Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
GRRRRRR
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
A hadsereg napja errõl szól. Amikor Tatán voltunk kint, akkor is volt valami ilyen gyereknap. Volt kint BRDM-2, BTR-80-asok, stb. és ugyanez volt, bár annyi kivétellel, hogy ott azért viszonylag kevés gyerek volt. Ez az egy bajom van egyébként az ilyen nyilt napokkal, és a repülõnapoknál is emiatt viszolygok kicsit....
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
http://zs0lt1.srv.hu/
Engem is idegesített nagyon, hogy a 4-5 gyerekes anyák úgy rakosgatták fel a gyerekeket a tankra meg a btr-re, mintha valami mászóka lenne egy játszótéren. A BTR-rõl nem is tudtam csinálni normális képet.
Egyébként jó volt nagyon sztem, a Hind ahogy felszállt az maga volt a büntetés 😊
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Úgytünik lesz egy tápos kis európai konkurense az X-47B-nek.
Alapvetõ dolgok a mesterlövészetrõl, de érdekes olvasmány 😉
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
mondom én mint pacifista..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
link a képre
np
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Nem akartam szétcseszni a topikot 6db ezervalamennyiszer ezervalamennyis képekkel 😊
Vagy mozaikosan? 😛
Akit érdekel, azt mondta a Hind mellett álló fegyverkezelõ, hogy 1930-kor megy el a heli.
Érdekességek:
Misszióban jártam fotópályázat (szemezgettem, klikk a nagy képért):
A kép címe: "a tökéletes megfigyelõ"

Sajnos a kisbetüs részt nem említik: nem valós a 110%, hiszen a Magyar állam bizonyos, elmaradottabb régiókban történõ befektetésekre "szorzót" számol. Persze ez a megoldás végülis érthetõ a kormány részérõl....
A Magyarország részére készülõ Gripen vadászrepülõk gyártásával ismerkedett Svédországban csütörtökön a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium küldöttsége Kóka János miniszter vezetésével - tájékoztatta az MTI-t pénteken a svéd cég PR ügynöksége.
A közlemény emlékeztet arra, hogy a szaktárca felelõs a gépek ellentételezéséért. A minisztérium 2001. decemberében írta alá a Gripen International-lel a szerzõdést, amely tartalmazza a megállapodáshoz kapcsolódó ellentételezési programot. Az ellentételezési program mértéke a Gripen vadászgépek értékének 110 százalékát teszi ki a közlemény szerint.
A Gripen International hosszú távú jelenlétének, a szerzõdõ felek jó kapcsolatának köszönhetõen a program gyorsabban halad az eredeti ütemezésnél - jegyzi meg a közlemény. A minisztériumi küldöttség megtekintette a gyártósort, részt vett egy Gripen géprõl tartott elõadáson, valamint a repülési szimuláción. Kóka János Stockholmban találkozik Thomas Östros svéd kereskedelmi miniszterrel és Ulrica Messing infrastruktúráért felelõs miniszterrel - ismerteti a közlemény.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem hibázott annak a MiG-29-esnek a pilótája, amely a múlt szerdán zuhant le Kecskemét mellett - állapította meg a szaktárca vizsgálata. A fekete doboz adatai szerint a gép hajtómûve nem kapott elég levegõt, emiatt keletkezett a tûz.
Kizárta a pilóta hibáját a MiG-29-es balesetét vizsgáló bizottság - közölte a Honvédelmi Minisztérium szóvivõje. "A pilóta a feladatot a legjobb tudása és a vonatkozó szabályok szerint hajtotta végre. A repülõgépet azt követõen hagyta el, hogy a biztonságos katapultálási zónába vezette" - mondta Bocskai István.
Közlése szerint a pilóta a repülõgép hajtómûve leállásának pillanatától a katapultálás végrehajtásáig a vészhelyzetre elõírtak szerint tevékenykedett. A repülõgép fekete dobozának vizsgálata során kiderült, hogy repülés közben a jobb oldali hajtómû fordulatszáma egy másodperc alatt lecsökkent, majd egy úgynevezett pompázs-jelenség állt be, melynek következtében tûz keletkezett. Bocskai István elmondta: a pompázs egy mûszaki szakszó, azt a jelenséget takarja, amikor nem kap elegendõ levegõt a hajtómû.
A továbbiakban kizárólag a repülõgép hajtómûvét vizsgálják, a garanciális javításokat elvégzõ orosz gyári szakértõk bevonásával, akik szerdán érkeznek Magyarországra. Abban az esetben, ha garanciális jellegû meghibásodásról van szó, akkor a Honvédelmi Minisztérium kártérítést fog kérni a felújítást elvégzõ gyártól.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Azaz igazad van aktív, de nincs hadmûveleti státuszban. Nem fogalmaztam pontosan.
Szétnézve a neten elég kuszák a szálak, sok itt az ellentmondás. Bár ezt az oroszoktól már megszokhattuk...
Az oroszok idén jelentették be, hogy 2006-ban az Északi-flotta két rakétahordozót is átvehet, az egyik a feltételezések szerint a TK-17, a másik pedig az új Borej-osztál elsõ egysége. Majd meglátjuk mi lesz belõle...
Azt viszont meg kell hagyni, hogy messze a legtágasabb beltérrel rendelkezõ katonai tengeralattjárók. Ha innen nézzük, akkor végülis volt értelme. 😊
A 941-esek fedélzetén a legénység számára van egy mini-medence is...
...és persze szauna is.
Vezénylõterem. (mennyire más, mint a Vadászat a Vörös Októberre, mi? 😊)
Van rá egy tippem, hogy ez egy kémfotó... 😊)
A kettõs hajótest egy ilyen gigásznál így néz ki: a külsõ hajótest és a nyomásálló test közötti "rés"...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
egyébként tényleg elég fekásan tartja a stukit 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''