Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy vicc, G3 cirka 60.000Ft-ért ($289.95)... (de van itt eredeti II.VH-s Mauser K98 $209.95-ért, eredeti II.VH-s Moszin-Nagat $59.95-ért (!!!), és Román AK-47 másolat $289.95-ért...)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
(megvettem az uj aranyverebet...kivancsian varom megint azt a par felemelo cikket herr szakertotol 😄)
Van ugyanis egy kis hír: lehet, hogy hamarosan búcsút inthetünk a fegyverbõl kiröppenõ hüvelyek csilingelésének. Jönnek ugyanis a mûanyaghüvelyes lõszerek. Természetesen több szinben, a vásárló igényei szerint. 😄

Egy artériás vérzést pár perc alatt elállított.
Mondjuk nem volna baj, ha nem csak a katonaság használhatná.
(specnaz 2 mega)
Tudod, aki keres, talál 😊
Vagy mert régi,vagy mert nem "engedik" a híradóknak...
Pl. a mostani iraki háború eleje felé az amik kiszabadították azt a katonacsajt...na abból leadtak részleteket a híradóban(is)...engem a vágatlan verzió érdekelne 😛
jó hogy mondod, viasaton volt reklám errõl a viasat explorerrõl, ez fizetõs mint a hbo? csak mert elégé ugy tünt a reklámból 😊
ON
😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Más=
Honnan tudnék letölteni kommandós akciók KÖZBEN készült videókat??
Mindenféle jöhet a Kommondor kommandótól a Delta Force-ig 😊
Nagyon jó lenne ha valaki tudna néhány címet,linket 😊
Köszi a segíséget 😊
Ha még érdekel irj egy privit a posta címeddel,mert "faszkarika-falva" egy kicst messze van nekem😄D
Földobom utánvéttel a postán,azt' majd odaér...
Sorry az OFF-ért 😊
Beküldtek két embert tágyalni, akikre elkezdtek lõni a csecsenek. A két ember kiszaladt, csecsenek tovább lõttek, és ekkor mentek be a kommandósok.
M1-en mutattak egy btr-t amint egy ház mellett áll, szerintem az lesz a "tank" 😊
Nagyon homaly ez az egesz nekem...bar a modszer, az ismert tenyek (ongyilkos ovvel felszerelt nok) tenyleg csecsen elkovetokre utalnak..de akkor ezek ennyire higagyuak? sajat fajtajukat gyilkoljak halomra?...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Mas.:
Erdekes hogy Beslam varosaban csinaltak az allitolagos csecsen terroristak ezt az egeszet...
Mivel en ugytudom hogy a regioban tobbsegben vannak az iszlam vallassu emberek..mint az ortodox katolikusok....
Akkor ezek szerint a sajat fajtajukat irtjak?!
Vagy "ott konnyu volt"...??!?!
Nemhogy egy acelmonstrum nyolckerekes BTR 😛
(Akna volt mutattak egy aknaszarnyat..egy becsapodasi pont mellett...de hogy hogy lottek a hazbol aknaval...passz..max karabely csorehuzhato akna lehetett...)
...el tudom kepzelni milyen embervadaszat lehet ott most...
"A terroristák egy kisebb csoportja egy, az iskolához közeli házban elbarikádozta magát. A házat, amely még város elzárt részén fekszik, rendõrök veszik körül, a terroristák aknavetõvel lövik õket, két robbanás hallatszott az Interfax tudósítója szerint. A házat tankkal lövik."
Normalisak ezek? mit kepzeltek? Tulelik..ha van eszuk a csecsenek fejbelovik sajat magukat..igy leroviditik a szenvedest...
Mar harci helikopterek is koroznek a fejuk folott..