Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Na ki találja ki mi ez:

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

http://www.rusarm.ru/video/t90s_3.wmv
http://www.rusarm.ru/video/t90s_1.wmv
http://www.rusarm.ru/video/t90s_2.wmv
Azt hittem csak olyan 40-50-el tudnak "döcögni".- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
http://rkka.ru/uniform/files/i_vvs.htm
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Nézd már meg a képet, amit belinkeltem. Ez egy 50 éves rozsdás ki nem lõtt (nem volt kilõve) valami, amiben a robbanóanyag már kristályosodott (ergo a legkisebb mechanikai hatásra detonál), a külseje teljesen rozsdás. Ezt egyrészt még újkorában se nagyon lehetett szétszedni, hát így rozsdásan pedig fõleg nem (sarokvágó minimum), ráadásul úgy, hogy már egy légfuvallattól is felrobbanhat. Te nekiállnál így hatástalanítani ?
Aztán kihívták a tûzszerészeket, és olyan jófejek voltak, hogy felpróbálhattuk a tûzszerész ruhát, ami elég durva nehéz volt, járni alig lehetett benne. Mondta a tûzszerés csávó, hogy ezzel nézhetem 5 méterrõl, ahogy felrobbantják. Mondtam köszi nem, inkább maradok egy 20-asnál 😄 De még 20 méterrõl is durva érzés volt. Jó volt nagyon 😊
Én is elvittem volna hatástalanítani, de nem az olcsó módszerrel, hogy be a gödörbe, majd rá egy kis robbanó anyagot, majd 50 méterrõl bumm... Biztos lehet valahogy máshogy is hatástalanítani.
Ismerõsöm deszantos volt, és gyakorlatoztak, hogy (asszem) BMPbõl, hogy kell gránátot dobni. Az egyik srác dobta a gránátot, de elejtette a járgány tetejére, õ meg próbálta gyorsan becsukni a tetõt, hogy háthamegússza (szvsz jobban járt volna, ha cska simán lebukik a kocsiba. Tehát próbálta becsukni a tetõt, erre felrobbant a gránát a BMP tetjén, és leszakadt a srác karja.
Más ha valaki besétál egy boltba és vesz valamit, és más az, ha saját tudásából/szerencséjéból talál valamit.
Tudod a hasonlatokat nem szószerint szokás érteni, ezért hasonlat 😊

Akna? Rpg, vagy más páncéltörõ rakéta? Fenéket. A sár.
Ekezet nelkuli billentyurol hallotal e mar?
Nem vagyok ideges..de ez a hulye keresed olyan mintha en azt kernem toled ezentul legyel szives nekem angolul irni mert en azt jobban ertem...
Miért nem írsz ékezettel, azt kérdeztem (miért kell mindent megismételni...), úgy érthetõbb, és könnyebben olvasható lenne.
I.C.Ram! Ha igyse jösz rá 😄
@Sea
Plz írj ékezetekkel!
Egely pedig a magyar Eisten a bioenergetikában és az anti-gravitációban, csak még nem kapott érte Nobel-díjat, mert azok a csúnya tudósok nem ismerik el munkásságát.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
És megnézték valami fémdetektorral vagy valamivel legalább ?
(De mar durvabbnal durvabb feltelezesek is napvilagot lattak..van aki szerint nem is sima Tiger I hanem King Tiger Porsche toronnyal..de mar olyat is halottam hogy nem ez hanem egy kiserleti E-100-as Tigris 😉))
Bar igy lenne 😉)
..en szivesen megneznem 😉)
És mivan ha télleg igaz ?

Meg hogy az oreg igy meg ugy bizonyitotta a dolgot..megmutatta a tigris leszerelt buvonyilas fedelet..hasonlok 😄
Szal a "Batyki Tigris" az legenda mar par eve az ilyen korokben 😉)

Nyar volt..dog meleg..punnyadtunk bent hetvegen szoliban a zonaban..foci, labtengo..napozas, tevezes, Darts..egyebek..szal elvoltunk...
Nem volt olyan szar a hetvegei nyugozes mert olyankor az orok voltak kint a csikon, mi sarkanyosok csak akkor kellettunk ki a csikra ha "esemeny" tortent!(az or nem nyulhat a technikahoz, mert nincs kikepezve ra...csak a fegyverevel orkodhet)
Hat azon a nyari napon tortent! A fen egye meg...az orok meg rohogtek a markukba 😛 hogy ok pihiztek 3 orat..minket meg "jol megszivattak"...Tortent ugyanis hogy akkoriban "hatul" meg VSZ komform 😄 kerites volt letaposva...ennek fo oka az volt hogy a juhaszok a birkaikat be tudjak hozni legeltetni..es az ido vasfoga is megette mar a keritest..csak a vasbeton oszlopok altak maganyosan...
Szal tortent hogy a bazis mogotti tanyavilagban, hogy a jo gazda szantott eppen mikor az eke kiforditott egy naaagy rozsdas vasdarabot...
Nezegette a paraszt, nem tudott rajonni hogy mi lehet..de tippelt es loszernek nezte....Szolt is nyomban a fianak: "Heee te kolok!! Fogd meg ezt az izet..indulj el at a pusztan ott a kiserdo utan mint tudod ott vannak a "katonak"...vidd oda nekik majdan ok aztan tudjak mit kell ezzel az izevel csinalni..."
Szofogado parasztgyerek hona ala vagta a granatot es elindult vele...nyaron +40 fokban at a szantason..megkerulve a kiserdot..aztan at a bazis hatso reszen...atsetalt a kenyszerpalyan, majd a kifuton is mignem odaert a csodalattol tatvamaradt szaju orig, aki az albasok "6-os orposztjan" vesztegelte epp a raeso 3 oracskajat...
Azonnal felszolitotta jokatonahoz hiven a kolkot : "Allj kivagy!?"...kolok: "Neeeee lujjjon baacsi! Huztam egy izet!"
Mikor meglatvan az orkatona az agyonrozsdalt aknagranatot a gyerek kezeben..felszolita hogy de man jellegel tegye le ovatosan es fusson haza de mihamarabb mert seggberugjak mingyart...
Az or berezelt egybol hogy mik nem vannak..es hivta az orparancsnokot..aki summazva kacer mosolyal az szaja sarkaban hivta a nyugozo parancsnokot, tudvan par embere most egy jodarabig lazithat, hisz a nyugozok atveszik a csikot, mert kerem "Esemeny" tortent! 😊))
...hat kerem igyalakult, hogy egy forro nyari napon, a jol megerdemelt "sziesztank" helyett, nekunk a csikon kellett vesztegelnuk mig a kollegak(tuzszereszek) meg nem jottek es el nem szallitmanyoztak azt a franya aknagranatot...
😉)
(remelem tetszett...;>😉
ui.:nah az ilyeneken kell elgondolkozni, hogy mi "nem" tortenhetett volna...pl felrobban megoli a gyereket..vagy meg elotte az apjat... vagy mikor letette az ort is..sot meg egy ket repulogepet is vitt volna magal..(2 meterre egy albatol tette le a gyerek..).........
😊