Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://druglord.buzz.hu/ ;)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
-ez baleseti halál volt?
Miért te mit mondasz K.András? Fizessünk inkább 100 milliót? Akkor már közelítünk a reális összeghez. Egyébként sem õk voltak a felelõsek, szóval ez a mi sok és mi kevés egy emberéletért, szerintem hagyjuk.
Kíváncsi vagyok ha a kint tartózkodó magyar katonák közül 20 áldozata lett volna a balesetnek, akkor is ennyi fizetnének-e? Szóval szerintem nagyon is el van túlozva.
De ha biztosítás az más.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
a családjának persze hogy kevés is még de a másik odlalrol nézve tényleg sok nem is kicsit... egy háborúban ha meghal valaki a családja kap egy levelet hogy miylen hõs volt azt csokolom, ahozképest igenis sok
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Szomorú, hogy meghalt, de ez benne volt a dologban, amit vállalt.
A Magyar Honvédség teljes mértékû kártérítési kötelezettséggel felel Nagy Richárd szakaszvezetõ haláláért, aki szolgálat közben vesztette életét Irakban - közölte a Honvédelmi Minisztérium szóvivõje.
"A kártérítési felelõsséggel kapcsolatos kötelezettségeket a hivatásos és szerzõdéses katonák jogállásáról szóló törvény szabályozza, amely szerint a honvédség, vétkességére tekintet nélkül, teljes mértékben felel azért a kárért, amely az állomány tagjának a szolgálati viszonyával összefüggésben keletkezett" - mondta Matyuc Péter. Hozzátette: a honvédség köteles megtéríteni az elmaradt jövedelmet, vagyis Nagy Richárd utolsó itthoni és iraki fizetését, valamint a dologi és a nem vagyoni kárt. Az Irakban szolgáló katonák még egy külön biztosítással is rendelkeznek, amely szerint baleseti halál esetén ötmillió forint kártérítést kapnak a hozzátartozók.
"A honvédelmi miniszter továbbá 434 ezer forint járulékmentes gyorssegélyben részesítette a családot, és természetesen a Magyar Honvédség állja a hõsi halott katona temetésének költségeit is" - fûzte hozzá. A temetést követõen a honvédség megvizsgálja azt is, hogy Nagy Richárd jövedelmével milyen mértékben segített a családfenntartásban, s ennek alapján édesanyja jövedelempótló támogatásban részesülhet a honvédségtõl - mondta a szóvivõ.

Akkor már inkább (ide is) egy kis jövõ és jelen:
MiG I-2000 könnyû, egy hajtómûves vadászgép, az "LFI" tenderre készült, de eddig egyetlen példánya sem készült el.
Az iráni "Shafagh" kiképzõ/könnyû vadászgép, amelynek munkálataiba a MiG-MAPO jelentõsen besegített - azonnal látható az I-2000-re való látványos hasonlóság.
A "Shafagh" elsõ nyilvános bemutatása 2004. Május 24-én.

Hmm... Nem egy ronda jószág... 😊
C-5B Galaxy
C-17A Globemaaster III.
Anno olvastam a 131-es toronyszámú Tigris felújításáról, de azt nem tudtam, hogy ilyen mélységbe fognak menni. Gondoltam a "szokásos" szint jön, vagyis kívûlrõl levakarják róla a rozsdát, lefestik, 'oszt ennyiben ki is merül a restaurálás. Meg kellene nézni 1x menet közben, nem semmi látvány lehet.

http://www.tiger-tank.com/

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
http://www.tankmuseum.co.uk/specialfest.html
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.