Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
máshol

Glpetyus
Annyiért máshól még légfegyvert sem kapni

[NST]Cifu
Banyek, ha én amerikában élnék...

Egy vicc, G3 cirka 60.000Ft-ért ($289.95)... (de van itt eredeti II.VH-s Mauser K98 $209.95-ért, eredeti II.VH-s Moszin-Nagat $59.95-ért (!!!), és Román AK-47 másolat $289.95-ért...)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

jól belevágva a fába

s ime az egyik lefgontosabb eszköz A GYALÁSÓ

Sadist
Mér'? Babakékben, hupililában, vagy rózsaszínben tök jól nézhet ki

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Seaweed
(meg rondább is)

[NST]Cifu
Nekem úgy tünik, most alaposan visszafogta magát... Talán olvasta az Index.hu fórumát... 😄DD

[NST]Cifu
Semmi ilyesmi. Egyszerûen a mûanyag sokkal olcsóbb, mint a sárgaréz. 😄

Sadist
Ezeknek van valami jelentõsége? Például éjszakai speciális bevetéseknél nem csilingel vagy valami?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Seaweed
rozsaszint akarooook 😄
(megvettem az uj aranyverebet...kivancsian varom megint azt a par felemelo cikket herr szakertotol 😄)
Punkerwork
pedig nincs is annál szebb hang

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

[NST]Cifu
Egy kicsit felhozom a topicot. 😊

Van ugyanis egy kis hír: lehet, hogy hamarosan búcsút inthetünk a fegyverbõl kiröppenõ hüvelyek csilingelésének. Jönnek ugyanis a mûanyaghüvelyes lõszerek. Természetesen több szinben, a vásárló igényei szerint. 😄

Sadist
Errõl már vagy fél éve láttam a Spektrumon egy filmet.
Egy artériás vérzést pár perc alatt elállított.
Mondjuk nem volna baj, ha nem csak a katonaság használhatná.

Glpetyus
Na,ilyenekre gondoltam 😊
(specnaz 2 mega)

Glpetyus
Persze én is úgy keresgélek,de ritkán találok :C

Ha a Google-be beírod az ismertebb egységek(SAS, GROM, SEAL, stb.) neveit, már lesz néhány kiindulópont.
Tudod, aki keres, talál 😊

Seaweed
Sadist
A kis telhetetlen 😊

Glpetyus
Jók nagyon
Még-még

Seaweed
prvtmsg
Glpetyus
Vakegér

Glpetyus

Seaweed
oo lattam en mikor feltetted is..de azert nem reagaltam ra mert sajna nem szolgalhato ilyen videjokkal.. (repulosok erdekelnek csak, igy csak az van)
Glpetyus
Jöhet még

Glpetyus
Alakúl 😊
THX 😊

Norvég tengerészgyalogság-ról 200 megás videó. Lõgyakorlat, ökörködés, stb.

Glpetyus
Ez így van,de én olyanra(is) gondoltam amit nem adnak le a TV-ben...
Vagy mert régi,vagy mert nem "engedik" a híradóknak...

Pl. a mostani iraki háború eleje felé az amik kiszabadították azt a katonacsajt...na abból leadtak részleteket a híradóban(is)...engem a vágatlan verzió érdekelne 😛

OFF
jó hogy mondod, viasaton volt reklám errõl a viasat explorerrõl, ez fizetõs mint a hbo? csak mert elégé ugy tünt a reklámból 😊
ON
😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ghost cb
Viasat Explorer-en jó kis mûsor van ilyesmikrõl, a Spektrumon pedig a Bevetésen c. sorozat mutat be kommandós egységeket.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Glpetyus
Na,erre senki?

Glpetyus

Más=
Honnan tudnék letölteni kommandós akciók KÖZBEN készült videókat??
Mindenféle jöhet a Kommondor kommandótól a Delta Force-ig 😊
Nagyon jó lenne ha valaki tudna néhány címet,linket 😊
Köszi a segíséget 😊

Glpetyus
Te Seaweed...asszem ez nekem 2 példányban van meg!
Ha még érdekel irj egy privit a posta címeddel,mert "faszkarika-falva" egy kicst messze van nekem😄D
Földobom utánvéttel a postán,azt' majd odaér...

Sorry az OFF-ért 😊

Seaweed
aha indexen is valami hasonlo van
Legújabb hírek szerint nem az oroszok támadtak.
Beküldtek két embert tágyalni, akikre elkezdtek lõni a csecsenek. A két ember kiszaladt, csecsenek tovább lõttek, és ekkor mentek be a kommandósok.

M1-en mutattak egy btr-t amint egy ház mellett áll, szerintem az lesz a "tank" 😊

[NST]Cifu
Szerintem nincs "saját" fajtájuk (hacsak a csecseneket nem tekintjük annak). Ezek az oroszok ellen harcolnak. Nem érdekli õket, hogy muzulmán, ortodox vagy keresztény. A lényeg, hogy oroszok, és pont.

Seaweed
Lehet de akkor lehet politika is..es nem Csecsen ugy...

Nagyon homaly ez az egesz nekem...bar a modszer, az ismert tenyek (ongyilkos ovvel felszerelt nok) tenyleg csecsen elkovetokre utalnak..de akkor ezek ennyire higagyuak? sajat fajtajukat gyilkoljak halomra?...
Punkerwork
ez is lehet indok célpont választáshoz

Punkerwork
"Tajmuraz Manszurov, az észak-oszétiai parlament elnökének gyermekei is a túszok között voltak. A fiának sikerült elmenekülnie, amikor a terroristák elfoglalták az iskolát, de a lányáról még nem tud semmmit."

Seaweed
Lehet...nem is akarm eldonteni..lenyeg az hogy kaotikus a helyzet...

Mas.:

Erdekes hogy Beslam varosaban csinaltak az allitolagos csecsen terroristak ezt az egeszet...
Mivel en ugytudom hogy a regioban tobbsegben vannak az iszlam vallassu emberek..mint az ortodox katolikusok....
Akkor ezek szerint a sajat fajtajukat irtjak?!
Vagy "ott konnyu volt"...??!?!
[NST]Cifu
Hát nem tudom, láttam én is azt az... izét... egy robbanótest végén stabilizátorszárnyakkal, de hogy akna lenne... ezért nem harapnám le a kezem. Inkább rakétának tünt.

Seaweed
Dehat atlagembernek egy zoldrefestett auto is tank... 😄
Nemhogy egy acelmonstrum nyolckerekes BTR 😛
Seaweed
Jah tuti az volt..CNN kepein is tobb BTR latszott..
(Akna volt mutattak egy aknaszarnyat..egy becsapodasi pont mellett...de hogy hogy lottek a hazbol aknaval...passz..max karabely csorehuzhato akna lehetett...)
Seaweed
Heh...par csecsen el tudott menekulni..es mar a vroskozpontbol meg a palyaudvarrol hallatszanak tuzharcok...egy csecsen terroristat allitolag a csapatokba verodott lakossag talalt meg..es meglincseltek..az eletet az orosz katonak mentettek meg...

...el tudom kepzelni milyen embervadaszat lehet ott most...
[NST]Cifu
Nem lennék meglepve ha az a tank valójában csak egy BTR-80 lenne. Legalábbis ha belegondolok, hogy a terroristák aknavetõvel lõnek egy elbarikádozott házból... 😊))

Seaweed
Kozben olvasom az index "percrol-percre" reszet:

"A terroristák egy kisebb csoportja egy, az iskolához közeli házban elbarikádozta magát. A házat, amely még város elzárt részén fekszik, rendõrök veszik körül, a terroristák aknavetõvel lövik õket, két robbanás hallatszott az Interfax tudósítója szerint. A házat tankkal lövik."

Normalisak ezek? mit kepzeltek? Tulelik..ha van eszuk a csecsenek fejbelovik sajat magukat..igy leroviditik a szenvedest...
Mar harci helikopterek is koroznek a fejuk folott..