Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, hogy mire akarsz célozni, de szerintem az iraki légierõ jelenlegi állapotát(is) figyelembe véve, elsõ lépésnek ez is megteszi.
De errõl beszéljen inkább egy illetékes:
"“I like to operate these aircraft because they are peaceful” Abed said, himself a colonel in the former regime’s air force having flown MIG-23 jetfighters for 23 years before joining the new air force."
http://gunsagogo.org
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De a határon illegálisan átkelni szándékozók gondolom nem ZsU-23-assal felszerelt pick-up-al jönnek😊
De ha mégis, a gép csak megfigyel, és ha valami olyat lát, rádión szól az illetékeseknek, és azok majd intézkednek.
A célnak megfelel, és állítólag komoly felderítõcuccal lesz felszerelve ("fitted with high-resolution surveillance systems").
A határok figyelésére ideális, de a katonai változatba nem szívesen ülnék bele. Ahhoz túl lassú, és ahogy Cifu is írta, egy Ak is elég lehet ellene.
Talán egy gépjármû oszlopott vagy ilyesmit... 😊
...es ha netan kapnak valami technikat (pl FLIR) akkor meg hatekony is lehet...
De szerintem meg jobban jartak volna egy oreg Mohawk-al vagy egy Pc-7-el is..vagy Tucanoval...
Ez majdnem egy ultrakonnyu gep..:
Technical Specifications:
Wing Span: 11.07 m
Overall Length: 7.00 m
Height of Vertical Stabiliser: 2.03 m
Wheelbase: 2.04 m
Maximum Take-Off Mass: 897 kg
Standard Useful Payload: 293 kg
Minimum Patrol Speed (CAS): 121 km/h
Cruise 75% Power: 208 km/h
Never Exceed (CAS): 239 km/h
Stall (400 Flap): 93 km/h
Fuel Capacity: 184 litres
Endurance at Minimum Patrol Speed: 7 hrs 15 mins
Endurance at Cruise: 4 hrs 30 mins
Range at Minimum Patrol Speed: 880 kms
Range at Cruise: 869 kms
(persze a celnak ez is tokeletesen megfelel 😉

Szerintem még sok víz lefojik a Missisipin amíg leváltják az M16osokat.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A nyakában az a szivecskés koponya, valami spec. osztag jelvénye?
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Sokminden értelmeset persze most erre nem lehet mit mondani (választási év van), de szvsz ha valamit csinálnak vele, azt már csak jövõre fogják megtenni.
Persze nem kizárt, hogy a levesbe kerül, csak politikailag nagyon kínos, hiszen a Raptor-program sokkal inkább szem elött volt/van mint a Commanche-program...
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
(Mellesleg nekem honapok ota ez az erzesem a Raptor-al kapcs is...)
Amugy a Challanger 2 fõ ágyújául szolgáló L30 huzagolt csövû?
Bár úgy tudom, hogy még mindig csak négy M8 Buford van hadrendben...
És akkor beraktam egy képet, hogy sztem az a MAV jármûcsaládba tartozik, és le is zártuk.
Most megtudtam véletlenül mi ez pontosan. Te? 😛