Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a másik hogy a kerozin az milyen minõségû benzin? jó avagy rossz? mert ugye a repülõgépek ezt használják, és azok márpedig zabálnak, vagyis ebbõl arra következtetek hogy egy elég gyenge minõségû, olcsón elõállított majdhogynem olaj amit beletesznek, bár ez csak következtetés mert amúgy nem tudom.de egy másik ismerõsöm szerint az nagyon jó minõségû benzin. itt is melyikünknek van igaza?
RND 2000: AR10 továbbfejlesztése, .338 Laupa Magnum lõszert tüzel (vannak egyéb változatok).
Képek:

Info oldalak:
RND Manufacturing Inc.
Zediker.com
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
érdemes megnézni 😊
http://vampirebat.com/war
http://vampirebat.com/war/gatlinggun.wmv
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
és sajnos választani sem lehet 😊 ha lehetne usp-t kipróbáznám
A PA-63 nekem elég szörnyû érzés volt, még az MCM is komoly pisztolynak tünt hozzá képest, ráadásul a lõlapot nem találtam el 5 lövésbõl 25 méterrõl... <#idiota>#idiota>
Hozzáértõk szerint a P9 család nem az igazi céllövészetre, én annyira nem vagyok benne, hogy bármi bölcsességet mondhassak, de legalábbis szerény tapasztalataim alapján inkább egy CZ-75-el lõnék, mint P9R/RC.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
nyakára és a normál célterületre lõttem nem pedig a fejére. következõ körben ugyanígy...nem értettem talán kicsit másképp kell vele célozni.
PA-val fejbe ment volna az összes
nos elsõre elégfurcsa volt PA-hoz képest
lõtt már valaki P9RC-vel ?
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
1997: 2852 gép (1763 USAF, 480 US Navy és 609 USMC)
2005 eleje: ~1950 gép (~1300 USAF, ~250 US Navy és ~400 USMC)
Emellett az, hogy Norvégia átgondolja 40 gépes rendelését, és inkább az F-16-os flottájának felújítására szeretne áldozni, már mellékes.
Emlékeztetõleg: anno még úgy indult, hogy mintegy 6000 gépre lesz igénye a piacnak. Erre a legnagyobb vásárló, az amerikai fegyveres erõk harmadával, csaknem ezer géppel csökkenteni szándékozza a megrendelését (az USAF megrendelés csökkentését még nem hagyta jóvá a DoD). Azért nem semmi...
A végén mégsem lesz olyan népszerû és mindenható még az F-35-ös sem?
Unokatesóm ezt a Frankel Leó utca környékén találta. De találtak már gránátot, szárnyasbombát, töltényeket. Valami raktár lehetett ott. Kb 10 éve találta.
Itt ami fegyverek fel vannak sorolva legtöbbjét Magyarországon is gyártották. Simán elképzelhetõ, hogy magyarok is használhatták.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Szerintem próbáld a gyártási évével együtt keresni!
Steyr a márkája, és kb. II. VH-s lehet.
SAR-21-gyel a kezükben. SAR = (Singapore Technologies Kinetics)
Light Strike Vehicle

1. Lockheed Martin Corp. ($20.7)
2. The Boeing Co. ($ 17.1)
3. Northrop Grumman Corp. ($11.9)
4. General Dynamics Corp. ($9.6)
5. Raytheon Co. ($8.5)
6. Halliburton Co. ($8.0)
7. United Technologies Corp. ($5.1)
8. Science Applications International Corp. ($2.5)
9. Computer Sciences Corp. ($2.4)
10. Humana, Inc. ($2.4)
....fõ a szerénység... 😊
A Lockheed Martin amerikai óriáscég vezette amerikai-európai csoport kapta a megbízást az amerikai elnököt szállítását szolgáló új helikopterflotta elkészítésére - jelentették be pénteken Washingtonban, véget vetve a megrendelésért két vállalatcsoport között folytatott, politikai felhangoktól sem mentes éles versengésnek..... tovabb>>

Tehat eldolt!...az is biztos hogy Lockheed nagyon benne van politikailiag minden szinten(amivel nagyon nem ertek egyet, es rohadtul bassza a csorom, de ez politika es annak ITT helye nincs!)....hisz egy olyan ceget mint a Sikorsky, kiturni az evtizedek ota bitorolt poziciobol, nem semmi...viszont nem meglepo, latvan a Lockheed utobbi idoben begyujtott gyozelmeit....
Van mas is amit nem tudtam azonositani:
(ALQ vagy AQM nem tudom elolvasni..de szerintem az en tippen szerint ez valami raketatestbe epitett adatgyujto kontener lehet (talan))
..es igen jol latod, meg ha mekett is.. <#wink>#wink>