Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

http://bop.agria.hu
Az ilyen fényérzékeny üvegeknek van egy reakcióidejük, kérdés mennyire károsodik a szem, amíg teljesen kizárja az adott frekvenciát.
Értelemszerûen az ilyen vakitólézer nem egy "ultimate" fegyver, de nagyon kellemetlen lehet, és komoly K+F kell ahoz, hogy valahogy megvédjék a pilótát/katonát tõle.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
2. a napfény erõsségétõl függõen átlátszó szemüveg ma már teljesen kommersz dolog, ugyanilyet el tudok képzelni a pilótán is, akár egyes hullámhosszak kizárására vonatkozvatva
Amúgy gondolom ezek után nem meglepõ, hogy az amerikai seregben extra gyorsasággal igyekeznek a szemet ilyen támadásoktól védõ szemüveggel ellátni. A hadseregnél elvileg már rendszeresítve is van egy ilyen védõszemüvek, az F/A-22 esetén pedig a kabintetõ már alapból "átlátszatlan" bizonyos frekvenciájú hullámoknak. Itt mondjuk az a gáz, hogy tökéletes védelem nincs (najó, vastag sötét sál a szemed elé 😊), mert ugyan az ideális a nem látható frekvenciatartományba esõ hullámhossz lenne (nem lehet látni, hogy honnan "lõttek"), de pont ezen hullámhosszok kizárása nem is okoz semmi problémát a katona számára. Viszont a lenti képen (ha a kép valós és hiteles), akkor látható frekvenciatartományban (zöld) mûködõ lézerrõl van szó. Márpedig ugye egy olyan szemüveg, amely kizárja a zöld fényt, hát nem sokáig lesz a katona fején...
max ha 40 ev mulva a bevetes utan 10 perc alatt kap egy biomechnaikus szemet, egy bikinetikus agy implantatummal..es rekordideju 20 perces gyogyulas utan mar megy is vissza a hercterre...szarra loni azt aki megvakitotta ...

Anno volt egy ilyen hír, hogy egy, a koreai DMZ határán járörözõ amerikai helikopter legénységét támadták meg egy hasonló 'fegyverrel'.
Mond az a szárnyvégen nem egy Sorbitsya?
(és elég viccesen néz ki az az R-60 a szárny alatt...)
(nem is olyan elavult mint azt egyesek hiresztelik!!)
De ha ekkor bármi baj történik, akkor már tudják, hogy leszállás közben miként viselkedik a gép.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Attól, hogy egy prototipust bevetnek éles körülmények között, még nincs rendszerbe állítva. (pl. az oroszok is bevették Csecsenföld felett a Szu-32FN/34-et, de az a gép attól még a Szuhoj iroda tulajdona, és nem állt rendszerbe...).
Ugy mondta, hogy 2 db van nekik a Globalhawk-ból és azt felváltva egyfolytában használják.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Amúgy várható volt az egész - amerika über alles... 😊 Különösen az tetszik, hogy a lista csaknem fele olyan eszközöket tartalmaz, amelyek azóta sincsenek rendszerben (AAAV, Global Hawk, F/A-22, ABL).

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Life is around you and in you.\"
na itt a sorrend, sajna csak a 8. tól láttam, de összefoglalóban valami olyasmi volt, hogy a 10. AH-64; 9. valami motorcsónak 😊
8. Globalhawk
7. J-DAM
6. M1A2 Abrams
5. F/A-22
4. Airborne laser - repülõ lézer
3. Aircraft Carrier
2. B-2
1. Ballistic Nuclear Submarine
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Azért a 80 fok az már kemence.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem