Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SR15-öt láttam kis tárral és nagy távcsõvel, és láttam Acog optikával és normál tárral, szóval nem tudom eldönteni, hogy assault fegyver, vagy csak sniperré át lett alakítva.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
HK G36
VS.
HK SL8
(nem kompatibilis a G36 tárjaival, csak félautomata lövésre képes)
UMP
VS.
HK USC
(nem kompatibilis a UMP tárjaival, csak félautomata lövésre képes)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

2.: Amerikában szigorú szabályozások vannak az egyes államokban, például meg van adva milyen csõhossznak kell lennie egy teljes méretû fegyvernél ('asszem 16"-nál rövid csõvel nem lehet eladni sok helyen váltámasszal rendelkezõ fegyvert, a képen látható P90-nek és F2000-nek is ilyen hosszú). Ugyanebbõl a megfontolásból nem lehet fekete (nehogy katonai fegyvernek nézzék...), ezért a fehértõl kezdve minden hülye szinek elõfordulnak...
Azért hasonlísd össze a #8229-ben látható képet egy valódi P90-hez, és mond azt, hogy az a szebb...
[center]

A #8161-os felsõ képen látható kesztyüt szeretnék venni (nem "kommandózáshoz" 😄)
Nem tudja vki kb. mennyibe fáj?
3-5K?
Nekem tetszenek...,olyan mintha vmi sci-fi filmbe lennének kellékek 😊
Meg amúgy is,már uncsi a 200 éves fa-vas-fa összeállitás...szerintem 😊
Mellesleg a Los angeles-i SHOT SHOW 2005-ön paintball és AirSoft standok is vannak. 😊
Azóta már láttam sok terepszínû fegyvert, ilyen digital-camosat is, és elég gusztustalanok, _szerintem_. Azért köszi. 😄
Nem, nem vicc. FN P90 és F2000 civil változatok hosszú csõvel és
extra undorító kivitelben, hogy a bûnözök messzirõl elkerüljék õket. 😊
HK G36-osok. Az újdonság a felsõ fegyver táradaptere, amelyel hagyományos STANAG (M16-os) tárakat is megeszik.
M24A2
Emm.... (MP5K-PDW)
Traxion anno hiányoltad a terepszinû fegyvereket....
...
...
...
(csak vicc vót' 😊)
Szerintem inkább valami fluoreszkáló festékkel próbálkozz. Annak viszont az a hátránya, hogy ha sötétben van, nagyon gyorsan elhalványul.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"Filled with pressurized Tritium gas"
Az a kis henger trícium gázzal van töltve, egy radioaktív anyaggal, ami bomlás közben világít. Ott van, hogy 12 éves garancia, szal valószínû addig bírja (vagy még tovább).
meg ilyenre
valami ilyenre gondolok
pisztolyokra is raknak hogy sötétbe is összetudják nézni az
elsõ és hátsó irányzékot
Akár Irak is ilyen.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Egyébként akkor sem és most sem értem, mit is akart a manus. Olyan gyorsan jött a lövés, hogy azt valószínûsítem, a rá célzó tankra, vagy a tank közelében lévõkre lõtt.
Itt a már rá célzón van a hangsúly...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Csak erõs idegzetûeknek, enyhén durva.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
2.: A kerozin nem benzinfajta, hanem a lepárláskor a benzin és a petroleum közötti keletkezõ anyag (a sorrend: benzin (könnyû, közép majd nehézbenzin), kerozin, petroleum és diesel-olaj). Kerozinból is vannak különféle minõségû adalékolt verziók, a civil használatú JET A-1 ára mintegy 0.5$/liter amerikában most, ami kb. megfelel a 95-ös benzin és a gázolaj árának (ami úgy 2$/USGallon, egy USGallon 3.79 liter). Vagyis nem éppen olyan hú de olcsó...
A kerozin tudtommal sokkal inkább petróleum, mint benzin.