Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mennyire igazam van... pedig nem is olvastam semmit a fegyverrõl ez elött.
"The details of this system is still unclear, but when combined with completely ambidextrous controls (FN P90 style), this makes the F2000 100% ambidextrous, any time."
"The details of this system is still unclear, but when combined with completely ambidextrous controls (FN P90 style), this makes the F2000 100% ambidextrous, any time."
Megválaszolom magamnak:
The unique feature of the F2000 rifle is its' patented front ejection systems: the spent cases, extracted from the chamber, travel from the rear part of the gun to the ejection port near the muzzle via special ejection tube and falls out of the gun at the safe distance from the shooters' face.
The unique feature of the F2000 rifle is its' patented front ejection systems: the spent cases, extracted from the chamber, travel from the rear part of the gun to the ejection port near the muzzle via special ejection tube and falls out of the gun at the safe distance from the shooters' face.
Star Trek-bõl vették át a disegn-ert? 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Akkor sajnos csak így fog menni:
FN F2000 gépkarabély
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mentségemre legyen szólva a Kelly-t kb.10 éve láttam...szal én se vok tökéletes...meg az emlékek is kopnak....:/
The Tiger was a gussied-up T-34, which has done duty in in Kelly's Heroes, Private Ryan, and BoB. Comparing a Sherman to a Tiger really wasn't fair, anyway. Heavy tank versus medium. Better to have used a Panther. I guess the result would have been the same.
"Military Clashes on the Discovery Channel" Topic
"Military Clashes on the Discovery Channel" Topic
Akkor ha legközelebb látod azt a mûsort, nézd meg alaposabban: még az átlapolt futómû imitációja se volt megcsinálva. Vagy T-34-es vagy T-55-ös volt eredetileg, és úgy lett átépítve...
Egyfelõl mert a legtöbb Tigrist elpusztították/szétszedték, amelyek meg megvannak, álltalában olyan rossz/hiányos állapotban vannak (belülrõl), hogy szinte lehetettlenség lenne teljesen felújítani õket.
Saumur-i tankmúzeum, franciaország, itt van az egyetlen mûködõképes KirályTigris a világon.
Saumur-i tankmúzeum, franciaország, itt van az egyetlen mûködõképes KirályTigris a világon.
Discovery TankS címû músorában volt felújított.
1.: Kulturált hangnemet, ha kérhetem!
2.: A Kelly Hõsei volt az egyik elsõ film, ahol T-34/85 "játszotta" a Tiger I.-est. Amennyire én tudom, az egyész világon nincs mûködõképes Tiger I. Egy KingTiger-rõl tudok, amit Franciaországban restaurálnak, az valóban mûködõképes. De Tiger I.-bõl nincs ilyen.
2.: A Kelly Hõsei volt az egyik elsõ film, ahol T-34/85 "játszotta" a Tiger I.-est. Amennyire én tudom, az egyész világon nincs mûködõképes Tiger I. Egy KingTiger-rõl tudok, amit Franciaországban restaurálnak, az valóban mûködõképes. De Tiger I.-bõl nincs ilyen.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....😊
Már írtam:RYAN-T34
Kelly+Halál 50 órája-M-48 (vagy mi a szösz)
Már írtam:RYAN-T34
Kelly+Halál 50 órája-M-48 (vagy mi a szösz)
szerintem nem ilyen volt a filmben.....
a filmbeli tankról meg az eredetirõl, melózok nincs idõm keresgetni
Egyedûl a RYAN-be nem tudtam elöszörre eldönteni mit látok...hát visszapörgettem...T-34...:/
Pedig az elég élethûre sikeredett,de rajtam nem fog ki...😊
Pedig az elég élethûre sikeredett,de rajtam nem fog ki...😊
Kelly Hõsei-ben nem, megnézted egyáltalán?