Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Sry.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Nekem mondjuk bejött alapjában véve, bár a pályák többsége iszonyúan rossz volt szvsz, és kevés volt a játékos (a normális játékos meg még kevesebb, az újoncok elsõ kérdése általában mindig az volt, miért nincs célkereszt... :)). Ráadásul nagyon csiga volt a fejlesztés (már 2000-ben igértek vezethetõ jármûveket, meg anyámkínyját, de egy-egy verzióváltás is évek mûve volt).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
UT mod... a legelethubb a vilagon.
pl a tavcsoves problemad is ki van kuszobolve a jatekban.
setalas kozben a tavcso ugy mozog hogy szart se tudj leloni..viszont joggingolasnal vagy futasnal fel se emeli celzasra.
kulon gomb van a levegovisszatartasra ami persze veges, igy ujra kell nyomni a gombot a levegobenttartas miatt ( kifujas?) blahblahblah.. nagyon elethu jatek, az egyetlen baja hogy unreal torunament ala van..= csunya..
Ami jelentõsen növelheti a találati hatékonyságot az a fekvõ pozició, amikor a fegyvert letámaszthatjuk (akár bipodra, akár csak egy homokzsákra). Persze a fegyver letámasztása álló helyzetben is sokat segíthet."
termeszetesen en is igy gondoltam!
Azaz fekve a legjobb..csak kerdes hogy mondjuk a konyokod meddig birja.. es lehet egy ido utan az is rohadt kenyelmetlen lesz mert a visszarugasoknal szepen lassan a konyokod szetmegy mert azon tamaszkodsz.....
Felterden allva is instabil az ember.. leginkabb jobbra es a balra iranyban.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Van hogy eszre sem venni a talalatot. Altalaban testreszeken nem problema. kb 3 masodpercig erzi az ember. A huzosabb, az a szaj, ful, orr, arc, nyak. Az kellemetlen tud lenni. Egy sallal meg lehet oldani. Igy mar nem a csupasz vekony bort kapja el, es nem faj annyira. Amugy az AS fegyverek sokkal gyengebbek mint a PB Markerek. Szoval ossz vedoeszkoznek egy vedoszemuveg eleg. Azert poloba es rovidgagtyaba senki se nyomja ! :) Katonai gyakorlo eleg vedelmet nyujt,hogy ne maradjon lathato nyom. Ha csupasz bort kap el, akkor lesz ott egy "pattanas" szeru nyom. Ez nehany nap alatt eltunik.
(Bar hallottam mar olyanokrol, akik balatonnal 1 szal furdogatyaba es 1 vedoszemuvegbe nyomtak. Nekik csak gratulalni tudok) :)
Az airsoft ugy van megtervezve, hogy nem kepes atszakitani az emberi bort.
Egyébként mi a külömbség az airsoft és a mezei légpuskák között ?
Remélem azért abban egyetértünk , hogy fekve , feltámasztva a legstabilabb (golyós+távcsõ ill. SzVD) ? <#awink>#awink>
Nalam a lelektani limit brutto 30 000:) amugy ja, tenyleg annyi mint egy kozepkategorias VGA kartya. De minek vegyem meg, ha AS-ben a 60$ -os ugyanugy teljesit?:)
Stabilabb, mint álló helyzetbõl? Tüzelés közben is?
Vegulis az. :)
Igaz ez egy airsoft-os oldalról származik de nem hiszem , hogy az airsoft-hoz külön gyártanának iylesmit , tehát feltételezem , hogy "rendes" fegyvere is ilyen van .
#11139 Cifu:
Van olyan térdelõ testtartás, amiben a fegyver tartása teljesen stabil.
Rendkivul egyszeru, de hihetetlenul sokat segito kis eszkoz:)
CIFU meg majd linkel neked nehany kepet rola, mert biztos tud:)
De ha jatszottal a Battlefield2 vel, ott a SpecOps egysegeknek reddot van a puskan. Amikor celzol vele, latszik hogy is nezne ki. Az egy mas dolog, hogy rosszul implementaltak, mivel itt ha celzol vele, akko rugyanugy belassul mintha tavcsovel menne. Sokkal gyorsabban lehetne vele haladni mint ahogy lemodelleztek. Ja es ottkal nagyobb latoteret enged.
Próbáld ki az üvegszilánkot és visszasírod a követ ! <#nevetes1>#nevetes1>
Sose láttam még ilyen reddotos dolgot kézközelbõl , írnál róla pár szót ?
Amugy szerintem van ertelme a megall/leterdel/lo, felall rohan tovabb dolognak. Ha megallsz egy pilanatra, sokkal jobb celpontot nyujtasz. Akar jatekban is kiprobalhatod, hogy sniperrel kovetsz valakit. amig szald, nehez rajtatartani a celkeresztet, raadasul a mozgas miatt sokkal nehezebb is elloni. Ha megall 1 masodpercre akkor viszont biztos a headshot :)
Es szemely szerint a kovetkezokeppen szeretem: gornyedve menes, terdek szigoruan egyutt, reddot folyamatossan elottem. Ha tuzharc van, vagy azonnal lovok, vagy ha latom, hogy nem vesznek eszre, akkor terdeles, es utana loves. (ezert volt megvaltas szamomra mikor megvettem egy terdvedot. Baromi kellemetlen tud lenni egy ko) :)
A gugolás maga szerintem inkább célfelület csökkentésére szolgálhat a valóságban, és nem a pontosabb célzáshoz (nem kaptam ezzel kapcsolatos kiképzést, tehát a saját tapasztalatomra tudok csak hagyatkozni, ami lehet akár teljesen téves is :)))). A féltérdelõ pozició már más tészta, de szerintem (ismétlem, szigorúan a saját véleményem!) e pozicióban sem fogod stabilabban a fegyvert, mint álló helyzetben (sõt! álló helyzetben sokkal kényelmesebb és jobban követheti a célpont mozgását).
Ami jelentõsen növelheti a találati hatékonyságot az a fekvõ pozició, amikor a fegyvert letámaszthatjuk (akár bipodra, akár csak egy homokzsákra). Persze a fegyver letámasztása álló helyzetben is sokat segíthet.
Össze vissza , ahány hadsereg annyiféleképpen csinálják . A guggolva lövés pl izraeli specialitás .
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
tudom hogy a jatekok nem elethuek...de ma elgondolkoztam valamin...
Ja es filmben is lattam hasonlot.
A lenyeg hogy jatekokban altalaban ha allsz akkor loves kozbena golyok jobban szetszorodnak.
Viszont ha legugolsz akkor mar nem annyira.
Nahmarmost, en meg sosem lottem. Nemhogy meg gugolva de cseppnyi parasztagyammal szerintem gugolva nem 'pisztos' hogy jobban lehet loni mint allva.
Kezdjuk ott, hogy gugolva az ember tartasa sokkal instabilabb mint allva.
Tehat burst modban jobban meg lehet tartani a fegyvert allva mint gugolva.
jo ok ertem hogy gugolva megkisebb a celpont.
PLusz gugolva araszolni valamerre es ugy celozni sokkal nehezebb lehet mint allva.
Szoval a lenyeg hogy elhiszem hogy az ember kisebb kisebb celpont gugolva de nem vagyok biztos abban hogy gugolva jobban lehet celozni...
egy tegnapi filmben a katonak meg azt csinaltak hogy futottak.. legugoltak lottek 3 at felugrottak futottak leugrottak lottek 3 at es igy tovabb....
szerintem ennyi szarakodas alatt allva 3 szor annyu lovest le tudtak volna adni.. a sok le fel ugralastol csak elfaradnak es szarabbul lonek...
Hát ez nagyon lol, hihetetlen mennyire kicsinyesek tudnak még mindíg lenni. Egy kis picsányi sziget fölött vitatkozni, egyszerûen nevetséges....
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Dania vs Kanada :)