Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Hat nem kell felvenni videora...itt nalunk az alfoldon, azert igen kicsi a nepsuruseg...nah persze nem azt mondom hogy nekem a feszerben, sorban allnak a karabelyok a falitarton...de ha kimesz a pusztaba a kutya meg nem hallja... ezzel megintcsak nem azt akarom mondani hogy vannak ilyenek! De lehetne! <#vigyor3><#nyes><#vigyor><#smile><#wink>
[NST]Cifu
Hát nem igazán, de ha itthon csinálnál egy ilyen kis videót, minimum 5 év börtön (a létezõ összes, fegyverhasználatra vonatkozó jogszabály megsértése, tárgyi bizonyítékkal súllyosbítva... 😊)).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Seaweed
Nem a jol megtermett mcdonalds reklam miatt? 😄D
[NST]Cifu
Az ilyenek miatt irigykedem kegyetlenül a jenkikre... 😊))

Seaweed
Az a sok puhos jenki diszno...😄DDD
Seaweed
bohom merdzso 😄
[NST]Cifu

Seaweed
Ugy nez ki hogy india leszakadt a halorol...pedig mikor meg beraktam ment...nah majdcsak visszajon elobb utobb..
Jokis kabinkep egy indiai Mig-29s-rol...(igy mar elore elarulom hogy bal felso sarok)
[NST]Cifu
Haditechnikában is ott vannak, ráadásul egyszerre több vasat is tartanak a tûzbe, lásd például a Szu-30MKK (oroszhonból vásárolt gépek) és a J-10 (saját gyártás, izraeli segítõ kezek a fejlesztésben) párhuzamos rendszeresítése. Ott tartanak, hogy már a 'hátszélbõl' kezdenek kilépni, például az új Type 094 nukleáris meghajtású ballisztikus rakétahordozó tengeralattjárójuk az orosz Project 667 (NATO: Delta-osztály) következõ változatának tûnik, tehát nem egyszerû másolat, hanem fejlesztették...
Ez is úszikál már fél éve (de még nincs hadrendben), ám még rendes fotót nem láttam róla...

Fantáziakép a Type 094-rõl.

Errõl mondjuk van fotó: a Jüan-osztályú diesel-elektromos tengó, melyet tavaly májusban bocsátottak vízre, és az orosz Project 636 (NATO: Kilo-osztály) továbbfejlesztése...

ghost cb
Lehet, hogy nem várni kéne, hogy halljál róla, hanem utánaolvasni. (Persze csak ha érdekel... )<#wow3>

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Placebó
De má rég lehagytak bennünket vazz. Lemásolták szinte sz összes félvezetõtechnikát már, a Sun, a Sisco teljes termékskáláját, a Sony Trinitronképcsövét a viagrát, a mobiltelekommunikáciban is odabbasznak már. 20 év alatt felépítették a kínai silicon völgyet 11milló ember átlagéletkor 28 év Hong Kong-tól 60km-re. Szal be lehetünk szarva. A hadiipara sem piskóta ezekszerint...😊

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

[NST]Cifu
Ajánlom figyelmedbe a SinoDefence.com oldalt, talán a legjobb az adott témában.

Adam II
Kínai haditechnikáról igen ritkán hallok ,nem egy dicsekvõ nép.

http://index.hu/politika/bulvar/wedding1013/

"Ahol nem hal meg senki, az nem is igazi esküvõ"... wooaah =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Seaweed
Seaweed
<#vigyor>
[NST]Cifu
Ja, de közben észrevettem, hogy ott van a neve, csak nem láttam a szememtõl. 😊

Seaweed
Gripen Story I. -re gondolsz?
[NST]Cifu

.45 ACP lövedék útja a ballisztikus gélben.

Kína válasza az OICW-re és a Land Warrior-ra:

[NST]Cifu
Tényleg érdekes, sõt, nekem úgy tünik, hogy õ követte el a Gripen cikket (ofkoz név nélkül, ilyenhez azt nem adná 😊)).

Seaweed
erdekessegkeppen:

(ugye mint tudjuk kaptak pakisztantol legalabb 1 F-16-ost tanulmanyozas celjabol....ez a kep a tisztalanatas vegett: egy szelcsatorna modellrol keszult.)

Magyar Grippen:

Seaweed
Allah Ahbaaar!
(Erre gondoltatok? <#vigyor1>)
XCoMA
Nem közvetlenül, de érné a csóva!

Seaweed
Miert? szerintem nem mogotte van a masik...
Sadist
Aranyos volna, ha most így elsütné.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Seaweed
UP!
Adam II
Nem is beszélve arról ,hogy a szán alig vagy egyáltalán nem ugrik hátra ,a fegyverek végtelen lõszert használnak az üres tárakat csak úgy elhalyigálják és a kezük meg se rezzen lövés közben.<#shakehead>

XCoMA
Az is megesik!😊

traXion
Vagy hogy nem töltik csõre...

XCoMA
Sajnos így van, sok Rambo filmet bámuló lámának teccik ahogy az arca elõtt repked a sok hüvely! Én még azt panaszolom hogy minden elõvételnél csõre töltik a fegyvert!

Adam II
Tudom kicsit off de úgy útálom ,hogy egy csomó FPSben a fegyverek bal oldalán van az aminek a jobb oldalán kéne lennie ,gondolok itt a hüvelykivetõ nyílásra stb...
Plusz egy csomó olyan grafikát látok a játékok csomagolásán ahol ugyanez a helyzet: a csávó jobb kézzel fogja a markolatot de a hüvelykivetõ a belsõ oldalon van.

Néhány szép kép pisztolyokról tüzelés közben itt .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

ghost cb
Lejött. Én is fizetnék azért, hogy pocsékolhassak egy kis lõszert így. 😊

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

ghost cb
A lap nem található.

Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

ghost cb
Thx!

[NST]Cifu
Ezt sem fogom sose megérteni, úgy saccra hány M16/M4 változat lehet rendszerbe az amerikai fegyveres erõknél? 😊)))

traXion
Szerintem az SR-16 az M4A1RIS-hez hasonlítható legjobban. 😊

traXion
thxvm 😄

[NST]Cifu
És miben különbözik az SR-16-tól? Annyi, hogy RIS, és kakuk?
Mondjuk az is elég vicces, hogy a KAC-nek nem tellik egy normális honlapra, mert EZ legalábbis szegényes...

[NST]Cifu
A 'szokásos' helyekrõl 😊)

MilitaryPhotos.net fórum
HKPro.com fórum

traXion
talán segít...

[NST]Cifu
Az 'SR' jelentése Stoner Rifle, és a tervezõmérnökére, Eugene Stonerre utal, aki anno az Armalite cégnél az AR-10 és AR-15 (ez utóbbiból lett ugye az M16) gépkarabélyokon. Stoner késõbb lelépet az Armalite-tól, és a Knights Armamament Company-val kezdett együtt dolgozni, ennek eredményei az SR fegyverek. Az SR-25-rõl már volt szó, az SR-15 gyakorlatilag egy mesterlövészetre optimalizált AR-15, szabadon lengõ , hidegkovácsolt csõvel, és RAS szereléksinnel. Van ebbõl is jópár változat (16" és 20" csõ, sorozatlövésre is képes, ill. csak félautomata), és egy speciális, kétfokozatú (?) elsûtõszerkezet is rendelkezésre áll opcionálisan (érzékenyebb az elsûtõbillentyû). Az US Army vett bizonyos mennyiséget mind a 16", mind a 20" csövû változatból, mint mesterlövészfegyver.

Ami az SR-16-ot illeti, kicsit zavarban vagyok, ugyanis csak Airsoftos oldalakon tünik fel (ilyenkor szídom agyba-fõbe a netes keresõket, mert hiába a '-airsoft -air -soft' tétel, akkor is tökig airsoftos találatokat lök ki, és átlag 20 találatból jó, ha egy szól valódi fegyverrõl), ahol annyit tudtam tudtam leszûrni, hogy RAS helyett RIS szereléksines, egyébiránt csontra egyenlõ az SR-15-el...

traXion
Mosul

Seaweed
Cifu!
Uj aranysas? Nezegetted netan mostanaban airlinerst? Fizetnek jogdijjat a kepek utan vajon? <#vigyor3>
(jah igen...es valanki nagyon rapirithatott "miszter nagymester, az objektiv ujsagiras mintapeldajara", mert leallt a szarrafikazassal Gripen ugyben... <#smile>)
Punkerwork
airsoft topic-ban kérdezd meg 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

nem kell valakinek egy taktikai mellény?
traXion
Cifu, a SHOT SHOW képeket honnan szedted? 😊