Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha ezt a nacionalista dolgot vesszük, akkor az M249 sem amerikai, hanem belga.
És elötte hány évig szívtak az M60-al, mire nagy nehezen elismerték, hogy egy használhatattlan fegyverrel bohóckodnak? 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A HK azonban erre reagálva elkészítette a saját M4 változatát, a HK M4-et. Ez szintén minimális eltéréssel viseltet a "klasszikus" M4-el szemben, épp csak a zárszerkezetett módosították meg, hogy ne legyen annyira érzékeny a koszra, mint felmenõje. Nos, a HK most hadjáratott indított, hogy bizonyítsa, mennyire jó fegyvert is alkotott:
A HKM4, a feliraton kívûl árulkodó lehet a HK-stilusú tûzváltó.
Szépen kivitték a Yumai sivatagi lõtérre, ott pedig alaposan összekoszolták...
...hogy aztán lõjenek vele egy jót...
(és közben gúnyosan megkérdezték a résztvevõktõl, hogy a hagyományos M4-essel is hajlandóak lennének kipróbálni ugyanezt...😊))

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
hát elég jó fegyverek mitmondjak...meg mondjuk az AK-t sokkal könnyebb szétkapni mint a P9R-C pisztolyt...jövõhéten fogunk lõni...😛P

Sajnos azonban egy lavina közbejött a forgatáson és Bodrov és kb 50 ember meghalt!

Egy kurva jo OROSZ!!! akciofilm volt benne! A film cime "Háború".
Eszmeletlenul tetszett ez a film..nem vette fel valaki? Vagy nem tudja valaki hogy hol vehetnem meg? (pl DVD-n)
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=2381937&i_where=1&i_where_tv=1
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
http://index.hu/politika/bulvar/biztor1013/

http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=19248&c=-1&s=dd&p=1
Egy kis BOOM... (fõszerepben a B-52H és mindenféle robbanótöltettel szerelt eszköz)
Német KFOR katonák lõgyakorlata, 1999 (egy kicsit poénra vették a végén a figurát)
HK MP7 lõtérbemutató
Wiesel 1. nyílt nap (nem hittem el, hogy tényleg ilyen pici...)
Wiesel 2. / Ozelot légvédelmi változat
AMOS aknavetõ rendszer (iszonyú jól néz ki lövés közben)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
@ stewee: sztem nem nehéz megállapítani, hogy képzett katonák-e... Kurvamesszirõl lövik, nagyaon rossz szögbõl a rakétát, és utána mint az 5 évesek, elkezdenek ordibálni, ez nem az feltételezi, hogy nagyon képzettek lennének.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
ha már gerillákról bezsélünk valamilyen szinten azok is szervezettek, pont emiatt gerillák... 😊
az emg tény hogy nekik nem számitanak a veszteségek annyira de töbek között pont ebben van az erejük 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ráadásul 10 év alatt volt elég idejük kinevelni a "profi" gerillákat... 😛
A csecsenek persze megtanulták már azt, amit anno az Afgánok is: a gerillahadviselés alapjait, hogy sose álljanak le harcolni, lesbõl lõjenek, majd pucoljanak, ahogy a lábuk bírja. Ezt láthattuk Skyflash videóján is: igyekeztek a fák között maradni, minél kevésbé feltünni (persze azt én sem értem, mit álltak neki ordibálni, de az is lehet, hogy egyszerûen látták, hogy nincs a közelben veszély...).
Ami a lelövést illeti, én csodálom, hogy a Mi-24-esen nem volt infracsali, vagy csak a Mak-UFM nem jelzett? Hiszen nem dobott ki ha jól látom egyetlen csalit sem. Mondjuk azt már korábban is olvastam, hogy a L166V-11E "Iszpanka" és a SOEP-V1A infrazavaró nem sokat ért csecsenföldön... (hogy pontosan melyik rendszerrel rendelkezett az adott heli, persze nem tudom).
A szervezettebnél már kisebb csoportok vannak, akik ellátják a ciliveket zsákmányolt fegyverekkel, illetve maguk is végrehajtanak kisebb de pontosabb rajtaütéseket (utánpótlási vonalakon, járõrökön stb).
1000 lehetõsége létezik a dolognak.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF