legyen ez az utolsó! -
#21017 Közben megy a mozgolódás: Kína tárgyalásokat folytat az oroszokkal, hogy két Szu-33-as, repülőgép-hordozó fedélzetéről üzemeltethető vadászrepülőgépet vásárol még idén, összesen 100 millió dollárért. További 12 gépről rövid távú opció él, de a teljes megrendelésállomány elérheti az 50db-ot is.
Kína hivatalosan 2010-re kíván saját repülőgép-hordozót hadrendbe állítani, az első két gép jövőre kezdhetné meg az első tesztrepüléseket (itt első sorban valószinüleg szárazföldi tesztekről van szó, szimulált fel- és leszállásokra, ahol az ehhez szükséges technológiák fejlesztése és tesztelése fojna).