Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Általában Level IIIA., esetleg Level III. a besorolásuk. A IIIA. képes bármilyen maroklõfegyverbõl és géppisztolyból lövedéket megfogni, ezek a pajzsok olyan 7-12kg súlyúak. A Level III. már képes megállítani a gépkarabélyok FMJ lõszereit is (bár a többszöri találat már problémát okozhat), de ezen pajzsok már jóval 10kg felettiek.
Egy ilyen pajzs milyen lövést bír ki? Meg hány kg lehet?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Szemüveg nélkül meg nem láttam az apróbetûst...<#guluszem1>#guluszem1>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Ja kérem, így az én találati arányom is perfekt lenne lõtéren... 😊))
Lengyel TKD önjáró löveg, a TK "tankocskák" alvázára egy 47mm-es gyalogsági ágyút szereltek fel.
Egy francia harckocsialvázra épített Marder I.-es, a harcteret csak egy vékony acéllemez védte körben, felülrõl nyitott volt.
A variaszárny szvsz a nagy fegyverterheléshez kell nekik, több felhajtóerõ a felszálláskor, és kellõen nyilazott szárny (vagyis kisebb légellenállás) nagy sebességnél. A lopakodásnak már az is ellentmond, hogy a fegyverterhelés legnagyobb részét a szárny alá függesztve képzelik el, és hogy ennek ellenére teljesen lopakodónak aposztrofálják a gépet, hát....
A Fegyvermester 2-ben szétbontott M1911 példány bizony markolatbiztosítós. Mivel ezt a pisztolyt, és klónjait a mai napig fossák a különféle fegyvergyárak, vannak ennélkül készült változatai. A spanyol változatok például tipikusan enélkül készültek. Persze õk "Europizálták", áttervezték 9mm Parára. Az argentín Hafdasa szintén markolatbiztosító nélkül gyártotta, megtartották a .45-ös ûrméretet, viszont átrendezték a felhúzóbordákat. Ez utóbbinak biztos sok értelme volt, tekintve, hogy több forgácsolást igényelt.
Biztos, hogy eredeti Colt példány volt a kezedben?
1.: képen látható kínai fegyver a P7 pisztolyhoz hasonlóan megoldott (elõfeszítõs) biztosítóval rendelkezik, tehát ezért említettem a P7-et.
2.: A Colt M1911 nem rendelkezik a markolat-biztosítóval, csak az M1911A1.
3.: Az UZI-t és a többit bizony bebuktam, maxima mea culpa, bõvebben lent.
4.: A Kaliber összes száma megvan...
5.: Miután Colt M1911 már volt a kezemben, sõt lõttem is vele, és nem volt rajta markolatbiztosító, automatikusan úgy álltam hozzá, hogy tévedsz (az M1911A1 meg eszembe sem jutott). Már csípõbõl reagálok a hozzászólásaidra, talán emiatt nem is izgattam magam, hogy utánanézzek a dolgoknak, miután amióta itt megjelentél, más sem csinálsz, csak velem kötekedsz, és általában csacskaságokat hozol fel (az F-4F mint csupaszárny gép, stb...), és azt ugyan elvárod, hogy én elismerjem, ha tévedek, de a saját tévedéseidrõl és hülyeségeidrõl mélyen halgatsz.
Az tény, hogy ezt most saját önhittségem miatt ezt jól benéztem, ott a pont...
Ehun ni:Explosion Drawings
Ezen azt hiszem jobban látszik:
Az Schwarzlose M1908-ról nem találtam képet, de nem keverendõ össze a Luger P08 Parabellummal!!! Egyébként ezen is a markolat elején van a biztosító.
De volt még a MAB Model D-n, Unceata Astra 400-on, vagy a Remington M51-en is.
Nézz el erre az oldalra, meg fogsz lepõdni!
Továbbra is fenntartom korábbi, ám törölt, véleményemet, miszerint az, hogy te nem hallottál még valamirõl, nem azt jelenti, hogy nincs is! Korábban, a vadászrepgépekrõl szóló cikkedhez írt hozzászólásaim egyikénél, lexikon(ok)ra hivatkoztál. No... Akkor üss fel egy fegyverlexikont és olvass! Nem kell túl drága belõle: Klabacsek Gyula Fegyvermester 1-2. címû kiadvanyaiban is megtalálhatod ezeket az információkat!!! (Valószínûleg csak könyvtárban, vagy ott sem találkozol ezekkel, elég régiek.) Egyébként írj a Kalibernek, és kérdezd meg tõlük, ha nekem nem hiszel! Megemlítem, azon számaik, amelyek már remittendában sem léteznek, letölthetõek az oldalukról PDF-ben. Azt hiszem rád férne, mert a jelek szerint nem rendelkezel komoly fegyverszerkezeti ismeretekkel! Mellékelem az URL-t, hogy ezzel se kelljen fárasztani magad... Ajánlom figyelmedbe a 25. számot... Az a 3MB nagyjából 20s alatt lejön ADSL-lel.
Gondolom ezt is törölni fogod, de szerintem inkább utána kellene nézned a dolgoknak, mielõtt letorkolsz valakit, aki valamit jobban tud, mint te! Lehet, hogy te vagy a házigazda, de ettõl még a tények tények, nem bírálhatod felül õket kedved szerint!!!
Érdekes elgondolás, ha valóban igaz, ami a weboldalukon olvasható, akkor gyakorlatilag megpróbálnak egy 'betörni' a nagy katonai piacra. Mindenestre sokkal látványosabb (és szerintem szebb) gép, mint az F/A-22 vagy az F-35. 😉)
A HK P7 elõfeszítõje egyben biztosító szerkezet is, lévén a biztosítószerkezet feladatát látja el, ami ugye az, hogy megakadályozza a nem kivánt elsütést...
Mint egy MP7 másolat - leszámítva a 'Bizon' géppisztolyhoz hasonló, de a csõ felett elhelyzetett tárat.
Ugyanaz a fegyver.
Egy hangtompítós, bull-pup géppisztoly, érdekes, a HK P7 pisztolyhoz hasonló biztosítóval, csak éppen a pisztolymarkolat hátsó részén elhelyezve.
Egy 12.7mm-es rombolópuska.
12.7mm-es öntöltõ, bull-pup rombolópuska.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyébként az jutott eszembe,hogy egy "nyugati" pilóta már nyilván sokkal elöbb kiugrott volna,de ez a srác még próbálta menteni a menthetõt <#eljen>#eljen>
Kár hogy nem jött össze,...mégegy 29-es minusz :S
De legalább most a pilótának nem esett semmi baja :I
.jpg)